|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
15.4.2009 12:09:39   
kekec in mojca
Lepa posadka, ti pojdi najprej do zdravnika, da pogleda tele mehurčke in da imaš napisano potrdilo, da se je res zgodila nesreča.

Potem pa s tem listom kar takoj na Poravnavo ali Odškodnino. Moja kolegica je dobila nekaj malega čez 1400 € zaradi šivov na čelu, pa bi lahko dobila še več, vendar se ni potem spuščala v to. V trgovini bi MORALI imeti posebej opozorilo (pozor, vroča voda), tako kot imajo za spolzka tla.

Novopečena, meni se cena 2,5 € zdi mala. Ne vem, ali boš otroka pazila dlje časa? Potem je ok...

Trnuljčica, a te pridem popraskat? user posted image user posted image user posted image Upam, da si si vzela bolniško in da ne koristiš dopusta. Boš morala it do svojega osebnega zdravnika. user posted image user posted image user posted image

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 176
15.4.2009 12:50:26   
barby78
Ojla!

Najprej čestitke

VSE NAJBOLJŠE !!!

user posted image

user posted image

Novopečena-če primerjam cene moje varuške (bivše-5€/dan),se mi zdi s tvojo ceno kar razlika.čeprav je pa res,da je v okolici LJ (no,ne vem od kod točno si user posted image ),cena dosti višja,kot v naših koncih.Res pa je tudi,da je 5€/dan,zelo malo in vem da se za tako ceno ne splača paziti otroka,sploh če je to kot vir dohodka.Pa brez zamere user posted image

Punce,mene pa še nekaj zanima.Upam,da mi bo lahko katera pomagala.Jaz sem bila celo nosečnost (od avg.07-mar.08) na bolniški,potem pa sem nastopila s porodniško.In baje mi za leto 2008 propade cel dopust,pa me zanima če je to res user posted image ,ali mi ga vseeno kaj pripada? (no,res je da v letu 2008 nisem nič delala).
Gre se zato,ker trenutno nimamo nekega dela in sem morala izkoristiti že 10 dni novega.in to me res jezi user posted image

Sedaj pa šibam pod tuš in v službo.Če me ne bodo kje domov poslali user posted image

uživajte v prelepem dnevu
se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 177
15.4.2009 13:41:53   
Jo@n
Posadka, a Tomaž se je pa tako opekel??? Upam, da bolečine ne bodo prehude in da ne bo trajnih posledic. Pa le ubogaj nasvet glede potrdila in se sprehodi do kakšne firme, da ti zrihtajo odškodnino. Le kje pa ti še kaj pade z neba? Sploh če je po njihovi neumnosti poškodovan tvoj otrok. Grrrr.

Pišuka, na tele mulčke je pa treba pazit povsod, pa še tam, kjer mislimo da se jim nič ne more naredit...

Naš princ je še vedno vroč in čudno pikast, kot kak pubertetnik izgleda po obrazu. Je pa res, da vročina ni več tako visoka, je pod 39, mali pa tudi ogromno spi. Prej je zmazal aktivio, kasneje bo še nekaj zelenjavnega za kosilo. Se pa danes širijo ogabne vonjave iz njegove plenice...user posted image Hvala vsem za lepe želje po čimprejšnjem okrevanju.

Barby, ob neprekinjeni zaposlitvi (tudi če si bila na bolniški in porodniški celo leto) ti pripada celotni!!!!! lanski dopust minus 2 tedna (10, 12 dni, odvisno koliko dni ima tvoj delovni teden). Ja pa regres tudi upam, da so ti izplačali. Celotnega. Več o dopustu pa na ZS.

Šibam brskat, kaj bo danes za kosilo.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 178
15.4.2009 13:45:09   
JABOLKO3
Živijo!

