|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
29.5.2009 13:02:15   
Tanja555
Big mamma: ti je že srečka našla link. Midva sva šla prek Relaxa za 1 teden last minute za 130€ osebo, otroci imajo do nevem kolkega leta tako ali tako zastojn. Je bila pa odlična hrana (3 obroki samopostrežni bife), vsa pijača zastojn, v glavnem bile so same družine z malimi otroci. Držim pesti, da vam uspe it na morje!!!!!

Srečka: super, da si taka pozitivna oseba. Se v vsem strinjam s tabo, da se ena vrata zapro in druga odpro. Čes čas boš videla, da se je ravno to morala zgoditi. Čas, ki ga boš lahko preživela z Izo je pa neprecenljiv in predragocen, zato verjamem, da se ti je odvalil kamen od srca. Po eni strani sem ti kar malo "fauš", ker jaz pa nimam j... (zaenkrat), da bi odšla na svoje al pa zamenjala službo... Glede financ boste pa že kako, saj veš kaj pravijo: da vsak otrok pride z žlico na svet:)
Ne dvomim, da boš čez čas, ko se malo nacrkljaš z Izo spet našla novo, primernejšo službo, al pa mogoče res začela delati le zase.
V glavnem želim ti vse dobro!!!!!!!!!!!!!

Zdaj pa grem pakirat in kuhat, ker pol pa šibamo.

Nile: upam, da se imaš lepo prvi dan v službi:)

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 676
29.5.2009 14:00:07   
Krista28
Dober dan,

Evo jaz sem pa danes doma in se lahko javljam....ja...Nadja ima vnetje uše in to orng...spet brez smrklja (dons ji je mal začel tečt) in brez vročineuser posted image ..ma..kar ne vem kaj lahk še naredim..je pa res, da če ji prej ne špricajo nosa, je tud moje pucanje od 6h popoldne ne bo kaj dosti rešilo....user posted image . Dons sta doma oba in počivata, jaz pa grem mal prah spucat....

Srečka
, v bistvu ti čestitam za sprejemanje sprememb s pozitivne strani, je pa težko, ker položnice tega ne vedouser posted image ...verjamam pa, da boš imela pogum in stvari pošlihtala...jaz moram priznat da nimam j......zato sem še vedno v službi, ki mi ni ravno všeč, pa bi menjala, pa ne upam...mah..tud tu se bo obrnilo počasi...

BM - kaj pa mobilne hiške v campu...eni prijatelji gredo, pa jih je tud več...mislim da na Hvar...ali pa šotor...to bomo šli mi...Kristjan ful uživa..no Nadja je bila lani še premajhna da bi registrilala...letos ji bo pa po moje tud všeč...Mi nismo za kake dolge dopuste, za par dni pa bomo šli kampirat...se mi zdi kar sprejemljiva varianta...

Nile - kako v službi? Še dobro da smo ljudje prilagodljive žvalce in se hitro vklopimo...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 677
29.5.2009 14:12:33   
resnično srečna
he he krista tudi jaz nimam jajc...sem bila tukaj nekako vržena v to...no ja...ne bi o tem preveč tukaj...saj veste...ampak se borim, da bo to drago plačano...oz. vsaj sprejemljivo zame he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 678
29.5.2009 14:25:45   
sky77
ojla mamice

Se javljam preden razpišete tiroalico za nami user posted image

Mi smo super, smo zdravi. Bini raste. V torek sva bili na fizio pa jo teta spet sploh ni smela prijet, kaj šele da bi kakšno vajo naredila. Je bil uiber jok. Bi morala delat vaje za krepitev trebuščka, ker je malo hipotonček, ampak niti pod razno ne gre. Sem pa tisti teti rekla, da bo shodila v roku par dni, samo da ji ne bo treba telovadit. In evo, danes je naredila prve samostojne korake user posted image user posted image user posted image  Tako da zdaj napreduje tudi gibalno, ker verbalno bo kmalu prekašala Roka. Danes je bila faca. Me zbudi ob 5 ko je šel ravno vlak mimo in pravi mi mam mom (bim bam bom). Pa ji jaz nazaj, da ne da gre vlak. In ona nazaj laki je, se obrne in zaspi nazaj user posted image  Faca mala. Rok pa tudi raste. Kar ne morem verjet, da bo v ponedeljek že 3 user posted image

srečka smola za službo in super da boš več z Izo. No kar se tiče menjave službe imam jaz še preveč jajc. Prvič sem dala odpoved, ko niti pod razno še nisem pogledala za drugo službo. Pa se mi je v odpovednem roku vse poštimalo. Dobila sem službo brez problema. Potem sem zanosila, šla na porodniško in nisem šla več nazaj. Sem si zadnje 3 tedne porodniške našla drugo službo, vzela 4-urni delavnik, pa po treh mesecih zanosila. Zdaj sem spet nazaj, delam 4 ure na dan. Sej je manj denarja, ampak ni ga denarja da bi 150% živela za službo. Le zakaj neki. Raje sem doma s tamalčkoma in delamo potičke v pesku. Pač malo stisnemo z denarjem pa gre. Uf sem zafilozofirala

malinca čestitke za podaljšanje porodniške

tiste ki odhajate na dopust, srečno pot.

