|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
3.11.2009 6:02:34   
tasyo
Ojla!
Vidim da sem pogrešana... In da fond nosečk še kar narašča.... Lepo. Veste, saj vas kar redno prebiram, za pisat pa zjutraj ponavadi zmanjka časa, pol je pa itak akcija cel dan. Sploh se mi pa zdi, da je ta jesen tako odbrzela mimo, da je joj. Vikende smo preživljali v nabiranju kostanja in sladkanju z njim, zdaj pa so se začeli RD, pa 1. november, ki je sicer meni prav prijeten praznik. Na tiste, ki so mi pomenili veliko, se spomnim vlikokrat, mi je pa všeč. da se tako najde tudi dan, ko uspem obiskati grobove vseh tistih, ki so pokopani nekje daleč, za kar sicer ponavadi zmanjka časa. Potem pa združimo prijetno s koristnim in se dobimo še s kakšnimi sorodniki ter prijatelji.  Skratka - dnevi čist prehitro tečejo.

Malinca- za vašo dogodivščino sem sicer že slišala - super, da si bila tako odločna, da si vstrajala in zahtevala drugo mnenje.

Nosečke, a je katera že imela prvi pregled???

Trnuljčica - res je, da ena lastovka še ne napoveduje pomladi, ampak zametki pa so in kmalu boste tudi vi ohranili dooolge noči le še v spominu. Pa super, da si vzameš čas za svoj hobi - čestitke za raztavljeno sliko!!! Ko boš vedela, kdaj boš v NM, pa le pokliči, da gremo vsaj na kavo, ja. Bom zelo vesela.

NiLe - upam da si že ponosna teta in je vse potekalo gladko!!!! Drugače pa še vedno držim pesti.

Srečka - naj vam urejanje novega domeka poteka gladko, mirno in s čim več užitka! Jaz ful rada "projektiram" pa delam nekaj na novo... Čeprav imam za nekaj časa kar dovolj...

En kup stvari sem hotela še napisat, pa sem pozabila... Sicer pa bo treba spit kavico in na pot. Lepo se imejte in če ne prej, naslednjič!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
3.11.2009 6:14:15   
NiLe
Novička dneva ... moja sestrica je postala mami prečudoviti punčki ... sporočilo se glasi:

Danes ob 3.31 se nama je pridružila mala princeska SARA z merami 241g in 48 cm.
Presrečna mamica in oči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO Barbi, super si se odrezala!
Mali princeski želim prekrasno otroštvo in čudovito življenje!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponosna teta
user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
3.11.2009 7:15:22   
JABOLKO3
Čestitke za malo princesko, bravo mami (pa tudi oči)... vidim, da je teta čisto iz sebe, je kar eno nulo pri teži izpustila, hi hi.... torej, vesel in svetel dan vsem skupaj... pa malčici vse lepo na tem svetu... je novička tudi meni prav polepšala dan.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
3.11.2009 7:21:23   
Jo@n
Čestitke novopečeni mamici, očku in teti user posted image .

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
3.11.2009 7:32:28   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Novička dneva ... moja sestrica je postala mami prečudoviti punčki ... sporočilo se glasi:

Danes ob 3.31 se nama je pridružila mala princeska SARA z merami 241g in 48 cm.
Presrečna mamica in oči

BRAVO Barbi, super si se odrezala!
Mali princeski želim prekrasno otroštvo in čudovito življenje!!!

Ponosna teta
user posted image

tale šmrklja je men že zdej živce pojedla...najprej je prehitela za 14 dni...potem ji je odpadel pimpek...potem pol noči hodim na sms-je gledat...no evo pa je...tukaj...navihana nečakinja...drobcena hčerkica...mali srček...joj kolk bo to miceno za previjat in v naročju držat...

ima pa eno tako močno in nežno ime...in tako, kot si že rekla NiLe...naj se ji na tem planetu lepo godi, naj ima okrog sebe fine ljudi...naj bo zdrava, razigrana in vesela in naj skupaj z njo uživa družina njena...

