|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
29.10.2009 19:43:19   
Jo@n
Bolha1, čestitke, naj ti user posted image  mirno mine in zdravega user posted image  ti želim.

Me pa firbec matra, katera se skriva za tem nickom in s srečko utemeljeno sumiva eno aprilčkouser posted image . Ki ni iz Lj konca...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
29.10.2009 20:21:55   
resnično srečna
he he bolhica...upam, da bo tudi mala vesela bratca ali sestrice...naj ti nosečnost lepo mine...pa javi se še kaj he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
29.10.2009 20:46:23   
JABOLKO3
Živijo!

Jaz sem tudi danes zjutraj zagledala plusek... na vagi, he he... no, saj niti ni smešno... sem bila zadnja dva dni v depri, pa sem preveč jedla, vaga pa takoj tako nesramna... sem se za kazen že okregala, a se bojim, da samo to ne bo pomagalo... bo treba po 5h spet nehat jest, to pa ne gre, če nisi najboljše volje... jah, izgovori...

Tale bolhica je pa res skrivnostna... tudi jaz malo sumim, katera se tu skriva... no, uživaj v svoji skrivnosti, saj razlog je take narave, da skrivnost slej ko prej pride na dan - dobesedno, he he... pa seveda iskrene čestitke!

lep večer

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
29.10.2009 21:27:35   
lepa posadka
Dober večer!

Ja, tudi nam tile dnevi hitro minevajo in sploh več ne sledim dogajanja na RR.

Če grem najprej h komentarjem, pa od zadnjega konca, ker se najbolj spomnim:

Bolhica1... ja, jaz imam pa kar nekaj potencialnih kandidatk, tako da težko sumim samo eno. Kakorkoli že... super nas rajcaš, da bomo spet bolj veselo čepele na RR. Čestitam, čestitam in se veselim s teboj.

Jabček... v duhovitosti ti ni para in verjamem, da ti je luštno it tako čez življenje, ko vse na hec obrneš. Tudi na slikarskem področju... kapo dol!!! MM je gledal in kar ni mogel verjet. Res si mojstrica. Bravo tvojim fantom, res so lahko ponosni nate. Ti privoščim, da tudi ti najdeš kmalu še več časa za ta tvoj konjiček.

Speli... lepo je brat, da ti nosečnost ne povzroča težav. Razumem pa tudi veselje pred prvim pregledom. Naj bo doživet, srček živahen... pa še nas obveščaj o vaši družinici. 1. november je pa za mnoge res to, kar si napisala. Za mnoge pa eden večjih praznikov. Mednje spadam tudi jaz.

Srečka... upam, da sta z Izo dobro opravili pregled. Glede Knaufarjev pa... jaz imam samo en meter dolgo steno iz Knaufa - za v garderobo, pa so mi majstri pojedli nekaj dobre volje. Če sta malo mojstra, po mojem brez težav to poštimata. Pri nas imamo trgovino, kjer to robo prodajajo in te tam po mojem tudi dobro podučijo... ali pa navsezadnje koga predlagajo. Če preurejaš kakšne prostore, mi lahko pošlješ kakšno skico... včasih imam pri notranjih razporeditvah kakšno uporabno idejo.

Scorpio... vidim, da tudi pri vas ves čas dogaja. No, pa upam, da se tele slabosti ne razlezejo predolgo v nosečnost.

Sinska... si vas kar predstavljam v tej raztegnjeni varianti postelje. Eni naši znanci so bili v enosobnem stanovanju še do takrat, ko so bili 5 članska družina. Poleg zakonske postelje je bila na eni otroška psotelja na drugi strani pa še pograd :-) Sedaj imajo veliko hišo in pričakujejo sedmega otročka. Jupiii.

Roberta... hvala za vse informacije... sicer pa mi je prav zabavno brat kako vidva z Liamom odkrivata kaj vama paše in kaj ne. Glede kavča in postelje v drugi sobi... Veliko ste pisale o takšnih in drugačnih spalnih variantah. Tudi jaz odvsetujem, da TM prepogosto uporablja drugo sobo. Če že ne gre drugače, potem otroško posteljo pristavite k zakonski. Verjemi, da naše noči še zdaleč niso pravljice, ampak mi tisti najin mir z MM v spalnici rpeveč pomeni, da bi ga zamenjala za Tomaža. Se pač večkrat na noč rekreirava in nabirava kilometrino na našem dolgem hodniku :-)

Majček... kako pa kaj tvoja mala pikica? Si ti že imela pregled? Upam, da imaš možnost kakšnega izhoda, če se bo tale tvoja služba nadaljevala v celodnevnih ritmih.

Joan... ti si kar še privošči svoj teden miru. Pa res se strogo drži navodil glede mirovanja. Morda tvoja fanta kakšno navado tudi potem še ohranita :-)

Simvir... vidim, da ste že izkušeni in hitro ukrepate pri fantih. Menda ste sedaj že zdravi in uživate v tej lepi jeseni. Pa super za petje. Privoščim veliko veselja.

