Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 18:47:26
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Reby, kar se tiče narkoze....ja, sej zato sm js tko mal fu...njena, sm fasala že 10 tavelikih narkoz!! Te, ki jih dajo pri punkciji pa so take bolj blage...kukr npr pri #s$p%l&a=v$u#, al pa pri CR-ju...baje d se reče dormicum. se pravi d samo malo bolj globoko spiš. Hahaha, joj ti naš kuhan rakec A prideš v petek?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 19:15:15
|
|
|
|
lana08
|
Miklarom čestitam in ti želim res lepo nosečnost. Mismis boš pa naslednji teden videla . Samo optimizem velja.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 19:15:31
|
|
|
|
Anonimen
|
miklarom, še enkrat - ČESTITKE!! Če si kdo zasluži + sta to vidva! Uživajta!! Eno vprašanje: a ti že takoj tam v sprejemni povejo koliko celic se je oplodilo ali šele kasneje ko prideš v ordinacijo? Pa kdaj te vprašajo (če te) koliko želiš, da ti jih vstavijo? Ker meni je dr D rekel že na razgovoru, da mi bojo dali enega zaradi moje mladosti. Sem pa zadnjič govorila s punco, ki je ravno toliko stara in so ji dali dva, brez da bi vprašali.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 19:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdle berem napotke za ET: a je res dobro jest baby asprin? Koliko pa?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 19:29:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Zdle berem napotke za ET: a je res dobro jest baby asprin? Koliko pa? Suzi, to je aspirin 100, jemlješ ga pa od punkcije do pozitivnega testa. Aspirin naj bi povzročil prekrvavitev maternice, zaradi česar naj bi se zarodki lažlje vgnezdili. To prakticira predvsem Reš, na GK LJ pa niso nagnjeni k temu, vendar ga ženske kljub temu jemljemo na lastno roko
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 19:40:42
|
|
|
|
Anonimen
|
mismis, hvala. Ga grem jutri nabavit, ker moram itak v lekarno.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 19:45:14
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mene na javljanju. naprej naj se vam vsem zahvalim, za vse tegobe, nesrečne trenutke skratka vse, da ste me bodrile s tolažilnimi besedabi in še več bi lahko naštevala, skratka zlate punce ste vse tuukaj gor , brez vas sigurno ne bi prišla tako daleč. hvala vsem tudi ker ste skos navijale in glej ga zlomka je tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala , presrečna sva oba . vsem tukaj želima oba res iskreno iz srca da tudi vam uspe dočakati ta srečni dogodek in navijala bom seveda še skos naprej, a, ne nikamor ne grem, jaz ostajam z vami, Sosedika moja kolk sem jst vesela... Te pridem ob priliki objemčkat v živo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 19:47:48
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi mismis, hvala. Ga grem jutri nabavit, ker moram itak v lekarno. Oj ta druga sosedika... Jst sem začela jemat aspirin ene dva pred transferjem. Ampak sem si kar šumečo aspirin tableto lomila na manjše dele. Važno da vzameš ene 100mg ( to je pa četrtina šumečke)
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 19:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, hvala.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 20:15:53
|
|
|
|
Aljonka
|
Sreda, 13.05. BarbiG - UZ Lana08 - punkcija citrončica - punkcija TUD JAZ NAVIJAM Barbi veliko in velike folikle ti želim Lana in cintrončica želim vama nič bolečin in veliiiko celic Miklarom iskrene čestitke! Kimsy bravo za tolk otročičku Mismis glavno da rastejo za srček bo še celo življenej čas Punsha bravo za stopko S.Suzi kako se ti počutiš? No pa sem dons spet nekaj novega zvedla tole za aspirinčke sam je zame že mal prepozno, no ja bom pa za drugič vedla. No vse se lepo imejte grem nazaj na desni bok in držim pesti za vse nas!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 20:21:48
|
|
|
|
andreja 07
|
