Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 9:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole ste očitno spregledale... Ampak me res zanima.. Eno vprašanje: a ti že takoj tam v sprejemni povejo koliko celic se je oplodilo ali šele kasneje ko prideš v ordinacijo? Pa kdaj te vprašajo (če te) koliko želiš, da ti jih vstavijo? Ker meni je dr D rekel že na razgovoru, da mi bojo dali enega zaradi moje mladosti. Sem pa zadnjič govorila s punco, ki je ravno toliko stara in so ji dali dva, brez da bi vprašali.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 9:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sreda, 13.05. BarbiG - UZ Lana08 - punkcija
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 9:07:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Tole ste očitno spregledale... Ampak me res zanima.. Eno vprašanje: a ti že takoj tam v sprejemni povejo koliko celic se je oplodilo ali šele kasneje ko prideš v ordinacijo? Pa kdaj te vprašajo (če te) koliko želiš, da ti jih vstavijo? Ker meni je dr D rekel že na razgovoru, da mi bojo dali enega zaradi moje mladosti. Sem pa zadnjič govorila s punco, ki je ravno toliko stara in so ji dali dva, brez da bi vprašali. jap, sem videla, ampak pozabila odgovoriti....Sorči na oddelku SIII ti povedo, koliko jih dobiš, ko greš pa na ET, ti na koncu biologinja pove, koliko se jih je oplodilo, kako so se razvijale in koliko zamrznjenčkov imaš. To, koliko ti jih pa vstavijo, je pa odvisno tudi od kvalitete celic, če je več dobrih blastocist, ti bodo vstavili eno (predvidevam), če pa imaš blstocisto in morulco, običajno vstavijo obe. Ampak ti se ne sedaj sekirati, kaj in koliko, lepo počivaj, boš v petek vse zvedla. Veliko sreče
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 9:16:37
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, super si! Hvala.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 9:26:20
|
|
|
|
Naska
|
Živijo punce! Evo mene nazaj... Mislim, da sem prav prišla... V glavnem, v ponedeljek 18.5. se grem dogovarjati za naprej.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 9:36:59
|
|
|
|
miklarom
|
jutro drage moje!!! miska73 - ti kar pridi k meni, ni blema bom full vesela, pa Blanč tud lahk zraven pripelješ,.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 10:10:02
|
|
|
|
Lu33
|
punsha - oprosti za pozen odgovor, se poizkušam malo umaknit iz foruma, ker me vsaka slaba novica spomni na vse kar sem mogla pretrpet, pol se pa začnem ubadat z kakšnimi pesimističnimi mislimi - to pa ni ravno dobro. Upam, da razumeš. Vsake toliko časa pa vseeno pridem mal pokukat, da vidim kako napreduješ! Seveda želim tudi vsem ostalim borkam veliko sreče! Bravo za folikle , imaš res lepe velikosti, jaz sem imela manjše... Samo dva sta bila res dovolj velika. Na koncu sem imela tudi samo dva kvalitetna zarodka. Drugače se pa ne počutim ravno najbolje - slabosti čez cel dan, pa v trebuhu me boli, še posebej ko vstanem in sedem. Še dobro, da imam jutri UZ, pa bomo videli kaj je...Drugače sem pa že 8 tednov in 2 dni!! Saj gre kar hitro naprej. Držim pesti za jutri!!! Naj bo punkcija čim manj boleča!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 10:21:17
|
|
|
|
BarbiG
|
Dan. Najprej hvala vsem za dobre želje in navijanje. Sem glih kar domov prišla, ampak imam precej mešane občutke. Tako malo foliklov kot jih imam tokrat še nisem imela. Imam sicer štiri: enega na levi strani in tri na desni strani. Veliki pa so 12, 14, 15, 15. Endometrij 12. Zdej lahko samo upam, da bodo ti štirje dovolj kvalitetni, da se bodo oplodil. sicer pa za seznamček, naslednji UZ imam v soboto 16.5.09 in verjetno bodo takrat že dovolj veliki za stopko. Mi pa zgleda Menopur da manj foliklov kot Gonal, razlika pa je tudi v tem, da mi sedaj hitreje rastejo. Vsaj nekaj je boljše kot pri Gonalu. Me pa zanima, katera je ta tanova zdravnica. Je blond, dolgi lasje, globok glas. Je ne poznam in tudi ko sem tam spraševala punce, ni nobena vedela odgovora.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 10:22:38
|
|
|
|
miklarom
|
bravo za folikle, sedaj pa boš počasi prišla do konca
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 10:28:57
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom bravo za folikle, sedaj pa boš počasi prišla do konca Nekaj sem tamle pri sosedih brala o tvojem sedmem čutu. A mi mal poveš kakšenga iamš glede mene? Ker zdele mam tako mešane občutke, da sploh ne vem več, kaj naj si mislim. Sicer pa ti moram povedat, da sem jaz imela pred sedmimi leti točno tak bhcg, ki pa je do danes zrasel v že skoraj 6-letnega nagajivčka.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 10:40:32
|
|
|
|
punsha
|
