|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
2.4.2009 11:08:27   
gigi1
OK sem malo zakomplicirala. Meni bi res bolj pasalo, da je kakšen drug datum.
Če je pa en teden kasneje, pa lahko še za Mišmišine otroce nazdravimo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 2.4.2009 11:09:40 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.4.2009 11:11:00   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Če je pa en teden kasneje, pa lahko še za Mišmišine otroce nazdravimo user posted image user posted image

Gigi, meni je itak vseeno, če se pa ostale strinjajo, bomo pa prestavili za en tedenuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.4.2009 11:16:44   
Hope2
Tiste, ki ste me prosile določene stvari, da vam prinesem, mi prosim sporočite na ZS kaj in koliko. Sem mal pozabilauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.4.2009 11:20:07   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gigi, meni je itak vseeno, če se pa ostale strinjajo, bomo pa prestavili za en tedenuser posted image

Tudi meni je vseeno, kdaj imamo. No, ostale punce povejte, kdaj bi vam bolje odgovarjalo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 179
2.4.2009 11:20:13   
suska

Živjo punce, kako ste na ta deževen dan (teden)?

Sonček85 VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image

gospodarica - kot je rekla biba007, takoj poklicat ateja in sporočit kaj sta se zmenilauser posted image . Držim pestke!!

T1979 za vikend napovedujejo lepše vreme (v soboto bo možna še kakšna ploha).

Diana79, hvala da si vprašala. Saj se mi je zdelo da jih ne bo, ampak vredno je poskusiti, ne?! Hvala ti!

Mismis tudi jaz pridem. Ti posljem z.s. za opis poti - če ga slučajno ne dobiš mi sporoči, ker ga bom pošiljala prvič. Saj mislim da ni kakšna umetnost, ne?!

MBT1979, tudi tebi bom zdajle poslala z.s. Daj mi čimpreje kaj odgovori ker sem full firbčna...user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 180
2.4.2009 11:22:15   
mismis
Suska, in testek, a je padel. A lahko že čestitam?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 181
2.4.2009 11:23:28   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Tudi meni je vseeno, kdaj imamo. No, ostale punce povejte, kdaj bi vam bolje odgovarjalo

Če bo en teden kasneje, mene žal ne bo, ker imam srečanje osnovne šole. Pa se bomo kdaj drugič vidle user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 182
2.4.2009 11:24:00   
Reby
Suska - ti si ziher nosečka user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 183
2.4.2009 11:28:01   
gigi1
Hope dobrodošla nazaj user posted image

Pupe mi je kar nerodno. Ne spreminjat termina zaradi mene. Jaz res žal 10.04. ne bom mogla priti. Mišmiška oprosti. Vem, da si me že vprašala, pa mi ni potegnilo user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 184
2.4.2009 11:28:46   
gigi1
Suska navijam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 185
2.4.2009 11:33:36   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Zaradi mene je lahko tudi en teden kasneje. Sicer bom tisti teden glih dvakrat pri zobarju, pa upam, da ne bo kaj hujšega in da bom lahko prišla.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 186
2.4.2009 11:34:31   
T1979
Suska, kje maš testek skrit? Hitro pejt lulat.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 187
2.4.2009 11:35:17   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Tiste, ki ste me prosile določene stvari, da vam prinesem, mi prosim sporočite na ZS kaj in koliko. Sem mal pozabilauser posted image

Kaj pa lahko prineseš? user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 188
2.4.2009 11:44:54   
Rakica_80
No končno je za nami- skorajuser posted image  tudi ta teden!
Petek je pred nami in zvesto navijam za jutrišnje borkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Petek, 03.04.
    mismis - ET

Bozza - punkcija
 womanpolice - UZ
   Diana79 - UZ
Srečno punceeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 189
2.4.2009 11:54:51   
mismis

Pupe mi je kar nerodno. Ne spreminjat termina zaradi mene. Jaz res žal 10.04. ne bom mogla priti. Mišmiška oprosti. Vem, da si me že vprašala, pa mi ni potegnilo user posted image

Žižek, pa saj veš, da brez tebe ne gre...

Dajmo tako narediti, na seznam dodajmo še datum, pa naj vsaka napiše, kdaj ji ustreza

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 190
2.4.2009 11:56:42   
mismis
Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni user posted image user posted image user posted image ) user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bo odvijalo v .... ZBIRAMO PREDLOGE ZA DAN (da vidimo kateri dan ustreza največ borkam)
ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal user posted image ).

Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko.

user posted image user posted image  user posted image  user posted image
Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš user posted image

Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam user posted image user posted image user posted image user posted image :

mismis (okolica LJ), vseeno kateri dan, samo da je petek user posted image
T1979 (okolica LJ)
MBT1979 (Grosuplje)
Reby (Okolica mismisa)

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 191
2.4.2009 11:58:01   
MBT1979

Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni user posted image user posted image user posted image ) user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bo odvijalo v .... ZBIRAMO PREDLOGE ZA DAN (da vidimo kateri dan ustreza največ borkam)
ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal user posted image ).

Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko.

Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam user posted image user posted image user posted image user posted image :

T1979 (okolica LJ)
MBT1979 (Grosuplje) lahko 10.04. in 17.04.
Reby (Okolica mismisa)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 192
2.4.2009 12:01:00   
gigi1

T1979 (okolica LJ)
MBT1979 (Grosuplje) lahko 10.04. in 17.04.
Reby (Okolica mismisa)
Gigi (LJU)  17.04.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 193
2.4.2009 12:02:44   
gigi1

Dajmo tako narediti, na seznam dodajmo še datum, pa naj vsaka napiše, kdaj ji ustreza

Mišmišu moj a sem ti dans že povedala kolk te mam ladaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 194
2.4.2009 12:04:11   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

No končno je za nami- skorajuser posted image  tudi ta teden!
Petek je pred nami in zvesto navijam za jutrišnje borkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Petek, 03.04.
    mismis - ET

Bozza - punkcija
 womanpolice - UZ
   Diana79 - UZ
Srečno punceeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmerej kradem navijanje, ga bom pa še zdejuser posted image . Gremo punce user posted image user posted image user posted image
Če katero zanima, v Oni je zanimiv članek o endometriozi in kar nekaj člankov o nosečnosti (tudi s Cerarjem je en intervju). Če bi katera prebrala.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 195
2.4.2009 12:12:23   
suska
Sem vas hotla že kregat da ste zgoraj pozabile zame navijat - pa vidim da imate res vse v glaviuser posted image

mismis - ne, nisem še nardila testka....  Zjutraj me je ful mel da bi ga, pa je moj reku naj raje počakam na jutri (oba se bojiva razočaranjauser posted image )....  Spodaj me nekaj špika, tako da ne vem če bo kaj s čestitkam user posted image ....A si dobila z.s? Kako pa veš da si ga od nekoga dobil, a te kako opozori nanj - kako ga pogledaš?user posted image

Reby, iz tvojih ust v božja ušesa.... Samo mam kar mal slab filing, ker me spodaj špika (upam da se to ne najavlja user posted image  - Reš mi je rekel da mi bo lahko še kakšen teden zamujala zaradi prometriuma).

T1979, lulat bom šla verjetno kar jutri....

gigi1 hvala za navijanje....

MBT1979, tudi ti imaš že z.s.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 196
2.4.2009 12:21:17   
mismis

Mišmišu moj a sem ti dans že povedala kolk te mam ladaaa user posted image user posted image user posted image

ne, danes še ne user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 197
2.4.2009 12:23:10   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: suska

Sem vas hotla že kregat da ste zgoraj pozabile zame navijat - pa vidim da imate res vse v glaviuser posted image

mismis - ne, nisem še nardila testka....  Zjutraj me je ful mel da bi ga, pa je moj reku naj raje počakam na jutri (oba se bojiva razočaranjauser posted image )....  Spodaj me nekaj špika, tako da ne vem če bo kaj s čestitkam user posted image ....A si dobila z.s? Kako pa veš da si ga od nekoga dobil, a te kako opozori nanj - kako ga pogledaš?user posted image

Suska, ga boš pa jutri naredila, saj to je samo še ena noč.
Z razočaranji pa veš kako je, pridejo in minejo, morda te pa namesto razočaranja čaka presenečenje user posted image
Tako da navijamo, da bo jutri PLUSEK user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 198
2.4.2009 12:27:09   
Reby

Reby, iz tvojih ust v božja ušesa.... Samo mam kar mal slab filing, ker me spodaj špika (upam da se to ne najavlja user posted image  - Reš mi je rekel da mi bo lahko še kakšen teden zamujala zaradi prometriuma).

Suska, jaz sem tud Reševa. Testek sem delala 2 dni pred datumom in je pokazal debel plus :) Glede špikanja in znakov user posted image  se pa sploh ne sekiraj, jaz sem jih tud mela :)

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 199
2.4.2009 12:27:10   
MBT1979

MBT1979, tudi ti imaš že z.s.

sem že odgovorila in čakam na tvojgauser posted image

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?