Drugače pa pogrešam spet: Ketrin, pa Nile, pa BigMammo, pa Tasyo... tudi Trnuljčica si je očitno privoščila počitnice... da o vseh, ki se že na veke niso oglasile sploh ne govorim. Me zanima, če se še kakšna ne skriva na kakšnem drugem nosečniškem forumu :-)))

Mi pa... ja, veliko se nam dogaja. Ta teden imamo počitnice in sem cel teden doma. Joj, kako paše. Vreme je tako krasno, da nam čas še hitreje teče. Tale premik ure še nismo osvojili. Spat hodimo po novem, ustajamo še po ta starem, tako imamo eno uro manj, namesto, da bi vse skupaj še malo potegnili. Do šole bo gotovo spet problem ustat :-)

Mi2 sva še vedno v nekih investicijah. Do novega leta bi rada vse zaključila, razen pač pohištva v otroških sobah, ki je še vedno iz prejšnjega stanovanja... oz. malo od tu in malo od tam. Pa bo še par let počakalo, da vidimo sploh potrebe. Tako sedaj finaliziramo izbor z lučmi, pa kuhinjski stoli so že izbrani... pa nazadnje, ko bomo že elektriko šlatali, bi rada poštimala še HIFI. Nazadnje sva bila v KR pri enem friku in me je kar malo metalo v luft od zvoka... res noro dobro. Takšna je sicer tudi cena. Bom videla, kaj bo naš financ minister sklenil. Tudi on je namreč navdušen, pa ni drugače ravno razsipniški.

Da še malo jesensko pobarvam tele strani, vam prilimam par današnjih slikic, simpatičnih, navihanih, pobarvanih ... na Gorjancih smo doživeli celo pravljično jesen.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pa lahko noč :-)

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 29.10.2009 21:34:06 >

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
30.10.2009 8:18:21   
resnično srečna
in dobro jutro...

najin pregled...jah sej ne vem...dobila 3x kapljice...potem pa prgled...svetili so z lučko...Iza se je jezila...in ugotovili, da škili ne...ima pa dioptrijo +1...očal še ne potrebuje...naslednji pregled čez 1 leto...ko bo madam morda že kaj povedala kaj vidi in kaj ne...

Posadka...jah ni kaj...uživači ste...in tele slikice...ja lepa je tale jesen...še pogled skozi moje okno je barvit...neki rdečelisti ringloji in rumeni kostanji...cela barvna paleta...po eni strani prelepo...po eni strani malo duhamorno...ker veš da se poslavlja spet eno lepo leto...in prihaja zima...brrr...

glede skice...o ja pošljem z veseljem...samo premeriti moram vse...pa zraven napišem kaj imam v mislih...bom vesela vsake ideje...

glede navodil pa...jasem si že tono materiala snela iz neta...in ni vrag, da nam ne uspe...bo zanimiv mesec...uvajanje Ize, iskanje službe in knaufanje he he...bom pa toliko bolj uživala ko bom našim šmrkljom urejala sobico...

glede pohištva pa...eh moje mnenje...dokler so mali imajo najraje čim več površin za plezanje in skrivanje...Iza uživa ko leze na posteljo, ki jo imamo na omarah...mene sicer malo zadeva srčni napad od strahu...ampak izkušnje so izkušnje...in ji pustim...le malo varujem za vsak slučaj...pa skriva se rada...pa ne kak šotor...pod odejo je tako fino narediti šotor...pa za naslonjačem...je tisti Ikein gugalnik...in tam je njeno pribežališče...posebno kadar je potrebno kakat...takrat jo samo slišimo kako se napenja in vemo koliko je ura...ko pa se temu pridruži še vonj je pa sploh veselo...ker madam očitno uživa in nima kakega namena sama zlesti izpod stola...ji je očitno užitek, da jo vlečem jaz ven...se smeji kot Stripy...

no mene ta vikend čaka samo zabavanje...danes kolegica proslavlja rojstni dan, ju3 babji žur...he he...komaj čakam...Izo bo danes pazila varuška...nas najstarejši...je tako priročen...Iza je pa itaq pridna zaspanka in jo jaz spakiram v posteljo...on pa potem uživa pred TV in na računalniku...

1. november...jah ja...okusi so različni...jaz grem na Žale najraje zvečer...tišina in svečke in spomini na tiste, ki jih ni več...se mi zavrti film v glavi...pa solze napolnijo oči...in kostanj pod prsti zapeče...in potem se počasi v ustih topi in prežene grenak okus izgube...vsi bomo nekoč tam, kjer so oni...do takrat pa...

ej izkoristite čas, ki vam ostaja tu...med ljudmi...

PS.: Jabka jah ja...veš plusek mora biti...da te opomni, da je treba za - garat...ne ženi si k srcu...sej veš...poznam to...pa delim s teboj he he...ti le pogumno naprej...in ko naslednjič pride depresija...povej pa ti posodim kakšen zid za barvanje ali kako omaro za pospravljanje...še bolj enostavno pa je, da se takrat zmeniva za en tek...recimo da se dobiva na pol poti...he he...vsaka peš...po mojem bi kmalu shujšali...samo da te depra ne bi grabila v službi, ko bom že preseljena...potem bo razdalja malenkostna he he...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
30.10.2009 8:19:59   
simvir
O kakšne lepe jesenske fotke, v teh dneh je pogled v naravo res prečudovit. Se je bilo v teh lepih sončnih dneh res lušno skozi gozd peljati domov. No danes zjutraj je bilo pa prvič precej listja tudi že na cesti. Se bojim da bodo sedaj drevesa kar hitro odvrgla svoje listke - to pa pomeni zimo.

