Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 17:44:58
|
|
|
|
mismis
|
Bambi, kot sem že parkrat napisala, mismis vse vidi, mismis vse ve Ne moreš se skriti. Diana, mogoče bo pa kdaj drugič priložnost, da se spoznava, nikoli se ne ve.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 18:05:49
|
|
|
|
miska73
|
Mišmišek moj, kaj te to buba. Še mal pa boš po otročke šla. A boš kej namignala, da bi raje dva dobila. Al boš vzela enga, če ti tko predlagaja? Pa seveda navijam za Dr.D-ja. Žiži pa kje se ti potepaš? A ja, saj si napisala. Upam, da sta uživala 100 na uro. Še mal za nas, ki tovrstno ne smemo. Diana ti imaš pa vrhunske vmesne rezultate WP lepi foliklčki, šolski kot vedno. Upam, da tisti hudič od ciste ali karkoli že je, no da se ga čimprej znebiš. Držim pesti jst za tale tvoj postopek. Suzi in Bambi navijam, da speljeta vidve tale postopek do poletja. Gospodarica mi je ful hudo zate. Rebika sam da si nam ti vredi. Pleh je pa vendarle samo pleh. Suška jst navijam za test. Odločitev je pa itak tvoja. BibekBond jaz bi ti pomagu pa ti ne znam. Kak si srček? Tvoji poste kot vedno rada prebiram. A na naslednje srečanje prideš?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 18:16:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Mišmišek moj, kaj te to buba. Še mal pa boš po otročke šla. A boš kej namignala, da bi raje dva dobila. Al boš vzela enga, če ti tko predlagaja? Pa seveda navijam za Dr.D-ja. ojla srce, sem videla da si dobila danes materinsko knjižico, važička Ne res, čestitke tebi in tvojima pikicama. Mismisa pa buba trebušček in to ko hodim in sedim, čutim tam pritisk in bolečino, kot bi me kdo zbadal. Jap, po deco grem pa v petek, dosti je bilo te kolonije, jih fotr pa mat pogrešata. Vzela bom dva, tudi če mi predlaga enega, mi je Zorn v prejšnjem postopku predlagal enega, kao da so tolk super blastociste, da se bo zihr prijelo, no rezultat vsi vemo kakšen je. Sicer moram najprej videti, kakšen bo rezultat.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 18:37:25
|
|
|
|
suska
|
Diana79, full ti hvala (saj ne verjamem da jih bodo imeli, ampak za probat pa je). Drugače pa sem iz okolice Ljubljane (10 km stran). miska73 hvala !!!! mismis mene je po punkciji tudi vse bolelo - za znort. Parkrat sem se kar stresla, kot da bi mi ravnokar nekdo iglo not porinil. Jaz tudi nisem mogla ne sedet, ne stat, ne hodit - kr neki. Upam da bolečine čimpreje izginejo in da tokrat pa res rata!!!!!! Če se spomnite sem bila tudi jaz v dilemi koliko celic naj bi mi vstavil (na koncu pa se je itak oplodila samo ena, tko da....). Zadnjič sem brala, da je samo 7% večja možnost zanositve če ti vstavi dve celici (možnost da obe preživita pa je 45%). Torej če rata rata, ne glede na to koliko jih je (razen izjeme - odvisno pa je tudi od starosti ženske). V razmislek.....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 18:44:28
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 BibekBond jaz bi ti pomagu pa ti ne znam. Kak si srček? Tvoji poste kot vedno rada prebiram. A na naslednje srečanje prideš? Joj, lubek moj, a veš, da jest tud tebe še posebej štmam Se mi pa tole čakanje, da se moj endometrij zbaše iz recesije, resno vleče... Sicer pa se mi zdi, da je za večino kjutsi postov muza Reško. Saj veš, nas prime za kolenček, pa nam pove, da smo žmohtne, pa da mamo čudne gatke, pa troskok na mizo vadimo doma Pa pri vas? Ste vsi trije pridni? Se crkljate doma?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 18:48:13
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 BibekBond A na naslednje srečanje prideš? Sorči, pozabila odgovorit. Roko na srce, ne vem. Me pa vleče. Alora, če mi tokrat ne rata prit, te pa gladko povabim na eno tortico
