gogabojan
|
Ej, glede kako sem. Sem skoraj na depri. Me je tašča danes klicala in rekla BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA. Pa veš zdravje BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA. Pa je svojo hči klicala pa jokala njej, da sem fullll bolna. Pa Sandija klicala pa kaj, pa kako, pa zakaj, pa BLA BLA BLA BLA BLA. Pa me kliče sestra od Sandija - pa BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA.... Pa mi reče, ker sem ji povedala, da nisem čisto vse zaupala Sandiju, ker je rekel da se boji da bo ostal sam z dvema otrokoma (zato sem tudi zatajila določene informacije), pa je rekla ona, da bolje da mu povem, če ne me bo raztrgalo vse skupaj. Potem bo šele . Jaz pa sam BLA BLA BLA BLA BLA BLA. Pa me kliče teta. Pa zakaj, pa kako, pa kaj, (ji je mama rekla kako pa kaj z mano, je pa ta teta moja druga mami in krstna botra od Bojana). Pa me je kregala, zakaj nisem šla takoj. Da saj poznam zgodovino sorodnikov. Pa ni se za igrati. Pa mam dva froca, pa BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA Pa jaz kličem mamo. Pa se začnem dreti nanjo, kaj razglablja toliko naokoli, ker je teti (svoji sestri), povedala situacijo. In sem bila fullll huda, in se kregala, pa je mama rekla da me bodo v red spravile in BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA Pa prej v pojstli povem (neki podobnega kot ta post za BLA BLA BLA), pa sva šla spat oz. on spat, čeprav je še vedno trn v peti ostal. Zakaj mu se ne zaupam in BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA. Pa sem rekla, počaki da mine šok in da se sprijaznim z resnico, pa bom potem normalno govorila. Do sedaj pa mi je vse kr neki. Niti me ne gane niti nič. Kot da ni nič. Nikakršnih čustev. Nič joka več, nič. Mi je kao RAVNO SVE DO PAKISTANA. Uffffffffffffffff preberi, pa zbrišem post.
|