Punce moje drage, sem tako dobre volje, da se mi kar smeje... pa moram dobro novico takoj deliti z vami, delo bo že počakalo - podaljšali so mi porodniško!!!
Kar ne morem verjeti, da je res in sem že nekajkrat prebrala odločbo... Nisem tu gor pisala o tem, ker nisem kaj dosti upala, da se bo tako lepo razpletlo... no, da Jure precej zaostaja v gibalnem razvoju za ostalimi, tako vse veste... se je pač že rodil prevelik in pretežek in mu to dela težave že od vsega začetka... sicer je nevrološko z njim vse v redu... pri slabih 11 mesecih se še ni sam posedel, ni se s hrbta obrnil na bok in na trebušček, na trebuhu se je z rokama vlekel po tleh, o kakšnem kobacanju po vseh štirih ni bilo sledu... poleg tega je imel težave pri požiranju, saj so se mu koščki velikosti riža že zatikali in se je davil in bruhal... na mojo pobudo in priporočilo zdravnice v razvojni ambulanti sva začela takrat vsak teden obiskovati nevrofizioterapevtko in stanje se je začelo popravljati. Po nasvetu zdravnice in terapevtke sem vložila za podaljšanje, saj me je zelo skrbelo, da bo v vrtcu pravi revež...
Med čakanjem na odločbo so fizioterapija in vsakodnevne vaje le pomagale, da sedaj kobaca in se lepo sam posede, obračanje levo in desno pa še vadimo... kakorkoli že, doma bom še do 18.7. in to je jupiiiiii

Sedaj moram pa šibat...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 179
15.4.2009 13:48:19   
Jo@n
Saj sem vedela, da sem nekaj pozabila. No, mogoče še kaj drugega, ampak na novopečeno sem se spomnila.

Cene varstva: Jaz plačujem 10 EUR na dan za redno, dnevno varstvo, ko smo v službi. Je pa res, da je to izven Lj. Pri nas se cene gibljejo med 190-270 na mesec. So pa urne postavke za občasno varstvo povsem druga zgodba...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 180
15.4.2009 13:51:28   
Jo@n
Jabolko, to je pa super novica!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

In krasno darilo zate za prihajajoči prvi rojstni dan.

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

doma bom še do 18.7. in to je jupiiiiii

A veš kje je še 18.7.user posted image , takrat bo Jure že skoraj za oženit!user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 181
15.4.2009 14:49:19   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Jabolko, to je pa super novica!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

In krasno darilo zate za prihajajoči prvi rojstni dan.

doma bom še do 18.7. in to je jupiiiiii

A veš kje je še 18.7.user posted image , takrat bo Jure že skoraj za oženit!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   res fajn,pol bova pa lahko še kdaj mogoče v Arboretum skupaj zavile.!Letos bom kupila karto in bom večkrat tamuser posted image

Aja lepo vas pozdravljam...

Najprej čestitke vsem slavljencemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tomažek---upam ,da bo hitro boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše vikendaško slavje je ratalo ........blo je super...veliko smeha jedače in pijače(no tu sem pa morala malo stran pogledatuser posted image )

Zdaj me čaka pa še eno slavje...praznovanje našga enoletnika in naslednjo soboto nečakova birma....ajaj jaz pa se moram pazit pri jediuser posted image

Sem bla pa danes u šopingu v Baby centru...sem še nekaj bonov mogla izkoristit(še od rojstva  darilo) in ma nimajo nič kaj za starost dveh let...tako malo izbire.  za punčke ful a za fantke tko mal....no vsaj men ni blo nič kaj všeč.pa u Lublani sem bla...no na koncu sem vseeno nekaj našla in bo naš Jernejček spet lep.Hm ,je blo pa tko čudno izbrat konfekcijsko številko...hlače sem vzela št.110--  srajca s kratkimi rokavi št.-92--bodije št.98...ma vse pomešano in čisto vse mu je prav ,le hlače so zavihane za en rob....

Joj bolančki pozdravite se....

Nile--upam ,da je gleženj vredu
Jo@n---ja tole je bilo pa zasoljeno---no sam da so ti všeč!

v petek  bom pa tudi jaz imela enga bolančka doma in sicer našo Nely--smo naročeni za sterilizacijo...upam ,da bo vse ok.
No tolk za enkrat

< Sporočilo je popravil big mamma -- 15.4.2009 14:56:04 >

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 182
15.4.2009 15:06:42   
scorpiogirl
Iiiiiiiiiiiiiiii, Srečka, hvala za pesmico user posted image user posted image user posted image
pa si mi lušte naredila (joj, joj, jst se pa kao učim user posted image ) ... že tko cel dan obujam lanskoletni 15. april ... zdej sem pa še padla med slikce, tko da jih nekaj "moram" delit z vami ...

prej pa še mal komentarjev, tud tiste, ementalerske ...