T. je boljše, včeraj na pregledu je bilo v pljučkih sicer še slišati hropenje, do konca mora pojesti atb, ventolin naj mu tudi še damo... smo pa včeraj podobne zvoke pri tečnarjenju slišali še od N. Smo kar sami dali ventolin, pa Claritine...ponoči smo spali, bomo videla kaj bo čez dan. Se bojim samo da bo prišlo na hitro in bo tudi on rabil atb (a katera ve, se pri laringitisu vedno dobi atb?, naša dva sta ga do sedaj vedno dobila), pred vrati pa prazniki. Morda se bomo šli pop. vseeno pokazati, da ne bomo jutri po Metelkovi letali.
Tako je danes N. z MMjem doma, T. pa pri tašči. Jaz imam pa namen ob 13h iti domov.

Bolha1 jaz tudi ne morem določiti katera točno bi bila, pa saj tako kot je Jabka rekla, bomo kmalu izvedeleuser posted image .

user posted image želim v teh prvih tednih čim manj slabosti in lepe novičke na pregledih, vsem pa lep vikend.

< Sporočilo je popravil simvir -- 30.10.2009 8:25:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 1431
30.10.2009 8:25:11   
simvir
Srečka a Iza ioma pa že dioptrijo? Upam, da če jo že ima ostane tam kjer je in da se ne poslabšauser posted image .
Glede kanufanja pa, verjamem da vama bo uspelo. Midva sva sicer imale super majstra, dela pa to samo občasno, poleg službe.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
30.10.2009 10:46:18   
scorpiogirl
Helow!
Spet krasne fotke, posadka user posted image user posted image user posted image
ja, jesen je res takoooooooooo lepa, sploh ob sončnih dnevih (ob takih kot je današnji, malo manj, je že preveč turobno), ko se barve kar prelivajo. Mi smo že nabrali letošnjo bero šipka in storžev in se bomo v prihodnjih popoldnevih malo spravili k ustvarjanju. Sem imela v planu ustvarit kaj za na mojo vejo že ta teden, pa je prehitro minil ... včeraj sem imela čas, pa sem se raje zmenila za eno kavico in čvek user posted image danes pa še ne vem ... Nal je v vrtcu, jst pa sem se (končno) malo naspala zjutraj, zdejle pa s kavico pred čarunalom še delam plan za naslednjih par uric user posted image
Bolha1, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image jst imam dve na sumu ... najprej sem pomislila na Novopečeno, pa Tasyo mi je tud mal sumljiva user posted image pa bomo videli, če sem kaj zadela user posted image

Simvir ... Nal je imel pozimi parkrat laringitis, pa je samo enkrato dobil atb, ko res ni šlo drugače. Samo ni bilo krize, ker ni šlo na pljuča. Pomoje, če hrope, dajo takoj atb, drugače pa pri nas kar radi počakajo. upam, da se maladva hitro pozdravita pa da ne bo prevečkrat treba zalaufat inhalatorja user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka ... tud za Izine učke user posted image user posted image user posted image mogoče se pa dioptrija pri takih malih otrocih lahko tudi popravi??? No, držim pesti, da ne gre na slabše user posted image pa bravo za Izo, da je pogumno prestala pregled ... te kapljice so fulllllllll zoprne, pečejo ko hudič, potem ti pa še z lučko noter svetijo in je grozno! ker kapljice razširijo zenico (mislim user posted image ) in se potem ne prilagaja na svetlobo tako kot drugače ... v glavnem, ful zoprno, tako da res bravo za Izo!
pa upam, da preurejanje uspe točno tako, kot si bosta zamislila! otroško sobo urejat je pa itak čisti užitek user posted image

1. november ... jst se zelo strinjam s Speli. zato tudi ne grem na grobove v času, ko so tam vsi ... grem raje kakšen dan prej ali kasneje, še najlepše je pa zvečer, ko je polno svečk pa mir. bom pa letos težko šla na vse grobove ... jih je kar naenkrat ratalo preveč in tale čas je letos zame prov grozen. še vedno ful pogrešam mojo prijateljico ... se sploh ne morem zares poslovit user posted image , pred dobrim tednom je bila pa v bližini mojih staršev spet nesreča in je umrl en fantek, ki je hodil na šolo, kjer delam ... je bil tak sonček, da je bilo za celo šolo res ekstra težko ...user posted image zdej je pa res čas, da se tole mal umiri ... sej vse lepo in prov, razumem in sprejmem, da je smrt del življenja ... samo ni pa prov, da toliko mladih umre, to pa vseeno ni naravno, ni prav!

pa da ne bom čisto zamorila ... ne vem, če sem kej pojamrala, ko je šla moja stara mama v bolnico ... tudi niso bili prav optimistični obeti (zaradi napačnih zdravil so ji odpovedale ledvice in se ji je kri zastrupila, tako da je zgledala res čisto uboga), no pa se je kar poštimala in je že doma user posted image sej vem, da je že precej v letih, pa da lahko vsak čas pride, da je pač ne bo več med nami ... pa sem vseeno vesela, da nas ni zapustila user posted image

tko ... še dva frej dneva pred nami, trgovine ne bomo pogrešali ... (moka in kvas sta v omari, ostalo v hladilniku user posted image ), upam pa, da bo tako vreme, da se bomo lahko kaj potepali ... ker smo še vedno brez avta.

čavči user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
30.10.2009 16:11:46   
Isabellabina
Zdravo punce

OOOOO vidim ,da me tudi pogrešate....pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolikor sem si zapomnila.....

Posadka....same super slikice in pa dogajanje pri vas je super...otroci sigurno uživajo 100 na uro,ko se jim tako dogaja.