... user posted image  Sem pozabila kaj moram še komentirat

Nič, grem pogledat kaj dela naša didžejka v spalnici user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 679
29.5.2009 14:30:27   
resnično srečna
eto...še zadnji pnkli v avto pa adijo prestolnica he he...

lep vikend bejbe...pa če boste kaj na Obali kar prikruzajte mimo...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 680
29.5.2009 14:54:52   
Majček28
ooooo, kar ne morem verjet, da sem imela kar neki za prebrat...kot v starih dobrih časih user posted image

srečka, varno pot še prej dobr piknik....

Krista, ja pišuka, a vi pa spet vneta ušeska...a je to pri vas že kronično?...ker če je, je v LJ ena pediatrinja (bivša ), ki se zdaj ukvarja s homeopatijo in jo fullll hvaljo. Za vneta ušeska da nekakšne kroglice in tiste, ki so to začele korisit ful pohvaljo pa otroci nimajo več vnetih ušesk...sprejme pa te, če je vnetje kronično!!!

Sky, vidš kaj trma nardi, samo da ni treba vaj delat user posted image ...lenušček mali....pa tkole že govori al kaj?...ja super no, mali geni, ni kaj...sem se pa tud tko nasmejala jutranji situaciji...super je user posted image

...evo še mal pa jo popiham domov, pol pa crklanje do onemoglosti...zdej se bo mogla Brina pač z mano zadovoljit user posted image ....čeprav glavni tekmec kuža Dino je pa doma...bomo vidl kako bo

če se več ne oglasim dons, želim lep vikend pa velik sončka
pa pa

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 681
29.5.2009 17:04:11   
sky77
Čakam da Bini zaspi. je budna že od 12 in je tečkaaaa. Sicer se nekaj dere iz spalnice. Slišim samo mamiiiiii pa neko godrnjanje zraven. samo dokler se ne joka ne dvignem riti. Se mi ne da, ker sem se nažrla pice

krista tudi pri nas sta že oba imela vneta ušesa brez vročine in smrkanja in sta takoj oba pristala na antibiotiku. Od takrat imamo na srečo mir

majček kaj ko bi ti pokazala slikico vaše Brine z novo frizuro. ker smo tudi mi našo Bini postrigli čisto na kratko user posted image  in ja, naša je ful čveka in taprava pleharca. Vidi samo avte, pa traktorje, pa vlake, pa avione. Igračke za punčke user posted image  Kaj pa je to?? Je pa zdaj v fazi ko je vse MOJE. Pa so vse igračke moje, pa sok je moje, pa mami je moje user posted image user posted image user posted image  Faconka

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 682
29.5.2009 20:27:26   
NiLe
Čer bejbike!

A tkole ste mi jo zagodle? Jaz v službo, ve pa naklofate ful čtiva user posted image ... prej, ko sem bila pa doma, pa bore malo ... neee, sej mi je čist všeč, samo sem bolj na hitrco preletela, da sem za silo na tekočem.

V glavnem, vsem hvaaalaaa za vzpodbudne besede in dobre misli ... no, prvi delovni dan je za mano ... ni bil ravno hudo deloven, bolj na izi ... me šef špara user posted image ...  se pa veselim, da je tu vikend in v ponedljek zaštartam - na polno user posted image

Trnuljčica in Tanja; zdaj sta že spakirani in sta RR dali na OFF ... uživajta na morčku user posted image user posted image user posted image

Big mama; upam, da najdeš kakšno ugodno varianto za morje in lepo, da boš imela varstvo na domu.

Krista; user posted image user posted image za Nadjo ... da se hitro pozdravi!
Sky; ti pa imaš pravo klepetuljo doma ... user posted image za prve samostojne korake!

Posadka; pri vas je tudi pestro ... pa večkrat se oglasi! Tole s 5-urnim delovnikom ti čist verjamem ... jaz bom do dopustov delala 8 ur, nato pa bom šla na 6-urni delovnik. Upam, da mi znese!

Majček; za kavico te držim za besedo ... glede na to, da se s kolesom pelješ mimo moje službe, me lahko kdaj zvrcneš in greva na quick kofi ... lep vikend z Brinči vama želim ... zihr bosta uživali!

Simvir; da te potolažim ... tudi jaz sem zadnje dni več ali manj sama z otroci ... pa junij bo tud pester ... no, danes sem videla MM zjutraj 20 minut in pred 15 min. je prišel domov ... ga moram pa pohvalit, da je prav lepo pedenal Tio in da sta se super rihtala.