Tomažek ... naj bo hitro bolje user posted image user posted image user posted image ... Posadka, ti se pa res pozanimaj, kako je s kakšno odškodnino ... opeklin sicer ne bo pozdravila, bo pa mal za dušo user posted image

BM ... s kužiko bo vse ok, boš videla user posted image ampak tvoj Jernej ima pa res že konkretne mere user posted image
Jabček ... tole je pa tok fajn brat user posted image user posted image user posted image bosta z Jurčkom še ful uživala ... pa to je še celo večnost user posted image sicer mi je čist fajn na šihtu (pa tamalemu v vrtcu tud), pa sem ti vseen lih enmal fouš user posted image

zdej pa fotosession user posted image

takile smo bili prvi dan ...
user posted image

tkole smo pa danes že pihali svečko user posted image
user posted image

pa packali po tortici user posted image user posted image user posted image
user posted image

tole je pa ostalo ... (krožnika se je že vmes znebil) user posted image
user posted image

tale pa čist tko, za "zraven" ... ker mi je toooooooooooolk lepa user posted image
user posted image

tko ... zdej pa še en uč vržem na zapiske, potem pa via Ljubljana ... držte kakšno peščico, bo mogoč kej pomagalo user posted image user posted image user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 183
15.4.2009 15:08:01   
Isabellabina
user posted image

user posted image

No tule smo na sprehodu!Nely obožuje vodo!

< Sporočilo je popravil big mamma -- 15.4.2009 15:09:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 184
15.4.2009 15:25:20   
bela vrtnica
Pozdravček!

Odkar sem v službi sploh ne najdem časa za RR. No,da ne boste mislile, da ni časa (tega si jaz vedno vzamem), ampak enostavno sem že v službi preveč za računalnikom in potem, ko pridem domov raje gremo ven.
Mi smo ok. Lepo rastemo in smo vsak dan bolj živahni. Zaenkrat še ne hodimo. Se mi zdi, da je Zara ziherašica in si še ne upa spustiti. Čeprav tudi ob opori prehodi celo stanovanje. Mi je tko fajn, ker mi jo mami čuva in je baje zelo pridna. Mala frajerka me sploh ne pogreša. Ko pridem se najprej razveseli potem pa kr takoj atiju. Se vidi, da ji ati vse dovoli, mami pa je bolj huda.

Drugače pa tudi mi ta vikend praznujemo 1. rd. Ker bomo praznovali samo v družinskem krogu sem se odločila, da sama spečem torto. Bi tako rada narisala Tweety-ja. A ima katera izkušnje s tem oz. dober nasvet kako to naredit? Ali se kupijo kakšne barve za dekoracijo in kje?

Trnuljičica, sem zasledila, da si tudi ti sama pekla torto. Bi te prosila za slikice in seveda recept.

Vidim, da kar nekaj aprilčkov že lepo hodi. Čestitke vsem. Tudi zobkov je vse več. Za seznam: mi imamo 8. zob.

Toliko za zdej. Bolančki pozdravite se in uživajte v lepem vremenu.

Moj ati je žal še vedno v bolnici. Je bil vmes doma, potem pa se je stanje poslabšalo in je moral nazaj. Upam, da za vikend pride domov in da bomo lahko skupaj praznovali Zarin rd.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 185
15.4.2009 15:30:26   
Isabellabina
Trnjulčica---jaz bi tudi slikice vidla....hvalaaaaa

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 186
15.4.2009 16:35:52   
trnuljčica
Jabolko joj ti verjamem da si grozno srečna  ob podaljšanju. Sem pa glede tega podaljšanja že nekaj časa hotela napisati, da je možno vložiti prošnjo tudi kasneje kot le 30 dni do izteka porodniške. Ne vem katera je kolebala a bi dala al ne (Malinca?)... Skratka zadnjič je P pogledala user posted image zakaj nisem dala podaljšat, pa sem rekla, da alergologinja ni naredila testov do konca in je itak tko tud ok(zaradi stare službe). Pa je rekla, da če si premislim lahko vložim tudi kasneje(bom vprašala do kdaj), čeprav sem že v službi. Le izpoljnjevat moram merila enako kot prej... Tko da sedaj moramo še enkart kri dat, da razčlenijo tele teste... Za primer, če si premislim. Pa po moje tudi za to, da bo ona vedela, če ga sploh lahko cepi zaradi jajc... Alergologinja je rekla naj se prestavi , krvi pa ni pogledala...