zdej...se grem pa malo naspat...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
3.11.2009 9:46:26   
Roberta69
Igralnica Interspar Vič (ta teden) 2-8 november: na hodniku je ene 10 miz založenih z igračami, vse je cortkano in pisano - prov luštno! Naš korenjak je včeraj odhajal v solzah... Ker je tale teden napovedano takšnole posc... vreme, je to kot nalašč user posted image . Mi2 bova šla vsak dan po 18-ti pokukat tja (razen ju3, ko jo najbrž švignemo v Ikeo) in bova vesela, če srečava kakšnega aprilčka/ico. Lahko pa bi "zorganizirale" tudi manjše/večje srečanje, pa še nakupe lahko opravite, tako da je več muh na en mah user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
Glih z MM-jem sva pred časom malo študirala, da bomo pač enkrat recimo čez približno leto rabili večji avto,
Meni je pa tole močno sumljivo...user posted image user posted image user posted image

Ne, ne user posted image , jaz bom kar bolj direktna. Ni pa nič od zapisanega zlagano, tak je pač plan, zdaj bomo pa videli - po čtivu sodeč za user posted image itak štejejo samo ene trije ta pravi dnevi na mesec user posted image .

NiLe, čestitke za kolikor sem razumela kar "prigarano" nečakinjo user posted image .

Scorpio, malce bolj zorganiziraj zadevo, da ne bo imel Nal za vsak dan drugega user posted image . Jaz imam zelo blizu dva Hoferja, tako da mi na ZS pošlji tel, pa grem lahko pogledat.

Zdravstvo: ja, ponujajo se od katastrofalnih pa do super "storitev"... jasno je, da so tudi zdravstveni delvci eni dobri, drugi slabi, tako kot v vsakem poklicu, potem je tu še slaba stimulacija v našem zdravstvu (osebno poznam kirurga, ki je bil pri nas zelo cenjen, a je zaradi takšnih in drugačnih razmer z družino odštel v Nemčijo, kjer na njegov račun res zelooo dobro živijo) in še nešteto drugih zadev, tako da če je možnost, je drugo in tretje mnenje zelo dobrodošlo.

Neposredna povezava do sporočila: 1456
3.11.2009 10:05:03   
scorpiogirl
Ola!

Roberta, sem ti poslala ZS user posted image se pa pri ponudbah po Hoferjih in navalu na akcije pomoje ni za bati, da bi bilo kombinezončkov lih za izvoz user posted image

Fajn, da je bolha spravila nekaj aprilčic na plano, da se malo več javljate/mo user posted image
Nile, čestitke za nečakinjo user posted image user posted image user posted image pa seveda mamici tudi user posted image je pa res tole en mali pikec user posted image

jst sem včeraj prvič videla našo pikico, ima slikica že častno mesto na steni user posted image in zdaj imam malo bolj "občutek" user posted image oziroma, mal bolj "verjamem" v tole user posted image pa sej jst že težko zgrešim ... mal mi je slabo (lih za user posted image še ni, je pa včasih že tam-tam), pa kar nekej že vzhajam user posted image mi sploh ni jasno ... v 7 tednu, pa me hlače že tiščijo, če sedim. Večjih skor ne smem dat nase, ker mi bojo dol padle (kadar stojim, mam še čist dost prostora), moje kavbojke pa v službi pod puloverjem kar odpnem user posted image doma nisva še nikomur povedala (no, jst sem najboljši prijateljici, ampak to ne šteje user posted image ), pa bo najbrž tud to kmalu sledilo, da mi bo lahko brez skrbi tudi na obiskih slabo, pa se mi ne bo treba pretvarjat user posted image

Malinca, super, da je z Galom vse ok user posted image o našem zdravstvu pa ne bom ... jst sicer nimam kakšnih negativnih izkušenj, je pa res, da imam srečo in zelo malo stika z "belimi haljami". MM ima glede tega malo bolj smolo, tako da jih večkrat vidi, ima pa tudi že kar nekaj dogodivščin ... med drugim so mu tudi pozabili dat narkozo pred operacijo user posted image

Majček, deli z nami podrobnosti pa veselje prvega pregleda, nooooooooooooooooo user posted image

tko, spet mal delat (kdo bi si mislil user posted image ), imejte se krasno, kolikor se da user posted image

aja, še tole ... sneg gre, glej zunaj sneg gre (pa vsi vozijo kot bi ga blo že cel meter) user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
3.11.2009 10:40:51   
trnuljčica
Nile iskrene čestitke tebi in seveda tvoji sestriuser posted image user posted image user posted image . Me je tale drobižek spomnil kako je bilo, ko je bil moj tako majhen (ista višina, 300-400 g težji). Pa sedaj- pravi požeruhecuser posted image .