Roberta; super za TM in da imaš polno dela!

Sinska; kjut slikca ...

Srečka; uf, postavljena si pred hudo preizkušnjo ... ampak, kolikor te poznam, vem, da si trdna oseba, iznajdljiva, brihtna in verjamem, da boš iz tega izvlekla maximum in mogoče je tako še bolje ... Iza te bo imela 24/7, pa če boš vzela še kakega otročka v varstvo ... mislim, da si taprava za to ... pa kakšno pisanje ne bi bilo napačno ... uživajte vikend v vašem raju!

Kje so se izgubile Jabček, Jo@n, Sasy, Novopečena, Miny??

... toliko za komentirat ... grem počasi skipat še večja dva v posteljo in si z MM privoščit kakšen fajn film ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 683
29.5.2009 21:12:40   
Jo@n
Me je kar nekaj aprilčic porufalo, pa se morm oglasit...

Saj sem tukaj, no, ... in vas pridno prebiram, le za komentranje med tednom skoraj ni časa... Bo pa tale post verjetno iz vseh vetrov privlečen, malo tega malo onega... če se vam ne ljubi brat, pa preskočite...

Srečka, post si pa tako lepo napisala, in prav vesela sem zate, da se v vsaki situaciji dobro znajdeš. Naj se le izteče po planih, da bo vsaka stvar za nekaj dobra...  Objemček za tvojo korajžo.

Malinca, tudi jaz sem se razveselila tvojega podaljšanja, pa je komentar padel v ementalerjevo luknjico.

Nile, super za prvi, ne preveč naporen dan, pa za dobro varuško. Se vidi, da ima veliko kilometrine user posted image

BM, kar popihaj jo na morje, TN Resnik pa ne poznam...

Majček je res pridna punca, mi je ful ponudb poslala, žal smo se potem za taščico odločili pri konkurenci. Pa brez zamere. Aja, tudi mene firbec matra, kakšno fantovsko frizurco ima Brinči.user posted image

Sky, a tvoja Brina je pa kar shodila? Pišuka, a se samo meni zdi, da je fazo plazenja preskočila? Bravo puncauser posted image . Pa prvi stavek... hehehuser posted image . Se vidi, da je bejbika.

Ob tem sem se spomnila na današnjo prigodo, smo bili na sladoledu in se je J stoje pozibaval na stolu in šarmiral mlado kelnarco. Ga je nagovarjala, če ji pomaha, pa če ji da nasmešek... Nasmešek je že bil pa-pa pa ne... Je hitro aključila, da moški dveh stvari hkrati pač ne sfolgajouser posted image . Moj pa surlo do...

Simvir in ostale začasne samohranilke... bomo že nekako zdržale, ane? Tudi pri nas bo pestro drug teden, gre MM na službeno pot, varuška na operacijo, jaz pa orto gužvo na šihtu. HB bo malo taščica vskočila...

Krista, a pri vas pa spet okol dohtarjev? Pa spet ušeska, ojoj.... user posted image  da hitro mine.

Posadka, a tvoj skrajšani delovnik je pa tako naporen. No, saj vem, kakor si boš sedaj na začetku postlala, tako boš potem žela naprej. No, malo sem pomešala, ampak saj si dojela bistvo. Vejdebaj, nisem pozabila na naročilo, v parih dneh bo na poti k tebi. Standardno.

Grem še malo polistat, kaj moram še napisat...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 684
29.5.2009 21:20:31   
Jo@n
Saj res, pozabila sem napisat, da smo pri nas v redu, mali princ še ne hodi user posted image , se pa redno in veselo postavlja na noge, ob sedežni bi najraje splezal do stropauser posted image  user posted image  user posted image . Stoji že po nekaj minut, prestavlja pa se še bolj pomotoma... Učimo se plazenja na in iz stopnice (imamo eno samo v stanovanju, še to iz kuhinje v utility, tako da ni ves čas na tapeti...), žlabudra kot babnica svojo marsovščino, ata, dol in ne pa zna povedat zelo jasno. Ne vem, kje se je mami izgubila. user posted image  Največji dar govora ima pred spanjem in na kahli user posted image  . S spanjem ni težav, zvečer zaspi še pred iztekom zvezdice, nekje okrog pol 8h, ob 6h zjutraj pa je cel podvig ga pripravit, da odpre očke. Je koma strica Toma.  Verjetno zato čez dan potrebuje še vedno 2 spalni kitici, ena je že kmalu zjutraj, druga pa po kosilu. Tako da ste nam lahko še malo fovš...

Toliko z naših logov, HB bo vikend, da se malo naspimo in nacrkljamo, jutri nas čaka še žurka za taščin RD, bo kar pestro.

