Jo@n
|
Me je kar nekaj aprilčic porufalo, pa se morm oglasit... Saj sem tukaj, no, ... in vas pridno prebiram, le za komentranje med tednom skoraj ni časa... Bo pa tale post verjetno iz vseh vetrov privlečen, malo tega malo onega... če se vam ne ljubi brat, pa preskočite... Srečka, post si pa tako lepo napisala, in prav vesela sem zate, da se v vsaki situaciji dobro znajdeš. Naj se le izteče po planih, da bo vsaka stvar za nekaj dobra... Objemček za tvojo korajžo. Malinca, tudi jaz sem se razveselila tvojega podaljšanja, pa je komentar padel v ementalerjevo luknjico. Nile, super za prvi, ne preveč naporen dan, pa za dobro varuško. Se vidi, da ima veliko kilometrine BM, kar popihaj jo na morje, TN Resnik pa ne poznam... Majček je res pridna punca, mi je ful ponudb poslala, žal smo se potem za taščico odločili pri konkurenci. Pa brez zamere. Aja, tudi mene firbec matra, kakšno fantovsko frizurco ima Brinči. Sky, a tvoja Brina je pa kar shodila? Pišuka, a se samo meni zdi, da je fazo plazenja preskočila? Bravo punca . Pa prvi stavek... heheh . Se vidi, da je bejbika. Ob tem sem se spomnila na današnjo prigodo, smo bili na sladoledu in se je J stoje pozibaval na stolu in šarmiral mlado kelnarco. Ga je nagovarjala, če ji pomaha, pa če ji da nasmešek... Nasmešek je že bil pa-pa pa ne... Je hitro aključila, da moški dveh stvari hkrati pač ne sfolgajo . Moj pa surlo do... Simvir in ostale začasne samohranilke... bomo že nekako zdržale, ane? Tudi pri nas bo pestro drug teden, gre MM na službeno pot, varuška na operacijo, jaz pa orto gužvo na šihtu. HB bo malo taščica vskočila... Krista, a pri vas pa spet okol dohtarjev? Pa spet ušeska, ojoj.... da hitro mine. Posadka, a tvoj skrajšani delovnik je pa tako naporen. No, saj vem, kakor si boš sedaj na začetku postlala, tako boš potem žela naprej. No, malo sem pomešala, ampak saj si dojela bistvo. Vejdebaj, nisem pozabila na naročilo, v parih dneh bo na poti k tebi. Standardno. Grem še malo polistat, kaj moram še napisat...
|