Ketrin ,da ti povem, da sem danes zopet imela žute minute z malim glede spanja.  Poleg nočnih 1,5 uro trajajočih žutih minut ki so postale že zelene. user posted image No, saj to je itak vsak dan na sporedu. Tko, da po pravici komaj čakam da se kdo drug zeza s temuser posted image . Vsaj tistih 8 ur. Pa v varstvu je itak čisto drug otrok... 

Nadja, Nal, Iza srečen rojstni dan vam želi Trnuljčica in Mali princ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Midva sva iz pravljice...user posted image user posted image Sem pa prepričana, da vaš  dan tudi pravljičen.

Scorpio držim pesti, na vseh štirih okončinah.user posted image

Recept za tortico- a ste ziher, ker tole ni glih friendly  recept. Predvsem zato, ker ga nisem pobrala iz teksta o določeni torti. Ne vem če ste razumele- treba je naredit in speč vsako testo posebej. Torej vzeto iz treh receptov. Krema čokoladna je od ene četrte tortice, lešnikovo sem si pa sama zmislila, ker nobene fajn nisem našla... Če ste ziher vam pošljem, sam je pa ful dela. Tko če nimaš otroka zraven ene 4 urce. Jaz sem jo delala cel dan zaradi malega(visoka vročina). Okrasila pa sem jo v miru ob 23 zvečer.
Vendar pred večerom ne bo nič z receptom, al pa šele jutri zjutraj, ker prevajam neko zdr. dokumentacijo v angleščino in se ful mudi. Pa ful je tega... jaz pa sem že malo izven tega... Oči mam že user posted image user posted image .

Bela vrtnica seveda imaš barve v trgovini(Spar...), lahko pa narediš iz marcipana ploščo Tweetija in jo obarvaš... Malo poglej... Sicer pa menda lahko tudi naročiš, da ti drugi to neredijo- samo pokrov... Verjetno v slastičarni, al pa v tisti šoli kjer se učijo peč. Se lahko pozanimam , če želiš... Definitivno pa imaš čas to probno že prej naredit... Kjer je volja je vse... Sem pa videla figurico Tweetija v Šparu? iz marcipana. Pa jo preprosto daš na torto z čokoladnim pokrovom- Čokoladni pokrov pa ni problem naredit, da je raven... Če se boš odločila za to varianto ti bom povedala kako...Je pa zadnje lažja varianta... in bolj ziher. Saj samo pokrov narediš, daš gor, narediš napis in je ...

Jabček zakaj pa ne kupiš le en stol in ga daš na nevtralen teren? Recimo dnevno sobo. Tako imamo mi. Al sem naivna, da bi se trije pubeci uspeli zmeniti. Je pa za moje pojme drag. Sva pa pred meseci imela srečo in so v Ikei vse stvari za otoke imeli brez ddv. Tako da je prišel 50 ojrov.

Kekec in Mojca
Trnuljčica, a te pridem popraskat? Upam, da si si vzela bolniško in da ne koristiš dopusta. Boš morala it do svojega osebnega zdravnika.
Ti kar pridi, čeprav danes že izginja in me več ne srbi. Saj očitno si že prebolela, tvoji otroci pa tud...user posted image Glede bolniške pa res izzivašuser posted image user posted image user posted image Ej niti na pamet mi ni padlo, da bi jo vzela...user posted image user posted image user posted image A misliš da bi mi v kadrovski verjeli...user posted image user posted image user posted image

Posadka naredi kot ti je svetovala K&M. Pa v tolažbo- malim se res super celi. Sem na žalost izkusila opekline tudi na svojem otroku. user posted image Po lastni nespameti... Sem delala šmorn in ga dala na krožnik. Krožnik pa na pult. Mali pa rokico na pult in je dojel krožnik in se je vroč šmorn vsul na njegov trup. HB je bil oblečen. Tam kjer je vratni izrez, pa je prišel pod majčko pol cm kos in se mu je naredil fajn rdeč izpuščaj. Kljub takojšnemu hlajenju z glelom iz zmrzovalnika... Drugje ni bilo tako hudo- niso nastali mehurji. Na tistem mestu pa ima še sedaj hiperpigmentacijo. Zacelilo se je pa ok in relativno hitro- po tem ko je mehur počil in se je naredila blaga krastica sem mazala z Bepanthen plus. Pri hujših(večjih) opeklinah je posebno mazilo...