Nosečke....upam ,da vam bo čimmanj slabo......

Bolhica1....hm sem pomislila na Tasyo...ampak je tudi SrčekGirl nekaj enkrat pisala,da delata na user posted image tako ,da mogoče je pa ona???sicer je majčica,ampak kaj veš)

Jabček....super fajn poslikava....mojstrica....user posted image

Simvir...pri nas smo tudi od sobote dalje letali ven in noter pa inhalacije in strah ,da bo težko začel dihati(najmlajši)...paa sem potem včeraj le dobila eno tabletko Medrol in sem jo potem dala od polovičke še polovičko in danes je kot prerojen.Pri nas nikoli ne dobimo nobenega ATB ali ventolina...ker pravi ,da za laringitis sploh ni potreben nič od tega kar ti dobiš,ker nič ne učinkuje....Samo inhalacije,če pa še to ni dobro potem pa v res hudem primeru injekcijo .

Tako,javila sem se,malo sem pokomentirala,sedaj pa spet šibam ven....otroci kličejo...

Pa lepo se imejte do prihodnjič....bom pa vmes malo poškilila,da vidim skrivnostno user posted image user posted image

Pa-pa

< Sporočilo je popravil big mamma -- 30.10.2009 16:25:26 >

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
30.10.2009 16:55:15   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma
Bolhica1....hm sem pomislila na Tasyo...ampak je tudi SrčekGirl nekaj enkrat pisala,da delata na user posted image tako ,da mogoče je pa ona???sicer je majčica,ampak kaj veš)

a veš, da imaš mogoče prov ... sem tole našla na "II pričakujemo oktobra":
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jeeeee uspelo nama jeeeee. Včeraj sm nardila FS in sta bili dve močni  v 10 sek. s s s e sam barala a

sam je mal čudno, da bi se tukej skrivala, tam pa ne user posted image
kakorkoli, čestitke Srčekgirl!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
30.10.2009 17:46:23   
SpeliG
Za mano je prvi user posted image  pregled, ah, pa bom spet vsak mesec visela pri G....
Ampak sem ga menjala in sem bila danes torej prvič pri novem G. Razen tega da je ful prijazen ima tako hude mašine user posted image , da mi niti prvič ni bilo treba niti hlač slečt, je bilo že vse vidno na UZ preko trebuščka.
Vglavnem, grem v 8. teden in moj PDP je 13. junij 2010.

Res me zanima katera Aprilčica je tako skrivnostna...Čestitke Srčekgirl, čeprav bi se kar strinjala s Scorpio, da verjetno ni ona ta skrivnostna, sicer se ne bi drugje izdala?! No, možno je vse, sej vemo, da smo nosečke mal čudneuser posted image .

Pri meni pa je v bistvu en znak nosečnosti; kožo na obrazu imam kot najstnica. Pa ne tako mladostno in svežo, ampak so me ful napadli mozolji, jao...
Se spomnim, da je bilo tudi v prvi nosečnosti tko, pa je potem minilo. Ampak dokler ni hujšega, ni panike, imam rajši kakšen mozolj viška, pa nula slabosti.

Scorpio, me veseli, da je s staro mamo bolje pa upam, da jo boš čim dlje imela; jaz nisem poznala nobenega od dedkov in le eno od babic, pa še ta mi je umrla ko sem imela 8 let. Vedno sem zavidala drugim, ki so imeli stare starše in so šli lahko k njim na počitnice ali vsaj obisk, ah....

Lepo se imejte!!

Neposredna povezava do sporočila: 1436
30.10.2009 19:05:29   
Ketrin
Dober večer...

Madonca, me nekaj dni ni bilo tuki gor pa sem spet čist za časom...

Bolhica, kdorkoli že si....čestitam!

Nosečke...super za vse dobre preglede in naj pikice lepo rastejo in napredujejo...

Jabi... hudo!!! Ful ful ful lepo... Res!

Posadka...sam da se dogaja... slikce pa itak kot vedno...kjut!

Joan, upam da si OK! Da si se okrepila in spočila...

Spanje... sem zasledila par debat. In ko vidim to besedo, se mi kr zasveti v glavi... Ja, punce moje to je samo obdobje, bo minilo... sicer ne vem kdaj, ampak bo... Če vam je kaj lažje mi smo v 19. mesecih 1x in edinkrat prespali celo noč (od 8 zvečer do 6 zjutraj) in to sem si zapisala v memori in v kajino knjigico... 8.10. je bil ta srečen dan...no, noč. Zdaj pa spet čakamo da se ponovi... upam, da ne bo tko vsak let enkratuser posted image Drugače pa tale prestavitev ure je kr neki.... Že cel skor 14 dni se Kaja po novem zbuja ob 5 zjutriuser posted image Tko da sem prov utrujena od vsega tempa, v službi noro dogaja in tko bo do novega leta, pozdravit se sploh ne uspem...
Jaz še vedno šmrkam, kašljam, nikako da prdem k sebi... Uheljček je po moje OK, nič več sama sebe ne slišim in tudi šumi ne več... Imam 17.11. kontrolo pa bom videli...

Drugače pa pri nas vse po starem. Kaja mi že zjutri ko se zbudi reče PAPA MAMI in bi kr sama šla v vrtec... Tko da uživa v vrtcu, jaz pa sem tok zadovoljna, še 100xbolj ker je ona rada tam.

Imejte lep vikend in uživajte v jeseni...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
30.10.2009 21:11:50   
NiLe
Čer bejbe!

