|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
2.4.2009 14:41:21   
Abra
O, pupke, že nova tema user posted image jaz imam na tako lansko super spomine user posted image naj bo za vas letošnja tko vesela, kot je bila lanska zame. Jaz sem lani začela postopek v aprilu, končala v maju. Za rezultat itak veste user posted image

Gospodarica, žal mi je, da se ni izšlo user posted image jaz v lažno pozitivne teste ne verjamem. Če je bil plusek, si bla ziher nosečka, kar je za vnaprej dobro. Naslednjič bo še zarodek pravi.

Mišmiš, kdaj greš po otroke? Obe strelki navijava zate user posted image

Sonček, dobro opravite danes!

Aja, pa čestitke Jadrnici!!

Sonček85 tebi pa tudi user posted image da boš čimprej cartala user posted image

Zvezdica, ti pa že o novem postopku razmišljaš user posted image

Gloria, pozdravček tudi tebi. Veš, meni je G rekla, da po CR ni nujno čakat dve leti, da je 6 mesecev čisto dovolj user posted image jaz sicer nimam namena it v postopek, sva se pogovarjale o tem zaradi kontracepcije. Glede na to, da imam nepojasnjeno neplodnost (s super prehodnimi jajcevodi...) moram zdaj vsaj pol leta pazit ... ja noro user posted image

Gigi, Dajamaja, Pija, Lara, WP, pa vse ostale, naredite si lep dan, če je že zunaj tko grd user posted image
za vse trepetalke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 226
2.4.2009 14:43:10   
MBT1979

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Petek, 03.04.
    mismis - ET
Bozza - punkcija
 womanpolice - UZ
   Diana79 - UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis, da bi te pričakale najlepše blastociste,
Bozza, da bi bila čim manj boleča punkcija in da bi bilo veliko veliko kvalitetnih celic,
WP in Diana79, da bi bili lepi rezultati in da bi čim prej padla stopka!!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 227
2.4.2009 15:58:05   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Petek, 03.04.
    mismis - ET
Bozza - punkcija
 womanpolice - UZ
   Diana79 - UZ

Bozza, da bi bila čim manj boleča punkcija in da bi bilo veliko veliko kvalitetnih celic,

MBT ti bom kar ukradu. Sej nisi huda, a ne.

Tudi jaz navijamuser posted image . Mismis tebi še posebno želim, da dobiš nazaj svoje pikice. Bozza tebi nebolečo punkcijo in veliko celic, WP in Diana79 vama pa veliko foliklčkov.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.4.2009 16:42:53   
mismis

Petek, 03.04.
    mismis - ET
Bozza - punkcija
 womanpolice - UZ
   Diana79 - UZ

jaz tudi, jaz tudi navijam za vse vas, za vse vas. Dajmo, dajmo, dajmo, dajmo user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.4.2009 16:53:30   
Zvezdica
Abra ojla

Kako je gimnastičarka? Koliko ste zdaj stari?

Mi danes točno 2 meseca user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.4.2009 18:03:02   
ledenka

Petek, 03.04.
    mismis - ET
Bozza - punkcija
 womanpolice - UZ
   Diana79 - UZ

naviiiijaaaaammmmmmm user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.4.2009 18:17:03   
hedviga
Go Mišmiš, go Mišmiš, go Mišmiš...jooou,jooou,jooouuu...
Mi 3 navijamo zate, za dva bodoča franclčka, da čez en let tut ti ne boš nič spala user posted image user posted image user posted image

In en leeep pozdrav vsem, ki me poznajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.4.2009 18:19:44   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Petek, 03.04.
    mismis - ET
Bozza - punkcija
 womanpolice - UZ
   Diana79 - UZ

naviiiijaaaaammmmmmm user posted image user posted image user posted image

Tudi jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.4.2009 18:20:01   
Abra
Zvezdica, čestitke Patriku! Gimnastičarka je pa že skoraj 3 in pol user posted image korigirano sicer minus en mesec. Itak. Ji pa včasih praviva polentica, ker noče bit na trebuhu in kravice past (spodaj se nič ne dogaja user posted image ) po drugi strani je pa res že prava gimnastičarka. Se je že na trebuh obrnila user posted image

Ledenka, kako si ti že daleč user posted image jaz sem teden kasneje že šla rodit user posted image si že vse našopingirala? user posted image

jutrišnje akterke navijam!

