|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
8.5.2009 11:06:59   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mater je hiter...šit da bi naš že čez dva meseca hodil...ufff. No sej če bo šlo tko bo še letel ne sam hodil user posted image  user posted image

Ej moj sin je shodil pri 10mes......groza, potem se šele začneuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Ampak posledica tega, da hitro shodijo je pa da so štorastiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Star je 11let, pa se še vedno povsod spotakne in pada po tleh, se zaletava itd.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

samo to je relativno kdaj kdo shodi ...eni štejejo že, da shodi, ko na redi EN korak, drugi šele, ko jih naredi nekaj ...spet tretji, ko je že dokaj samostojen ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
8.5.2009 11:08:44   
PikicaStonoga
Drugače mam pa zdej pol urce za vas, ker moja miška spi.
Pa ker tok mal spi, naj vsaj te pol ure ima mir, da ne bom ropotala po sobi.
Vidim, da nimam nič za brat :(
Kje ste vse? Na sončku? Jaz obm šla kasneje ...tam okol dveh ne prej, bi rada zdej pospravla...pa itak bomo cel dan zunej ker dobimo obiske in grmeo na Zbilje, tko da sem zdje lahko doma :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
8.5.2009 11:34:01   
afnica mala
Pri nas še tlake delajo. Sem jih kar same pustila, pa smo šle s sosedo in njeno skoraj enoletnico na sprehod in kofe. Neli bi morala nekje ob 10h zaspat, jok brate odpadeuser posted image , je bil jok v vozičku dokler je nisem ob 11h vzela v naročje in je takoj zaspala. Pol pa voziček in njo vozit. Ej, se je prav vidilo njeno trmo, je tako brcala z nogami, pa nazaj gor mene gledala češ; daj mati vzemi meuser posted image . jo, jao.

Zdaj pa zunaj v vozičku spi, jaz pospravljat ne morem, imamo svinjsko od delavcev, pa še bolj bo. Še dobro, da mi danes ni treba kosila skihat, gremo ka našim domov. Mož bo nekaj pomagal popravit, Neli bo pri mami (mami tega še ne veuser posted image ), jaz pa v nabavo. Pol pa itak najboljš da grem domov, pa pospravim, Neli pa počaka očija, da jo odpelje domov.

no, sem se razpisala. uživajte, .Stonoga- imaš danes sladki dan? Boš palačinke jedla na Zbiljahuser posted image ? Mora naša družinica enkrat it, sam za vikend je bla zmeri ultra gužva- no, vsaj včasih, ko sva še hodila večkrat tja.

čau

Neposredna povezava do sporočila: 3653
8.5.2009 11:45:16   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Še dobro, da mi danes ni treba kosila skihat,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

no, sem se razpisala. uživajte, .Stonoga- imaš danes sladki dan? Boš palačinke jedla na Zbiljahuser posted image ? Mora naša družinica enkrat it, sam za vikend je bla zmeri ultra gužva- no, vsaj včasih, ko sva še hodila večkrat tja.

čau

dvomim da bom palačinke jedla, ker gremo na pico tko da mi tud ni treba kuhat :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
8.5.2009 12:33:12   
jolly123
Jaz pa kuham zdaj ko Taj spi..zelena solata in zelenjavna rižota. 

Neposredna povezava do sporočila: 3655
8.5.2009 12:39:51   
gogabojan
Evo teta Gordana pa se je zbudila z malčkom.

Vmes pa 7x telefon zvonu. Za pop....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To da sem z user posted image zaspala se mi pa je že 3x zgodilo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj zgleda moje ponočevanje vn butneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ah kje, pomladna utrujenost me daje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Al pa zaradi tabletuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
8.5.2009 13:02:37   
gogabojan
Medved naredi zabavo,povabil je vse živali tudi stonogo!Na zabavi so čakali,da pride stonoga.Ko je postala noč so se zabavali,ampak bilo je kmali jutro in odšle so vse živali domov.Na vratih pozvoni stonoga.Medved ji odpre in jo vpraša “zakaj te ni bilo ?” .Stonoga pa vpraša “zakaj si pa na vrata napisal “obriši si čevlje ?” !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
8.5.2009 13:03:40   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se dve ritnici pogovarjata in rece prva kaj ce bi se midve porocilie pa rece druga pa brez veze ker grema za vsak drek narazn

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3658
8.5.2009 13:04:49   
gogabojan
AJA, ČE SE VAM NE DA BRATI, PRESKOČITE MOJE POSTE, KER BODO ITAK SAM VIDI GOR, KER MI JE TEČNO.

