|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
8.5.2009 8:50:57   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Možno je Jolly...moja kolegica ima 10m starega in od kar so začeli puzati ne spijo NIČ, ker bi gospodič tudi ponoči puzal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja sej naš se tud nekaj nonstop nakolena in noge postavlja, pol pa v pojstli pase kravice se prime za ograjo in gor vleče na noge...šit no, mu ne morem dopovedat da je šele 7 mesecev star user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
8.5.2009 8:51:41   
iraira
Punce super slikca od včerajšnjega druženja na Vrhnikiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  mi je full žal ker nise moglauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...sem se že opravičila gogabojan.....pa drugič, saj ni konec sveta

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
8.5.2009 8:51:57   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

kolk oblačite user posted image ? jaz bi ji zdaj začela body kratek rokav, ćez pa tanko majčko.Uglavnem nimam pojma kaj naj jo oblečem.

Jaz sem jo imela včeraj popldne zunaj kar v kratkih rokavih, ker je bilo tako vroče. Če pa zapiha ji pa čez oblečem še en tanki zgornji del trenirke (na zadrgo user posted image ), obvezno zraven na sprehod pa vzamem še en malo debelejši zg. del trenirke (nikoli ne veš user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
8.5.2009 8:53:16   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Možno je Jolly...moja kolegica ima 10m starega in od kar so začeli puzati ne spijo NIČ, ker bi gospodič tudi ponoči puzal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja sej naš se tud nekaj nonstop nakolena in noge postavlja, pol pa v pojstli pase kravice se prime za ograjo in gor vleče na noge...šit no, mu ne morem dopovedat da je šele 7 mesecev star user posted image user posted image

Nimaš kaj, eni prej drugi kasneje. Zgleda da bi Tajko že puzal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Kolegica tudi pravi, da se ji bo kar zmešalo že od nespanja in teženja ponoči.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
8.5.2009 8:53:30   
Lovely
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooo, kjera huda čestitka Gogabojan!!!!!
TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENKS!!!!

In seveda hvala hvala va, drage moje somamice, res vas imam rada!!!!

Evo, častim user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kmalu pa tudi v živo!!!

Lovely

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
8.5.2009 8:54:00   
jolly123
Puza že, samo v rikverc....naprej še ni pogruntal user posted image  user posted image  

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
8.5.2009 8:56:23   
Lovely
Meni je pa tudi bedno k se nisem včeraj pridružila prijetni družbi, super slikica od lumpijev je!!!

Jolly, lahk se na trepalnice postaviš pa ne bo nič drugače, Taj je močan karakter zato lepo u izi in boš vidla da se vse lepo uredi na koncu user posted image  Je pa res, da se mu je v zadnjem času res dosti zdogajalo in verjetno mu je škoda čas zabijat za spanje ponoči...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
8.5.2009 8:57:29   
gogabojan

Puza že, samo v rikverc....naprej še ni pogruntal user posted image  user posted image  

Moja mama pravi, ko otrok puza v rikverc, mu daj pregrado za nogice, oz. ga z rokami primi da ne gre nazaj, pa bo šel naprej. Takrat bo ugotovil, da mora kontra stvar delati, da bo šel naprej. Za animacijo pa mu daš kako igračko spredaj, da bo še večje veselje.

Moji bivši sošolki, je pa včeraj shodil njen Tristjan, ki je star komaj 10 mesecev

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 8:57:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu coccinella)
  Neposredna povezava do sporočila: 3634
8.5.2009 9:02:15   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooo, kjera huda čestitka Gogabojan!!!!!
TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENKS!!!!

In seveda hvala hvala va, drage moje somamice, res vas imam rada!!!!

Evo, častim user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kmalu pa tudi v živo!!!

Ni panike ej. Saj bi ti poslala v živo, sam kaj, k se bojim, da bi me tvoj potem ''ganju'' po vrhniki. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
8.5.2009 9:03:00   
ajetam@
joj zdej mi je pa je pa še bolj žal user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3636
8.5.2009 9:04:22   
gogabojan
Ojoj ti ti mami.user posted image user posted image user posted image

Včeraj sva se s srčkom čudila, ko sva slike dajala dol s fotiča, zakaj so tako motne. Zakaj niso bistre.

Evo zdaj zgrabim fotič, da bi slikala Rokya kak si grize prste na nogi, in potem zajoka, ko se preveč šavsne.

Pa vidim, da je leča od fotiča čist mastna, umazana.

Joj, nimam pa taprave krpice za brisat.

Kak bi lahko lečo na fotiču spucala fajn????

Neposredna povezava do sporočila: 3637
8.5.2009 9:06:03   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Moji bivši sošolki, je pa včeraj shodil njen Tristjan, ki je star komaj 10 mesecev

Pri 10-tih mesecih že...uf ta je pa hiter user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3638
8.5.2009 9:07:54   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jolly kaj naj rečem, da te potolažim ...sej vem, da boš zmogla, še vse si, je pa res težko, če je otrok tok zahteven kot tovj Taj, pol si pa še sama za vse ...ma dej ne se pustit, k mislim, da je res problem v tem, da tit voj premla pomaga! Bi blo zih drugače, kot si njemu rekla, če bi s eon angažiral, ker bi ti imela več energije, da bi ga npr. uspavala z odlaganjem, ne pa da si g aujčkala in nosila ...dej po mojem ni repitev v Taju, ampk v tvojem možeku ...da končno prevzame aktivno vlogo očija ...