Petek, 03.04.
mismis - ET
Bozza - punkcija
womanpolice - UZ
Diana79 - UZ

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.4.2009 18:21:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Mi 3 navijamo zate, za dva bodoča franclčka, da čez en let tut ti ne boš nič spala user posted image user posted image user posted image

In en leeep pozdrav vsem, ki me poznajo user posted image user posted image user posted image

Hedi moj, glede na to, da bo sedaj uspelo, bomo mi že najkasneje decembra zibali, grem kar za tabo, da ne bo prevelike razlike med pamžiuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 235
2.4.2009 18:22:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Mišmiš, kdaj greš po otroke? Obe strelki navijava zate user posted image

Abra, hvala jaz grem jutri po deco, hvala tebi in  mali strelki za pestke. Bomo videli, če bomo mi tudi imeli strelce user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.4.2009 18:44:22   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni user posted image user posted image user posted image ) user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bo odvijalo v .... ZBIRAMO PREDLOGE ZA DAN (da vidimo kateri dan ustreza največ borkam)
ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal user posted image ).

Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko.

user posted image user posted image  user posted image  user posted image
Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš user posted image

Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam user posted image user posted image user posted image user posted image :

mismis (okolica LJ), vseeno kateri dan, samo da je petek user posted image
T1979 (okolica LJ)
MBT1979 (Grosuplje) lahko 10.04. in 17.04.
Reby (Okolica mismisa) 10.4.
Gigi (LJU)  17.04.

lana70 (okolica Postojne) - vseeno, samo da je petek ali sobota

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.4.2009 18:45:05   
miska73

user posted image user posted image Pod tole se pa moram podpisat.

Pa lep pozdravček si nam poslala. user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.4.2009 18:45:22   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Soncek85, vse najboljše in lepo praznuj.

user posted image

tudi jaz ti želim vse naj naj...user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.4.2009 18:45:54   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Ledenka, kako si ti že daleč user posted image jaz sem teden kasneje že šla rodit user posted image si že vse našopingirala? user posted image

tavelike zadeve imam, oblekce moram še oprat, posteljo morava sestavit, pa voziček je treba menjat, upam, da bo drugi teden. pa naslednji teden imam namen tudi it na lov za 1000 drobnarij, ki jih rabimo. upam, da bo čez 2 tedna pripravljeno bolj ali manj vse, potem pa samo še čakamo user posted image  ko bo kaj lepše vreme, pa se morava res dobit, upam, da bo sonce, kot so napovedali za naslednji teden.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.4.2009 18:46:26   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Navijam za jutri user posted image  user posted image  user posted image
Petek, 03.04.
mismis - ET
Bozza - punkcija
womanpolice - UZ
Diana79 - UZ
user posted image user posted image user posted image

Mismis - da te pričakata čimveč dec in ne pozabi na une gatke user posted image
Bozza - tebi želim čim bolj nebolečo punkcijo in kvalitetna jajčka
WP - že zdaj so folikli tapravi, naj v petek še zrasejo, da bo kmalu padla stopka
Diana - tudi tebi želim, da bo čimvče lepih foliklov in da tudi pri tebi pade stopka

Se direkt podpišem user posted image  user posted image  user posted image

Se tud jaz definitivno podpišem pod tole. user posted image user posted image user posted image

bom kar prekopirala in držim pesti za jutrišnje akterke...pa poročat prosim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.4.2009 18:46:40   
miska73

Petek, 03.04.
    mismis - ET
Bozza - punkcija
 womanpolice - UZ
   Diana79 - UZ

Pa da si še tole navijanje sposodim.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.4.2009 18:52:45   
womanpolice
JADRNICA ... Čestitam za naraščaj!user posted image user posted image user posted image

GOSPODARICA.. Zelo mi je žal... te pa občudujem, da si tko pozitivno naravnana... jst ne vem kak bi odreagirala...

BEBIII.. Razumem (ob tem, stojim mirno) user posted image user posted image user posted image sej zdej se ne obremenjujem več tolk, odkar mi je Špelka12 povedala, da je imela podobno izkušnjo, pa jo poglejmo danes user posted image   aja, pa to nič ne skrbi glede učinkov.. men je malce slabo, mal se počutim bolano (težko telo), mal sem tečna, jajčnike tud čutim, itd... ne skrbi...

