|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
15.5.2009 8:16:39   
Pomarancica
Pozdravljene!

Da se še jaz malo javim. Naš Oskar je priden. Se pridno dojiva. Se mi pa zdi, da se včasih malo preveč napapca, potem pa ga v želodčku tišči. Potem ga dam pa ležat na trebuh in se ful umiri. A še keri rad spi na trebuščku? A je to kaj narobe?

Vprašanje: Koliko vaši malčki spijo podnevi?

Vprašanje: Za tiste, ki polno dojite... Koliko časa traja eno hranjenje? Pri nama traja cel ritual eno urco in pol do dve urci... In sicer gre tako, da najprej je iz ene joške, nato se previjeva in nato še malo iz druge....

Lep dan in uživajte v lepem vremenu

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
15.5.2009 8:54:54   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

no vsaj nismo mi najdrazji pol user posted image jaz sem iz nemskih lekarn ze narocala. ce bom slisala, da gre kdo v at lahko prosim za nakup.. sam ne vem, ce bo kdo sel kmalu. 

Ne, ne ... se opravičujem ... nisem gledala gramaže. Zdaj sem poklicala v lekarno v Italijo in so mi povedali, da je 800 g 9,72€. Pr nas je v naši lekarni 400g 9,01 oz. najcenejši v Sanolaborju 8,32 prav tako 400guser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Slovenija je res najdražjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
15.5.2009 8:58:01   
Pomarancica
No pa ker že sprašujem... imam še eno vprašanje...
Pri nas je tako, d azaspi z dudo in ko mu ven pade se začne dreč in hlasta za njo. To je zelo moteče ponoči, ker lahko celo noč dežuram zraven in mu dajem dudo... A se vam tudi to dogaja?

Čau

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
15.5.2009 9:05:04   
Miška2006
Pomarancica, to so žal stranski učinki dude poleg tega, da se dlesni in zobje kvarijo. 

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 1379
15.5.2009 9:10:02   
Pomarancica
Se zavedam posledic in zato tudi vas sprašujem... Rada bi kak nasvet, kako ga odvadit od dude oz. kaj narediti če ima tako močan sesalni refleks? 

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
15.5.2009 9:13:03   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

no vsaj nismo mi najdrazji pol user posted image jaz sem iz nemskih lekarn ze narocala. ce bom slisala, da gre kdo v at lahko prosim za nakup.. sam ne vem, ce bo kdo sel kmalu. 

Ne, ne ... se opravičujem ... nisem gledala gramaže. Zdaj sem poklicala v lekarno v Italijo in so mi povedali, da je 800 g 9,72€. Pr nas je v naši lekarni 400g 9,01 oz. najcenejši v Sanolaborju 8,32 prav tako 400guser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Slovenija je res najdražjauser posted image user posted image user posted image user posted image

jap .. no vsaj blizu imas cenejso robo user posted image

pomarancica - pri nas to traja par minut user posted image pri prvi pa je bila 1,5hr

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 1381
15.5.2009 9:22:54   
L & L
NenaLena evo mal pozno pa vseen, vedno so mi rezal na istem mestu in ni nevem kakšne spremebe od prvega reza, kar se pa nosečnosti tiče je pa takole, v drugi nosečnosti nas je malo skrbelo kako bo ker sem tako zgodaj zanosila pa ni blo panike, v tretje je blo pa itak vse ok kar se maternice tiče in mi je tut dr. po operaciji povedal da je maternica odlično ohranjena kot da ne bi blo nič, skratka pri meni je vse ok je pa odvisno od ženske do ženske.

Punce jaz pa ugotavljam da mi zvečer primankuje mleka in mu moram dodat, spije kar 60-70ml. Zgleda da mi čez dan tolk spije al pa sem zvečer že utrujena pa se mi mleko ne dela.
Po moje ne vem?

Aja mi smo pa dones 1 mesec stari user posted image user posted image user posted image

Zdaj vas pa malo še preberem pol pa greva ven jeee.
lp

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
15.5.2009 9:28:39   
brigita23
dobro jutro punce

Kako smo...ufff jst sem danes kr spočita naš Nikec pridno pančka...se hranimo na dobre 3 ure tako da ni problema, tudi krčov to noč ni bilo...sem mu dala kapljice zvečer pred podojom. Danes bomo šli malo ven, upam da ne bo dežekuser posted image ...

m..tina- vse najboljše za rojstni dan pa veliko cartanja, lubčkanja in objemanja s svojim sončkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pomarančica-mi se polno dojimo in naš Nik podnevi spije od 90-do 110...je rekla patronažna, da je to superuser posted image user posted image ...dojimo pa se od 20 min do pol ure...razen zjutraj ko se v postelji mal cartamo na moji ziziuser posted image user posted image .