Uživajte doma, na potepanjih ali na morju. Kjerkoli že boste.

Pozdravček vsem, pogrešam vas (in aprilčke)!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 685
30.5.2009 20:29:57   
Isabellabina
Čer

Jo@n--ste preživeli žurko!!!!!!!

Ah ja spet je vse po starem...namreč moram samo malo nekaj napisat ,da nas vrže mogoč spet na prvo stran.....user posted image user posted image user posted image

A ima katera kakšno idejo kaj se dela na dekliščini...mi smo na moji dekliščini pred skoraj šestnajstimi leti samo jedle,pile in se pogovarjale...menda pa so sedaj bolj žive in se marsikaj dela ,da se popestri večer...no vsaj pri fantih je tako....kaj pa pri puncah...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 686
30.5.2009 21:27:57   
tasyo
Da vas na hitro pozdravim, ker sem fuuul utrujena. Mi smo prispeli domov in Lana že protestira, ker ni mora... Tale naša punca je čist preveč zaljubljena v vodo. Mi je skos not bežala, pa silen jook, ko se je morala mal pridet ven pogret. Vreme je bilo super, tko da smo se imeli prav fino, od celodnevnih aktivnosti pa je bila mala tako utrujena, da tut spat ni mogla (al pa je krivo to, da sem jo na pikniku prejšnji teden pohvalilauser posted image ) Skratka - po starem. Ne vem, kaj je krivo - zobki??? Odšli smo z 11imi, prišli z 12imi. Pa mislim, da so zdaj trojke kmalu na vrsti, si ful grize spodnjo ustnico. Zdravi smo, jutri šibamo še na eno obhajilo, potem pa počasi spet proti službi.
Če se mi bo danes dalo, pa pripopam še slikice iz piknika, pa morda še kakšno morsko...

NiLe, super za tko na izi začetek in super varuško.

Srečka - kaj naj rečem - ful sem versela, da si tak optimist in najdeš v vsem nekaj dobrega. Pa niti najmanj ne dvomim, da boš našla nekaj bolj primernega zase in za tvojo Iziko. Družba še kakega malčka ji bo pa tudi pasala. Le naprej tako pogumno.

Vsem ki niste na dopustu, upam da uživate v vikendu!

Tistim, ki delajo prve korake al pa so skoraj na tem - user posted image

Bolanči pa - saj veste, čimprej do zdravja.

Aja, pa Malinca, čestitke za podaljšanje porodniške. Fouš ti pa nisem, meni tkole kar paše. Služba je zakon, se imamo potem popoldan lepše. Ne vem, jaz prav rabim en "zunanji" stimulans, pa družbo samih odraslih, pa odklop od moje malčice, da potem res v popolnosti uživam z njo. In mogoče je to zato, ker je kar zahtevna, vendar dvomim. Skratka, občudujem vse, ki ostajate doma in se predajate z vsemi fibrami svojim družinam. Mene moje delo preveč veseli, da bi lahko bila brez njega. Čeprav velikokrat pošizim. Vse večkrat... Prevečkrat... In imam trenutke, ko bi vse poslala k vragu.

Sinska, naj ti zadnji mesec mine čimprej, pa le privošči si pomoč pri čiščenju! Buši je pa tko fajni!!!! Mi bomo vseeno še malce počakali, če se bomo sploh odločili še za kakega. Vsekakor pa mora Lana prej vsaj en mesec spati celo noč - čeprav znam bit takrat že prestara.

Evo, ostalo sem pozabila, Moram v horizontalo. Lepo se imejte, pa obljubim, da slikice pridejo.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 687
30.5.2009 21:42:10   
tasyo
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 688
30.5.2009 22:40:10   
Krista28
Ojla,

pr nas veselica, mi pa kar pozabli na to....smo bili dopoldne na oskarjevem teku (Kristjan dobil medaljouser posted image ), pa po barvo za spalnico smo šli, pa popoldne je moj šel delat...in evo...me je kolegica spomnila, ko so otroc že pospal, men se pa tud kaj dosti ne da več...

Majček, sem te imela v mislih, ko je šlo za ušeska....baje to ni še kronično....te pa zvrcnem, če se bo ponavljalo...

Sky, vaša je pa prava čvekauser posted image ....a pa svečko boste pihal...finouser posted image user posted image ..glede služb si pa faca...no, ja pa se spomnim, ko si to pravla še ko smo ble s trebuhi, haha...

IZVIRNO SPOROČILO: sky77

....in ja, naša je ful čveka in taprava pleharca. Vidi samo avte, pa traktorje, pa vlake, pa avione. Igračke za punčke  Kaj pa je to??

haha isto pri nas, pa plišaste kužije pa medija ful obrajta...kar vriska zraven

Dekliščina: jaz sem bila novembra na eni: morala je pripravit jabolčni štrudel, pa strgano nogavico zašit, pa na vrpašanja odgovarjat (škatle zložene ena v drugo, pa gor vprašanja in ko je odgovorila je odprla...v najmanjši je bila podvezica), pa dojenčka previjat,..Pri meni so dale mojmu vprašanja za odgovorit, in potem sem jaz morala iste odgovore dat (vprašanja o njem - osebna), pa iskanje zaklada,..

