afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Jolly kaj naj rečem, da te potolažim ...sej vem, da boš zmogla, še vse si, je pa res težko, če je otrok tok zahteven kot tovj Taj, pol si pa še sama za vse ...ma dej ne se pustit, k mislim, da je res problem v tem, da tit voj premla pomaga! Bi blo zih drugače, kot si njemu rekla, če bi s eon angažiral, ker bi ti imela več energije, da bi ga npr. uspavala z odlaganjem, ne pa da si g aujčkala in nosila ...dej po mojem ni repitev v Taju, ampk v tvojem možeku ...da končno prevzame aktivno vlogo očija ... Mi je čist jasno...ampak njemu to dopovedat In on bi rad še drugega, ja lahko če ga bo kje drugje nardil, pri meni ziher ne. Dejte mi povedat a je možno, da se mi tkole zbuja in afna, ker je toliko enih novih stvari osvojil v 14 dneh, da hoče to še ponoč počet?? Ker res ne vem kaj bi blo drucga, če je že tako lepo spal cele noči ja, sem nekje prebrala, mislim, da v knjigi, ko osvojijo nove veščine imajo težave s spanjem mejnik; prebujanje se včasih pojavi takrat, ko se otrok nauči nove veščine, kot so denimo sedenje, plazenje ali hoja. Otrok se morda ponoči večkrat prebudi, da bi vadil svoje nove sposobnosti. citat iz knjige dojenčel- navodila za uporabo
|