Neposredna povezava do sporočila: 187
15.4.2009 20:31:21   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Jabolko joj ti verjamem da si grozno srečna  ob podaljšanju. Sem pa glede tega podaljšanja že nekaj časa hotela napisati, da je možno vložiti prošnjo tudi kasneje kot le 30 dni do izteka porodniške. Ne vem katera je kolebala a bi dala al ne (Malinca?)... Skratka zadnjič je P pogledala user posted image zakaj nisem dala podaljšat, pa sem rekla, da alergologinja ni naredila testov do konca in je itak tko tud ok(zaradi stare službe). Pa je rekla, da če si premislim lahko vložim tudi kasneje(bom vprašala do kdaj), čeprav sem že v službi. Le izpoljnjevat moram merila enako kot prej... Tko da sedaj moramo še enkart kri dat, da razčlenijo tele teste... Za primer, če si premislim. Pa po moje tudi za to, da bo ona vedela, če ga sploh lahko cepi zaradi jajc... Alergologinja je rekla naj se prestavi , krvi pa ni pogledala...

Podaljšanje lahko koristiš do 18 meseca otrokove starosti - če ti podaljšajo za 3 mesece, moraš torej začet koristit pri 15 mesecih - vsaj tako si jaz razlagam

Jabček zakaj pa ne kupiš le en stol in ga daš na nevtralen teren? Recimo dnevno sobo. Tako imamo mi. Al sem naivna, da bi se trije pubeci uspeli zmeniti. Je pa za moje pojme drag. Sva pa pred meseci imela srečo in so v Ikei vse stvari za otoke imeli brez ddv. Tako da je prišel 50 ojrov.

Pri več otrocih na kupu je tako, da lahko kakšna stvar celo večnost leži nekje pozabljena, ko se bo pa eden spomnil in jo vzel v roke, jo bodo pa nujno ravno tisti trenutek 'potrebovali' tudi ostali... in se mi res ne da poslušat kreganja in vpitja kdo je na vrsti in kako dolgo... vsaj gresta zaradi teh stolov vedno z veseljem v Ikejo...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 188
15.4.2009 22:09:08   
Isabellabina
user posted image

Čer

Ravno pregledujem maile in ob temle sem zajokala.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 189
15.4.2009 22:37:15   
NiLe
Čeeer!

Danes ste bile pa kar zgovorne, tako da sem sedaj prav uživala, ko sem vas brala user posted image . Zjutraj sem se uspela javit, da sem voščila današnjim slavljencem, pol sem pa hotela še komentirat, pa me je net padel ...

Drugače smo preživeli lušten dan - dopoldne sem uživala z mojima puncama na sprehodu, kjer sta se nam pridružila Sasy in Nik, nato skok na kavico, trgovina, igranje, kuhanje kosila in popoldne, ko smo bili vsi na "broju" še ogled 3eh tekem in navijanje za našega nogometaša ... se je pa revež pri zadnji tekmi poškodoval koleno, tako da sta bila hladilni gel in obkladki spet v igri. Nam pa res nikoli ni dolgčas user posted image user posted image

NiLe - tudi tebi hitro okrevanje, da bosta s Tio še malo pomladi izkoristili, preden greš v službo... kdaj greš pa ti?

Moj povratek v službo je konec maja ... 29.5. ... upam, da bova s Tio uspele izkoristit kakšen teden na morju ... če bo maj tako lep kot je april, nama celo rata
user posted image

Posadka; joj, ubogi Tomažek ... me je kar streslo, ko sem brala o nezgodi ... upam, da se rane hitro zacelijo (ravno včeraj, ko sva bili s Tio v ZD, je mamica pripeljala svojo 2letno pupiko, ki se je opekla, ko je prijela svečo na grobu in je imela prav grozn mehurčke na dlani ... pa ji je sestra svetovala, naj ji zalije s fiziološko) ... pa mislim, da ni nič narobe, da probaš iztržiti kakšno odškodnino ...