KIMSY... Ja, kak si ti smotana!!!!!!!!!!!!!! Ja, zakaj pa nisi nič rekla...? Sva se pogovarjale ane.. si me vprašala, če sem že imela cisto? svetli lasje, očala, siva brezrokavna tunika? Joj, po nagi riti te bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

SAPI.. Endometrij že... ne pa endometriom... na UZ za endometrij sploh nč ni rekla... je vse tko hitr delala, ker se ji je mudilo v operacijsko... nazadnje sem imela (prejšnji uZ) endometrij 10, kar mi je cool.

LOREMI... Ja, toplice pa res pašejo... se tko zrelaksiraš.. in si nabereš novih moči.. držim pesti za prihodnjič...

SKUŠTRANA SUZI... Sej bo.. po mojem še pred poletjem...

GIGI1.. Sej za endometrij me ni nič skrbel.. skrbelo me je za endometriom (sploh, ker teh težav do sedaj nism imela, potem pa veš, da te to kr malce iz tira vrže...).. p.s. še vedno čakam na tisto obljubljeno kavico...user posted image user posted image hvala za navijanje

DIANA79... Tebe bi tud najrajši našeškala...? Halo? a tko huda izgledam, da si me nisi upala ogovoriti? jst sm sedela čist pri vratih na prvem stolu in če mislim na ta pravo, sva obe imeli belo torbico skupaj na enem stolu... bloncina s skravžanimi lasmi, bela srajca in črn pulover? Jutr te bom našeškala.. sicer ne vem kdaj bom tam,... vrjetn ne tko zgodaj kot ponavadi, saj imam ob 13ih službo in bom verjetn tam med 7 in pol 8 (in ne kot ponavadi ob pol 7).. aja, in by the way.. imaš super rezultat... to bo celic... mislim, da kr prek 20 user posted image

REBY.. A si ti ok? in res, pleh se že da popravit.. glavno da si ti ok   REBY... hvala za želje.... in navijanje...

BARBI G.. Hvala za vzpodbudo.

BAMBI75 hvala ti...

BIBA007 Rade volje bi ti pomagala, pa ne vem user posted image

LANA70... Hvala za ZS... te pokličem... potem ko se bo moj učil, bom imela čas...

MIŠKA73.. Hvala ti... ja znebila se ga bom le operativno.. so mi povedali.. jst tud upam, da bo veljal pregovor " v tretje gre rado"... bi bil že čas ane.. pa še skup bi lahk sprehajale mulčke... user posted image

ZVEZDICA.. Pa dej no... res je tko cartkan.. pa ful lepo ime ima

LARA LIGHT.. Prid k men na čokolado.. jst sm namreč čokolado manijak.. user posted image

NEELA... Držim pesti... in saj veš "v tretje gre rado" user posted image

BOZZA.. Čestitke za stopko.. za jutr držim pesti....če se mal opišeš, te pa jutri poiščem na oddelku user posted image

PIJA76.. a vrjameš, da se tud men zdi da sem že celo večnost v postopku in resnično upam, da bi bilo tokrat uspešno....  Kdaj se kaj vidimo? Dans ponoč in včeraj ponoč sm te pa čuvala... sm se dosti tam okrog vozila z marico...user posted image

SONČEK33 Zakaj pa? je vse ok?

SHUKA... Živjo... dolg te nism slišala.. upam, da se stanje pri vam izboljšuje (čeprav niti ne vem kaj je); držim pesti...

GLORIA.. Ti pa že kr takoj v akcijo... user posted image

MISMIS.. Držim pesti za jutr.... naj te pričakajo lepe blastociste in ostanejo pri tebi vseh devet mesecev...
Upam, da bom lahk prišla na srečanje...odvisn kdaj bo transfer... si pa full želim vas spet vse videt, saj vas dolg nism.... Pa tolk se jih je že pofočkal... glej, zaenkrat se pofočkam, ampak če bo transfer, pa žal ne bom mogla priti....

MBT1979.. hvala za navijanje.. mislm, da še ne bo stopke.. imam občutek, da bo še UZ v soboto al pa v nedeljo... tak občutek imam...ampak se mi nikamor ne mudi... v drugem postopku sem res preveč pretiravala z jajci in se predozirala... tokrat mi je čist ok, da gremo počasi... in upam, da tokrat uspešno...

