Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja to pa je naša "jokava pubertetnica" ....2 dni smo že tako sitni...upam, da se bo otoplilo in zjasnilo, da greva ven, ker drugače ne vem kaj bomo z to malo čebelico, sam bi se pri mamici cartala...pa zdaj bova 3 dni čist sami ati skoz dela imajo polno rezervacij - poroke, obhajila, birme, krsti.... ima mogoče katera isti problem...naša čebelica je, ko smo teden dni dajali samo aptamil bruhala in ful kakala...pol smo zaradi bruhanja šli na novalac tu se nam je mal z kakanjem ustavilo, bruhanja pa ni bilo....po tednu dni pa je začela bruhat, kaka pa tudi že normalno...v bistvu poliva...čudno mi je, da tisti, ki imajo to polivanje polivajo baje od prvega dne..zakaj naša čebelica začene šele po tednu dni ( ko začenemo z novim mlekom)..komaj čakam sredo, ko gremo na kontrolo teže, da vprašam P...najbolj me moti to, da se odpravljamo ven se fajn zrihtamo pol pa prileti ornk porcija iz ust tako, da smo od glave do pete pobruhani pa še mamica je včasih cela pobruhana... Detelja, da te malo potolažim. Pri nas je bila včeraj ista zgodba. Komaj se spakiramo in vse naštimamo, da bomo šli na sprehod, jo ravno očka daje v voziček pred blokom, pa pride porcija. In gremo nazaj, da se preoblečemo, slečemo voziček in noter nabašemo brisačo (ker je šlo tudi po notranjem delu vozička), in vse jovo na novo. Jaz sem bila od hoje po stopnicah gor in dol tako utrujena, da sem šla kar v posteljo in sta šla na sprehod Ela in oči brez mene. Polivanje pa se mi zdi, da ni vezano na to, kdaj se pojavi, ampak na to, da skužiš svojo miško, kaj ji paše in kaj ne. Najina Ela je v začetku ful polivala, dokler nisva ugotovila, kako s kupčki in kdaj, da morava malo počakat preden jo greva previt, pa še to jo morava zelo previdno previjat, če ne kaj prileti ... je pa seveda možno, da je od hrane ali pa da preveč ihtavo je. Ko sem jaz na vrsti za hranjenje Ele, jo če je ihtava (da kar ne more najti dude na flaški od vse hude ihte in zraven tako miga z rokicami, da sploh ne moreš prit do ustec ), med hranjenjem lubčkam po glavi, ker sem ugotovila, da jo to ful umiri. Pa ne skrbi, da bi zaradi polivanja izgubljala na teži. Če bo več polila, bo prej lačna in ko bo lačna, ti bo gotovo dala vedet, da hoče jest .
|