PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jutro! Jaz doživljam ****is, pa to ni več normalno res ne. Ob pol dveh me zbudi stokanje, valda je na trebuhu in ne znamo še nazaj, ga grem prestavit, spotoma ugotovim da se je še slekel ga oblečem, hočem "kao" uspavat. ja valda se smejat igrat, obračat kravce past ne vem kaj še vse. In sem ga poslala v PM in rekla možu da naj ga spravi spat koker ve in zna, da grem jaz v dnevno spat...on ga je valda pustil jokat kao...sej bo nehal...ja seveda....1 uro pa pol je jokal in se drl MAMAMAMAMA.....SHIT da te kap no. Pol sem rekla možu dej ne morem več grem ga uspavat un se je začel dret da je to zarad mene tak, da sem ga čist razvadla pa kr neki...jaz sem mu naprej vrgla da če bi se malo več angažiral in tudi on kdaj ga dal spat in ponoči vstajal, ne pa da ga jaz ujčkam da gospod lahko spi, pol mogoče ne bi blo tega a ne. In pol pridem ke mu dam malo za pit nardi dva požirka in zaspi...čist zjeban. Čez dve ure je spet kravce pasel in se DRL. PA SHIT NO KDAJ MISLE NEHAT MI NI JASNO!!!!! Zdej je pa totalno tečen, ker je nenaspan in kar tuli pa me prav briga pa naj tuli cel dan...tud podrazno mu ne bom pustila da mi čez dan spi 4 ure.... Jolly kaj naj rečem, da te potolažim ...sej vem, da boš zmogla, še vse si, je pa res težko, če je otrok tok zahteven kot tovj Taj, pol si pa še sama za vse ...ma dej ne se pustit, k mislim, da je res problem v tem, da tit voj premla pomaga! Bi blo zih drugače, kot si njemu rekla, če bi s eon angažiral, ker bi ti imela več energije, da bi ga npr. uspavala z odlaganjem, ne pa da si g aujčkala in nosila ...dej po mojem ni repitev v Taju, ampk v tvojem možeku ...da končno prevzame aktivno vlogo očija ...