Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:21:37
|
|
|
|
T1979
|
Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni ) Se bo odvijalo v petek 10.04.2009 od 19. ure dalje pri mismisu doma na vas... ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal ). Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko. Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam : mismis (okolica LJ) T1979 (okolica LJ)
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:22:28
|
|
|
|
T1979
|
Mismis sem se pofočkau. Za pot pa se ti javim na s.z., ker ne vem kje si doma.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:27:03
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mene lih ta dan žal nebo, ker grem v Zagreb No, upam da mi bo zneslo naslednjič Lepo se imejte na žurki, pa spite kakšno pivo še zame
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:27:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Mismis sem se pofočkau. Za pot pa se ti javim na s.z., ker ne vem kje si doma. ok doky...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:30:26
|
|
|
|
MBT1979
|
Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni ) Se bo odvijalo v petek 10.04.2009 od 19. ure dalje pri mismisu doma na vas... ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal ). Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko. Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam : mismis (okolica LJ) T1979 (okolica LJ) MBT1979 (Grosuplje)
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:36:38
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Mišimiš, akhem....me grabi Performance Anxiety Sindrom ......pozabla dihat...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:38:48
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Mišimiš, akhem....me grabi Performance Anxiety Sindrom ......pozabla dihat... nikar, mi smo zelo mili kritiki
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:47:04
|
|
|
|
Reby
|
Tole je seveda najprej na vrsti IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni ) Se bo odvijalo v petek 10.04.2009 od 19. ure dalje pri mismisu doma na vas... ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal ). Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko. Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam : mismis (okolica LJ) T1979 (okolica LJ) MBT1979 (Grosuplje) Reby (okolica Mismisa)
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:48:46
|
|
|
|
kajsica
|
Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni ) Se bo odvijalo v petek 10.04.2009 od 19. ure dalje pri mismisu doma na vas... ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal ). Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko. Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam : mismis (okolica LJ) T1979 (okolica LJ) MBT1979 (Grosuplje) KAJŠI (okolica LJ)
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:49:40
|
|
|
|
diana79
|
suska!na žal nimajo teh tablete!ti v lekarno vprašaj ker mora biti kakšen drug tablet ki nadomešča clinofuga!na žalost nisem ti mogla pomagati! bozza!želim ti da bi imela veliko kvalitetnih celic,in da bi te čim manj bolel punkcija! mismis!ti pa pridno jutri po otroke,pa da ti tokrat res rata full ti želim!mogoče veš kdo bo delal v nedelja punkcija? wp!jutri glej blondinko z belo torbico!to sem jaz! gloria!kje delaš v krškem?lakho bi te šla kdaj obiskat!seveda če imaš tak šhikt da je to možno!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:50:24
|
|
|
|
Reby
|
Sonček85 - vse najboljše, pa pridi nas kaj na drugo temo še pogledat
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:51:41
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Mišimiš, akhem....me grabi Performance Anxiety Sindrom ......pozabla dihat... Dej, Biba, le pridi, ker tule gor me vedno ful nasmejiš
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:55:30
|
|
|
|
gigi1
|
Akhmmm pupike pa ve veste, da je 10.4. velikonočni petek in da je zapovedan strogi post?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:56:35
|
|
|
|
Reby
|
Petek, 03.04. mismis - ET Bozza - punkcija womanpolice - UZ Mismis - da te pričaka čimveč dec in ne pozabi na une gatke Bozza - tebi želim čim bolj nebolečo punkcijo in kvalitetna jajčka WP - že zdaj so folikli tapravi, naj v petek še zrasejo, da bo kmalu padla stopka Diana - tudi tebi želim, da bo čimvče lepih foliklov in da tudi pri tebi pade stopka
< Sporočilo je popravil Reby -- 2.4.2009 10:58:10 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:57:48
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Akhmmm pupike pa ve veste, da je 10.4. velikonočni petek in da je zapovedan strogi post? Mismisek bo naredu vegi pizzo, za pir pa menda ni ovir? Aja, Gigi, kako kaj tvoje palčke? Si še pridna? Mismis - če boš šla v nabavo, daj še kakšnega Unija za nosečke
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:58:32
|
|
|
|
gigi1
|
Post je baje tud za alko palčke? Ne pitaj
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 2.4.2009 10:59:13 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:58:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Akhmmm pupike pa ve veste, da je 10.4. velikonočni petek in da je zapovedan strogi post? boš pa jedla vegetarijnsko pico
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:59:42
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Akhmmm pupike pa ve veste, da je 10.4. velikonočni petek in da je zapovedan strogi post? boš pa jedla vegetarijnsko pico Pa saj me ne skrbi hrana
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:59:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Post je baje tud za alko jaz itak 10.4. še ne smem piti, cela dilema, kaj prestavimo za en teden?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:00:43
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Post je baje tud za alko jaz itak 10.4. še ne smem piti, cela dilema, kaj prestavimo za en teden? Brezalkoholnega loh :), brezkofeinsko loh :) Sej je vse isto...
< Sporočilo je popravil Reby -- 2.4.2009 11:01:14 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:01:24
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Post je baje tud za alko jaz itak 10.4. še ne smem piti, cela dilema, kaj prestavimo za en teden? Zaradi mene lahko.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:01:37
|
|
|
|
kajsica
|
Ma to sem se pa morala res takoj pofočkat.... Post...kaj je že to.....ej mam že tolk grehov na grbi tako, da če me še en pokne ne bo panike.....sicer pa bogec tud ni prijazen z menoj in jaz ne bom z njim....zdaj sem pa ko malo dete ki grdo gleda in cepeta
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:02:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Post je baje tud za alko jaz itak 10.4. še ne smem piti, cela dilema, kaj prestavimo za en teden? Brezalkoholnega loh :), brezkofeinsko loh :) Sej je vse isto... to pa ne skrbi, v kevdru je non alko Bavaria
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?