Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:28:09
|
|
|
|
Reby
|
Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni ) Se bo odvijalo v .... ZBIRAMO PREDLOGE ZA DAN (da vidimo kateri dan ustreza največ borkam) ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal ). Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko. Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam : mismis (okolica LJ), vseeno kateri dan, samo da je petek T1979 (okolica LJ) MBT1979 (Grosuplje) lahko 10.04. in 17.04. Reby (Okolica mismisa) 10.4. Gigi (LJU) 17.04.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:29:46
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: suska .A si dobila z.s? Kako pa veš da si ga od nekoga dobil, a te kako opozori nanj - kako ga pogledaš? Zgoraj kjer piše MOJA RINGARAJA imaš še eno miceno številkico zraven. Klikni na moja ringaraja
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:41:51
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni ) Se bo odvijalo v petek 10.04.2009 od 19. ure dalje pri mismisu doma na vas... ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal ). Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko. Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam : mismis (okolica LJ) T1979 (okolica LJ) MBT1979 (Grosuplje) lahko 10.04. in 17.04. Reby (Okolica mismisa) 10.4. Gigi (LJU) 17.04. BEBIII ( Koper) 17.04 -upam, da bom vsaj takrat lahko prišla BarbiG (okolica LJ) - 10. in 17.4. Mismis sem ti poslala ZS, ampak se vseeno še tuki pofočkam. Bom zihr prišla. Glede prevoza se pa čist strinjam s tabo. Če veš še za katero, ki je z najinga konca, jo lohk jaz poberem, ker predvidevam, da mam jaz vseen najdaljšo pot do tebe.
< Sporočilo je popravil BarbiG -- 2.4.2009 12:51:23 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:41:54
|
|
|
|
Rakica_80
|
Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni ) Se bo odvijalo v .... ZBIRAMO PREDLOGE ZA DAN (da vidimo kateri dan ustreza največ borkam) ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal ). Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko. Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam : mismis (okolica LJ), vseeno kateri dan, samo da je petek T1979 (okolica LJ) MBT1979 (Grosuplje) lahko 10.04. in 17.04. Reby (Okolica mismisa) 10.4. Gigi (LJU) 17.04. BEBIII ( Koper) 17.04 -upam, da bom vsaj takrat lahko prišla
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:43:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
Barbi iz kje pa si?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:45:24
|
|
|
|
BarbiG
|
Iz mismisinega konca, sem mislna sam na nas iz unga konca. Sorry, sem se mal narobe izrazla.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:49:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Iz mismisinega konca, sem mislna sam na nas iz unga konca. Sorry, sem se mal narobe izrazla. Ajaaa, ni problema No na koncu se je izkazalo , da sem jaz najbolj daleč, upam da bom vsaj ta datum v LJ
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:53:42
|
|
|
|
BarbiG
|
Soncek85, vse najboljše in lepo praznuj.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:59:36
|
|
|
|
suska
|
anci banci imas z.s. Sorry za zamudo... MBT1979 tudi ti imas z.s.. Še dobr da si mi povedala kako ga pogledam drugače ne bi bilo nič ! mismis full si dobr opisala pot - upam da najdem . Daj mi prosim sporoči še tvoj GSM - za vsak slučaj...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 13:03:41
|
|
|
|
T1979
|
Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni ) Se bo odvijalo v .... ZBIRAMO PREDLOGE ZA DAN (da vidimo kateri dan ustreza največ borkam) ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal ). Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko. Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam : mismis (okolica LJ), vseeno kateri dan, samo da je petek T1979 (okolica LJ), vseeno 10.4. ali 17.4. MBT1979 (Grosuplje) lahko 10.04. in 17.04. Reby (Okolica mismisa) 10.4. Gigi (LJU) 17.04. BEBIII ( Koper) 17.04 -upam, da bom vsaj takrat lahko prišla
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 13:04:44
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mismis, a meni neboš povedala kje živiš Res da marsikdaj uganem in vidim prihodnost, samo ta bo malo težka
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 13:09:59
|
|
|
|
mismis
|
suska in BEBIII, imata z.s.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 13:18:40
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis suska in BEBIII, imata z.s. Mismis še jest. Please.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 13:23:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis suska in BEBIII, imata z.s. Mismis še jest. Please. zdaj, bi ga pa tudi ti morala že imeti
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 13:28:46
|
|
|
|
miklarom
|
Navijam za jutri user posted image user posted image user posted image Petek, 03.04. mismis - ET Bozza - punkcija womanpolice - UZ Diana79 - UZ IZVIRNO SPOROČILO: Reby Petek, 03.04. mismis - ET Bozza - punkcija womanpolice - UZ Mismis - da te pričaka čimveč dec in ne pozabi na une gatke Bozza - tebi želim čim bolj nebolečo punkcijo in kvalitetna jajčka WP - že zdaj so folikli tapravi, naj v petek še zrasejo, da bo kmalu padla stopka Diana - tudi tebi želim, da bo čimvče lepih foliklov in da tudi pri tebi pade stopka tudi jaz se kar podpišem pod to in navijam
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 13:28:55
