|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
8.5.2009 7:23:27   
laknerš
Kaj naj pa napišem!!!

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
8.5.2009 7:23:52   
laknerš
K pa nimam nč pametnga za povedat!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
8.5.2009 7:25:19   
jolly123
Jutro! Jaz doživljam ****is, pa to ni več normalno res ne. Ob pol dveh me zbudi stokanje, valda je na trebuhu in ne znamo še nazaj, ga grem prestavit, spotoma ugotovim da se je še slekel ga oblečem, hočem "kao" uspavat. ja valda se smejat igrat, obračat kravce past ne vem kaj še vse. In sem ga poslala v PM in rekla možu da naj ga spravi spat koker ve in zna, da grem jaz v dnevno spat...on ga je valda pustil jokat kao...sej bo nehal...ja seveda....1 uro pa pol je jokal in se drl MAMAMAMAMA.....SHIT da te kap no. Pol sem rekla možu dej ne morem več grem ga uspavat un se je začel dret da je to zarad mene tak, da sem ga čist razvadla pa kr neki...jaz sem mu naprej vrgla da če bi se malo več angažiral in tudi on kdaj ga dal spat in ponoči vstajal, ne pa da ga jaz ujčkam da gospod lahko spi, pol mogoče ne bi blo tega a ne. In pol pridem ke mu dam malo za pit nardi dva požirka in zaspi...čist zjeban. Čez dve ure je spet kravce pasel in se DRL. PA SHIT NO KDAJ MISLE NEHAT MI NI JASNO!!!!! Zdej je pa totalno tečen, ker je nenaspan in kar tuli pa me prav briga pa naj tuli cel dan...tud podrazno mu ne bom pustila da mi čez dan spi 4 ure....

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Drugače pa čer :)

in novica: naša user posted image  se je končno prvič obrnila iz hrbta na trebuh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj vem, da je zadnja med oktobrčki, ker vaši že samostojno sedijo (kot sem videla na sliki)user posted image user posted image  in se plazijo naokrog, ampak glede na njeno hipotonost in ekstenzijo sem tega še toliko bolj vesela. Naju je presenetila na previjalni mizi zvečer, ko sva se oba igrala z njo in se je lepo brez pomoči obrnila najprej v eno stran in potem pozneje še v drugo.user posted image

Se naš tudi ne obrača...na trebuh ja....nazaj pa še ne znamo user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
8.5.2009 7:26:32   
gogabojan
Draga Lovely,

user posted image

Pa da ga boš danes oziroma čez vikend vsaj malo nazdravila  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in pa da neboš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še en verz:

Življenje je kakor knjiga,
včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive. Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača, ti vso dobroto poplača!
Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča.
Naj nobena stran ne bo boleča!
Vse najboljše iz srca,
naj tvoja knjiga same lepe strani ima!
Vse naj naj boljše za rojstni dan
!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3604
8.5.2009 7:29:04   
Pšemek
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

LOVELY, ŠE TU TI ZAŽELIM VSE NAJLEPŠE IN VSE NAJBOLJŠE

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
8.5.2009 7:33:00   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

K pa nimam nč pametnga za povedat!!!!user posted image user posted image user posted image

A veš tema se namerno imenujo STARŠI ČVEKAMO! To pomeni, da NI treba , da imaš kaj za povedat, lahko enostavno čvekaš, nam težiš ;)
user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
8.5.2009 7:33:37   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image

Uau, zakaj pa jest nisem dobila kaj takega za rojstni dan????user posted image user posted image user posted image user posted image

Tazga bi pa jest tut mela!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3607
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 7:35:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pšemek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
8.5.2009 7:37:15   
gogabojan

user posted image

Uau, zakaj pa jest nisem dobila kaj takega za rojstni dan????user posted image user posted image user posted image user posted image

Tazga bi pa jest tut mela!!!

A lahko z zamudo?????user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
8.5.2009 7:38:33   
laknerš

Ne, kar je blo je blo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3610
8.5.2009 7:43:03   
gogabojan

Ne, kar je blo je blo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Plav, ce noces pa noces.
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
8.5.2009 7:46:50   
afnica mala
Dobro jutro

lovely- vse najboljše!!!! Ti ne znam tazga deca poslat kot goga, ti ga pa želimuser posted image

Tijanauser posted image user posted image  za zobek!!!

Danes se je zbudila ob pol petih, zdaj pa jo slišim, da čeblja. Včeraj sem ji dala več riževih kosmičev v mleko, je tooolk gosto ratalo, da je komaj kaj potegnila. Ko sem stisnila cucelj je komaj kapljica ven prišla. Pa je HB pojedla 200ml, še dobro da je ob 6h se zbudila, da ni bila ob pol osmih zaspanauser posted image

aventovi cuclji- za gosto hrano je cucelj, ko ima eno črtico kao minus, je mogoče še kakšen cucelj z boljšim pretokom za GH oz gosto mleko?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
8.5.2009 7:48:01   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, pri nas je blo tudi tko, dokler se ni znal nazaj na hrbet prevalit. Upam, da bo kmalu boljš!