Kar se dude tiče se je mi izogibamo zaenkrat, tako da ti ne bi znala svetovatuser posted image

user posted image VPRAŠANJE-naš Nik ma malo gnojno učko....s čim mu jo sperem??? Imate kakšen pameten nsvet, a je bolje da ne gremo ven zaradi učke?

mazanje šivov po CR- jst jih zaenkrat še ne, ko pa bo 14 dni po tem ko so mi jih ven pobrali sem iz lekarne dobila kremo in bom s tisto masirala zatrdlino, da čimprej mine...tako so mi svetovali.user posted image

slončkanje-ufff jst bi že..pa še nisem sposobnauser posted image user posted image user posted image , no se pa stiskamo....ni ga lepšega v objemu dragega ko gledava najinga sončka kako sladko pančkauser posted image .

Tako pa sem vas malo pozdravila zdej pa se grem še mal v posteljo stisnat k svojima fantomauser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
15.5.2009 9:31:04   
brigita23
L&L-poskusi spiti eno brezalkoholno pivo na dan pa zjutraj in zvečer po eno skodelico hippo čaja za dojenje MAMAuser posted image ....

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
15.5.2009 9:36:15   
Miška2006
Pomarančica, škoda da si ga navadila na dodo. Jst ti žal ne znam svetovati kako ga odvaditi. Tudi pri taprvemu nisem dajala dude in na srečo sem se prav odločila, ker so bili 1.5. pri nas eni s tamalim, ki je 4 leta cuzal dudo. Da ti ne povem kakšne zobe imauser posted image . Spredaj (zgoraj in spodaj) sploh NIMA zobuser posted image . Tisti pa, ki so pokukali ven so pa ukrivljeni. In to vse zaradi dude. Upam, da ti bo katera pomagala, ki je imela podobne težave.
Oprosti, če sem se jst oglasila, ker nimam izkušenj s tem, a resnično in upravičeno nisem pristaš dude.
To je za otroka le momentalno zadovoljstvo, ki se prevesi v hude težave.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
15.5.2009 9:37:53   
Miška2006
Živjo Brigitka,

poskušaj mu pokapati malo tvojega mlekca not v uček. Drgač pa z vato pokapano s fiziološko in obriši iz zunanjega proti notranjemu delo očka.

Neposredna povezava do sporočila: 1386
15.5.2009 9:39:26   
Miška2006
m.tina, isrkene čestitke za tvoj praznikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1387
15.5.2009 9:44:18   
L & L
m.tinauser posted image user posted image user posted image vse naj naj
Laski tudi pri nas odpadajo.
Zdej pa grem čau

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

Neposredna povezava do sporočila: 1388
15.5.2009 9:46:29   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

L&L-poskusi spiti eno brezalkoholno pivo na dan pa zjutraj in zvečer po eno skodelico hippo čaja za dojenje MAMAuser posted image ....

user posted image user posted image user posted image al pa kar alkoholno user posted image pri meni radler rules

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 1389
15.5.2009 10:09:16   
Pat74
m.rtina vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Pa še ena slikica našega Andreja:
http://www.shrani.si/f/1S/wf/LU90Vlj/rimg6204.jpg

Ma jest sem bolj lesena za tele slikice, upam, da vam rata pogledat in pripopat na seznam.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
15.5.2009 10:27:15   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Živjo Brigitka,

poskušaj mu pokapati malo tvojega mlekca not v uček. Drgač pa z vato pokapano s fiziološko in obriši iz zunanjega proti notranjemu delo očka.