Tasyo saj jaz vem kdaj bom v NM. Le kdaj bom tiste dneve kaj fraj ne vem. Bom pa od petka do nedelje in ni vrag da ne bo čas za kofe.  Ampak ker je to čisto konec meseca ti še sporočim...

Zdaj pa kuhat, pol pa služba...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
3.11.2009 11:24:56   
Majček28
evo mene, uradno user posted image

Smo včeraj videli našega 'bobka', velik je 19mm, srček bije kot je treba, mamica je pa 8 tednov nosečka user posted image
Slabosti so izginile, bauhi kar raste, spim še vedno slabo, ampak sej ne more bit vedno vse poštimano.

Nile, čestitke tudi tebi, verjamem da boš najboljša teta kar si jih Sara lahko želi.
in WIIIIIII Majček je zadel v polno, punčka je user posted image user posted image user posted image pa tkoooooo lepo ime ima user posted image

...pridem še kaj nazaj, se zdele v službi švercam user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 1459
3.11.2009 11:40:43   
Isabellabina
Dan punce

Se moram javit,da ne bom spet med pogrešanimi.

Kosilo smo že dali v želodček,sedaj pa pridno vsi otroci spančkajo,jaz mam pa čas,da malo pogledam kaj se kaj na naši strani dogajauser posted image

najprej Nile čestitke za naziv TETA .

Hmmmm,kje pa je sedaj naša Bolhica???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katera se ni javila---na raportuser posted image user posted image user posted image

Majček--super za prvi pregled in tvojo pikico.

Oh ta spanje---ko že kar nekaj jih jamra kako otroci ne spijo,bom še jaz med njimi,ker pri nas se tudi še ni zgodilo,da bi spal celo noč,enkrat samkrat,ko je malo dlje skupaj v kosu prespal in sem mislila,da se bo vse uredilo....no pa do danes še nismo lepo prespali noči.Hja pa ne morem krivit zobkov,ker ima sedaj vse,razen petic še ne....

Kombinezon--nam je zaenkrat prav še tisti lanskoletni Hoferjev,imam pa sedaj tudi že nekaj od ostalih otrok in mi ne bo treba sspet kupovat...kupila sem mu edino tako lepo jakno-bundo v Takkotu in jo sedaj še čisto lahko nosi,ker je zelo topla.Moram pa it v nakup škorenjčkov.

no toliko zaenkrat....grem še malo brat nazaj

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
3.11.2009 12:19:37   
resnično srečna
no ja naza Iza je baraba (sebe kliče iiiiaaaaa tko da imam občutek, da imamo enega oslička v hiši)...je postala prava razgrajačica, pa kleptomanka saj nam v trenutku kaj odnese...in potem iščem kot nora...pa tatijeva ljubica (tati izgovori v 1001 varianti naglasa)...je taka kot ena pokvarjena plošča...

vrtec...smo včeraj dobili pošto, da smo vabljeni 4.11. na roditeljski sestanek, kjer bo že podpis pogodb, pa spoznavanje vzgojiteljic in novih prostorov...tudi prav...

Zavod za zaposlovanje...včeraj naj bi imela prvi sestanek s svojo svetovalko...v dežju sem nekje parkirala (seveda plačala), vlekla ven voziček...pa tečno izo noter posedala (sovraži se vozit V vozičku, ga pa uživa vozit sama)...in ko končno pridem z vozičkom skozi trapasta vrtljiva vrata (kater bedak si je to spomnil tud ne vem)...mi rečejo, da je svetovalka odsotna...sem čist padla ven, napisala v knjigo pritožb svoje...imajo moj mail, pa telefon...a je tako težko en sms napisat???...in v računalniku jim piše da sem mati mladoletnega otroka brez varstva....joj za bruhat no...

me je pa potem ena druga dala šele konec februarja na razgovor...ja hvala lepa...če ne bom do takrat imela službe...he he...bučmani...ma sej to človek ne more verjet...ne vem zakaj jih sploh imamo...

kombinezon...scorpi žal sem tole tvoje videla šele, ko sem bila že doma...sem Izi kupila čeveljce in so prav cort...pa kombinezon tudi...ampak tistega 98/104...je sicer velik...ampak ker ima še dva...ki sta sicer iz druge roke in vprašanje kakšna je še impregnacija bo tale za preoblačenje ok...sem pa vzela bež barve...roza je imel na kapuci tako grdo mačko, da me je vse minilo...drugače pa...ma sej človek ne more verjeti...Izi sem septembra probavala bundico...pa je bila še ok...sedaj se mi pa že zdi zelo na knap...tako da bo treba malo za kako večjo pogledati...ne vem kam ta otrok raste...

no ja dovolj od mene...

uživajte...