Upam, da res no...čeprav nič ne kaže, da se bo kmalu začel obračat, sej vidiš še koliko časa je rabil sploh obrat na trebuh.

Je pa zdej mrknil, valda če ponoči spi 8 ur user posted image Je šel spet kravce past na kavč in se je drl kot zmešan, se vsedem zraven mu dam roko na hrbet je pa samo zaspal user posted image user posted image Zdej sem ga prestavila v pojstlo jaz si grem pa en čaj narest da se skuliram.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
8.5.2009 8:10:21   
laknerš
Joj, znorela bom!! Kok mi grejo te plenice na živce! Do zdej ni blo panike zdej pa že drugo noč zaporedoma premočilo, ampak ko pa odprem plenico pa skor suho. Pojma nimam kje vn priteče!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
8.5.2009 8:10:29   
jolly123
Evo ena pametna stran.

http://www.paparica.si/domov_dojencek7-9.html

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
8.5.2009 8:11:56   
afnica mala
kolk oblačite user posted image ? jaz bi ji zdaj začela body kratek rokav, ćez pa tanko majčko.Uglavnem nimam pojma kaj naj jo oblečem.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
8.5.2009 8:13:53   
mbd0411

Pa itak so pri tako majhnih otrocih takoooo velike razlike. Poglej, če je otrok samo par mesecev narazen. To se v vrtcu fulllllllll pozna še. Glede razvoja in ostalega.

V prvem, drugem razredu OŠ pa ne veš, kdo je januarja rojen, kdo pa decembra. Se zbriše ta meja.

Tak da, imamo še cca 6 let časa, da se navadijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pri nas se zdaj zakrivajo meje.Naš je mlajši tudi 9 mesecev od nekaterih sošolcev,pa se je to zelo poznalo.Itak je šel s petimi v šolo.Groza no.

No pa še dobro jutrouser posted image
Super za zobkeuser posted image user posted image
Moj se počasi navaja na sedenje.Malo je še majavo.Obrača se na oba boka,na trebuh pa ne,samo iz trebuha na hrbet.

Afnica mala,jaz sem imela za gosto hrano cucel x od Mam,ki oaše na aventovo flaško.Je kar ok.Zdaj itak jemo vse to po žlici.
Se mi zdi,da počasi ne bo hotel več mleka.Kar neki se repenči pri mleku.
Drugače pa bp.spimo vso nočuser posted image user posted image user posted image Pa ves dan smo zunaj.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3617
8.5.2009 8:13:54   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro! Jaz doživljam ****is, pa to ni več normalno res ne. Ob pol dveh me zbudi stokanje, valda je na trebuhu in ne znamo še nazaj, ga grem prestavit, spotoma ugotovim da se je še slekel ga oblečem, hočem "kao" uspavat. ja valda se smejat igrat, obračat kravce past ne vem kaj še vse. In sem ga poslala v PM in rekla možu da naj ga spravi spat koker ve in zna, da grem jaz v dnevno spat...on ga je valda pustil jokat kao...sej bo nehal...ja seveda....1 uro pa pol je jokal in se drl MAMAMAMAMA.....SHIT da te kap no. Pol sem rekla možu dej ne morem več grem ga uspavat un se je začel dret da je to zarad mene tak, da sem ga čist razvadla pa kr neki...jaz sem mu naprej vrgla da če bi se malo več angažiral in tudi on kdaj ga dal spat in ponoči vstajal, ne pa da ga jaz ujčkam da gospod lahko spi, pol mogoče ne bi blo tega a ne. In pol pridem ke mu dam malo za pit nardi dva požirka in zaspi...čist zjeban. Čez dve ure je spet kravce pasel in se DRL. PA SHIT NO KDAJ MISLE NEHAT MI NI JASNO!!!!! Zdej je pa totalno tečen, ker je nenaspan in kar tuli pa me prav briga pa naj tuli cel dan...tud podrazno mu ne bom pustila da mi čez dan spi 4 ure....

Jolly kaj naj rečem, da te potolažim ...sej vem, da boš zmogla, še vse si, je pa res težko, če je otrok tok zahteven kot tovj Taj, pol si pa še sama za vse ...ma dej ne se pustit, k mislim, da je res problem v tem, da tit voj premla pomaga! Bi blo zih drugače, kot si njemu rekla, če bi s eon angažiral, ker bi ti imela več energije, da bi ga npr. uspavala z odlaganjem, ne pa da si g aujčkala in nosila ...dej po mojem ni repitev v Taju, ampk v tvojem možeku ...da končno prevzame aktivno vlogo očija ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
8.5.2009 8:39:05   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

kolk oblačite user posted image ? jaz bi ji zdaj začela body kratek rokav, ćez pa tanko majčko.Uglavnem nimam pojma kaj naj jo oblečem.

ja jaz ga točno tako oblačim pa se mi včasih zdi da mu je še vedno vroče.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
8.5.2009 8:41:26   
gogabojan
Joj kok je lep sonček. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa bo dan za uživancijo in lenarjenje.