Jabi
; super za podaljšanje P ... sedaj nas je pa res malo ostalo, ki smo še doma ... upam, da se kaj vidimo.
Roberta; user posted image za selitev ... uživajte v novem gnezdecu!!!

Scorpio; kolokvij uspel?? Sem zihr, da si se super odrezala! Luštne fotke ... itak, če je pa tok kjut model!

Big mamma; upam, da v petek vaša kužika ne bo preveč trpela.

... kaj še?? joj, tale ementalar je še vedno prisoten user posted image ... aja, PIKNIK, nič ne obljubim, ker MM skoraj vse vikende v maju dela ... mogoče pa vseeno pridem z mojo četico ...

Nočko user posted image  

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 190
15.4.2009 22:39:20   
NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Pri več otrocih na kupu je tako, da lahko kakšna stvar celo večnost leži nekje pozabljena, ko se bo pa eden spomnil in jo vzel v roke, jo bodo pa nujno ravno tisti trenutek 'potrebovali' tudi ostali... in se mi res ne da poslušat kreganja in vpitja kdo je na vrsti in kako dolgo... vsaj gresta zaradi teh stolov vedno z veseljem v Ikejo...

Pod tole se pa PODPIŠEM ... kolk to mene pojezi ... no, zdej ne več, ko vidim, da ni tako samo pri nas user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 191
15.4.2009 22:44:28   
NiLe
... samo še tole, pol pa grem ... če se bo kateri dalo pogledat klip... to sem danes dobila po mailu ... ko sem poslušala, so mi šle vse kocine pokonc, pa solzne učke sem dobila ...

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 192
16.4.2009 6:44:55   
resnično srečna
dobro jutro...

mi smo včeraj uživali bolj v majhnem številu...ampak je bilo lepo...Iza je seveda dobila torto...jo poskusila s prstkom, ukradla dol eno češnjico in se odločila, da je smetana njami...

zvečer jo je prišel malo pocrkljat še bratec s treninga in spat je šla šele ob 21ih kar je za njo 3 ure kasneje...sedaj bom pa videla do kdaj bo drnjohala...ob 10.30 imava namreč P...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja prva svečka te že čaka
a se nikamor ne mudi
kardelo žensk je v tvoji družbi uživalo leto dni 
od kar ima te mami tvoja
b
rez tebe biti ji več ni.

Si princ in mojster,
vse že znaš,
energično še mamo imaš,
noči prečula je s teboj le glej da vrneš ji nocoj.

Mali si zvedav ti škrat
in vsaka bolezen te rada pride obiskat
hitro si hodit začel
a ubežat žal jim nisi uspel.

vsi današnji slavljenčki...privoščite si ta dan z mamami, očki in ljudmi, ki jih radi vidite okrog sebe...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bančna kartica...joj kako sem besna...že drugi mesec teče...pa še vedno ni veljavna...danes morava z Izo spet na mojo enoto, da vidiva v čem je štos in kaj ga kvačkajo...bom kar znorela no...in potem plačam vse račune in najemnino ostalo pa doma v štumf...ker drugače očitno ne gre...

vrtec...sem včeraj končno vse oddala...ampak so me spravili ob sapo...a veste, da ti še vedno vse delajo ročno...sploh ne poznajo računalnika...a je potem čudno, da plačujemo tako zasoljene cene???...oz. jih še bomo...pa da nimajo nobenega reda...jaz upam, da jih končno usposobijo in se bodo malo modernizirali...

nič...danes imava z Izo kup opravkov...in najbolje, da se dam kar v pogon...

uživajte...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 193
16.4.2009 7:26:49   
sasy20
Nadja, Nal, Iza, Jakob, Sven in Miha vse najboljše za 1 svečko.

Mi pa gremo danes spet do P....jao zdej se pa mi ne znebimo teh nadležnih bacilov....včeraj prvi dan da ni nič bruhal je bilo vse ok....zvečer pa zmeram bolj kašljal....in danes zjutraj je bil čist hripal pa kašljal kot nor....tako da bolje da še ostane doma in da vidimo na čem smo....upam da se ni kakšna angina razvila...

