PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Sončnica ne oziraj se na komentarje ti itak vedno bojo takšni ali drugačni. mene tudi včasih kdo čudno pogleda ko rečem da komaj čakam službo...ampak ej tako je. Na tvojem mestu bi jaz sigurno sprejela, ker danes je službo težko dobiti, konec koncev je pa itak samo za 4 ure. se strinjam z jolly: 1. službo je težko dobit 2. prej praviš si bila 3 leta na zavodu! 3. 4 ure - torej boš lahko še vendo veliko časa doma, ko boš pa v službi, bodo pa nanj pazili tvoji NAJBLIŽJI, ne kr nekdo ..torej ati pa babi Kar pa se tiče koriščenja dopusta za nego in varstvo se pa pozanimaj na CSD, ker vidva sta se mogla vnaprej dolčit, kdo bo koristil in imata takšno odločbo. Vem, da je možno spreminjat pod določenimi pogoji, in mogoče spada to, da si po tolkih letih dobila službo, v ta pogoj. Pozanimaj se, da ti bo vse jasno, pa seveda bi se moral tovj strinjat, da bo doma, in njegov šef v službi bi mogu tud podpisat ... Pa da bo odločitev malo lažja, če se odločiš, ne boš edina, ki gre prje v službo ...jaz grem mesec in polprej, pa bo moj mož doma, pa Lučka gre tud prej, mislim da začne že julija, pa verjetno še kakšna ...NISI slaba mama, če grše prej v službo! Tašči pa povej, da smo v 21. stoletju in da se stvari spreminjajo! aja, pa še to: v Franciji imajo porodniške mislim da okol 3 mesece, v Ameriki pa samo 2 meseca. Imam prijatlejico, ki je mogla po 2 mesecih nazaj v službo, ima pa lanskega avgustovčka!!! Pogovori se z možekom, pa z mami, če te razume in se odloči ...v vsakem primeru bo najoblj prav tkao, kot se obš odločila!