Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:08:27
|
|
|
|
gigi1
|
OK sem malo zakomplicirala. Meni bi res bolj pasalo, da je kakšen drug datum. Če je pa en teden kasneje, pa lahko še za Mišmišine otroce nazdravimo
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 2.4.2009 11:09:40 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:11:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OK sem malo zakomplicirala. Meni bi res bolj pasalo, da je kakšen drug datum. Če je pa en teden kasneje, pa lahko še za Mišmišine otroce nazdravimo Gigi, meni je itak vseeno, če se pa ostale strinjajo, bomo pa prestavili za en teden
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:16:44
|
|
|
|
Hope2
|
Tiste, ki ste me prosile določene stvari, da vam prinesem, mi prosim sporočite na ZS kaj in koliko. Sem mal pozabila
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:20:07
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OK sem malo zakomplicirala. Meni bi res bolj pasalo, da je kakšen drug datum. Če je pa en teden kasneje, pa lahko še za Mišmišine otroce nazdravimo Gigi, meni je itak vseeno, če se pa ostale strinjajo, bomo pa prestavili za en teden Tudi meni je vseeno, kdaj imamo. No, ostale punce povejte, kdaj bi vam bolje odgovarjalo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:20:13
|
|
|
|
suska
|
Živjo punce, kako ste na ta deževen dan (teden)? Sonček85 VSE NAJBOLJŠE!!!! gospodarica - kot je rekla biba007, takoj poklicat ateja in sporočit kaj sta se zmenila . Držim pestke!! T1979 za vikend napovedujejo lepše vreme (v soboto bo možna še kakšna ploha). Diana79, hvala da si vprašala. Saj se mi je zdelo da jih ne bo, ampak vredno je poskusiti, ne?! Hvala ti! Mismis tudi jaz pridem. Ti posljem z.s. za opis poti - če ga slučajno ne dobiš mi sporoči, ker ga bom pošiljala prvič. Saj mislim da ni kakšna umetnost, ne?! MBT1979, tudi tebi bom zdajle poslala z.s. Daj mi čimpreje kaj odgovori ker sem full firbčna...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:22:15
|
|
|
|
mismis
|
Suska, in testek, a je padel. A lahko že čestitam?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:23:28
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OK sem malo zakomplicirala. Meni bi res bolj pasalo, da je kakšen drug datum. Če je pa en teden kasneje, pa lahko še za Mišmišine otroce nazdravimo Gigi, meni je itak vseeno, če se pa ostale strinjajo, bomo pa prestavili za en teden Tudi meni je vseeno, kdaj imamo. No, ostale punce povejte, kdaj bi vam bolje odgovarjalo Če bo en teden kasneje, mene žal ne bo, ker imam srečanje osnovne šole. Pa se bomo kdaj drugič vidle
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:24:00
|
|
|
|
Reby
|
Suska - ti si ziher nosečka
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:28:01
|
|
|
|
gigi1
|
Hope dobrodošla nazaj Pupe mi je kar nerodno. Ne spreminjat termina zaradi mene. Jaz res žal 10.04. ne bom mogla priti. Mišmiška oprosti. Vem, da si me že vprašala, pa mi ni potegnilo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:28:46
|
|
|
|
gigi1
|
Suska navijam
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:33:36
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 OK sem malo zakomplicirala. Meni bi res bolj pasalo, da je kakšen drug datum. Če je pa en teden kasneje, pa lahko še za Mišmišine otroce nazdravimo Gigi, meni je itak vseeno, če se pa ostale strinjajo, bomo pa prestavili za en teden Tudi meni je vseeno, kdaj imamo. No, ostale punce povejte, kdaj bi vam bolje odgovarjalo Zaradi mene je lahko tudi en teden kasneje. Sicer bom tisti teden glih dvakrat pri zobarju, pa upam, da ne bo kaj hujšega in da bom lahko prišla.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:34:31
|
|
|
|
T1979
|
Suska, kje maš testek skrit? Hitro pejt lulat.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:35:17
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Tiste, ki ste me prosile določene stvari, da vam prinesem, mi prosim sporočite na ZS kaj in koliko. Sem mal pozabila Kaj pa lahko prineseš?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:54:51
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hope dobrodošla nazaj Pupe mi je kar nerodno. Ne spreminjat termina zaradi mene. Jaz res žal 10.04. ne bom mogla priti. Mišmiška oprosti. Vem, da si me že vprašala, pa mi ni potegnilo Žižek, pa saj veš, da brez tebe ne gre... Dajmo tako narediti, na seznam dodajmo še datum, pa naj vsaka napiše, kdaj ji ustreza
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:56:42
|
|
|
|
mismis
|
Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni ) Se bo odvijalo v .... ZBIRAMO PREDLOGE ZA DAN (da vidimo kateri dan ustreza največ borkam) ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal ). Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko. Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam : mismis (okolica LJ), vseeno kateri dan, samo da je petek T1979 (okolica LJ) MBT1979 (Grosuplje) Reby (Okolica mismisa)
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 11:58:01
|
|
|
|
MBT1979
|
Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni ) Se bo odvijalo v .... ZBIRAMO PREDLOGE ZA DAN (da vidimo kateri dan ustreza največ borkam) ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal ). Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko. Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam : mismis (okolica LJ), vseeno kateri dan, samo da je petek T1979 (okolica LJ) MBT1979 (Grosuplje) lahko 10.04. in 17.04. Reby (Okolica mismisa)
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:01:00
|
|
|
|
gigi1
|
Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni ) Se bo odvijalo v .... ZBIRAMO PREDLOGE ZA DAN (da vidimo kateri dan ustreza največ borkam) ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal ). Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko. Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam : mismis (okolica LJ), vseeno kateri dan, samo da je petek T1979 (okolica LJ) MBT1979 (Grosuplje) lahko 10.04. in 17.04. Reby (Okolica mismisa) Gigi (LJU) 17.04.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:02:44
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hope dobrodošla nazaj Pupe mi je kar nerodno. Ne spreminjat termina zaradi mene. Jaz res žal 10.04. ne bom mogla priti. Mišmiška oprosti. Vem, da si me že vprašala, pa mi ni potegnilo Žižek, pa saj veš, da brez tebe ne gre... Dajmo tako narediti, na seznam dodajmo še datum, pa naj vsaka napiše, kdaj ji ustreza Mišmišu moj a sem ti dans že povedala kolk te mam ladaaa
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:12:23
|
|
|
|
suska
|
Sem vas hotla že kregat da ste zgoraj pozabile zame navijat - pa vidim da imate res vse v glavi mismis - ne, nisem še nardila testka.... Zjutraj me je ful mel da bi ga, pa je moj reku naj raje počakam na jutri (oba se bojiva razočaranja ).... Spodaj me nekaj špika, tako da ne vem če bo kaj s čestitkam ....A si dobila z.s? Kako pa veš da si ga od nekoga dobil, a te kako opozori nanj - kako ga pogledaš? Reby, iz tvojih ust v božja ušesa.... Samo mam kar mal slab filing, ker me spodaj špika (upam da se to ne najavlja - Reš mi je rekel da mi bo lahko še kakšen teden zamujala zaradi prometriuma). T1979, lulat bom šla verjetno kar jutri.... gigi1 hvala za navijanje.... MBT1979, tudi ti imaš že z.s.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:21:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Hope dobrodošla nazaj Pupe mi je kar nerodno. Ne spreminjat termina zaradi mene. Jaz res žal 10.04. ne bom mogla priti. Mišmiška oprosti. Vem, da si me že vprašala, pa mi ni potegnilo Žižek, pa saj veš, da brez tebe ne gre... Dajmo tako narediti, na seznam dodajmo še datum, pa naj vsaka napiše, kdaj ji ustreza Mišmišu moj a sem ti dans že povedala kolk te mam ladaaa ne, danes še ne
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:23:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: suska Sem vas hotla že kregat da ste zgoraj pozabile zame navijat - pa vidim da imate res vse v glavi mismis - ne, nisem še nardila testka.... Zjutraj me je ful mel da bi ga, pa je moj reku naj raje počakam na jutri (oba se bojiva razočaranja ).... Spodaj me nekaj špika, tako da ne vem če bo kaj s čestitkam ....A si dobila z.s? Kako pa veš da si ga od nekoga dobil, a te kako opozori nanj - kako ga pogledaš? Suska, ga boš pa jutri naredila, saj to je samo še ena noč. Z razočaranji pa veš kako je, pridejo in minejo, morda te pa namesto razočaranja čaka presenečenje Tako da navijamo, da bo jutri PLUSEK
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:27:09
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: suska Reby, iz tvojih ust v božja ušesa.... Samo mam kar mal slab filing, ker me spodaj špika (upam da se to ne najavlja - Reš mi je rekel da mi bo lahko še kakšen teden zamujala zaradi prometriuma). Suska, jaz sem tud Reševa. Testek sem delala 2 dni pred datumom in je pokazal debel plus :) Glede špikanja in znakov se pa sploh ne sekiraj, jaz sem jih tud mela :)
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 12:27:10
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: suska MBT1979, tudi ti imaš že z.s. sem že odgovorila in čakam na tvojga
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?