Lani se pa prav vidi, da je uživala...na prvi je taka ko da počiva na foteljuuser posted image user posted image user posted image

Nočko...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 689
31.5.2009 15:12:24   
sinskaT
Naša dva oz. trije user posted image spijo, tako da bom izkoristila priliko in malo pokomentirala:

Srečka - življenje nam vsem prinaša "svakojaka" presenečenja in tudi jaz se strinjam s tvojim razmišljanjem. Res. Ko sem dobila cvaj v 1. nosečnosti nisem niti za sekundo obstala in s e smilila sama sebi ampak sem takoj zaslutila, d a je pozitivna plat veliko veliko pomembnejša od tisith evrčkov..no mogoče sem taka po naravi, mogoče se mi prelepo godi in se ne zavedam kako je lahko svet krut ampak se mi zdi, da je prav, da smo pozitivno naštelani, ker "oni tam gor" (v mojem primeru bog) že ve kaj dela. In sploh ne dvomim, da se boš našla in znašla (to želim tudi sebi, ko bo čas za to user posted image ).

Tasyo - po slikcah sodeč ste uživali na polno user posted image , mala je pa tak srček!! Te pa čisto razumem, da ti je tudi v službi fajn - jaz tak poklic, ki me bo tako izpopolnjeval, še iščem - in verjamem, da na tak način daješ Lani najboljši del sebe. Glede spanja in odločitve za drugega otročka....morda vas pa preseneti user posted image in itak se potlej vse poštima. Recimo jaz sem imela skrbi najprej okoli dojenja, potlej spanja, pa dvigovanja in nasploh počutja....pa se je zaenkrat vse pošlihtalo in verjamem,d a bo tudi v bodoče tako. Saj to je ja naraven proces in če prisluhnemo svoji intuiciji nam ne bo hudega user posted image .

NiLe - dober štart v pon.

Trnuljčica - malo pozno pa vseeno, maximalno uživajte na morju! Upam,d a ti bo knjiga všeč.

Krista - čestitke tvojemu sineku za medaljo.user posted image

Dekliščina - jazs em imela dve. Ta prva, ljubljanskauser posted image , je bila čist na izi - najprej pri meni doma žurka kjer so si bejbe dale duška in me spdenale..naj povem le, da sem imela nalimane čistilske rokavice na joškah (spodaj vseeno majčka user posted image ) in preko bokov sem nosila deviški pas...potlej smo se odpravile v lajf, kjer sem se morala pofotkat z vsakim moškim, ki sem mu bila všeč user posted image ..tko da imam zdaj arhiv slik in telefonskih od tipov, ki so mi "kao" ušli, ker sem se poročila user posted image user posted image user posted image fora v glavnem. Nepozabno ;)

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 690
31.5.2009 20:19:07   
kekec in mojca
Tema o dekliščini me zmeraj spomni na mojo... je bla ful lepa... zdaj pa komaj čakam, da se katera, ki jo poznam, odloči za poroko in ji organiziram dekliščino...

Men je bla dobra fora, ko so ženske spekle iz testa za kruh mini lulčke, potem je pa to bodoča nevesta hodila od hiše do hiše in prodajala. Ena reva je to morala prodajat po največjem MB nakupovalnem centru... Nabrale so toliko denarja, da so lahko pokrile vso pijačo na dekliščini.

Drugače pa, BM, pošlji mi tvoj email na ZS, pa ti bom poslala en wordov dokument, kjer imam zapisano veliko iger, ki so primerne za dekliščino, fantovščino ali poroko. SIcer je dokument malo neurejen, ker sem kar kopirala besedila iz forumov (vse igre, ki so mi bile všeč).

Samo to bom še komentirala... slike nagih otročkov na plažah... kaj se nikoli ne zbojite, kakšni perverznerži berejo naše forume? Mene je kar groza, ko kdaj preberem, da so spet našli pedofila, ki je imel na računalniku polno slik nagih otrok.

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 691
31.5.2009 20:43:01   
sky77
Čer

Naša tamala čveka že spi user posted image   Mene pa zdajle malo nostalgija daje. 3 leta nazaj takle čas, sem se počasi pripravljala na pot v P, kjer sva potem nekaj čez polnoč spoznala našega pobalina  user posted image   Ki danes že cel dan visi na gugalnici in ga sploh ne spravimo dol. Je namreč za rojstni dan dobil tisto trojno gugalnico in je čisto navdušen.