Vidim, da sem med pogrešanimi user posted image ... zjutraj preberem, kaj ste napisale, zvečer sem pa čist preutrujena in mašine sploh ne prižigam ... že cel teden se spravljam kaj napisat, pa je stalno nekaj. Zdaj sem si vzela malo časa, punci že spita - no, šolar uživa počitnice, pa ima dovoljeno, da je malce dlje pokonci.

Včeraj in danes sem imela dopust, včeraj smo izkoristili lep dan in zbežali na morčka ... joj, kako je bilo luštno ... smo šli do naše prikole v Savudrijo - nikjer žive duše user posted image ... pa smo jo mahnili do plaže in si naredili piknik ... blazine, sendvički, lovljenje rakovic, metanje kamenčkov v morje, petje Barčica po morju plava ... pa tako prijetno toplo je bilo, da sem čisto pozabila na meglena jutra in mrzle dni v Lj. ...
Danes sem imela predavanja na faksu ... jah, stari grehi me tolčejo po slabi vesti in je treba opravit še dva izpita in diplomsko nalogo ...

Drugače je Tia super, v vrtcu se ima prav fino (v dveh mesecih vrtca je bila samo dva dni doma, ker je imela eno noč vročino), doma uveljavlja svojo voljo na prav poseben način ... se mi zdi, da nam bo dala vetra s svojo trmo in vztrajnostjo ... pa tako lepo se zna pocartatuser posted image ... govori še vedno NIČ, tako da upam, ko bo spregovorila bo vse po spisku ... zobki so tudi prikukali na dan brez kakšnih hudih pretresov (manjkajo ji še 3ke in 5ice), pa ful se je potegnila, prespi celo noč (no, se najdejo tudi noči, ko imamo 2-3 urno žurko) ... drugače je pravi sonček. Navdušena je nad NOdijem in Lumpiji ...

Še par komentarjev:

Nosečke; ve, kar pridno pišite o nosečniških tegobah in radostih ... pa poročajte o prvih pregledih ... vas je fino brati! Želim vam vse lepo!

Bolha1; čestitke ... kdorkoli že si ... imam pa tudi dve potencialni kandidatki!

Sinska; bravo za novo nečakinjo user posted image user posted image user posted image ... pri nas prav nestrpno pričakujemo novega člana in naziv tete ... november je skorajda tu in sem skoraj tako neučakana kot moja sister !!

Posadka; vedno znova me navdušuješ s svojo fotogalerijo ... super fotke! Je MM pripomnil: se vidi, da so navajeni pozirati! Ne pa najini otroci, ki bežijo izpred objektiva user posted image

Srečka; mislim, da boš tale knauf izziv izpeljala s svojo domišljijo in ustvarjalnostjo ... pa bravo za Iziko, ko je tako herojsko prestala pregled.

Joan; le glej, da upoštevaš navodila med. sestre in počivaš.

Ketrin; ah ja ... tale tvoja Kajči je fenomen ... prava žurerka! In stavek, ki si ga že najbrž miljavžnkrat slišila ... 1x bo mogla dojeti, da je noč za spanje ... naj bo takih noči, kot je bilo v začetku okt., čim več! user posted image

Simvir; vi ste pa že pravi profiju pri zdravljenju laringitisa ... naj bo za nekaj časa dovolj in da bo zdravje spet pri hiši!

Jabček; prav fino ste se potepali in izkoristili počitniške dni ... pa nikar se ne huduj na vago ... s tvojo vztrajnostjo, bodo kilce kmalu šle pa-pa!

Scorpio; uf, me je stisnilo, ko sem brala o tragični zgodbi fantka iz vaše šole ... res, po moje ni hujšega kot če se moraš soočiti s smrtjo otroka .... in tu je 1. november ... ko se spomnemo na vse, ki smo jih imeli radi, ki so bili del našega življenja in ... počastimo jih z toplo mislijo, prižgano svečko!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
30.10.2009 21:50:03   
trnuljčica
Se mi je zdelo kar hecno kako ste se začele javljati po Bolhi...user posted image user posted image user posted image  
Skoraj kot raport, da se naredi izključitev.user posted image
Jaz ne bom komentirala mojega trenutnega statusa...user posted image

V službi smo se selili v čisto nove svetle prostore. Tako da je bilo kar pestro ta teden. Menda bo še bolj od naslednjega tedna, ko bodo vsi hodili past radovednost. Verjetno bo tako vsaj kak mesecuser posted image . Tako da žal nisem bila na počitnicah... Pa z raziskovalno zaostajam... Pa študijski dopust že se bliskovito bliža. Se me že loteva strah... Joj, raje ne bi...

Mali princ je SUPER. V našem primeru vrtec ni prinesel niti ene slabe stvari. Tudi zdravstvene ne (naš edini brez sveč iz nosu ). Same +. Pa ne pretiravam. Trma manjša za 50- 70 %- čeprav še občasno tolče ven karakteruser posted image . Nasploh vesel gre tja, pomaha, da lubčka. Res dobro razpoložen, naspan in s posledicami igre na igrišču (hlače, čevljiuser posted image user posted image ...) gre iz njega... Popoldan je 100x bolj zadovoljen otrok... Ma očitno mu je bilo prej dolg čas. Pa je imel 200% pozornost odraslih (to je bil po moje problem). Sedaj čudežno ne rabi več vsako sekundo 100 % pozornost.
Nakazuje se že simpatija v vrtcu- do lušne kodraste svetlolase deklice... Danes sta se kar čez šipo od vrat gledala, pa se smejala, pa božala, ko je bilo treba domov. On seveda na drugi strani v garderobi, ona notri. Pa ne domov, pa ne obleč jakne... Sem ga komaj prepričala, da naj ji pomaha , pa da se vidita v pon. Je po 10 minutah božanja skozi šipo, dal ene 20 pa -pajev preden je šel... user posted image
Vzgojiteljice povedo, da se je neverjetno hitro prilagodil vrtcu,ter da je zelo pogumen fantek (to itak- preveč firbca), z ogromnim apetitom...