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis suska in BEBIII, imata z.s. Mismis še jest. Please. zdaj, bi ga pa tudi ti morala že imeti Ja pa sem ga res mela, ti ga maš pa nazaj.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 13:29:17
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: suska Sem vas hotla že kregat da ste zgoraj pozabile zame navijat - pa vidim da imate res vse v glavi mismis - ne, nisem še nardila testka.... Zjutraj me je ful mel da bi ga, pa je moj reku naj raje počakam na jutri (oba se bojiva razočaranja ).... Spodaj me nekaj špika, tako da ne vem če bo kaj s čestitkam ....A si dobila z.s? Kako pa veš da si ga od nekoga dobil, a te kako opozori nanj - kako ga pogledaš? Reby, iz tvojih ust v božja ušesa.... Samo mam kar mal slab filing, ker me spodaj špika (upam da se to ne najavlja - Reš mi je rekel da mi bo lahko še kakšen teden zamujala zaradi prometriuma). T1979, lulat bom šla verjetno kar jutri.... gigi1 hvala za navijanje.... MBT1979, tudi ti imaš že z.s. Suska, držim pesti da bo jutri .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 13:32:26
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ojla punce. GLoria..daleč si za kako vozičkanje Zvezdica, a kar še po enega, a super...kdaj pa bosta šla v postopek miška septembra najverjetneje. Sicer greva le v en postopek, max dva. Ampak nisva še 100%. Miška še to, če bo vreme, prideva mi2 s cukrčkom sam mal pozdravt, a prov? Nam je vseeno kter datum je SONČEK85 HAPI BRZDEJ Gigi moja... nisem nate pozabla, sam teli fantje mamo kar okupirajo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 13:48:25
|
|
|
|
MBT1979
|
Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni ) Se bo odvijalo v .... ZBIRAMO PREDLOGE ZA DAN (da vidimo kateri dan ustreza največ borkam) ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal ). Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko. Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam : mismis (okolica LJ), vseeno kateri dan, samo da je petek T1979 (okolica LJ), vseeno 10.4. ali 17.4. MBT1979 (Grosuplje) lahko 10.04. in 17.04. Reby (Okolica mismisa) 10.4. Gigi (LJU) 17.04. BEBIII ( Koper) 17.04 -upam, da bom vsaj takrat lahko prišla suska (Grosuplje) 10.04. in 17.04.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 13:49:49
|
|
|
|
diana79
|
jaz bom prišla na nasljednji srečanje če lakho!nimam izpita,pa verjetno okrog 10.4. bom imela ET!zame zdaj ni najbolj primeren,ampak drugič bi pa šla!da vas spoznam! mismis!prejle sem ti vprašala,pa najbrž nisi videla če veš kdo je v nedeljo zadolžen za punkcija!upam da nisi jezna ker kar naprej nekaj težim! p.s.drugič bom prinesla domače salame,pa bom spekla za vas ta prava domačega kruha,če bi rade poskusile!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 13:53:59
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 mismis!prejle sem ti vprašala,pa najbrž nisi videla če veš kdo je v nedeljo zadolžen za punkcija!upam da nisi jezna ker kar naprej nekaj težim! Diana, v nedeljo bo za punkcijo zadolžena tiste zdravnica, ki je ta teden dežurna na UZ-jih. Po seznamu, ki visi na vratih ordinacije za UZ-je je to dr. Požlepova. Vendar pa vačsih pride do spremembe, kot je npr. pri meni, ko je bila dežurna dr. Bokalova, punkcijo mi je pa delala dr. Ribičeva. Ti kar vprašaj jutri dr. D-ja, če bo slučajno prisoten med vikendom, tudi to se zgodi, in če bi ti naredil punkcijo. Jaz sem ga vprašala, ampak sem imela smolo, ker ravno ta vikend, ko sem imela jaz punkcijo, ga ni bilo na GK LJ.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 13:59:34
|
|
|
|
sonček85
|
Punce hvala vsem za lepe čestitke zlate ste ,ja svoj zakladek bomo pa res kaj kmalu dobili evo še poročilo s pregleda Najprej CTG .vse ok ,mali je migal k nori ,ati pa ves ganjen zraven No in potem grem do G ,narediva UZ pa reče ja mi smo pa že čisto nizko z glavico,srček lepo bije,glavica je 91mm premer,buši ok,pljučka dobro razvita saj se je že videl refleksni del in G je bila zelo zadovoljna,težki smo 2700g(meni se zdi malo mal samo če je G bila zadovoljna potem sem jaz tudi,čene bi že kaj rekla)posteljica je že malo pikčasta tko da počasi že res lahko pričakujemo.Glavico pa itak ni mogel ničveč premikat tko da zgleda da je žže kr ornk zarit notri ,samo ustka je premikal tko koda bi jedel Sem full happy ,saj je res možno da rodim prej nasl.pregled imam pa v torek in nasl.torek 7.4 in 14.4 in še naj vas malo počastim
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 2.4.2009 14:00:16 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 14:03:16
|
|
|
|
diana79
|
hvala!ne vem dr.požlepova mi nekako ne zdi tako prijazna!ni naredila dober vtis name na uz!mogoče motim po super doktorica ampak jaz sem dobila tako čuden občutek ko mi je delela uz!mi je rekla da desni jajčik je zelo visoko pa ne ve če lakho punktirajo!potem na kartoteko na rdeče barvo je napisala da desni jajčnik je zelo visoko!jaz bi najraje imela našega junaka DR.DROBNIČA!če bodo juter rekli da bo punkcija na nedeljo bom ulovila v avli dr.drobniča pa vprašala!(mogoče bom vzela s seboj kaka domače salame pa mu dam! )da bo ziher!ha ha ha
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 14:07:53
|
|
|
|
kimsy
|
diana - po moje se je dr. Požlepovi mudilo, zato se ti ni zdela prijazna. Ker se men tud ni! Sam če povem po pravici, se mi nobena oz. noben ne bi zdel, če bi mi kaj slabega povedal! Drgače jst tud prisegam na dr. D-ja. In zdaj, ko bo mismis noseča, ga ne bo več tok rabila in ga bo nam odstopila. A ne mismis?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?