Tomažek upam da boš hitro dobro in da se ne bo nič poznalo....za odškodnino pa le vloži....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sva se potepala in spila kavico s 3 puncami, NiLe, Leo in Tio....super je bilo malo počvekati....no mali je potem doma zaspal in spal skoraj 1,5 ure....tako da sem lahko skuhala....lepotička Tia je spala cel cajt ko smo čvekale...naš je spravu skupaj le kratko kitico...je bilo bolj zanimivo se z Leo igrat skrivalnice pa papat piškotke....

No tok iz našega brloga...kako pa opraviva pri P pa poročam kasneje....

Aja eno vprašanje ali lahko naredim prežgan cuker Niku????

Lep dan....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 194
16.4.2009 7:42:31   
simvir
Jutro!

IZA, NAL, NADJA, JAKOB, MIHA, MALI PRINC VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva imela včeraj P, naše mere so 9900g in 77 cm (Nile a ti zdaj popravljaš seznam? Hvala) . Dobil je pikico v ramo, reakcija je pa lahko čez 5-10dni.
Drugače je bil pohvaljen, tudi lulček gre zdaj že lepo dol. Edino kar je, se mi zdi da je malo alergičen na mleko, dobi suhe dreče lišajčke? po telesu, rokici, nogici. Vsaj zdi se mi da je od mleka, ker ko sem mu npr skuhala gres, je bilo slabše, pa sem potem za nekaj časa prekinila, pa potem spet poskusila. V glavnem zjutraj in zvečer spije aptamil iz šalčke, drugače v ostali hrani mu pa dajem mleko (palačinke...). Bova zdaj še kakšen mesec malo bolj pazila, potem pa upam, da bo prerasel.

Zdaj pa mislim da tudi jaz lahko rečem da naš škrat hodi. Sicer je še vedno malo nezaupljiv, ampak se je začel tudi sam spuščati, ne samo ko smo ga mi hecali. zaenkrat prehodi kake tri metre, potem pa še išče oporo.

Posadka pri nas je se zadnjič oparil Nejc (čez majico), ko smo inhalirali (sem se tudi jaz sekirala, ker nisem bila pozorna, ampak z obema non stop inhalirat ni bilo tako lahko). Sem ga takoj namazala s 100% aloe vero in je imel le en večji in en manjši mehurček, zdaj se tam le še po barvi pozna.  Upam da bo vse ok.

Jabka user posted image za podaljšanje. Ja super no, sem vesela zate. Pa boste še malo uživali skupaj.

Za ostalo komentirat pa ni več časa, je treba delatuser posted image .

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 195
16.4.2009 7:46:18   
simvir
Aja Trnuljčica lepe fotke, tortica, dekoracija. Res si se potrudilauser posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 196
16.4.2009 8:33:12   
Jo@n
Jutro!
Jakob se zahvaljuje za vse lepe želje in čestitke.
Danes nima več vročine user posted image , kot kaže jo je pregnal krepčilen spanec.  Sicer ima nekaj pikic po obrazu, pa nekaj po trupu, zgleda kot koprivnicauser posted image , pa malo driske, a bo že pediater povedal kako in kaj, ali je to šesta bolezen, gremo popoldne.

Želim vam lep dan, uživajte na sončku.

Ljubljančanke, ne se sprehajat po Rožniku, tam pohaja medouser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 197
16.4.2009 10:39:23   
kekec in mojca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

MALI PRINC, IZA, NAL, NADJA, JAKOB in MIHA  VSE NAJBOLJŠE za prvi rojstni dan!!!!

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 198
16.4.2009 11:41:28   
barby78
user posted image

JAKOB,SVEN IN MIHA.

Jao punce,kakšne posnetke dajete gor.
Nile pri tvojem sem cel čas imela kurjo kožo,pa tudi brez solzic ni šlo.user posted image

BM,pri tvojem sporočilu,pa sem tako jokala,da sem komaj k sebi prišla.Sem kar obsedela pred računalnikom.user posted image user posted image user posted image

Jo@n-hvala za odgovor.sem ti še poslala ZS.user posted image

Grem mal pospravit in do konca skuhat,pol pa v službo.
Madona,kako mine dopoldan

lepo se imejte
pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 199
16.4.2009 12:10:55   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

... samo še tole, pol pa grem ... če se bo kateri dalo pogledat klip... to sem danes dobila po mailu ... ko sem poslušala, so mi šle vse kocine pokonc, pa solzne učke sem dobila ...

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

OOOOO hudirja....norooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?