toliko da vas OPOZORIM, ker nimate časa brati

Neposredna povezava do sporočila: 3659
8.5.2009 13:06:57   
gogabojan
Pride mlajši sin do očeta pa vpraša kakšna je razlika med potencialno pa resnično. Pa reče oče pridi ti bom pokazal. Pa gre do žene pa jo vpraša če bi se dala dol z michaelom jacksonom za 1000000€ pa žena reče vešda bi se. Pa gre do mlajše hčerke pa jo vpraša če bi se dala dol z brad pittom za 1000 000€ pa rekla hčerka da bi se. Pol pa še re do starejšega sina, pa mu reče če bi se dal dol z michaelom schumacherom za 1000 000€,pa sin reče dnara je vlko, veš da te bi se. Pa reče oče sinu: Vidiš potencialno mamo v hiši 3000000€, resnično pa 2 kurbi pa enga pedra.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3660
8.5.2009 13:07:55   
gogabojan
TA PA JE DOBER.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Janezek pri spolni vzoji dobi nezadostno oceno.pa rece sosolcu mihu:ko bo uciteljica sla domov,bos ji dvignu krilo,jaz pa jo bom tako po jajcih vdaro,da si bo zapomnila za vse case!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3661
8.5.2009 13:09:41   
sončnica24
Hojla. Vidim da debatirate o oblačenju, midva imava še vedno dvojne dolge rokave če pa veter nonstop piha pa me je strah da bi se prehladiluser posted image . Glede spanja pa imama midva zdaj čez dan prave borbe. Včeraj je ob dveh zaspal spi pol ure se dere, dere, dere. Ko sma že oba imela dovolj pa sem ga vzela v roke in se mi je 10 min drl pa to tak prav potem pa do petih spal ko top.

Bomo videli kako bo danes dopoldan je bilo bolj slabo zdaj pa še spi skoraj pol ure, upam da še kakšno uro potegne ker potem je full full dobre volje, drugače pa je sitn ko muha.

Gogabojan, kje pobiraš te viceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3662
8.5.2009 13:10:37   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Medved naredi zabavo,povabil je vse živali tudi stonogo!Na zabavi so čakali,da pride stonoga.Ko je postala noč so se zabavali,ampak bilo je kmali jutro in odšle so vse živali domov.Na vratih pozvoni stonoga.Medved ji odpre in jo vpraša "zakaj te ni bilo ?” .Stonoga pa vpraša "zakaj si pa na vrata napisal "obriši si čevlje ?” !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3663
8.5.2009 13:24:04   
gogabojan
Pikica brez zamere, sam a ni dober. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ok zdaj če boš ti pršla k men na obisk, ti tega ne bom naštimala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3664
8.5.2009 13:24:56   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je nastal bulldog??
Gorenjec ga je hranil skozi šipo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3665
8.5.2009 13:25:50   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V recepciji hotela moški ponesreči s komolcem udari žensko v prsi. opraviči se ji:”če je vaše srce tako mehko, kot vaše prsi, mi boste zagotovo odpustili!” ženska mu odvrne:”če je vaš penis tako trd, kot vaš komolec, sem v sobi 573!”

Neposredna povezava do sporočila: 3666
8.5.2009 13:40:29   
Tejčika29
user posted image

user posted image

Danes smo se dobile celjanke z okolico. Pošiljam utrinke našega druženja. Mandek z Zalo, Timnala z nacetom im Tejčika z Alino.
Punci, pošljita mi mail naslove na zs da vama pošljem vse slikice.

Neposredna povezava do sporočila: 3667
8.5.2009 14:17:30   
sončnica24
Hoj, zdaj pa ne vem ali naj bom žalostna ali vesela. So me pred pol ure klicali z enega vrtca z okolice mb-ja da bodo jeseni rabli pomoč v pisarni za 4 ure. Super, no potem mi ta gospa razloži da bi me v bistvu rabli že 1. junija, ampak da ne bi dobila še pogodbe o redni zaposlitvi ampak samo podjemno pogodbo (pogodbo o delu), ker še tista gospa ki je sedaj to delala gre samo na dopust, v pokoj gre pa septembra. Jaz vsa srečna seveda rečem ni problema ker sem predno sem zanosla bila že 3leta na zavodu in o službi ne duha ne sluha.

No zdaj pa tista druga stran. Pri meni je bila v tem času tašča in ko jaz končam reče če sem smešna da kaj pa bom z nikom da ga ne morem v vrtec dat pa da otrok do enega leta podnujno rabi mamo in jaz sem zdaj čisto adijo. Da bi bilo možno dobiti to zaposlitev vem že en čas, moja mama dela v vrtcu (ne tem enem drugem) in se je menla da bi delala vsak dan popoldan. Jaz pa bi tako bila ob pol dvanajstih zadnjo doma.

Sem res slaba mama, če bom nika 4 ure pustila mami, pa še to samo vsak drugi teden ker nikov ati dela popoldan, pogovarjala sma se že tudi da bi on izkoristil porodniško ta čas, saj jo lahko? Samo ta tašča me vedno spravi v slabo voljo, saj včasih so šle mame že pri 6mesecih delat pa so otroci vseeno zrastli. Dojima se tudi ne pa glede na čase ki so mislim da za te štiri mesece se mi ne splača pustit službe, ker takšne priložnosti verjetno več ne bom imela? Je služba le državan pa 100%user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
8.5.2009 14:22:15   
stunfek
soncnica...ne oziraj se na druge. ti ze cutis kaj je prav, saj je tvoje dete. vcasih smo v situaciji, ko enostavno moramo v sluzbo. jaz bi najbrz tudi sla, ce bi morala in sem neskoncno hvalezna,. da mi ni treba in bom tudi z akashem 2 leti doma tako, kot sem bila z Anoushko.
to se mi zdi sila osebna oziroma individualna tema tako, da pravi odgovor nosis ti v sebi in karkoli se odlocis bo prav in nikakor nisi slaba mama...ce si v situaciji, ko bo to na daljsi rok pozitivno za druzinske prejemke si po m ojem mnenju odgovorna mama, ne pa slaba! Srecno :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
8.5.2009 14:27:59   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