She
Within the measur

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
3.11.2009 17:52:41   
sky77
ojla

Evo sem si zdajle prav čas vzela da kaj napišem. sej preberem vas dokaj redno, samo za pisat zmanjka časa.

Najprej čestitke našim nosečkam, majčku, pa špely, pa scorpio in bolhi (btw to nisem jaz user posted image ). Bravo user posted image user posted image user posted image Naj bo nosečnost brez posebnosti in n a koncu  enega zdravega bejbija.

nile čestitke za nečakinjo. Sem pa tudi jaz pred kratkim postala teta, ko je svakinja rodila eno mičkeno (v primerjavi z mojima dvema) punčko.

Sej komentirat ne vem kaj še imam user posted image

Drugače Bini raste (sicer zelo počasi). Še vedno smo na konfekciji 74/80 user posted image , pa še ta ji včasih zna bit malo velika.

Sem pa bila danes za Bini na govorilnih urah, pa mi pravi vzgojiteljica, da je zlat otrok. nobenih problemov z njo. Da je sicer rabila, da se navadi vrtca, pa da ni marala dotikov drugih otrok, ampak da se že sprošča. Da je sicer individualist, da ima rada svoj mir, da ji gruča otrok ne odgovarja preveč, da se pa sprosti, ko jih je v skupini manj. Takrat postane ful aktivna, pa ful govori, ker drugače pa raje opazuje kaj se dogaja v igralnici. Ima celo svoj mini foteljček in tam sedi in "bere" knjigice, ali pa se igra z igračkami. Danes je prišel en fantek do nje, ko je sedela, in jo začel božat po nogicah. je hotela vzgojiteljica že posežt vmes, pa je videla da tokrat ne bo jokala in ju je potem kar pustila. Se je Bini celo smejala, ker drugače se drži blazno resno.  user posted image Me zanima kje se izgubi tista divjakinja od doma.

Vmes sva bili na kontroli na pediatrični. So ji naredili eeg in pa ekg (celodnevno čakanje za pol urni pregled) in je baje vse ok. Le zakaj je potem punca skupaj padla. In ja, še vedno trdim, da ni imela vročinskih krčev. No drug teden imava pa sistematskega, pa ne vem če bi jo dala cepit. Sicer ni bolna, ampak malo nosek pušča, pa vsake toliko malo pokašlja. Itak imava pa še dolgove pri cepljenju za nazaj, ker tistega pri enem letu še vedno nisva opravili.

srečka kako ste zadovoljni s popravilom avta?? Pa super za vrtec. Iza bo itak razturala

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
3.11.2009 18:35:44   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

srečka kako ste zadovoljni s popravilom avta?? Pa super za vrtec. Iza bo itak razturala

1. ma super...100x ti hvala...baje je bila škoda večja kot je kazalo...tvoj mož je pa car he he...in kafe še vedno velja...
  2. ja tole z vrtcem bo super...koliko bo pa Iza razturala bomo pa še videli....je cela lumpa postala in se bojim, da bo terorizirala vse...zadnje čase grize MMja...mene še ni...ji je pa všeč moj celulit pa me ščipa v stegna kadar hodim pomanjkljivo oblečena naokrog...ja je toča dobila moje bokobrane he he...sam tega noben klepar pa ličar ne popravi
  3. vprašanje zate: so pri vpisu kaj komplicirali, ker Brina ni zaključila cepljenj???

She
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
3.11.2009 18:56:13   
sky77
srečka zaenkrat cepljenj še ni nihče komentiral. Sej kako naj bi pa vedeli, da je imela za sabo samo 2x diteper? P je itak napisala da je vse ok, razen da ima alergijo na določena živila. 

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
3.11.2009 19:37:52   
resnično srečna
baje nekje totalno komplicirajo...mi2 imava itaq super P in je istega mnenja kot mi...da se s cepljenjem ne mudi v Izinem primeru...tako da po mojem ne bo problemov...upam...