Spanje- do sedaj prespali ene 20 noči??? (če ne štejem 2 meseca starosti, ko je prespal vse noči tisti mesec). Včerajšnjo tudi- pa sem se zbudila kot zombi... Še sestra je v službi komentirala, da sem očitno slabo spala (podočnjaki). Jaz pa nazaj, da verjetno zato, ker se je odločil prespati noč.user posted image user posted image Je pa zadeva definitivno veliko boljša- ta mesec je prespal ene 3 noči.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
31.10.2009 9:16:28   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Spanje- do sedaj prespali ene 20 noči???

In potem se še pritožuješ, če en teden skupaj ne spiš? user posted image

Ko bomo mi prespali 20 noči, bom dala za rundo. Zmenjeno, Trnuljčica? Mimogrede, imaš danes kaj časa? Kekec je šel z babico in dedijem na izlet, pa mamo razgrajača samega doma. Si za obisk bumbarja?

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
31.10.2009 19:35:18   
lepa posadka
Trnuljčica... sedaj ti pa ne damo miru, dokler ne priznaš in nas razveseliš :-))) Če sem prav brala med tvojimi vrsticami, potem bi bila bolhica lahko ena fejst uvožena štajerka.

Sicer pa navijam še za katero :-)))

Nile... super so tvoja poročila. Si vas kar predstavljam, kako ste uživali v pikniku na plaži. Super.  Pa navijam, da se hitro znebiš starih grehov, da bo tudi ta skrb mimo. Pa prav z veseljem bi spet kdaj kmalu videla malo Tio, ki to več ni, mala namreč.

Ketrin... upam, da se kmalu pozdraviš. Tole se ne sliši ravno fino... pa še v službi na polno. No, HB da Kaja uživa v vrtcu. Še pogosteje se javi. Glede noči pa... kaj čem ti svetovat, ko verjetno slabše spimo, kot vi :-)))

Speli... super je brat tole poročilo s pregleda. Še nas obveščaj... je tako luštno obujat spomine.

Scorpio... joj, tole s fantkom iz šole... me kar zmrazi. Mi se ravno tudi na vasi borimo, da naredijo čez obvoznico semafor in prehod za pešce. Ceste me je res prav strah.

Bodi dovolj... otroci vpijejo v pižamah, da je treba še svečko naštimat v bučo, da bo tudi z našega dvorišča svetil strahec :-)))

Lep preostanek vikenda.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
1.11.2009 9:47:07   
Roberta69
Avtomobili: Sinska, ste izbrali kr lušten avtoček, predvidevam, pa da ta novega dizla, ker vas bo drugače močno udarilo po žepu. Sva jo, ko je prišla ven, ogledovala, ker so bili vsi rezultati testov ful pozitivni, samo je bila požrešna kot hudič. Drugače je pa z avtomobili za veččlanske družone en velik K.... Prov nobene izbire. Če je družina petčlanska ali če so 4 in bolj komot user posted image , si prov pečen. Glih z MM-jem sva pred časom malo študirala, da bomo pač enkrat recimo čez približno leto rabili večji avto, ampak takih, kjer bi bili zadaj trije orng sedeži skoraj ni. Malce večja enosprosteorec varianta sta edino Grad Picasso in S-max (ki mi niti ni tako napačen), potem se pa le še v ene parih džipih (ki so pa večinoma višjega cenovnega razreda in zato dragi k user posted image ) najde toliko prostora. Če je pa družina več kot petčlanska, je pa itak čist tema, že res da je nekaj variant avtomobilov s 7 sedeži, ampak prostora ne ostane nobenega in si skoraj primoram zamenjati tovorno vozilo za osbno...

Knauf: Srečka, nama so sicer izvajalci izdelali tudi dodatne stene iz knaufa, ampak ni izgledal nek bav bav, odvisno sevedea od tega, kako natančen si in spreten - to pravim zato, ker so bili pri nama šalabajzerji, ki so morali potem isto stvar delati tudi 5x, ker niso bili dovolj natančni. Drugače sem pa tudi sama opazovala postopek in je približno takole: privijači se alu profile, nanje pritrdi plošče, na robovih je bandažirni trak, potem se vse samo še malce zgliha in pobeli. Sem prepričana, da vama bo uspelo! Jaz pa vem, da ko si bova enkrat gradila hišo, bo zagotovo večina sten zidanih, ker je tale knauf kar nekaj (izolativnost, trdnost, itd...). 

Naše spanje je pa zadnje dni bolj na psu, namreč na mojega malega revčka fuuuul vpliva luna in se kar zbuja ponoči, pa ne more zaspat itd. Drugače me je pa pred dvema dnevoma tako lepo presenetil, jaz sem še jedla kosilo, Liam itak zaključi v parih minutah user posted image in potem je škratek kar obsedel pri meni v naročju še naslednjih 10 minut user posted image . sploh ne veste, kaj pomeni imeti čist necrkljivega otročka, jaz ga v naročju nisem imela nikoli, če odštejemo dojenje, kar mi pa sploh ni isto, pa še to je bilo vedno v leže, razen na javnih mestih, kjer pač ni postelj user posted image .

