afnica mala
|
sončnica- to pomeni, da si odgovorna in da misliš v naprej, ti si kar zrihtaj to službo čebelka- naj ti sede pirček, jaz pa pir spijem kak dcl sam temnega npr. Od Adama Ravbarja, drugač mam na zalogi martini al pa bel rum in tonik za koktajl- mmmmmm, al pa dcl refošk (nič več belo) lovely- za katero enoto se pa zanimaš, ob cesti, al zadaj? Ta ob cesti ima največ parcele, ane? Neli pa je danes pol ure sama sedela , do zdaj je par sekund, pa je blo konec. Ampak je to pogruntala na napačnem kraju, ob napačnem času , pri kosilu v stolčku. Sploh je nisem mogla nazaj naslonit. Posledica- cunje je imela umazane ko , ker je gledala dol, pa z rokico je udarjala po mizici. Zvečer je bla pa tolk zaspana, pa ne še lačna, zaspala v avtu ni ,čeprav je bil čas, jo je očitno bratranec preveč razživel. Pol sem jo pa pustila na kravicah, da sem vsaj par stvari zrihtala, se je v krogu vrtela, me iskala in jokala, jokala. Še ko sem jo v naročje vzela je jokala. Pol sem pa prižgala tv, dala ene otroške risanke, se je na kavču prevlila na trebuh, mal sem jo čohala po hrbtu in je zaspala za pol urce , pol pa hrana in spat. Je spet preizkušala z jokcom (ne jokom ) kot včeraj, pa sva rekla, če že čez dan sitnari, probajva zvečer biti neomajna. No, še dobr, da je po ene 3 minutah nehala, če ne bi verjetno spet popustila Jaz pa razmišljam, da bi mesec ali max dva delala po 4 ure. Da se naša mala scrkljanka privadi, predvsem, da se babi privadi naporom svoje vnukinje. Plača bo tako mizerna, da ne pokrije niti stanov. kredita in vsa zavarovanja. Ampak dva meseca ni panike. Moram se z dir. zmenit.
|