Mi je čist jasno...ampak njemu to dopovedat user posted image user posted image user posted image In on bi rad še drugega, ja lahko če ga bo kje drugje nardil, pri meni ziher ne.

Dejte mi povedat a je možno, da se mi tkole zbuja in afna, ker je toliko enih novih stvari osvojil v 14 dneh, da hoče to še ponoč počet?? Ker res ne vem kaj bi blo drucga, če je že tako lepo spal cele noči user posted image

ja, sem nekje prebrala, mislim, da v knjigi, ko osvojijo nove veščine imajo težave s spanjem

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
8.5.2009 9:16:21   
PikicaStonoga

kolk oblačite user posted image ? jaz bi ji zdaj začela body kratek rokav, ćez pa tanko majčko.Uglavnem nimam pojma kaj naj jo oblečem.

ja jaz ga točno tako oblačim pa se mi včasih zdi da mu je še vedno vroče.

za doma jo mam jaz kr v bodiju dolg rokav pa spodej trenirka ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
8.5.2009 9:16:47   
afnica mala

Jolly kaj naj rečem, da te potolažim ...sej vem, da boš zmogla, še vse si, je pa res težko, če je otrok tok zahteven kot tovj Taj, pol si pa še sama za vse ...ma dej ne se pustit, k mislim, da je res problem v tem, da tit voj premla pomaga! Bi blo zih drugače, kot si njemu rekla, če bi s eon angažiral, ker bi ti imela več energije, da bi ga npr. uspavala z odlaganjem, ne pa da si g aujčkala in nosila ...dej po mojem ni repitev v Taju, ampk v tvojem možeku ...da končno prevzame aktivno vlogo očija ...

Mi je čist jasno...ampak njemu to dopovedat user posted image user posted image user posted image In on bi rad še drugega, ja lahko če ga bo kje drugje nardil, pri meni ziher ne.

Dejte mi povedat a je možno, da se mi tkole zbuja in afna, ker je toliko enih novih stvari osvojil v 14 dneh, da hoče to še ponoč počet?? Ker res ne vem kaj bi blo drucga, če je že tako lepo spal cele noči user posted image

ja, sem nekje prebrala, mislim, da v knjigi, ko osvojijo nove veščine imajo težave s spanjem

mejnik; prebujanje se včasih pojavi takrat, ko se otrok nauči nove veščine, kot so denimo sedenje, plazenje ali hoja. Otrok se morda ponoči večkrat prebudi, da bi vadil svoje nove sposobnosti. user posted image

citat iz knjige dojenčel- navodila za uporabo

Neposredna povezava do sporočila: 3641
8.5.2009 9:17:43   
afnica mala

torej samo en sloj?

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
8.5.2009 9:21:34   
jolly123

mejnik; prebujanje se včasih pojavi takrat, ko se otrok nauči nove veščine, kot so denimo sedenje, plazenje ali hoja. Otrok se morda ponoči večkrat prebudi, da bi vadil svoje nove sposobnosti. user posted image

citat iz knjige dojenčel- navodila za uporabo

user posted image user posted image user posted image Evo naš je čisto po knjigi....mislim kako simple user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3643
8.5.2009 9:28:09   
PikicaStonoga

torej samo en sloj?

ja ja samo ne sloh že lep čas ko grem ven pa dva ampka tanka ...in kej za s sabo ...za vsak slučaj

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3644
8.5.2009 9:35:26   
gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Pri 10-tih mesecih že...uf ta je pa hiter user posted image

JOLLY - popravek, sem kar iz FB kopirala.

Leja Božič Vesela novica!----Pa smo shodili na današnji dan! 9mesecev in 7dni! ......... "Mami, zdej boš pa laufala za menoj!"..........

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
8.5.2009 9:52:07   
jolly123
Mater je hiter...šit da bi naš že čez dva meseca hodil...ufff. No sej če bo šlo tko bo še letel ne sam hodil user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3646
8.5.2009 10:06:21   
iraira

Mater je hiter...šit da bi naš že čez dva meseca hodil...ufff. No sej če bo šlo tko bo še letel ne sam hodil user posted image  user posted image

Ej moj sin je shodil pri 10mes......groza, potem se šele začneuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Ampak posledica tega, da hitro shodijo je pa da so štorastiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Star je 11let, pa se še vedno povsod spotakne in pada po tleh, se zaletava itd.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
8.5.2009 10:11:44   
gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
8.5.2009 10:12:05   
gogabojan

Ej moj sin je shodil pri 10mes......groza, potem se šele začneuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Ampak posledica tega, da hitro shodijo je pa da so štorastiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Star je 11let, pa se še vedno povsod spotakne in pada po tleh, se zaletava itd.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
8.5.2009 10:46:29   
jolly123

To se še jaz pa nisem hitro shodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?