NiLe
|
Čeeer! Danes ste bile pa kar zgovorne, tako da sem sedaj prav uživala, ko sem vas brala . Zjutraj sem se uspela javit, da sem voščila današnjim slavljencem, pol sem pa hotela še komentirat, pa me je net padel ... Drugače smo preživeli lušten dan - dopoldne sem uživala z mojima puncama na sprehodu, kjer sta se nam pridružila Sasy in Nik, nato skok na kavico, trgovina, igranje, kuhanje kosila in popoldne, ko smo bili vsi na "broju" še ogled 3eh tekem in navijanje za našega nogometaša ... se je pa revež pri zadnji tekmi poškodoval koleno, tako da sta bila hladilni gel in obkladki spet v igri. Nam pa res nikoli ni dolgčas IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 NiLe - tudi tebi hitro okrevanje, da bosta s Tio še malo pomladi izkoristili, preden greš v službo... kdaj greš pa ti? Moj povratek v službo je konec maja ... 29.5. ... upam, da bova s Tio uspele izkoristit kakšen teden na morju ... če bo maj tako lep kot je april, nama celo rata Posadka; joj, ubogi Tomažek ... me je kar streslo, ko sem brala o nezgodi ... upam, da se rane hitro zacelijo (ravno včeraj, ko sva bili s Tio v ZD, je mamica pripeljala svojo 2letno pupiko, ki se je opekla, ko je prijela svečo na grobu in je imela prav grozn mehurčke na dlani ... pa ji je sestra svetovala, naj ji zalije s fiziološko) ... pa mislim, da ni nič narobe, da probaš iztržiti kakšno odškodnino ... Jabi; super za podaljšanje P ... sedaj nas je pa res malo ostalo, ki smo še doma ... upam, da se kaj vidimo. Roberta; za selitev ... uživajte v novem gnezdecu!!! Scorpio; kolokvij uspel?? Sem zihr, da si se super odrezala! Luštne fotke ... itak, če je pa tok kjut model! Big mamma; upam, da v petek vaša kužika ne bo preveč trpela. ... kaj še?? joj, tale ementalar je še vedno prisoten ... aja, PIKNIK, nič ne obljubim, ker MM skoraj vse vikende v maju dela ... mogoče pa vseeno pridem z mojo četico ... Nočko