Lu33 - čisto razumem, da se malo odmikaš od foruma. Je res , da te včasih kakšni slabi rezultati kar malo potolčejo in potem razmišljaš vse sorte. Je pa tudi res, da je lahko dobra opora, vzpodbudne besede vedno pridejo prav. O ti srečka nosečka, vidim da ti malo nagaja tale pikica in išče tvojo pozornost (ko ti je slabo). Jutri pa le dobro opravi, bom mislila nate. pa čim več pozitivnih misli, te delajo čudeže veš . Jaz pa jutri na punkcijo ja. Sem videla, da je tebe grozno bolelo. No vidiš, pa imaš kljub majhnemu št.zarodkov sedaj pod srčkom še eno pikico. Ali so ti oba vstavili, al so drugega zamrznili? Hvala za navijanje Tudi tebi srečno naprej
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 10:41:53
|
|
|
|
miklarom
|
moj sedmi čut me nikoli ne vara. jaz sem že januarja zase slutila, da bo to leto mije leto in maj mesec bo moj najlepši in je evo ga tudi ti boš kmalu brezkrbi, vse boste v to sploh ni dvoma
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 10:48:02
|
|
|
|
kimsy
|
miklarom - kaj pa zame praviš?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 10:51:48
|
|
|
|
miklarom
|
pa nisem jaz vedeževalka
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 10:56:43
|
|
|
|
Lu33
|
Vstavili so mi eno pikico, imam pa še enega zamrznjenčka.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 11:08:34
|
|
|
|
Sunia
|
Ojla punce , da se še jaz malo javim. Pet inekcij gonala je za mano...jajčniki mi delajo 100 na uro. Na trenutke se mi zdi, da mi bo vse eksplodiralo . V petek je UZ in takrat bomo videli, če je kaj napredka, saj mi na prvem UZ niso videli levega jajčnika na desnem pa bi naj bila cista. Tako, da z velikim strahom čakam petek.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 11:11:14
|
|
|
|
Aljonka
|
Suzi jaz sem za enkrat ok, sem doma in mi je kar mal dolgcajt še dobro, da mam vas, da se lahko večkrat dnevno mal sprostim ko vas prebiram! Barbi pol si pa približno isto reagirala na menopur kot jaz, hitrejša rast pa velik manj jih je blo ampak sem preprićana, da so zato pa bolj kvalitetni, tako da glavo gor pa gremo naprej!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 11:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
barbi, bravo za folikle, endometrij je pa sploh super!!! Zdravnica je pa Šalamon al neki takega, če mislimo isto.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 11:38:22
|
|
|
|
kimsy
|
barbiG - po moje je to tud dr. Šalamu(o)n, nekaj takega. Kar čedna, bolj mlada, ampak izgleda bolj kot ne neprijazna. Men je ona skoz delala UZ-je, punkcijo ciste in puncijo. Pa mi je bla kar fajn, me ni nč bolelo. Je pa bolj redkobesedna.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 11:41:03
|
|
|
|
BarbiG
|
Punce hvala. Sej zdaj lohk računam bolj na kvaliteto kot kvantiteto. Iiiiiiii, Miklarom ma pa nov avtarček. Suzy, ja verjetno misliva isto. Sej se mi zdi, da je samo ona ta frišna tam. Me pa veseli, da ti je precej bolje. Držim pesti, da se ti po tejle kalvariji zgodi .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 11:43:00
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy barbiG - po moje je to tud dr. Šalamu(o)n, nekaj takega. Kar čedna, bolj mlada, ampak izgleda bolj kot ne neprijazna. Men je ona skoz delala UZ-je, punkcijo ciste in puncijo. Pa mi je bla kar fajn, me ni nč bolelo. Je pa bolj redkobesedna. Kimsy hvala. Povej timeni, kakšno je pri tebi stanje?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 12:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
kimsy, men je bila tud všeč tale zdravnica! barbi, tudi jaz tebi želim enako!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 12:10:11
|
|
|
|
kimsy
|
barbiG - za enkrat še belina, ampak vsi znaki M še vedno prisotni. Včeraj se je od sodelavke mož obesu, me je tok zvilo, da sm šla full s strahom na wc. Testa si ne upam dela. Če pa do petka ne bo, zjutraj ziher CB nardim, da ne bom pol preveč razočarana. Aja, men je ta ista dr tud naštela 8 foliklov, na koncu mi jih je pa prav ona spunktirala 24.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 12:23:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 babe jaz sem že poslala telegram....od vseh RR tet........ Zarjica in ostale RR tetke najlepša vam hvala za telegram! čudovito presenečenje je bilo!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 12:27:50
|
|
|
|
ledenka
|
tkole, da se še tu javim hvala za vse čestitke in SMSje sem izbrskala, da je Zarja glavni krivec za telegram luv ju, my horny teddy! mišmiš, za tebe držimo vse pesti in tačke, kar jih je pri bajti! Maks je priden, je, se carta, jaz pa moram kar počivat, čeprav sem CR super prenesla in hitro okrevala. priporočam spinalno anestezijo! slikce bodo samo, da jih dam na računalnik. enkrat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?