|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
12.5.2009 18:20:14   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Sreda, 13.05.  
BarbiG - UZ
Lana08 - punkcija
citrončica - punkcija

JAZ, TUDI NAVIJAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem, dajmo punce dobro opravite jutri user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
12.5.2009 18:44:27   
Reby

Sreda, 13.05.  
BarbiG - UZ
Lana08 - punkcija
citrončica - punkcija

JAZ, TUDI NAVIJAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tut jaz navijam user posted image  user posted image  user posted image

Lana in Citrončica - želim vama čimveč lepih jajčec in da se lepo oplodijo
Barbi - sosedika, naj folikli lepo rasejo 

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
12.5.2009 18:47:26   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

Reby, kar se tiče narkoze....ja, sej zato sm js tko mal fu...njena, sm fasala že 10 tavelikih narkoz!!user posted image   Te, ki jih dajo pri punkciji pa so take bolj blage...kukr npr pri #s$p%l&a=v$u#, al pa pri CR-ju...baje d se reče dormicum. se pravi d samo malo bolj globoko spiš.user posted image

Hahaha, joj ti naš kuhan rakec user posted image  A prideš v petek?

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
12.5.2009 19:15:15   
lana08
Miklarom user posted image user posted image user posted image  čestitam in ti želim res lepo nosečnost.

Mismis boš pa naslednji teden videla user posted image user posted image . Samo optimizem velja.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
12.5.2009 19:15:31   
Anonimen
miklarom, še enkrat - ČESTITKE!! Če si kdo zasluži + sta to vidva! Uživajta!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje: a ti že takoj tam v sprejemni povejo koliko celic se je oplodilo ali šele kasneje ko prideš v ordinacijo? Pa kdaj te vprašajo (če te) koliko želiš, da ti jih vstavijo? Ker meni je dr D rekel že na razgovoru, da mi bojo dali enega zaradi moje mladosti. Sem pa zadnjič govorila s punco, ki je ravno toliko stara in so ji dali dva, brez da bi vprašali.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
  Neposredna povezava do sporočila: 4080
12.5.2009 19:28:11   
Anonimen
Zdle berem napotke za ET: a je res dobro jest baby asprin? Koliko pa?

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
12.5.2009 19:29:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Zdle berem napotke za ET: a je res dobro jest baby asprin? Koliko pa?

Suzi, to je aspirin 100, jemlješ ga pa od punkcije do pozitivnega testa. Aspirin naj bi povzročil prekrvavitev maternice, zaradi česar naj bi se zarodki lažlje vgnezdili.

To prakticira predvsem Reš, na GK LJ pa niso nagnjeni k temu, vendar ga ženske kljub temu jemljemo na lastno roko

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
12.5.2009 19:40:42   
Anonimen
mismis, hvala. user posted image  Ga grem jutri nabavit, ker moram itak v lekarno.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4083
12.5.2009 19:45:14   
miska73

evo mene na javljanju. naprej naj se vam vsem zahvalim, za vse tegobe, nesrečne trenutke skratka vse, da ste me bodrile s tolažilnimi besedabi in še več bi lahko naštevala, skratka zlate punce ste vse tuukaj goruser posted image user posted image user posted image , brez vas sigurno ne bi prišla tako daleč. hvala vsem tudi ker ste skos navijale in glej ga zlomka je tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala user posted image , presrečna sva obauser posted image user posted image user posted image user posted image .

vsem tukaj želima oba res iskreno  iz srca da tudi vam uspe dočakati ta srečni dogodek in navijala bom seveda še skos naprej, a, ne nikamor ne grem, jaz ostajam z vami, user posted image user posted image user posted image

Sosedika moja kolk sem jst vesela...
Te pridem ob priliki objemčkat v živo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
12.5.2009 19:47:48   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismis, hvala. user posted image  Ga grem jutri nabavit, ker moram itak v lekarno.

Oj ta druga sosedika...
Jst sem začela jemat aspirin ene dva pred transferjem.
Ampak sem si kar šumečo aspirin tableto lomila na manjše dele.
Važno da vzameš ene 100mg ( to je pa četrtina šumečke)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
12.5.2009 19:51:29   
Anonimen
Punce, hvala. user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 4086
12.5.2009 20:15:53   
Aljonka

Sreda, 13.05.  
BarbiG - UZ
Lana08 - punkcija
citrončica - punkcija

TUD JAZ NAVIJAM
Barbi veliko in velike folikle ti želim
Lana in cintrončica želim vama nič bolečin in veliiiko celic
Miklarom iskrene čestitke!
Kimsy bravo za tolk otročičku
Mismis glavno da rastejo za srček bo še celo življenej čas
Punsha bravo za stopko
S.Suzi kako se ti počutiš?

No pa sem dons spet nekaj novega zvedla tole za aspirinčke sam je zame že mal prepozno, no ja bom pa za drugič vedla.