o hvala miška...sem že čula za tole z mlekcom, pa sem mislila da je spet kaka stara šalauser posted image user posted image user posted image ...no pa vidim da je res. Bom poskusilauser posted image . Ja kar se dude tiče pa imaš prav. Jst tudi nisem pristaš, pa še dojko začne potem narobe sesat ko se na dudo navadiuser posted image ...pri nas ni dude, no pa upam da tudi palca ne bouser posted image user posted image user posted image ...jst sem ga cuzala namreč in je ni bilo žavbe ki bi mi pomagala...zdej pa mam kljub aparatu ukrivljene zobeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1391
15.5.2009 10:28:34   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image user posted image user posted image al pa kar alkoholno user posted image pri meni radler rules

mmmmmm bi jst tudi...al pa kakega banditosa ice...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
15.5.2009 10:29:48   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

m.rtina vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Pa še ena slikica našega Andreja:
http://www.shrani.si/f/1S/wf/LU90Vlj/rimg6204.jpg

Ma jest sem bolj lesena za tele slikice, upam, da vam rata pogledat in pripopat na seznam.

user posted image user posted image user posted image pravi sončekuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
15.5.2009 11:25:42   
Nalini
oj

mi smo pa danes stari 7. tednov user posted image  ... jooooooooooj kak hitro čas beži ...

duda mi jo imamo za uspavanje .... si pa ne predstavljam, da je ne bi imel, ker ima tak močan sesalni refleks - je začel cuzat palec, ko ni imel dude user posted image  ... jo pa res poskušam čimmanj dajat našemu mulčku ....

čeprav pa ima dudo nimava pri dojenju nobenih težav .... pa se polno dojiva....

pravijo pa tudi, da je boljše, da cuza dudo kot pa palec ..... tudi pri pediatrinji sva dobila tak odgovor ....

tudi jaz sem imela dudo in nimam nobenih posledic na zobeh ..... user posted image  ... zgleda, da ni samo od tega odvisno ....

Neposredna povezava do sporočila: 1394
15.5.2009 11:45:14   
sonček85
m...tina.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
15.5.2009 11:45:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

No pa ker že sprašujem... imam še eno vprašanje...
Pri nas je tako, d azaspi z dudo in ko mu ven pade se začne dreč in hlasta za njo. To je zelo moteče ponoči, ker lahko celo noč dežuram zraven in mu dajem dudo... A se vam tudi to dogaja?

Čau

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tudi nam user posted image jaz mu kake trikrat popravim potem je pa tko noče več in zaspi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1396
15.5.2009 11:45:52   
sonček85
angelito.kako je lepa vitouser posted image user posted image user posted image user posted image

po moje te slike zbrišejo al pa ne vem,videt se jih ne da na shrani.si ,lahko jih pa spet naložiš pa potem k daš izhod jih ni več.
pomarančica.moj rad leži na hrbtu pa glavico na stran da.Saj ti si misla na njegov strbušček al na svoj ,da zaspi na tvojem po hranjenju?
spanje podnevi:naš se naje bedi kako uro dve ,zaspi pol je pa že tok okol spet ura za dojenje in ja  čez dan spi bolj malo azen če gremo na sprehod tam pa spi k top in še pol kako 1-2hk pridemo not.user posted image user posted image
dojenje:15-+20minut samo na 1 zizo.Vmes podreva kupček in potem nadaljujeva.

L&L:čestitke  za 1 m user posted image user posted image
brigita.učka :najprej mu jo lepo kr s  prevreto vodo umij  nato pa mu kapni 1-2 kapljici mleka svojega iz prsi in pusti da se steče v učko,našmu je pomagalo sedaj po dolgem času.Samo boš pa to morala večrat ponovit da bo učinek ,jaz sem prvič samo 1x dala pa ni bilo nič ,potem kasneje pa skoraj na vsak obrok in je 80% boljeuser posted image user posted image
pat.kako je cartkan user posted image user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
15.5.2009 12:34:32   
L & L
No midva sva iz sprehoda in trgovine nabavla sem pivo juhu, brezalkoholnouser posted image user posted image .
Bomo vidli če bo kaj nucal.
Duda mah jest sem pa full za dudo, pa sta jo mela tavelkedva ob pa ni blo nobenih problemou ne z zobmi ne z prekinjanjem. Orson jo pa rabi samo da se malo pomiri pa za pocrklat ni panike.
Pat lušten fantič
Vsi so eni lepi sončki vsak posebejuser posted image user posted image user posted image
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
15.5.2009 12:35:28   
klavdyk
m..tina
user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
15.5.2009 13:01:48   
detelja
m.tina vse najboljše za tvoj rojstni danuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?