soncnica...ne oziraj se na druge. ti ze cutis kaj je prav, saj je tvoje dete. vcasih smo v situaciji, ko enostavno moramo v sluzbo. jaz bi najbrz tudi sla, ce bi morala in sem neskoncno hvalezna,. da mi ni treba in bom tudi z akashem 2 leti doma tako, kot sem bila z Anoushko.
to se mi zdi sila osebna oziroma individualna tema tako, da pravi odgovor nosis ti v sebi in karkoli se odlocis bo prav in nikakor nisi slaba mama...ce si v situaciji, ko bo to na daljsi rok pozitivno za druzinske prejemke si po m ojem mnenju odgovorna mama, ne pa slaba! Srecno :)

Saj tako sem jaz pri sebi razmišljala na dolgi rok se mi absolutno splača sploh zato ker imama iti namen v svoje stanovanje, sedaj sva pri mojih starših (se super razumemo, samo je brat izrazil željo da bi rad ostal doma, imamo pa še eno stanovanje na razpolago, samo sva se odločla da boma prvo leto doma-je malce lažje). Pa še super mi je zato ker delo traja 4ure in se mi zdi da bom potem kljub temu lahko dovolj časa s svojim pikecom.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
8.5.2009 14:34:18   
jolly123
Sončnica ne oziraj se na komentarje ti itak vedno bojo takšni ali drugačni. mene tudi včasih kdo čudno pogleda ko rečem da komaj čakam službo...ampak ej tako je. Na tvojem mestu bi jaz sigurno sprejela, ker danes je službo težko dobiti, konec koncev je pa itak samo za 4 ure. 

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
8.5.2009 14:56:40   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Sončnica ne oziraj se na komentarje ti itak vedno bojo takšni ali drugačni. mene tudi včasih kdo čudno pogleda ko rečem da komaj čakam službo...ampak ej tako je. Na tvojem mestu bi jaz sigurno sprejela, ker danes je službo težko dobiti, konec koncev je pa itak samo za 4 ure. 

se strinjam z jolly:

1. službo je težko dobit
2. prej praviš si bila 3 leta na zavodu!
3. 4 ure -  torej boš lahko še vendo veliko časa doma, ko boš pa v službi, bodo pa nanj pazili tvoji NAJBLIŽJI, ne kr nekdo ..torej ati pa babi

Kar pa se tiče koriščenja dopusta za nego in varstvo se pa pozanimaj na CSD, ker vidva sta se mogla vnaprej dolčit, kdo bo koristil in imata takšno odločbo. Vem, da je možno spreminjat pod določenimi pogoji, in mogoče spada to, da si po tolkih letih dobila službo, v ta pogoj. Pozanimaj se, da ti bo vse jasno, pa seveda bi se moral tovj strinjat, da bo doma, in njegov šef v službi bi mogu tud podpisat ...

Pa da bo odločitev malo lažja, če se odločiš, ne boš edina, ki gre prje v službo ...jaz grem mesec in polprej, pa bo moj mož doma, pa Lučka gre tud prej, mislim da začne že julija, pa verjetno še kakšna ...NISI slaba mama, če grše prej v službo! Tašči pa povej, da smo v 21. stoletju in da se stvari spreminjajo!

aja, pa še to: v Franciji imajo porodniške mislim da okol 3 mesece, v Ameriki pa samo 2 meseca. Imam prijatlejico, ki je mogla po 2 mesecih nazaj v službo, ima pa lanskega avgustovčka!!!

Pogovori se z možekom, pa z mami, če te razume in se odloči ...v vsakem primeru bo najoblj prav tkao, kot se obš odločila!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
8.5.2009 14:58:47   
suzy124
user posted image user posted image user posted image user posted image Tijani za prvi zobek user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   Maticu za sedem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   Danaji za obrat user posted image user posted image user posted image user posted image naš user posted image se zaenkrat obrne samo iz tebuha na hrbet obratno pa še neuser posted image

Lovely vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
8.5.2009 15:08:00   
jolly123

No naš se je celo naučil počiti na trebuhu za par sekund....evo dokaz user posted image

user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
8.5.2009 15:11:04   
suzy124
Pozdravljene

Naš user posted image je pa zadnje dneve taka tečka in mislim da ga zobki matrajo in kr neki tečnariuser posted image user posted image

Prejle sem ga dala spat in upam da bo potem ko se zbudi kaj boljše volje da boma šla mal ven na sončeka, upam da ga ne bo motu veter, ker pri nas fulll piha ko user posted image

Danes sma probala KM in upam da bo vse vredu.

Tak zdaj pa grem še kaj pospravit dokler imam še mir.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?