Sem se pa celo potrudila in včeraj naredila dve tortici, čokoladno za Roka in sadno za Bini. tako da sta lahko oba pihala svečke  user posted image

Je pa Rok čez dan kar lepo brez pleničke. No danes mu je malo ušlo, ampak ni panike. Smo se preoblekli in šibali dalje.
Bini tudi lepo napreduje s hojo. Je pa ful ziherašica in najraje vidi da se nekajm opira, ampak počasi bo  user posted image  

tasyo kot je K&M rekla, slikice nagih otročkov res niso za objavo tukaj gor.

No kaj je zdej aprilke, katera bo naslednja user posted image  Sinski se staž počasi izteka

Zdaj grem pa na še en kos torte. Sej sem si ga zaslužila  user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 692
1.6.2009 9:35:21   
resnično srečna
Dobro jutro...

smo se zbudili v čudovito romatiko...na morju...je bil prelep sončni vzhod...koprene meglic...vse roza in vijolično...morje čarobno temno...

v glavnem naš vikend super...Iza je dobila svoje prve TeVice...hodi kot velika he he...no sedaj jo moramo kar loviti in ni več miru...hoče pa ravno tja kjer je nevarno...stopnice, robniki...in je presrečna, ker se ji je svet odprl iz druge perspektive...

naš vrtek je pa res čaroben...bučke cvetijo, fižol je ogromen, krompir prav lepo dela, paprike smo uspešno obranili pred polži (z jajčnimi lupinami), paradižnik je spet tako zrasel, da smo ga privezali...smo pa posadili rabarbaro...pa nekaj vrbic zveriženk he he...in danes moram kupit še melancane...da si jih vzgojim v sadike...

in kar je najlepšega...joj imamo tako lepe češnje...he he...in so super dobre ravno tiste, ki jih ješ direktno z drevesa...pa gozdne jagode tudi delajo 100 na uro...njami...Iza sladkosnednica seveda vse pridno konzumira...

sem pa prav lepo popraskana in popikana...sem se lotila ognjenega trna in ga porezala, ker je pacek tako zrasel, da je že visel čez škarpo in na cesto...ampak sem baje dobro opravila...so mi med delom hupali mimovozeči in dvigovali palce v zrak...kaj ženske drugje res ne delajo tega???...

he he pa z mojim sva spet vpila: Ohcet pa naga rit...namreč so hupali gor in dol...je bila v hotelu pod nami poroka...pa sva malo pokukala preko...ampak žal nič posebno lepega ni bilo videti...le starinski avto je bil pa cort...

dekliščina...ena naša je morala s tehtnico po ulici...pa nafehtat za tono poljubov...je pa izgledalo tako, da je vsak, ki jo je bil pripravljen kušnit moral stopiti na vago...pa so se teže potem seštevale...so pa ljudje debelo gledali zakaj bejba same bajske izbira he he...

ma dekliščine so fine, če ženske uboge neveste ne napijejo do konca...ker drugače so pa samo ene treznitvene seanse lahko...men je luštno, da ni preveč pijače...le toliko, da si dobre volje...

sinskaT...he he vidim, da so tebi organizirale eno prav fajn deklišno...fotkoooo

tasyo...eh verjamem, da ti kaki pedofili niti na pamet niso prišli...ker smo mamice pač spontane...in so nam naši cukri fletkani...tako da se ne živciraj...je pa res, da jaz vseeno malo cenzure naredim...ziher je ziher...voda in otroci pa...eh Iza je prava ribica...včeraj sva si privoščili skupno kopanje zvečer v banji...in je mala rita sicer uživala...ampak še bolj je pa ko sem jaz zlezla ven...in je imela celo banjo zase...in prav paše se včasih v peni razvajat he he...

krista...upam, da je Nadja že ok...pa boleča ušeska preteklost...in držim pesti, da se ne ponovi zadeva...

sky...čestitke za suheha Roka...pa žlobudravo Brino...naša je pa zadnjič izustila: šit...in sedaj pazim malo kako govorim he he...očitno bo pobirala take zanimive besede...

BM...joj držim pesti, da boš tudi ti užila kaj morja letos...pa tvoja družinica...

jo@n...hura za jakoba...saj bo fant tudi kmalu hodil...ima le kar nekaj cm in g več kot naši...in vsi vemo, da je to težje nosit he he...pa besedo mama bo tudi spet našel...brez skrbi...

vreme za vikend je bilo na morju sanjsko...jaz sem sicer prišla nazaj, da mojemu možku ne bo preveč dolgčas a bi kar ostala drugače na obali...je tako čarobno lepo...pa zaenkrat še brez gneče...v petek smo se fino najedli na pikniku pa naigrali odbojke, nočna vožnja na morje je minila bp...sobota je minila v menjavanju hrbtišča pri postelji (nama je počil že 2i, ampak baje so od 10 prodanih jih 8 dobili vrnjenih)...pa delu na vrtu...popoldne pa v klepetanju s kolegi in dneva je bilo kot bi mignil konec...

včeraj pa sva bila tudi ridna in sva cel dan nekaj brkljala okrog hiše...Iza naju je zabavala s svojim smehom in grimasami, sprehod čez soline je pasal vsem 5im (kosmatinec je tudi bil z nami)...večer pa se je končal na kavču pred TV...pa kaj hitro v postelji...

v glavnem komaj čakam, da bo petek...

