|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
1.4.2009 21:32:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Stopka padla.Sem že izpod tuša, še zobe umit pa spat.

Hvalaza vso podporo, super ste!

super, upam da si si jo lepo zapičila user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 126
1.4.2009 21:33:58   
mismis
Oh Pija, vidim čisto bizi na polno. Pa saj bo kmalu bolje, kot pišeš.
Držim pestke, da bo čimprej akcija

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 127
1.4.2009 21:54:28   
sonček33
ojla babe žabe!
nisem vas brala, navijam pa glih tko za vse

midva z Lovrom greva jutri na pediatrično...za ne vem koliko časa, upam, da se že zvečer vračava domov k najinemu očku...držite pesti za dobre rezultate..vas preberem ob možnem času...danes sva izkoristila sonček in se potepala cel dan

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 128
1.4.2009 22:22:12   
Shuka
sonček33 - vse dobro jutri, držim pestkeuser posted image

in pa seveda vsem akterkam tudi user posted image mislim na vas in upam z vami.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 129
1.4.2009 23:06:48   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ojla babe žabe!
nisem vas brala, navijam pa glih tko za vse

midva z Lovrom greva jutri na pediatrično...za ne vem koliko časa, upam, da se že zvečer vračava domov k najinemu očku...držite pesti za dobre rezultate..vas preberem ob možnem času...danes sva izkoristila sonček in se potepala cel dan

user posted image user posted image user posted image ....držim pesti

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 130
1.4.2009 23:07:24   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

sonček33 - vse dobro jutri, držim pestkeuser posted image

in pa seveda vsem akterkam tudi user posted image mislim na vas in upam z vami.

...me tudi na tebeuser posted image ....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 131
1.4.2009 23:08:18   
gloria
...tko jaz navijam za tri dni naprej ker nevem če bom do sobote še kaj gor...no mogočeuser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 132
1.4.2009 23:12:46   
Zvezdica
glorija ojla, kako je nik?
Nč ga ne pokažeš zadnje dniuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 133
1.4.2009 23:20:29   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

glorija ojla, kako je nik?
Nč ga ne pokažeš zadnje dniuser posted image

...sem te zvohalauser posted image ...pride te dneve kak nova slikica...ma ful mi ga neki sračka zadnje čase....en zobek že ima tak da ne vem če niso že novi na pohodu....nocoj sem spala od 02,00-03,30....ful mi je jokcal ko da bi imel krče,pa za vsako ko je punkal je še bolj zajokaluser posted image ...dopoldne je bil bolj kot ne še bogi...no zdej zvečer je boljš....tvoj Patrik je pa tak frajer......fuuuuuuuuuul me spominja na Nikauser posted image user posted image user posted image ....sem vas mal pri januarkah brala in vidla da greš v postopek,oziroma se meniš...joj jaz bi tudi šla takoj če ne bi imela CR.....ful mi že zdej fali buši,pa tisto drobceno nebogljivo bitjeuser posted image .......jaz si tudi želim še enega otrokauser posted image ...no vsaj enega če mi bo še ratal...si bom kr pikapoko dalauser posted image ....
...drugače je mali priden ponoči....lepo spi...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 134
1.4.2009 23:26:25   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

..sem te zvohalauser posted image ...pride te dneve kak nova slikica...ma ful mi ga neki sračka zadnje čase....en zobek že ima tak da ne vem če niso že novi na pohodu....nocoj sem spala od 02,00-03,30....ful mi je jokcal ko da bi imel krče,pa za vsako ko je punkal je še bolj zajokaluser posted image ...dopoldne je bil bolj kot ne še bogi...no zdej zvečer je boljš....tvoj Patrik je pa tak frajer......fuuuuuuuuuul me spominja na Nikauser posted image user posted image user posted image ....sem vas mal pri januarkah brala in vidla da greš v postopek,oziroma se meniš...joj jaz bi tudi šla takoj če ne bi imela CR.....ful mi že zdej fali buši,pa tisto drobceno nebogljivo bitjeuser posted image .......jaz si tudi želim še enega otrokauser posted image ...no vsaj enega če mi bo še ratal...si bom kr pikapoko dalauser posted image ....