No vse se lepo imejte grem nazaj na desni bok in držim pesti za vse nas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
12.5.2009 20:21:48   
andreja 07
čer
kot sem zasledila na tej strani je   miklarom  uspelo
ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SREČNO DO KONCA.

Vsem ki imate punkcijo ali transferje držim pesti in navijam.

No jaz sem celo doma-iz bolnice in me vse boli od ležanja da o tem d ačutim krče (varianta)popadki sploh ne govorim ampak tudi to bo minilo.

Grejem 2 pikice pa da vidimo kako bom uspešna noga je sicer boljša ampak dobra pa sploh ne. Imela sem antibiotik v žilo sedaj ga mama spet v tabletih ker so krvni izvidi ok. glede zatekanja noge pa nebi ker imam hlod sicer manjši samo bolečine so pa nore kost tako boli da se mi kar rola  in komaj čakam da noč prespim normalno,ker do sedaj mi to še ni uspelo.

To bo na kratko moje javljanje ker moram spet v postlo. za nazaj nisme nič prebrala bom ob proliki ,ko se malo sestavim.
 Vsem želim vse dobro  in SREČNO

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
12.5.2009 20:23:52   
sonček85

evo mene na javljanju. naprej naj se vam vsem zahvalim, za vse tegobe, nesrečne trenutke skratka vse, da ste me bodrile s tolažilnimi besedabi in še več bi lahko naštevala, skratka zlate punce ste vse tuukaj goruser posted image user posted image user posted image , brez vas sigurno ne bi prišla tako daleč. hvala vsem tudi ker ste skos navijale in glej ga zlomka je tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala user posted image , presrečna sva obauser posted image user posted image user posted image user posted image .

vsem tukaj želima oba res iskreno  iz srca da tudi vam uspe dočakati ta srečni dogodek in navijala bom seveda še skos naprej, a, ne nikamor ne grem, jaz ostajam z vami, user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image .jeeee še tukaj čestitke draga moja sodelavka.Jokala sem od sreče k sem zvedela.jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image Sedaj pa srečno do konca in komaj čakam skupno vozičkanje user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
12.5.2009 20:29:01   
Anonimen
aljonka, hvala, jaz sem sedaj že kar ok. Sicer še bolj počivam, ker drugače me takoj začne bolet, ampak je že ful boljše kot je bilo. user posted image  Pa ti? Kako se počutiš?

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4090
12.5.2009 20:29:31   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala user posted image , presrečna sva obauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Iskrene čestitke! user posted image      user posted image     user posted image     user posted image

Mi je kar dalo veliko enrgije ko sem prebrala kako dolgo si se trudla za bejbija.
Veliko sreče še naprej in uživaj v user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
12.5.2009 21:12:29   
Zvezdica

Tole pa je veselje danes!!!!!! draga moja, čimlepšo nosečnst, veliko brcik in zdrave user posted image

lupčka in objem.

i belive i can fly....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
12.5.2009 21:13:39   
Zvezdica
Mismis...a taka dva falotka imaš? V katerem t pa si?
in kdaj imaš UZ naslednji teden?

Dobiš ZS.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
13.5.2009 6:35:10   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
13.5.2009 8:23:23   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

ali imamo že kaj novičk??? Kot vidim, je danes kar precej prester urnik user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
13.5.2009 8:25:12   
kimsy
Dobro jutro
A ste vse zaspale, k je tok oblačno in zaspano vreme?user posted image
No, razen Reby, k nam je spet tako lepo kavico postregla - hvala!
Sreda, 13.05.  
BarbiG - UZ
Lana08 - punkcija
citrončica - punkcija

Držim pesti za vse današnje akterke!user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
13.5.2009 8:29:24   
blanč
MIKLAROM ćrstitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti lepo, mirno nosečnost.
Mismis tebi pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bosta tudi srčka kmalu začela delati.
Sreda, 13.05.  
BarbiG - UZ
Lana08 - punkcija
citrončica - punkcija
navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
13.5.2009 8:30:54   
sonček33
Miklarom ma ti iz srca privoščim in se res vesela za vaju. Spet potrdilo, da je treba vztrajat, čeprav je včasih že tako hudo, da bi človek vse skupaj pustil.

Kje je Pija??

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
13.5.2009 8:36:44   
sonček33
Mismis - pa tebe mam tud rada in sem tut vesela...jupi

navijam za današnje akterke!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
13.5.2009 8:39:48   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mismis - pa tebe mam tud rada in sem tut vesela...jupi

navijam za današnje akterke!

ma saj mam jest tebi tut rada user posted image user posted image user posted image  pa to itak veš.

Pija se pa res že nekaj časa ni javila, pa tudi ostale pogrešam...

< Sporočilo je popravil mismis -- 13.5.2009 8:49:12 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?