She
Within the measur

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 693
1.6.2009 11:35:16   
malamalinca
Sem se hotla vzdržat komentarja za Sky in KM - zaradi Tasyo, pa se ne morem.

Sky in KM, ali se vama ne zdi, da je otrokec pač Tasyin in lahko s slikicami dela kar želi. Sem prepričana, da kot skrbna mamica ne želi na vpogled svoje male nage lulike dajat morebitnim pedofilom, ampak kot je srečka povedala, se ji njen cukrček zdi tako fletkan (kar tudi je) in ni pomislila na morebitno zlorabo slikic.... Pa, konec koncev, če bomo na vsakem koraku tako panični, nas ne čaka nič kaj lepa prihodnost. V življenju je potrebno verjeti v dobre ljudi in potem se nekako tudi znajdeš med samimi takimi.

Pa da ne bo pomote, moji otroci z moje strani še tudi enkrat niso bili tukaj gor ali kjer koli drugje na spletu objavljeni, ker imam tudi jaz nek odpor kar se tiče objavljanja slik otrok na netu, ampak mi pa tudi na misel ne pride, da bi katerikoli mamici s svojo odločitvijo solila pamet in jo prepričevala v svoj prav. No, saj KM nisi zvenela tako strogo, ampak Sky, ti pa si.

Moje mišljenje pač je tako, da pustimo ljudem živeti tako, kot si sami želijo in svet bo lepši....

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 694
1.6.2009 11:36:32   
malamalinca
Pa brez zamere.

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 695
1.6.2009 17:30:36   
kekec in mojca
Ni bil namen mojega posta, da bi se s komerkoli kregala, še najmanj pa s Tasyo. Opozorila sem le s tem namenom, ker sem nekje na začetku tudi sama marsikaj objavila na forumu, pa sploh nisem pomislila, kdo vse bere moja sporočila. Dokler nisem naletela na mino, seveda.

Članica foruma sem že 5 let, zato lahko verjamete, da sem marsikaj videla in dala skozi. Izkušnje so me naučile, da sem postala bolj previdna pri tem, kaj dajem na internet.

Tasyo, nikar ne vzemi mojega posta kot napad nate - če si ga, se ti iskreno opravičujem.

Si pa kar hitro dobila dobrega "odvetnika", ki se je potenil zate. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 696
1.6.2009 19:13:40   
sky77
malamalinca in tasyo se opravičujem če je zvenelo prestrogo. Je bilo mišljeno kot opozorilo. Berejo pa ta in vse ostale forume raznorazni čudaki. Sem zadnjič napisala da sva bili z Bini na fizioterapiji, pa se je takoj našel en model in mi pisal, da ga to zanima, pa da bi rad videl kako to izgleda in če bi lahko bil prisoten zraven. Japajade, komaj čakam da povabim zraven popolnega neznanca, samo zato ker bi rad videl kaj so delali z njim ko je bil še dojenček (izgovor ??). Zato tudi slikice nagih otročkov res ne sodijo sem gor. Sej vem da smo mamice ponosne na svoje mladičke, ampak nikoli nisi dovolj previden

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 697
1.6.2009 21:31:13   
lepa posadka
Dober večer!

Vidim, da imate vse sort debat zadnje čase. Morda na hitro pokomentiram le tele:

Srečka... super si napisala. Želim ti veliko novih možnosti. Saj včasih so že kakšne blizu pa jih ne vidimo, ker gledamo drugam. Sem fovš vsem otročkom, ki se bodo čuvali pri vama, ker se bodo res imeli super. Mislim, da boš že na našem forumu lahko nabrala dovolj kandidatov :-) Pa tele skušnjave, ki nam jih mečeš z morskimi užitki... Saj ne, da mi manjka češenj, pa jagod, pa brazdanja po zemlji... ampak morje je pa morje :-)

Tasyo... fovš sem tut tebi. Jaz sem čist nora na morje, pa cele vikende imamo z drugimi rečmi zasedene. Saj se mamo tudi fajn, pa pikniki, pa hribčkolazenje, pa izleti... Samo 3 dni pa ne naberkamo skupaj, da bi se splačalo it. Junij je tudi že razprodan... No, vsaj do Kolpe bomo prilezli. Fotke so nage, navihane, nakravžlane, slane... jupiii. Bravo Lana.