She
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
3.11.2009 19:49:16   
sky77
kolikor vem, pediatri sporočijo v vrtec, da otrok ni cepljen in potem je cel halo

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
3.11.2009 20:18:49   
sasy20
NiLe čestitke za nečakinjo....pa seveda čestitke tvoji sister in njenemu.....mala Sara pa ima tako lepo imeuser posted image uglavnem vse naj mali princeski.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
5.11.2009 8:10:53   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

evo mene, uradno user posted image

Smo včeraj videli našega 'bobka', velik je 19mm, srček bije kot je treba, mamica je pa 8 tednov nosečka user posted image
Slabosti so izginile, fouš user posted image  bauhi kar raste, spim še vedno slabo, ampak sej ne more bit vedno vse poštimano.

Dobro jutro dober dan user posted image
a lahko pozdravim čist po nosečniško ... user posted image  tele slabosti so vedno hujše, tko da v službi včasih komaj zdržim ... popoldne me pa k sreči MM kar razbremeni user posted image  pa dobro, da so zadnje noči še kar, tako da se lahko tudi malo naspim ... pa upam, da se ne pokvarijo takoj, ker mrfi še vedno deluje user posted image  no, polna luna nam noči vedno blazno pokvarijo, se zbujamo non-stop, tko da sem ko zombi ... pa so ostale noči zadnje čase res toliko boljše, da se v splošnem ne morem pritoževat. Vstanemo samo še 1x ali 2x user posted image
sem si pa včeraj kupila nov pulover, tak, malo daljši, da lahko pod njim odpnem gumb na kavbojkah, ker je naš user posted image  že ves špeh pririnil na plano user posted image

Srečka, pri nas na potrdilu za vrtec ni pisalo nič v zvezi s cepljenji, tako da je odvisno ali od vrtca ali pa od pediatra. No, upam, da ne boste imeli težav zaradi tega ... ker, kaj jih sploh briga user posted image  s tem, ko tvoj otrok ni cepljen, itak ne ogrožaš nikogar ... mogoče je malo več možnosti, da bi Iza dobila kakšno od teh bolezni, proti katerim so ostali otroci itak cepljeni ... pa še to je zelo malo možnosti. V glavnem, držim pesti, da ne bojo komplicirali in bo Iza lahko ponosno zakorakala v vrtec novim dogodivščinam naproti user posted image

zdej pa šibam delat ... čavči

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
5.11.2009 12:21:48   
resnično srečna
dannnn...

a veste kaj???...Iza je bila danes že prvič v vrtcu...včeraj smo imeli roditeljski sestanek...danes je pa kar lepo ob 9ih prestopila vrata...kako urico sem bila z njo...ker me ni šmirglala, sem potem vmes sama letela do zdravnika...in prišla hitro nazaj...je pa bila čisto nekomplicirana...sem odšla in se ni jokala...pa nisem šla skrivaj...zahtevajo, da se od otroka posloviš...ampak Iza je uživala in ni bilo problema...

pediatrinja je na potrdilo morala napisati, da Iza ni cepljena...samo je tudi dopisala, da zaradi njene varnosti in da je cepljenje v postopku...je pa vzgojiteljica rekla, da ni problema...tako da teh sitnosti ne bo...sedaj nas čaka samo še papirologija...izpolnjevanje obrazca za znižanje plačilo he he...pogodbo smo pa včeraj podpisali...

danes so bili samo 3je otročki...Iza je od vseh večja za glavo...edina hodi...najmlajši je imel 11 mesecev, Zoja pa 15 mesecev (noben ne hodi še)...v glavnem izgledala je kot kako leto starejša...ne morem verjeti kaka razlika...razvoj gre v parih mesecih res naprej...iza je samostojna...hodi naokrog, igra se...komentira zadeve...100x je povedala, da nima dude...da je šla papa...drugim je pa ni kradla...se prav ponosna...

vrtec je pa megastičen...namreč je v dislocirani enoti...v pritličju bloka ob vrtcu...imajo svoj vrt...oprema in prostori so novi...in je za prste obliznit...da ne govorim o obilju igrač in knjigic...Izi se je kar mešalo...pa otroški voziček imajo...je vozila in hranila dojenčke in uživala...

no na koncu je tudi pridno pomagala pospravljati...tole objavljam z dovoljenjem vzgojiteljice...je pa vzgojiteljica z Izo v bazenu z žogicami, ki ga imajo sredi garderobe..

user posted image

voziček je zakon...

user posted image

o kuža...a tkole postrani imaš glavo

user posted image

haloooo mami...ja super je...

user posted image

žogice in vzgojiteljica...eh vrtec je res ena fina stvar...

v glavnem ju3 štartamo z zajtrkom...potem bomo pa videli...se nama pa nikamor ne mudi in bo uvajanje trajalo kak teden...pa da vidimo...

nosečke...super za preglede...pa držim pesti...da vam bo kmalu manj slabo...boste bolje spale...se vam koža ne bo preveč spremenila v spomine na najstniške čase (nikoli nisem imela mazoljev)...v glavnem uživajte...

no grem še nekaj nakracat potem pa malo pospravit...ura bo kmalu 3...moram po glavo družine v službo...