Ketrin, je pa Liam isti kot Kaja, njegove prve jutranje besede, ki se ponavljajo celo dopoldne, so pa-pa, seveda se vsakič tudi zažene proti vratom user posted image . Ma, pri nas bo prav kriza tele temne dneve (je že skoraj opolden tema user posted image ), ker rabi družbo in akcijo. Je bil pa tako posrečen zadnjič v eni trgovini, kar stekel je do nekega kakšno leto starejšega fantka, ga objel se stiusnil k njemu in se mu prov lepo nasmehnil user posted image Ja prov tak cukerček je postal user posted image .

Prazniki: večinoma je z vsemi po vrsti tako, da gredo po nekih običajih, ki si jih je "izmislil" bog ve kdo in zato nimajo veliko skupnega s posamezniki in ljudje se še preradi vkalupijo v neke smernice... tudi poroka, ki naj bi bila eden lepših osebnih praznikov, je v večini primerov en obilen shod sorodstva in le malo prijateljev in ženin ter nevesta od tega nimata bog ve koliko, ampak sta na smrt utrujena od tega, da bi ustregla drugim... prižiganje svečk za 1. november, hja umrlim to spet ne odtehta, ampak se to počne zaradi sosedov itd. (v veliki večini), saj veste, da se pred 1. novembrom proda tudi nešteto plaščev, pa frizerji so čisto zasedeni, ker se je pač treba pokazat pred sosedi - takšna je neka splošna logika (čeprav jo jaz v meni poznanih krogih opažam bolj pri starejših generacijah in bolj "vaški" populaciji).

Čestitke novi user posted image . Tudi moja prijateljica je najbrž user posted image (zdaj ima tri mesece starješega sinčka od Laima), sem skoraj ziher, ampak ker bosta čakala do nuhalne, mi je odgovorila bolj po ovinkih user posted image . Sta se pa zopet odločila, da bosta čakala, ker je njena kolegica malo pred tremi meseci spontano splavila in potem jima je bilo še bolj hudo, ker so vsi čvekali o tem. Tudi jaz sem pri Liamu s težvo čakala tiste tri mesece, naslednjič pa najbrž ne bom. Drugače se pa drugo leto spet obeta ful user posted image , sem iz ene dveh virov slišala, da v službi kar dežujejo user posted image , ker se šušlja o raznih odpuščanjih in želijo izkoristit še eno leto... žalostno, da je treba sploh takole preračunavat....

Neposredna povezava do sporočila: 1442
1.11.2009 10:14:37   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Spanje- do sedaj prespali ene 20 noči???

In potem se še pritožuješ, če en teden skupaj ne spiš? user posted image

Ko bomo mi prespali 20 noči, bom dala za rundo.

Saj 20 noči v 1,5 letu je veliko (Ketrin mislim nate). Sam kaj, ko je bilo vmes grozno- tisto kričanje vse noči... Ta mesec je bilo tako HB le 1x. Prejšnji mesec nekaj krat, mesec prej pa 2-3x tedensko, kaj je bilo prej pa rajši ne bi... ..
Skratka priznam sedaj je super. Zbudi se le 1x in večinoma zaspi v pol ure.

Posadka jaz sem le rekla, da ne komentiram.  Malo vas moram user posted image ...

Želim pa vsem nosečkam lepo nosečnost.user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
1.11.2009 10:18:53   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Glih z MM-jem sva pred časom malo študirala, da bomo pač enkrat recimo čez približno leto rabili večji avto,

Meni je pa tole močno sumljivo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
1.11.2009 10:39:22   
trnuljčica
Ementaler....user posted image user posted image user posted image

Posadka, Tasyo, Miny... v novembru sem 3 dni v NM. Lahko bi se kaj dobile ... Samo ne vem še kdaj, ker ne poznam še urnika. Za kavo vmes bo že...

Neposredna povezava do sporočila: 1445
1.11.2009 21:07:38   
sasy20
¸Čer....

Še en pozdravček od nas......

Prazniki minili....no mi smo bili v Čatežkih Toplicah. Smo v soboto zjutraj odšli in se danes vrnili....bilo je luštno sicer je hitro minilo ampak smo max uživali. Bili smo z mojo sestro in njeno familijo, ki so bili že od srede dol.......Ja naplavali, nanoreli smo se in upam da kaj kmalu ponovimo....
MM je sicer nekaj bolan....kuha ga že cel dan...upam da nič hujšega...mali malo smrka...a nič hujšega UPAM....tako da jutri v vrtec....user posted image

Spanje: ja mi nočko prespimo...edino ob luni ga trka in pleše ponoči...a se ne pritožujem...ker kar je bilo pred letom je bilo grozno...in ja vem da pri nekaterih to še traja.....zato kaj dosti ne bom govorila...le naj mine in naj prespijo nočko vsi....posebi naša največja žurerka Kaja....user posted image

Nosečke...upam da dobro prestajate prve mesece...glede slabosti mislim...men je bilo ful slabo....bljak...še kuhat nisem mogla....no uživajte pa pišite o prvem pregledu....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj še....
Mah nič se ne spomnim kaj naj še pokomentiram....