HOPE2.. Prinesi mi... hmmmmmmm......... čarobni prašek.. da bi nama tokrat uspelo user posted image ,

ŠPELKA12 .. Hvala za tolažbo.

SONČEK85.. Vse najboljše za rojstni dan

SUSKA.. Jst te pa imam na sumu, da si prva aprilska user posted image (ne prvo aprilska, temveč prva aprilska user posted image user posted image user posted image )

MIKLAROM.. Hvala

DIANA79.. Tud men dr. Požlepova ne deluje prijazno.. najbolj od žensk mi je Ribičeva... p..s. dobr opravi jutri...

ABRA... Hvala, ... je pa tko turoben dan za pop... jst sm itak spala do treh ker sm bla z nočne.. zdaj pa se prebijam čez dolgo vrsto postov RR.jevk user posted image

PUNCE.. Vsaki posebej hvala za navijanje... jst tud navijam za vse jutrijšnje akterke

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.4.2009 18:53:07   
womanpolice

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.4.2009 18:53:59   
womanpolice
nekaj sm hotla nalepit, pa žal ne gre...
škoda

Neposredna povezava do sporočila: 245
2.4.2009 18:57:39   
womanpolice
nč, grem mal pred tv... v vodoravnega... potem pa bo moj hotel user posted image user posted image user posted image če sm iskrena, mi v teh "časih" sploh ni za to... a je to kaj čudnega? pismo, res je vsak postopek postopek zase.. v prvem postpku bi skoz, v drugem mal manj, v tretjem mi pa sploh ni... kot sploh ne bi imela potrebe po tem... krizaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 246
2.4.2009 19:08:00   
Bumo

Petek, 03.04.
    mismis - ET
Bozza - punkcija
 womanpolice - UZ
   Diana79 - UZ

ja itak!!!! navijamo!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.4.2009 19:17:33   
nokes

tukaj pa se samo še podpišem, ker smo dvojne ene take fejstne babnice, pa jutri boš še ti dobila 2 pikeca za forever... če te že kaj zanima, ti kr prašuser posted image

bozza, drž se na punciji, naj bodo kvalitetne!

WP in Diana, naj bo vse črno od foliklov!

abra, zvezdič, ostale ex so-borke, kak ste babike?? odpišem, odpišem ko pridem do sape user posted image user posted image

zvezdič, mi včeraj točno 2 meseca!!!user posted image

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.4.2009 19:41:10   
gospodarica
abra imaš prav,mi je danes ginekologinja malo drugače obrazložila zadevo,test je bil res pozitiven,vendar se pikica ni obdržala(upam da razumeš kaj hočem povedat),je videla ko je dobila izvide iz laboratorija od zadnjič in danes...nekaj je bilo,vendar je šlo.

womanpolice....a veš kako ti bom rekla,ful mi je bilo težko,jokala sem celo noč,še zdaj me zaboli če samo vidim kako srečno nosečko,vendar razmišljam,zakaj bi se smilila sama sebi in objokovala kar se mi je zgodilo,popravit kaj za nazaj itak ne morem...važno je da se čimprej spravim skupaj in grem naprej še z večjo voljo in optimizmomuser posted image

drugače pa...punce...no da vam povem.takoj ko sem dobila v roke izvid da je vse ok in da lahko nadaljujem postopek sva z dragim poklicala ata reša in je bil kar malo razočaran,da ni uspelo.je rekel da naj se malo umiri,en teden pred naslednjo M ga pa morava poklicat da se zmenimo za pingvinčkeuser posted image torej nekje 20 aprila...komi čakam,sam srčno upam,da bo vsaj ena pikica preživela odmrznitev in se bo prijela tako kot je treba...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.4.2009 19:42:24   
Zvezdica
abra, zvezdič, ostale ex so-borke, kak ste babike?? odpišem, odpišem ko pridem do sape user posted image user posted image

zvezdič, mi včeraj točno 2 meseca!!!user posted image

NOKICA

čestitke za 2 mesecauser posted image user posted image user posted image mi pa danes, kdaj se kaj dobimo?

i belive i can fly....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?