HB mam vse pospravljeno, le stroj zalaufam. Obesu ga bo pa moj, ko pride domov. In to je to. Niti kuhati mi ni treba, ker mi je mama včeraj dala sarmo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
8.5.2009 8:41:46   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jolly kaj naj rečem, da te potolažim ...sej vem, da boš zmogla, še vse si, je pa res težko, če je otrok tok zahteven kot tovj Taj, pol si pa še sama za vse ...ma dej ne se pustit, k mislim, da je res problem v tem, da tit voj premla pomaga! Bi blo zih drugače, kot si njemu rekla, če bi s eon angažiral, ker bi ti imela več energije, da bi ga npr. uspavala z odlaganjem, ne pa da si g aujčkala in nosila ...dej po mojem ni repitev v Taju, ampk v tvojem možeku ...da končno prevzame aktivno vlogo očija ...

Mi je čist jasno...ampak njemu to dopovedat user posted image user posted image user posted image In on bi rad še drugega, ja lahko če ga bo kje drugje nardil, pri meni ziher ne.

Dejte mi povedat a je možno, da se mi tkole zbuja in afna, ker je toliko enih novih stvari osvojil v 14 dneh, da hoče to še ponoč počet?? Ker res ne vem kaj bi blo drucga, če je že tako lepo spal cele noči user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
8.5.2009 8:42:11   
laknerš
LOVELY

Bodi srečna danes, ko praznuješ rojstni dan,
enako tudi jutri in vsa nadaljna leta.
Naj veselja plamen v tvojem srcu bo prižgan
nenehno – in ljubezni, da še boš zanjo vneta!

A kar se zdravja tiče – naj ti dobro služi,
račun na banki pa naj se čez mero zdebeli!
Da le zadovoljstvo se s tabo ves čas druži,
družina Lakner  iskreno ti želi!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
8.5.2009 8:42:53   
Lovely

Lovely a vi mate tud šesto bolezen? Ne bo nič hudga, bo šlo hitro mimo. Naš je malo občutljive sorte, pa dva dni ni blo šanse spat. Če pridete do 40 pa tako kot je rekla v vodo pa hladno dodajat ali pa jo zaviješ v mokre brisače in jih parkrat zamenjaš, potem jo zbrišeš in oblečeš in to je to. Aja nam so pomagali obkladki iz kisa...samo štunfe namočiš v malo kisa in olje in ji daš na nogice, čez kake suhe oblečeš, lahko tudi spi v tem.

No danes smo se šli "hard way" uspavanje in je zaspal po pol ure, še vedno bolje kot eno uro. Sicer ni šlo vse po načrtih...ma ga bom že v red spravila user posted image

Tnx! Ponoči smo HB prišli do 38.9 in ne več, ona je spala medva pa ne... sva ji non stop obkladke dajala. Zjutraj sem jo pa skopala v 37 in pol na 34 stopinj z namenom osvežitve. Zdaj aja s 37.9. Grem vas mal brat naprej.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
8.5.2009 8:45:59   
gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

ja jaz ga točno tako oblačim pa se mi včasih zdi da mu je še vedno vroče.

Jaz pa ga mam včasih oblečenega sam v body dolgi rokav. Polover s seboj, uporabim po potrebi ali pa kako majčko.

Včeraj bil v bodiju dolgi rokav in žabice, k se zgoraj zapnejo. Pa se mi je bošček vseeno skuhal. Pa dala sam trenirkico spodaj, pa se je bošček vseeno skuhal skoraj.

Zgleda da rad švica. Bo morda potrebno dati kratki rokav. Oz. zgleda da bomo kmalu samo v kratkem rokavu.

Če je meni fajn v kratki majci, ma on dolgi rokav (tanek). Če pa bo meni fulll vroče, bo pa mali v kratkem rokavu.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
8.5.2009 8:49:02   
iraira

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Mi je čist jasno...ampak njemu to dopovedat user posted image user posted image user posted image In on bi rad še drugega, ja lahko če ga bo kje drugje nardil, pri meni ziher ne.

Dejte mi povedat a je možno, da se mi tkole zbuja in afna, ker je toliko enih novih stvari osvojil v 14 dneh, da hoče to še ponoč počet?? Ker res ne vem kaj bi blo drucga, če je že tako lepo spal cele noči user posted image

Možno je Jolly...moja kolegica ima 10m starega in od kar so začeli puzati ne spijo NIČ, ker bi gospodič tudi ponoči puzal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?