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 19:09:58
|
|
|
|
lana70
|
Sreda, 01.04. Kimsy - UZ Diana79 - UZ womanpolice - UZ Bozza - UZ+stopka Petek, 03.04. mismis - ET Bozza - punkcija womanpolice - UZ Diana79 - UZ a jutri pa nč galame po hodnikih al kaj
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 19:14:41
|
|
|
|
miska73
|
Mišmišek ja, sem orng važen dons, pa ful me razganja. Saj se mi je zdelo, da se boš ti za dva zmenila. Pa pol šla po mojih stopinjah, a ne Upam, da tole ni kej hujšga ta tvoj bušek. BibekBond a ti tudi mene obrajtaš zdej mi bo pa še nerodno. Se mi zdi, da ti nujno potrebno rabiš pridet na srečanje. Prvo kot prvo, da vidimo, kdo se skriva za temle vesoljčkom. Kot drugo bi pa znalo več glav skupaj naumit kej pametnega za tvoj endometrij. A drgač si ti s hmeljevimi pripravki že poskusila - pa ne nujno pivo, se baje dobi ena zadevšna v lekarni iz hmelja.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 19:24:06
|
|
|
|
zarja1
|
Srčice samo, da vas lepo pozdravim........ Gospodarica žal mi je . So pa pingvinčki tu, zato le glavo gor. Bo, vem da bo.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 19:56:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jadrnica čestitke http:// da bo pridna in vesela in predvsem zdrava deklica!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 19:58:45
|
|
|
|
Zvezdica
|
Reby...sam da je vse ok!!!! Bemti. Zarči srčece. Kako si? Miška ti pa v petek po otročke. Moram vas mal stimulirat Gospodarica . Grem pogledat to moje dete...spi že cel popldan, zdaj sva z Liamo 3 ure bluzial okoli, patrik pa spal pri atiju Ne sam da so najlepši IVf otročki, tud najbl pridni. Grem ga pofotkat!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 20:02:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Zarči srčece. Kako si? utrujeno, premraženo, z glavobolom boleče,.......sitno v glavnem;(( Drugač pa super, gužva, vas pogrešam za znoret mi falite!!!!!! Saj se bom popravla pa več prišla na RR. Ti pa že v takem lepem cartanju.......sem fauš. Sam tak lepi fauš....Lubčka lubica...pa tvojima lepotcema tud!!!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 20:06:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
ekola moj cukerček...prva od zjutraj, druga pa čist sveža
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 20:08:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica ekola moj cukerček...prva od zjutraj, druga pa čist sveža majčke ma pa čist moje vrste !!!!!!!!!! Mali as-ko!!!!!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 20:10:55
|
|
|
|
lara light
|
Zarči, pa sem te ujela ...a nimate nič sončka na vašem koncu? Bom poslala malo toplote Le pridi še kaj! Zvezdica, kako tvoja fanta? Gigi, pozdravček! Shuka, objemček! Reby, hb da si ok! Mismis, navijam za petek od danes naprej strogo resno in brez postanka! Čakamo na prvo aprilsko nosečko! Meni so pa danes na pregledu rekli, da občutno premalo jem, da moram podvojit količine, predvsem čokolado in OH!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 20:14:25
|
|
|
|
zarja1
|
Larči sem bla zjutraj od devetih zjutraj pa skor do šestih popoldan na enem pogrebu. Je deževalo, pa mrzlo, pa pihalo in me je do kosti nazeblo. Zdaj tazadnjo tiščim k kaminu, mislim da me bo počas treba obrnit ker bom čist skurjena. Se spomnim na Pikovitkino mehčanje lule, jaz se pa cela mehčam.. Pošlji malo sončka, ga že en cajt ni blo v Mb-ju..... jaz pa sem si tak šminkerski plašček spomladanski kupla.....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 20:15:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Meni so pa danes na pregledu rekli, da občutno premalo jem, da moram podvojit količine, predvsem čokolado in OH! jaz bi tud takega zdravnika!!!!!!!!!! Draga ti le ubogaj...zajčki rabijo čokoladooooooooo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 20:19:12
