krfjolca
|
Flaške - Jaz imam vse od Aventa. Mi je še od Anžeta ostalo nekaj skoraj nerabljenih flašk, tako da sem samo cuclje kupila nove. Pa svakinja mi je dala kar 5 flašk s cuclji, tudi nerabljenih. Potem sem pa še s sterilizatorjem dobila 2 zraven in še 1 v grelcu . Tako da je zdaj res tu mač tega in mi ne pride na misel, da bi menjala . Čeprav mi Tomee Tipee res lepe zgledajo. Dudico ima pa silikonsko od Aventa, pa silikonsko od Tomee tipee, pa še eno lateks Nukovo sem kupila danes, pa se mi zdi, da ji je ta slednja res najbolj všeč. Ostale hitro flikne ven in tuli za mami-dudo. Na sprehodih (no, in včasih tudi kar tako, ko imam vsega dost) pa uporabljamo finto s kapljicami za krče - ko se dere, dobi 1 kapljico na dudo in hop v usta. Sladkoba jo pomiri, da cuclja ko nora in potem na makadamu zaspi ko top. Laski - Sara jih ima fuuuuuul. Temne in goste. Zaenkrat še nič ne izpadajo, le na temenu so malo bolj "skrepani". Mogoče niti ne bodo izpadli, Anžetu niso nič, je imel ravno take. In to tako dolge, da sva ga pri 3 mesecih že z mašinco postrigla . Slinjenje - zaenkrat ne. Verjetno pa še pride, bratec je bil ful slinko. In to fuuuul dolgo, skoraj do 1 leta. Je bilo prav smotano, ker sem mu morala ves čas slinčke zavezovat, pa razne rutice in podobno, da ni bil ves moker. Pa je prav bedno, ko ga lepo frajersko napraviš, potem mu moraš pa en butast slinček gor dat . Upam, da bo pri Sari tega manj. Dojenje, krči, jok - Pri nas so dnevi fejst pestri. Mala hoče joško pa pika. Sem šla prejle sama po nakupih za 2 urici, pa je bila cela štala doma. Bogi možek se je kar namatral. Upam, da grejo hitro mimo ti prvi meseci, potem, ko se otrok začne bolj odzivat, je veliko lažje. Čeprav nimam kaj dosti upanja, da bo kaj bolje kot pri starejšem, zaenkrat sta čisto ista! Zahtevna do konca! Mislim, da bom šla z veseljem spet nazaj v službo, imam te porodniške že zdaj dost . Slončkanje - mater, kje najdete energijo, babe Jaz zvečer padem dol, takoj ko otroci zaspijo. Mi še na misel ne pride
< Sporočilo je popravil krfjolca -- 14.5.2009 21:33:41 >