Sky... čestitke obema tvojima navihancema za svečke. Pa Roku za suho rit. To je tudi velik korak.

Nile... kako kaj po prvem ta zaresnem dnevu? No, privoščim en počasen štart. Mene so tokrat preveč vrgli v vodo... ma kaj vrgli... potunkali čez in čez. Še nekaj časa, pa bo bolje. Tako izgleda.

Joan... hvala spet in spet. Klasična tarifa?

Toliko na hitro.

Mi smo imeli lušten vikend. Tako sem včeraj nabasana vse hrane in prijetno utrujena hitro zaspala, tako danes sploh ni bilo težko it v nov teden. Res HB tile naši mladički znajo pocukat za rokav in ne morem, da bi z mislimi ostala pri službi. Tako smo skupaj zlagali drva, pa nabirali jagode, rabutali češnje pri sosedih... potem so ostali počasi odracali v hiši... jaz pa sem še posedela na klopci, kjer je izza oblakov pokukal sonček in sem občudovala ta sij sredi večerne teme. Prav filmi so se mi zavrteli. Res lepo.

MM ob ponedeljkih zvečer dela v kabinetu... jaz bom načela eno novo knjigo, pa če grem kmalu spat tudi ne bo nič narobe :-))))

Lep delovni teden privoščim vsem. Pa veliko zdravja... dopustnikom pa miren in doživet dopust.
Lahko noč.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 698
1.6.2009 22:42:42   
NiLe
ČEER!

Še na hitrco iz naših logov ... najnovejša novička je ta, da je naša Tia SHODILA user posted image user posted image user posted image ... me MM kliče v službo, da moram hitro priti domov, ker se je nekaj posebnega zgodilouser posted image ... jaz pa vsa panična, kaj za vraga se dogaja doma ... in ko sem prišla domov, je Tia lepo priracala do mene ... čez celo teraso, direkt v moj objem ... jah, zdele bo pa akcija user posted image

]IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Nile... kako kaj po prvem ta zaresnem dnevu? No, privoščim en počasen štart. Mene so tokrat preveč vrgli v vodo... ma kaj vrgli... potunkali čez in čez. Še nekaj časa, pa bo bolje. Tako izgleda.

Sem preživela, hvala ... za razliko od tebe, ni tako hudo naporno, čeprav bi si želela, da bi bilo bolj pestro ... bi mi čas hitreje mineval ... no, je pa res, da je sedaj pri nas malce zatišja, jeseni pa vse do pomladi pa akcija ...

Mi smo imeli lušten vikend. Tako sem včeraj nabasana vse hrane in prijetno utrujena hitro zaspala, tako danes sploh ni bilo težko it v nov teden. Res HB tile naši mladički znajo pocukat za rokav in ne morem, da bi z mislimi ostala pri službi. Tako smo skupaj zlagali drva, pa nabirali jagode, rabutali češnje pri sosedih... potem so ostali počasi odracali v hiši... jaz pa sem še posedela na klopci, kjer je izza oblakov pokukal sonček in sem občudovala ta sij sredi večerne teme. Prav filmi so se mi zavrteli. Res lepo.

Veš, ti si prava uživačka ... prav privoščim ti te ukradene trenutke!

[/quote]

Tasyo, kjut slikce ... prov vidi se, kako je Lana uživala. A veš, da jaz tud nisem pomislila na to, da bi z objavo takih fotk naredila kiks? Se kar strinjam z Malomalinco, da ljudje vse prevečkrat vidimo same slabe in grde stvari ... jaz resnično upam, da še nismo tako globoko zabredli, da bi ob vsakem našem dejanju morali pomisliti na to, kaj nam slabega prenese ... 

Sky; bravo za suho ritko in vse naj, naj Roku.

... aja, seznamček čaka na osvežitev ... bom, v kratkem ... postelja me vaaabiiii, zato vam kličem

lahkoooo nooooč user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 699
1.6.2009 23:04:31   
JABOLKO3
Živijo!

Toliko se javljam, da boste vedele, da sem še živa, čeprav bolj napol.... tisti virusi, ki so napadli moj računalnik, so se očitno naselili tudi pri meni user posted image ... in Jurčku... prava groza, že ves teden sva bolna... boleč 'krhajoč' kašelj nekje iz globin, zabasan nos, hud glavobol... no, Jure je že dva dni kar pri sebi, jaz se pa še vedno pobiram... pa še vedno sem brez interneta na moji mašini... so fantje tako intenzivno spucali viruse, da so še nastavitve za internet zbrisali in je bilo treba zadevo še enkrat odnesti nazaj... menda ga jutri dobim... ker tole gostovanje pri MM se ne obnese ravno najbolje - me po nekaj minutah podi stran, ker ima delo za službo...

Lepo se imejte... kaj več pa napišem, ko dobim mojo mašino nazaj...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?