Uživajte v lepi jeseni....Posadka hvala za prikaz lepi fotk....odlične so.....

...evo še Nikca....v Kranski Gori
user posted image

....še ena.....
user posted image

...pa Čatež....
user posted image

Lahko nočko.....

Neposredna povezava do sporočila: 1446
2.11.2009 9:22:01   
scorpiogirl
helow user posted image

sam na hitrco eno prošnjo ... če bo katera hodila v Hofer in slučajno opazila kakšen kombinezon 92 številka ... a lahko zame enega vzame????? Bom izredno hvaležna user posted image

drugače pa spet veselo na delu ... se počasi navajamo spet na delovni ritem user posted image  se je Nal že v soboto trudil, da bi uvedel nov ritem vstajanja ... je vstal ob 6.15 in hotel "ise" - risanke user posted image  no, včeraj je lepo potegnil do pol 8h, tako da sem se lahko naspala, je tudi prvič!!! v letu in pol prespal celo noč ... od 8h do pol 6h, spil malo mleka in zaspal nazaj user posted image  danes se je sicer spet zbudil n-krat, ampak je pa pokazal, da zna tud par ur skupaj prespati user posted image

Sasy, krasne slikice user posted image  zadnje čase opažam, kako so tile naši škratki že veliki ... se mi kar zdi, da smo eno leto preskočili, pa so kar naenkrat taki veliki otroci že postali ... je jesen lih pravi čas, da postaneš nostalgičen user posted image

tko, uživajte ... je treba delat, sej veste user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
2.11.2009 11:34:18   
malamalinca
EEEEEEJ, mamice, pridne ste pridne, še kar redno klofate tele strani...

Jaz se nisem oglasila, mislim da že od junija. V tem času se je zgodilo vse mogoče in nemogoče.

Ko smo se vrnili domov z dopusta, avgusta enkrat, nas je doma čakala pošta, ki nam je obrnila življenje na glavo in sicer-moj 4-letni Gal, da ima potrjeno srčno napako, ki lahko povzroči nenaden srčni zastoj, zato pridite na hospitalizacijo zaradi uvedbe betablokatorjev-do konca življenja, vsak dan, saj mu to lahko reši življenje. !!!!!!
In mami ne bi bila mami, če ne bi PRONTO odpeljala malega v Stuttgart, na kliniko za srčne prirojene napake, po drugo mnenje. Tam ga kar dvakrat pregledajo s Holter napravo, se pravi 2X po 24 ur snemanja ekg, pa še en kup ostalih meritev in njegov zdravnik je bil sam predstojnik klinike. Rezultat: Gospa, vaš sin je popolnoma zdrav. Ni niti suma za kakršnokoli srčno napako.

Punce, jaz sem se skoraj sesedla. Ne morem in ne znam opisati čustev, bilo je kot, da sem se na novo rodila.

Zakaj, kako,...taki rezultati v SLO - se sedaj več ne obremenjujem. Važn, da je moj sonček zdrav.

Iz Stuttgarta sva se vrnila v nedeljo, v ponedeljek, 24.8. pa sem se vrnila na šiht, po letu in pol. In že tretji dan se je začel mobing...ki je pripeljal tako daleč, da sem prejšnji teden dala odpoved. Ker se mi je že vse skupaj začelo poznati na zdravju, sem se odločila, da mirno odidem. Imela sem srečo, da sem preko oglasa dobila novo službo.

Kaja je ok, hodi v vrtec in lumpa mala v vrtcu papa za tri.

Ene dvakrat sem srečala big mammo, upam, da vas je vse lepo pozdravla. Na hitro sem ujela, da je kar nekaj novih nosečk, katerim iz srca čestitam.
Moja sestra je pred tremi tedni rodila sladko malo punčico in tako ko jo gledam, ljubek mali čudež, se mi kar zahoče še ena taka štručka...

Toliko na hitro, sedaj sem na dopustu do sredine decembra in moram skupaj spravit mojo diplomo, se pa v tem času kaj bolj pogosto javim, obljubim.

Čau bau, malamalina

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Neposredna povezava do sporočila: 1448
2.11.2009 13:36:59   
NiLe
Punce, močno držite pestke za mojo sister user posted image user posted image ... dopoldne je šla na rutinski pregled v P in zaradi slabih pretokov ji bodo sprožili porod ... 3 tedne pred PDPjem ... joj, ne morem verjeti, da bom postala teta ... čist sem preč user posted image ... no, pa bo tale turoben in tečen dan le obsijan s soncem user posted image ... 

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
2.11.2009 22:27:40   
trnuljčica
Joj nekaj je očitno "v zraku"- same srečno nesrečne novice... Tu na RRuser posted image ...Pa pri dveh mojih prijateljicah končanje dalše zveze... Tudi mali je v skladu z temi čudnimi kozmičnimi vplivi jokal vsake pol ure ponoči...Saj sem vedela, da ne smem pohvaliti ene ali dveh noči...No, tudi ta bo očitno pestra...

Malamalinca- pri tebi pa dan očitno nima 24 ur, teden pa ne 7 dni... To vse se je zgodilo od avgusta... Ne poznam te, ampak si očitno ena zelo odločna ženska, ki ve kaj narediti v danem trenutku. user posted image   Upam, da se ti s službo dobro izide. Pa seveda diploma itd... Javi se še in poročaj kako je Gal.

Nile  držim pesti za tvojo sestro. Da bo šlo brez težav... Rezultat pa zdrav dojenček.user posted image

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......