womanpolice
|
JADRNICA ... Čestitam za naraščaj! GOSPODARICA.. Zelo mi je žal... te pa občudujem, da si tko pozitivno naravnana... jst ne vem kak bi odreagirala... BEBIII.. Razumem (ob tem, stojim mirno) sej zdej se ne obremenjujem več tolk, odkar mi je Špelka12 povedala, da je imela podobno izkušnjo, pa jo poglejmo danes aja, pa to nič ne skrbi glede učinkov.. men je malce slabo, mal se počutim bolano (težko telo), mal sem tečna, jajčnike tud čutim, itd... ne skrbi... KIMSY... Ja, kak si ti smotana!!!!!!!!!!!!!! Ja, zakaj pa nisi nič rekla...? Sva se pogovarjale ane.. si me vprašala, če sem že imela cisto? svetli lasje, očala, siva brezrokavna tunika? Joj, po nagi riti te bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 SAPI.. Endometrij že... ne pa endometriom... na UZ za endometrij sploh nč ni rekla... je vse tko hitr delala, ker se ji je mudilo v operacijsko... nazadnje sem imela (prejšnji uZ) endometrij 10, kar mi je cool. LOREMI... Ja, toplice pa res pašejo... se tko zrelaksiraš.. in si nabereš novih moči.. držim pesti za prihodnjič... SKUŠTRANA SUZI... Sej bo.. po mojem še pred poletjem... GIGI1.. Sej za endometrij me ni nič skrbel.. skrbelo me je za endometriom (sploh, ker teh težav do sedaj nism imela, potem pa veš, da te to kr malce iz tira vrže...).. p.s. še vedno čakam na tisto obljubljeno kavico... hvala za navijanje DIANA79... Tebe bi tud najrajši našeškala...? Halo? a tko huda izgledam, da si me nisi upala ogovoriti? jst sm sedela čist pri vratih na prvem stolu in če mislim na ta pravo, sva obe imeli belo torbico skupaj na enem stolu... bloncina s skravžanimi lasmi, bela srajca in črn pulover? Jutr te bom našeškala.. sicer ne vem kdaj bom tam,... vrjetn ne tko zgodaj kot ponavadi, saj imam ob 13ih službo in bom verjetn tam med 7 in pol 8 (in ne kot ponavadi ob pol 7).. aja, in by the way.. imaš super rezultat... to bo celic... mislim, da kr prek 20 REBY.. A si ti ok? in res, pleh se že da popravit.. glavno da si ti ok REBY... hvala za želje.... in navijanje... BARBI G.. Hvala za vzpodbudo. BAMBI75 hvala ti... BIBA007 Rade volje bi ti pomagala, pa ne vem LANA70... Hvala za ZS... te pokličem... potem ko se bo moj učil, bom imela čas... MIŠKA73.. Hvala ti... ja znebila se ga bom le operativno.. so mi povedali.. jst tud upam, da bo veljal pregovor " v tretje gre rado"... bi bil že čas ane.. pa še skup bi lahk sprehajale mulčke... ZVEZDICA.. Pa dej no... res je tko cartkan.. pa ful lepo ime ima LARA LIGHT.. Prid k men na čokolado.. jst sm namreč čokolado manijak.. NEELA... Držim pesti... in saj veš "v tretje gre rado" BOZZA.. Čestitke za stopko.. za jutr držim pesti....če se mal opišeš, te pa jutri poiščem na oddelku PIJA76.. a vrjameš, da se tud men zdi da sem že celo večnost v postopku in resnično upam, da bi bilo tokrat uspešno.... Kdaj se kaj vidimo? Dans ponoč in včeraj ponoč sm te pa čuvala... sm se dosti tam okrog vozila z marico... SONČEK33 Zakaj pa? je vse ok? SHUKA... Živjo... dolg te nism slišala.. upam, da se stanje pri vam izboljšuje (čeprav niti ne vem kaj je); držim pesti... GLORIA.. Ti pa že kr takoj v akcijo... MISMIS.. Držim pesti za jutr.... naj te pričakajo lepe blastociste in ostanejo pri tebi vseh devet mesecev... Upam, da bom lahk prišla na srečanje...odvisn kdaj bo transfer... si pa full želim vas spet vse videt, saj vas dolg nism.... Pa tolk se jih je že pofočkal... glej, zaenkrat se pofočkam, ampak če bo transfer, pa žal ne bom mogla priti.... MBT1979.. hvala za navijanje.. mislm, da še ne bo stopke.. imam občutek, da bo še UZ v soboto al pa v nedeljo... tak občutek imam...ampak se mi nikamor ne mudi... v drugem postopku sem res preveč pretiravala z jajci in se predozirala... tokrat mi je čist ok, da gremo počasi... in upam, da tokrat uspešno... HOPE2.. Prinesi mi... hmmmmmmm......... čarobni prašek.. da bi nama tokrat uspelo , ŠPELKA12 .. Hvala za tolažbo. SONČEK85.. Vse najboljše za rojstni dan SUSKA.. Jst te pa imam na sumu, da si prva aprilska (ne prvo aprilska, temveč prva aprilska ) MIKLAROM.. Hvala DIANA79.. Tud men dr. Požlepova ne deluje prijazno.. najbolj od žensk mi je Ribičeva... p..s. dobr opravi jutri... ABRA... Hvala, ... je pa tko turoben dan za pop... jst sm itak spala do treh ker sm bla z nočne.. zdaj pa se prebijam čez dolgo vrsto postov RR.jevk PUNCE.. Vsaki posebej hvala za navijanje... jst tud navijam za vse jutrijšnje akterke
|