|
|
|
|
lara light
|
Bom lubica, ti bom poslala, že pošiljam....mi smo imeli danes perfektno spomladansko, v tričetrt rokavih sem pohajkala..res lepo. mehčanje lule od pikovitke? to mi je ušlo, za počit čisto pikovitki podobno, še ena moja srčica O, bi vidla plašček , pojma nimaš, kako si želim kaj lepega obleč...spet boš najlepša, ne spet, še kar naprej
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 20:21:03
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light Meni so pa danes na pregledu rekli, da občutno premalo jem, da moram podvojit količine, predvsem čokolado in OH! jaz bi tud takega zdravnika!!!!!!!!!! Draga ti le ubogaj...zajčki rabijo čokoladooooooooo se res vidi, da me imaš rada, lubica, enako!!...žal je 1. aprilska
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 20:22:03
|
|
|
|
neela
|
Ojla nartabolš borke! Pa da se končno še jaz pr vas pofočkam. Sicer čakam še zadnje rezultate 3IUI-ja, ampak že v zelo nizkem štartu čakajoč na pošto ivf konzilija. A še kakšna čaka marčevsko pošto??? Vsem čvekajočim tukaj pa en velik in
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 20:24:29
|
|
|
|
kimsy
|
ooooooooooooo neela! Pa ne seri, rezultat 3IUI-ja more bit +.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 20:26:29
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light Meni so pa danes na pregledu rekli, da občutno premalo jem, da moram podvojit količine, predvsem čokolado in OH! jaz bi tud takega zdravnika!!!!!!!!!! Draga ti le ubogaj...zajčki rabijo čokoladooooooooo se res vidi, da me imaš rada, lubica, enako!!...žal je 1. aprilska pa idi se solit, jaz sem pozabla na datum......pa je šla še ena lepa iluzija fuč . Menjam pa plašček za trebušček takoj. Ti si prelepa, sijoče sončece zlato.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 20:31:51
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Ojla nartabolš borke! Pa da se končno še jaz pr vas pofočkam. Sicer čakam še zadnje rezultate 3IUI-ja, ampak že v zelo nizkem štartu čakajoč na pošto ivf konzilija. A še kakšna čaka marčevsko pošto??? O lej jo lej... kera se je prišla pofočkat med IVF-ovke. Sicer vsi navijamo za tale zadnji IUI, ampak čez par dni boš že vedla, na čem si. Dobrodošla v tole družbo tle gor.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 21:11:38
|
|
|
|
bozza
|
Stopka padla.Sem že izpod tuša, še zobe umit pa spat. Hvalaza vso podporo, super ste!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 21:27:08
|
|
|
|
Pija76
|
Ojla punce, po dolgem času se vam mal oglašam, končno našla par minut za vas. Vem grdo od mene, ampak je_biga panika! Najprej vse novinke lepo pozdravljene!! To pomeni vse une od januarja dalje, ker pomoje niti eni nisem dobrodošlice zaželela. LL lubika moja kako si? Pa otročka? Reby tebi se pa skoz neki dogaja, naj se že enkrat to sranje neha! Mismis se malo pa s5 gasa po otročke, tokrat pa mora biti!! Jadrnica čestitke za pupo, naj bo zdrava in vesela. Miska73 kako si? Vesela in razigrana? Sta otročka že kaj pomahala? MBTštevilka in Tštevilka kako sta vidve? Kdaj s5 akcija? Kje je pa Lučka? Pa Mlinčka? Vse na novi temi? Bambi75 kako je pri tebi? Gospodarica veseli me da si polna optimizma, le pogumno naprej! Špelka12? Kako pri tebi? Gigi lepe štorklje , da le okoli res priletijo in nam kaj pustijo! Grety je pa kje? WP še malo pa boš fertig, se mi zdi da si že 100 let v tem postopku.... Ledenka a si že na porodniški? Kdaj je P dan? Evo se točno vidi da nimam pojma zakaj se tukaj sploh gre . No sej menda padem notri spet kmalu.....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?