Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 21:32:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Stopka padla.Sem že izpod tuša, še zobe umit pa spat. Hvalaza vso podporo, super ste! super, upam da si si jo lepo zapičila
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 21:33:58
|
|
|
|
mismis
|
Oh Pija, vidim čisto bizi na polno. Pa saj bo kmalu bolje, kot pišeš. Držim pestke, da bo čimprej akcija
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 21:54:28
|
|
|
|
sonček33
|
ojla babe žabe! nisem vas brala, navijam pa glih tko za vse midva z Lovrom greva jutri na pediatrično...za ne vem koliko časa, upam, da se že zvečer vračava domov k najinemu očku...držite pesti za dobre rezultate..vas preberem ob možnem času...danes sva izkoristila sonček in se potepala cel dan
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 22:22:12
|
|
|
|
Shuka
|
sonček33 - vse dobro jutri, držim pestke in pa seveda vsem akterkam tudi mislim na vas in upam z vami.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 23:06:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ojla babe žabe! nisem vas brala, navijam pa glih tko za vse midva z Lovrom greva jutri na pediatrično...za ne vem koliko časa, upam, da se že zvečer vračava domov k najinemu očku...držite pesti za dobre rezultate..vas preberem ob možnem času...danes sva izkoristila sonček in se potepala cel dan ....držim pesti
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 23:07:24
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka sonček33 - vse dobro jutri, držim pestke in pa seveda vsem akterkam tudi mislim na vas in upam z vami. ...me tudi na tebe ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 23:08:18
|
|
|
|
gloria
|
...tko jaz navijam za tri dni naprej ker nevem če bom do sobote še kaj gor...no mogoče ...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 23:12:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
glorija ojla, kako je nik? Nč ga ne pokažeš zadnje dni
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 23:20:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica glorija ojla, kako je nik? Nč ga ne pokažeš zadnje dni ...sem te zvohala ...pride te dneve kak nova slikica...ma ful mi ga neki sračka zadnje čase....en zobek že ima tak da ne vem če niso že novi na pohodu....nocoj sem spala od 02,00-03,30....ful mi je jokcal ko da bi imel krče,pa za vsako ko je punkal je še bolj zajokal ...dopoldne je bil bolj kot ne še bogi...no zdej zvečer je boljš....tvoj Patrik je pa tak frajer......fuuuuuuuuuul me spominja na Nika ....sem vas mal pri januarkah brala in vidla da greš v postopek,oziroma se meniš...joj jaz bi tudi šla takoj če ne bi imela CR.....ful mi že zdej fali buši,pa tisto drobceno nebogljivo bitje .......jaz si tudi želim še enega otroka ...no vsaj enega če mi bo še ratal...si bom kr pikapoko dala .... ...drugače je mali priden ponoči....lepo spi...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 23:26:25
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..sem te zvohala ...pride te dneve kak nova slikica...ma ful mi ga neki sračka zadnje čase....en zobek že ima tak da ne vem če niso že novi na pohodu....nocoj sem spala od 02,00-03,30....ful mi je jokcal ko da bi imel krče,pa za vsako ko je punkal je še bolj zajokal ...dopoldne je bil bolj kot ne še bogi...no zdej zvečer je boljš....tvoj Patrik je pa tak frajer......fuuuuuuuuuul me spominja na Nika ....sem vas mal pri januarkah brala in vidla da greš v postopek,oziroma se meniš...joj jaz bi tudi šla takoj če ne bi imela CR.....ful mi že zdej fali buši,pa tisto drobceno nebogljivo bitje .......jaz si tudi želim še enega otroka ...no vsaj enega če mi bo še ratal...si bom kr pikapoko dala .... ...drugače je mali priden ponoči....lepo spi... mogeoče je pa dobro dat kak čajček nikcu, recimo kamlice, pa kumino skup skuhat, pa janež, če ga napenja. zanj. ja mene je pa tvoj nik spominjal na mojga liama tak look je imel. Ja mi2 z mojim razmišljava da bi tam septembra kaj ukrepala, bova še vidla ampak načeloma sva oba za. A ti imaš CR? Veš, če imaš veliko šivov je ravno tako hudo. Le daj nikcu še bratca ali sestrico, pa čimprej, da bo imel družbo. ti bom še jast kako nalepla, da se odločiš Od kod si drgač?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 23:34:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..sem te zvohala ...pride te dneve kak nova slikica...ma ful mi ga neki sračka zadnje čase....en zobek že ima tak da ne vem če niso že novi na pohodu....nocoj sem spala od 02,00-03,30....ful mi je jokcal ko da bi imel krče,pa za vsako ko je punkal je še bolj zajokal ...dopoldne je bil bolj kot ne še bogi...no zdej zvečer je boljš....tvoj Patrik je pa tak frajer......fuuuuuuuuuul me spominja na Nika ....sem vas mal pri januarkah brala in vidla da greš v postopek,oziroma se meniš...joj jaz bi tudi šla takoj če ne bi imela CR.....ful mi že zdej fali buši,pa tisto drobceno nebogljivo bitje .......jaz si tudi želim še enega otroka ...no vsaj enega če mi bo še ratal...si bom kr pikapoko dala .... ...drugače je mali priden ponoči....lepo spi... mogeoče je pa dobro dat kak čajček nikcu, recimo kamlice, pa kumino skup skuhat, pa janež, če ga napenja. zanj. ja mene je pa tvoj nik spominjal na mojga liama tak look je imel. Ja mi2 z mojim razmišljava da bi tam septembra kaj ukrepala, bova še vidla ampak načeloma sva oba za. A ti imaš CR? Veš, če imaš veliko šivov je ravno tako hudo. Le daj nikcu še bratca ali sestrico, pa čimprej, da bo imel družbo. ti bom še jast kako nalepla, da se odločiš Od kod si drgač? ...saj jaz bi imela takoj sam so mi v P povedal da dve leti morem počakat zaradi notranjih šivov in da naj ne grem prej kot septembra 2010 v postopek.....mogoče bom probala mal prej krenit ma saj po moje ne bo nič narobe....jaz sem drugače iz Brežic...kaj pa ti?... ...sem mu dala kamilice pa par kapljic vetrovnih....to s kumino in janežom sem pa že delala ko je imel krče vidiš pa mi ni danes kapnil ....ma mal je tudi zdej ta GH ker uvajamo...haha že en mesec pa ta frajer sploh ne zamenja zizo ...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 6:47:08