čer kot sem zasledila na tej strani je miklarom uspelo ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SREČNO DO KONCA. Vsem ki imate punkcijo ali transferje držim pesti in navijam. No jaz sem celo doma-iz bolnice in me vse boli od ležanja da o tem d ačutim krče (varianta)popadki sploh ne govorim ampak tudi to bo minilo. Grejem 2 pikice pa da vidimo kako bom uspešna noga je sicer boljša ampak dobra pa sploh ne. Imela sem antibiotik v žilo sedaj ga mama spet v tabletih ker so krvni izvidi ok. glede zatekanja noge pa nebi ker imam hlod sicer manjši samo bolečine so pa nore kost tako boli da se mi kar rola in komaj čakam da noč prespim normalno,ker do sedaj mi to še ni uspelo. To bo na kratko moje javljanje ker moram spet v postlo. za nazaj nisme nič prebrala bom ob proliki ,ko se malo sestavim. Vsem želim vse dobro in SREČNO
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 20:23:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mene na javljanju. naprej naj se vam vsem zahvalim, za vse tegobe, nesrečne trenutke skratka vse, da ste me bodrile s tolažilnimi besedabi in še več bi lahko naštevala, skratka zlate punce ste vse tuukaj gor , brez vas sigurno ne bi prišla tako daleč. hvala vsem tudi ker ste skos navijale in glej ga zlomka je tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala , presrečna sva oba . vsem tukaj želima oba res iskreno iz srca da tudi vam uspe dočakati ta srečni dogodek in navijala bom seveda še skos naprej, a, ne nikamor ne grem, jaz ostajam z vami, .jeeee še tukaj čestitke draga moja sodelavka.Jokala sem od sreče k sem zvedela.jeeeeeeee Sedaj pa srečno do konca in komaj čakam skupno vozičkanje
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 20:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
aljonka, hvala, jaz sem sedaj že kar ok. Sicer še bolj počivam, ker drugače me takoj začne bolet, ampak je že ful boljše kot je bilo. Pa ti? Kako se počutiš?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 20:29:31
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: miklarom uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala , presrečna sva oba . Iskrene čestitke! Mi je kar dalo veliko enrgije ko sem prebrala kako dolgo si se trudla za bejbija. Veliko sreče še naprej in uživaj v .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 21:12:29
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo mene na javljanju. naprej naj se vam vsem zahvalim, za vse tegobe, nesrečne trenutke skratka vse, da ste me bodrile s tolažilnimi besedabi in še več bi lahko naštevala, skratka zlate punce ste vse tuukaj gor , brez vas sigurno ne bi prišla tako daleč. hvala vsem tudi ker ste skos navijale in glej ga zlomka je tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala , presrečna sva oba . vsem tukaj želima oba res iskreno iz srca da tudi vam uspe dočakati ta srečni dogodek in navijala bom seveda še skos naprej, a, ne nikamor ne grem, jaz ostajam z vami, Tole pa je veselje danes!!!!!! draga moja, čimlepšo nosečnst, veliko brcik in zdrave lupčka in objem.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 12.5.2009 21:13:39
|
|
|
|
Zvezdica
|
Mismis...a taka dva falotka imaš? V katerem t pa si? in kdaj imaš UZ naslednji teden? Dobiš ZS.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 6:35:10
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 8:23:23
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj ali imamo že kaj novičk??? Kot vidim, je danes kar precej prester urnik
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 8:30:54
|
|
|
|
sonček33
|
Miklarom ma ti iz srca privoščim in se res vesela za vaju. Spet potrdilo, da je treba vztrajat, čeprav je včasih že tako hudo, da bi človek vse skupaj pustil. Kje je Pija??
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 8:36:44
|
|
|
|
sonček33
|
Mismis - pa tebe mam tud rada in sem tut vesela...jupi navijam za današnje akterke!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 13.5.2009 8:39:48
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mismis - pa tebe mam tud rada in sem tut vesela...jupi navijam za današnje akterke! ma saj mam jest tebi tut rada pa to itak veš. Pija se pa res že nekaj časa ni javila, pa tudi ostale pogrešam...
< Sporočilo je popravil mismis -- 13.5.2009 8:49:12 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?