mogeoče je pa dobro dat kak čajček nikcu, recimo kamlice, pa kumino skup skuhat, pa janež, če ga napenja.  user posted image zanj.

ja mene je pa tvoj nik spominjal na mojga liamauser posted image tak look je imel. Ja mi2 z mojim razmišljava da bi tam septembra kaj ukrepala, bova še vidla ampak načeloma sva oba za.  A ti imaš CR? Veš, če imaš veliko šivov je ravno tako hudo. Le  daj nikcu še bratca ali sestrico, pa čimprej, da bo imel družbo.

ti bom še jast kako nalepla, da se odločiš user posted image user posted image user posted image user posted image

Od kod si drgač?

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 135
1.4.2009 23:34:23   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

..sem te zvohalauser posted image ...pride te dneve kak nova slikica...ma ful mi ga neki sračka zadnje čase....en zobek že ima tak da ne vem če niso že novi na pohodu....nocoj sem spala od 02,00-03,30....ful mi je jokcal ko da bi imel krče,pa za vsako ko je punkal je še bolj zajokaluser posted image ...dopoldne je bil bolj kot ne še bogi...no zdej zvečer je boljš....tvoj Patrik je pa tak frajer......fuuuuuuuuuul me spominja na Nikauser posted image user posted image user posted image ....sem vas mal pri januarkah brala in vidla da greš v postopek,oziroma se meniš...joj jaz bi tudi šla takoj če ne bi imela CR.....ful mi že zdej fali buši,pa tisto drobceno nebogljivo bitjeuser posted image .......jaz si tudi želim še enega otrokauser posted image ...no vsaj enega če mi bo še ratal...si bom kr pikapoko dalauser posted image ....

mogeoče je pa dobro dat kak čajček nikcu, recimo kamlice, pa kumino skup skuhat, pa janež, če ga napenja.  user posted image zanj.

ja mene je pa tvoj nik spominjal na mojga liamauser posted image tak look je imel. Ja mi2 z mojim razmišljava da bi tam septembra kaj ukrepala, bova še vidla ampak načeloma sva oba za.  A ti imaš CR? Veš, če imaš veliko šivov je ravno tako hudo. Le  daj nikcu še bratca ali sestrico, pa čimprej, da bo imel družbo.

ti bom še jast kako nalepla, da se odločiš user posted image user posted image user posted image user posted image

Od kod si drgač?

...saj jaz bi imela takoj sam so mi v P povedal da dve leti morem počakat zaradi notranjih šivov in da naj ne grem prej kot septembra 2010 v postopek.....mogoče bom probala mal prej krenit ma saj po moje ne bo nič narobe....jaz sem drugače iz Brežic...kaj pa ti?...
...sem mu dala kamilice pa par kapljic vetrovnih....to s kumino in janežom sem pa že delala ko je imel krče vidiš pa mi ni danes kapniluser posted image ....ma mal je tudi zdej ta GH ker uvajamo...haha že en mesec pa ta frajer sploh ne zamenja zizouser posted image ...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 136
2.4.2009 6:47:08   
listek
Jaz pa samo vsem želim eno lepo dobro jutro in prekrasen dan!!

Pa čim več lepih novičk.

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 137
2.4.2009 8:01:47   
BarbiG
Dobro jutro še z moje strani. Vidm da smo razen Listka dons vse bolj pozne. Mal kavice za dobro jutro bi pa pasal, a ne? Uživajte.

user posted image

user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 138
2.4.2009 8:07:24   
gospodarica
drage punce,to kar sem vam včeraj napisala ni bila nobena 1aprilska šala...mislim da je to malo preresna tema,da bi se iz tega norčevali a ne?!
v torek sem bila na urgenci pa mi je ginekologinja rekla,da mi je verjetno pokazal lažno pozitivni rezultat...čez eno uro imam UZ pri njej,bomo videli kako in kaj bo.

vse ki imate izkušnje z dr. rešom in pingvinčki mi prosim povejte kako to poteka (kdaj oziroma kateri dan ciklusa greš k njemu,katera zdravila dobiš,...itd)zelo me zanima če bom lahko šla že kar zdaj po pingvinčke ali sem že prepozna.danes je moj tretji dan M...

se vam že vnaprej zahvaljujem za odgovore.
lepo se mejte.....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 139
2.4.2009 8:19:58   
gigi1
Dobro jutro user posted image

Sonček mislim na vaju user posted image .