|
|
|
|
listek
|
Jaz pa samo vsem želim eno lepo dobro jutro in prekrasen dan!! Pa čim več lepih novičk.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 8:01:47
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro še z moje strani. Vidm da smo razen Listka dons vse bolj pozne. Mal kavice za dobro jutro bi pa pasal, a ne? Uživajte.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 8:07:24
|
|
|
|
gospodarica
|
drage punce,to kar sem vam včeraj napisala ni bila nobena 1aprilska šala...mislim da je to malo preresna tema,da bi se iz tega norčevali a ne?! v torek sem bila na urgenci pa mi je ginekologinja rekla,da mi je verjetno pokazal lažno pozitivni rezultat...čez eno uro imam UZ pri njej,bomo videli kako in kaj bo. vse ki imate izkušnje z dr. rešom in pingvinčki mi prosim povejte kako to poteka (kdaj oziroma kateri dan ciklusa greš k njemu,katera zdravila dobiš,...itd)zelo me zanima če bom lahko šla že kar zdaj po pingvinčke ali sem že prepozna.danes je moj tretji dan M... se vam že vnaprej zahvaljujem za odgovore. lepo se mejte.....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 8:19:58
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro Sonček mislim na vaju . Gospodarica še en velik . Pošiljam ti tople misli in upam, da bo UZ vseeno pokazal kaj spodbudnega Jadrnica čestitam Pošiljam objemčke vsem in vam želim lep dan
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 8:24:13
|
|
|
|
mismis
|
dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj na tale deževen dan. Meni, ki itak kavčam, je super. gospodarica niti za trenutek nisem pomislila, da gre za prvo aprilsko šalo, s takimi stvarmi se pa res ni za hecati. Praviš lažno pozitiven test , upam da se vse dobro izteče. Sonček, upam da ni kaj hujšega z Lovrijem, da gresta na pediatrijo. Pestke, da bosta čimprek doma pri očiju Barbi, hvala za kavico, prav sedla je Zvezdica, a kar še po enega, a super...kdaj pa bosta šla v postopek
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 8:28:29
|
|
|
|
mismis
|
Kot kaže ima pa danes še naš Sonček85 rojstni dan... vse naj, naj pa še boljše, najlepše darilo pa itak kmalu dobiš
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 9:16:09
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmišu moj kako si mi danes? Ni bilo treba na UZ? Lupčka Sonček85 VSE NAJBOLJŠE za RD tudi tukaj
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 9:21:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu moj kako si mi danes? Ni bilo treba na UZ? Lupčka je bolje ja, hvala. Drugače pa v pričakovanju jutrišnjega dne in obilnega samomuliranja s Pride & Prejudice, ITAK
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 9:33:26
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica vse ki imate izkušnje z dr. rešom in pingvinčki mi prosim povejte kako to poteka (kdaj oziroma kateri dan ciklusa greš k njemu,katera zdravila dobiš,...itd)zelo me zanima če bom lahko šla že kar zdaj po pingvinčke ali sem že prepozna.danes je moj tretji dan M... se vam že vnaprej zahvaljujem za odgovore. lepo se mejte..... Gospodarica, evo, ti pišem tkole na šnelkurs, ker si že 3 dan M. Čimprej (a la takoj) pokliči ateja. On priporoča kar takojšen prehod na postopek z zamrznjenčki, menda ker je telo še pod vplivom hormonov. Meni je 2. dan M predpisal estrofem, 12. dan se pa prideš pokazat, kako napreduje endometrij. In če je ok, si lahko že čez 14 dni srečka
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 9:43:36
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dobro jutro vsem skupaj Sonček85, vse naj naj pa da se ti vse želje izpolnejo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:10:11
|
|
|
|
T1979
|
Jutro, spet ta dež, kolk je bedno vreme. Upam, da bo do vikenda lepše, k gremo mal na jadrnico.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:13:07
|
|
|
|
T1979
|
Gospodarica oprosti, da sem podvomila in žal mi je. Sodelavec me je včeraj nateg...., da moram namesto šefa danes na Trenja, in sem bila čist konc, pol mi pa pravi, da je 1.april. Zato sem mislila, da si nas malo pohecala. Še enkrat oprosti. Pija76, Zarja in Lara Light lep pozdravček in pridite še kaj.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:14:32
|
|
|
|
T1979
|
Sonček85
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 2.4.2009 10:19:24
|
|
|
|
mismis
|
Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni ) Se bo odvijalo v petek 10.04.2009 od 19. ure dalje pri mismisu doma na vas... ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal ). Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko. Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam : mismis (okolica LJ)
< Sporočilo je popravil mismis -- 2.4.2009 10:20:38 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?