Roberta69
|
Avtomobili: Sinska, ste izbrali kr lušten avtoček, predvidevam, pa da ta novega dizla, ker vas bo drugače močno udarilo po žepu. Sva jo, ko je prišla ven, ogledovala, ker so bili vsi rezultati testov ful pozitivni, samo je bila požrešna kot hudič. Drugače je pa z avtomobili za veččlanske družone en velik K.... Prov nobene izbire. Če je družina petčlanska ali če so 4 in bolj komot , si prov pečen. Glih z MM-jem sva pred časom malo študirala, da bomo pač enkrat recimo čez približno leto rabili večji avto, ampak takih, kjer bi bili zadaj trije orng sedeži skoraj ni. Malce večja enosprosteorec varianta sta edino Grad Picasso in S-max (ki mi niti ni tako napačen), potem se pa le še v ene parih džipih (ki so pa večinoma višjega cenovnega razreda in zato dragi k ) najde toliko prostora. Če je pa družina več kot petčlanska, je pa itak čist tema, že res da je nekaj variant avtomobilov s 7 sedeži, ampak prostora ne ostane nobenega in si skoraj primoram zamenjati tovorno vozilo za osbno... Knauf: Srečka, nama so sicer izvajalci izdelali tudi dodatne stene iz knaufa, ampak ni izgledal nek bav bav, odvisno sevedea od tega, kako natančen si in spreten - to pravim zato, ker so bili pri nama šalabajzerji, ki so morali potem isto stvar delati tudi 5x, ker niso bili dovolj natančni. Drugače sem pa tudi sama opazovala postopek in je približno takole: privijači se alu profile, nanje pritrdi plošče, na robovih je bandažirni trak, potem se vse samo še malce zgliha in pobeli. Sem prepričana, da vama bo uspelo! Jaz pa vem, da ko si bova enkrat gradila hišo, bo zagotovo večina sten zidanih, ker je tale knauf kar nekaj (izolativnost, trdnost, itd...). Naše spanje je pa zadnje dni bolj na psu, namreč na mojega malega revčka fuuuul vpliva luna in se kar zbuja ponoči, pa ne more zaspat itd. Drugače me je pa pred dvema dnevoma tako lepo presenetil, jaz sem še jedla kosilo, Liam itak zaključi v parih minutah in potem je škratek kar obsedel pri meni v naročju še naslednjih 10 minut . sploh ne veste, kaj pomeni imeti čist necrkljivega otročka, jaz ga v naročju nisem imela nikoli, če odštejemo dojenje, kar mi pa sploh ni isto, pa še to je bilo vedno v leže, razen na javnih mestih, kjer pač ni postelj . Ketrin, je pa Liam isti kot Kaja, njegove prve jutranje besede, ki se ponavljajo celo dopoldne, so pa-pa, seveda se vsakič tudi zažene proti vratom . Ma, pri nas bo prav kriza tele temne dneve (je že skoraj opolden tema ), ker rabi družbo in akcijo. Je bil pa tako posrečen zadnjič v eni trgovini, kar stekel je do nekega kakšno leto starejšega fantka, ga objel se stiusnil k njemu in se mu prov lepo nasmehnil Ja prov tak cukerček je postal . Prazniki: večinoma je z vsemi po vrsti tako, da gredo po nekih običajih, ki si jih je "izmislil" bog ve kdo in zato nimajo veliko skupnega s posamezniki in ljudje se še preradi vkalupijo v neke smernice... tudi poroka, ki naj bi bila eden lepših osebnih praznikov, je v večini primerov en obilen shod sorodstva in le malo prijateljev in ženin ter nevesta od tega nimata bog ve koliko, ampak sta na smrt utrujena od tega, da bi ustregla drugim... prižiganje svečk za 1. november, hja umrlim to spet ne odtehta, ampak se to počne zaradi sosedov itd. (v veliki večini), saj veste, da se pred 1. novembrom proda tudi nešteto plaščev, pa frizerji so čisto zasedeni, ker se je pač treba pokazat pred sosedi - takšna je neka splošna logika (čeprav jo jaz v meni poznanih krogih opažam bolj pri starejših generacijah in bolj "vaški" populaciji). Čestitke novi . Tudi moja prijateljica je najbrž (zdaj ima tri mesece starješega sinčka od Laima), sem skoraj ziher, ampak ker bosta čakala do nuhalne, mi je odgovorila bolj po ovinkih . Sta se pa zopet odločila, da bosta čakala, ker je njena kolegica malo pred tremi meseci spontano splavila in potem jima je bilo še bolj hudo, ker so vsi čvekali o tem. Tudi jaz sem pri Liamu s težvo čakala tiste tri mesece, naslednjič pa najbrž ne bom. Drugače se pa drugo leto spet obeta ful , sem iz ene dveh virov slišala, da v službi kar dežujejo , ker se šušlja o raznih odpuščanjih in želijo izkoristit še eno leto... žalostno, da je treba sploh takole preračunavat....
|