Gospodarica še en velik user posted image . Pošiljam ti tople misli in upam, da bo UZ vseeno pokazal kaj spodbudnegauser posted image

Jadrnica čestitam user posted image  user posted image  user posted image

Pošiljam objemčke vsem in vam želim lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 140
2.4.2009 8:24:13   
mismis
dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj na tale deževen dan.

Meni, ki itak kavčam, je super.

gospodarica user posted image user posted image  niti za trenutek nisem pomislila, da gre za prvo aprilsko šalo, s takimi stvarmi se pa res ni za hecati. Praviš lažno pozitiven test user posted image , upam da se vse dobro izteče.

Sonček, upam da ni kaj hujšega z Lovrijem, da gresta na pediatrijo. Pestke, da bosta čimprek doma pri očijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Barbi, hvala za kavico, prav sedla je user posted image

Zvezdica, a kar še po enega, a super...kdaj pa bosta šla v postopek

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 141
2.4.2009 8:28:29   
mismis
Kot kaže ima pa danes še naš Sonček85 rojstni dan... vse naj, naj pa še boljše, najlepše darilo pa itak kmalu dobiš

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 142
2.4.2009 9:16:09   
gigi1
Mišmišu moj kako si mi danes? Ni bilo treba na UZ? Lupčka

Sonček85 VSE NAJBOLJŠE za RD tudi tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 143
2.4.2009 9:21:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mišmišu moj kako si mi danes? Ni bilo treba na UZ? Lupčka

je bolje ja, hvala. Drugače pa v pričakovanju jutrišnjega dne in obilnega samomuliranja s Pride & Prejudice, ITAKuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 144
2.4.2009 9:33:26   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

vse ki imate izkušnje z dr. rešom in pingvinčki mi prosim povejte kako to poteka (kdaj oziroma kateri dan ciklusa greš k njemu,katera zdravila dobiš,...itd)zelo me zanima če bom lahko šla že kar zdaj po pingvinčke ali sem že prepozna.danes je moj tretji dan M...

se vam že vnaprej zahvaljujem za odgovore.
lepo se mejte.....

Gospodarica, evo, ti pišem tkole na šnelkurs, ker si že 3 dan M. Čimprej (a la takoj) pokliči ateja. On priporoča kar takojšen prehod na postopek z zamrznjenčki, menda ker je telo še pod vplivom hormonov. Meni je 2. dan M predpisal estrofem, 12. dan se pa prideš pokazat, kako napreduje endometrij. In če je ok, si lahko že čez 14 dni srečkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 145
2.4.2009 9:43:36   
Rakica_80
Dobro jutro vsem skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sonček85, vse naj naj pa da se ti vse želje izpolnejouser posted image
user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 146
2.4.2009 10:10:11   
T1979
Jutro,

spet ta dež, kolk je bedno vreme. Upam, da bo do vikenda lepše, k gremo mal na jadrnico.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 147
2.4.2009 10:13:07   
T1979
Gospodarica oprosti, da sem podvomila in žal mi je. user posted image  
Sodelavec me je včeraj nateg...., da moram namesto šefa danes na Trenja, in sem bila čist konc, pol mi pa pravi, da je 1.april. Zato sem mislila, da si nas malo pohecala. Še enkrat oprosti.

Pija76, Zarja in Lara Light lep pozdravček in pridite še kaj.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 148
2.4.2009 10:14:32   
T1979
Sonček85
user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 149
2.4.2009 10:19:24   
mismis
Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni user posted image user posted image user posted image ) user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bo odvijalo v petek 10.04.2009 od 19. ure dalje pri mismisu doma na vas...
ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal user posted image ).

Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko.

user posted image user posted image  user posted image  user posted image
Biba, torej imaš še natanko en teden časa, da povadiš user posted image

Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam user posted image user posted image user posted image user posted image :

mismis (okolica LJ)

< Sporočilo je popravil mismis -- 2.4.2009 10:20:38 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?