She
Within the measur

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
6.11.2009 9:38:51   
sinskaT
Ta teden je noro pri nas: s H sva ful prehlajene, sami trije smo že cel teden, tko da žal nimam časa za komentirat le na brzaka:
nile čestitam za naziv teta in mali sari vse dobro...

srečka - super za vrtec, mi boš povedala rcept, kobomo mi na vrsti ;) kjut iza..

Q: A katera ve, kje je kakšen dober homeopat in kam je fajn it na bioresonanco???
hvala....

♪♫♪♫♫

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
7.11.2009 16:48:45   
Isabellabina
Zdravo

Huh,kolk smo/ste me pridne s pisanjemuser posted image ,očitno smo vse polno zaposleneuser posted image

Srečka---fino ,da Iza uživa v vrtcu....no pri nas so pa glede cepljenja ful tečni in ne vzamejo nikogar v vrtec,če nima vseh potrebnih cepljenj.predno je otrok prišel v vrtec smo morali obiskat P da smo dali celoten pregled skozi in dobili potrdilo ,da je otrok bp.in da ima vsa cepljenja urejena.

Sinskauser posted image za vse tri in ,da se hitro pozdravite.

Aja srečka,sem te enkrat že hotela vprašat ali ima Iza samo to ime vpisano v rojstni list    ali ima kako daljše ime.

No šibam ,ker ima najmlajši napad jezeuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
8.11.2009 12:19:59   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Zdravo

Huh,kolk smo/ste me pridne s pisanjemuser posted image ,očitno smo vse polno zaposleneuser posted image

Čisto resuser posted image .

Še Bolhica, očitno...user posted image user posted image user posted image
No kje ste user posted image ?

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
8.11.2009 17:06:10   
sinskaT
Pridružujem se klubu.....

hehe

ne ne, ne user posted image
ampak uporabnic lepi topijev user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za MMja!
No zdaj bom morda kaj več na rrju...

...še vedno me zanima zgornji Q user posted image

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1473
8.11.2009 18:16:12   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Q: A katera ve, kje je kakšen dober homeopat in kam je fajn it na bioresonanco???
hvala....

O homeopatih nimam pojma, glede bioresonance pa toplo priporočam Brigito Niegelhel v Rogaški Slatini - mi smo tja vozili srednjega fanta, ki je imel hude težave z alergijami že kot dojenček... delala je pri legendarnem dr. Medvedu, ki je imel ambulanto v Podčetrtku, nato opravila številna izobraževanja v tujini, ima res občutek za delo z malimi otroki... pa končala je študij medicine (in se nato preusmerila v bioresonanco, ker so jo prevzeli rezultati zdravljenja)... ni kar ena, ki je kupila aparat in zdaj 'zdravi'... če te zanima, ti lahko dam telefonsko...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
9.11.2009 8:07:26   
sasy20
Dobro jutro!

Da nas malo dvignem........

Midva sva še danes doma....v čet sva ostala ker je ful grdo kašlal in sm ga peljala k P, je imel vnete glasilke....tako da sva dobila en sirup samo za zvečer...pa inhalacije pa pucat nosa....no to že delamo skos tako da nič posebnega ni bilo. Mali je boljši malo čez dan še pokašlja ampak dušenja ponoči pa HB ni več.
Imava pa danes tudi sistematiko pri 1,5 letu tako da mi bo pol še bolniško zaključla.

Drugače smo ok.....nič posebnega se ne dogaja....vsak dan isto ker je tok hitr tema da prov ne veš kaj bi....

Srečka kje pa si dobila vrtec....super za Izo da bo med družbo....pa lep vrtec je....naj le uživa princeska.

NiLe kako sestrica in Sara? Sta že doma?

Sinska pozdravite se čimprej....na vprašanje pa ti ne morem odgovor ker žal ne poznam nobenega.

Me pa zelo zanima kdo je bolhica....seveda čestitke tudi tebi pa javi se še kaj.....

Kako pa kaj ostale user posted image ???

No tako sedaj pa spijem kavico potem pa akcija.....

Uživajte....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......