|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
14.5.2009 10:00:16   
kimsy
mismis - ja, še belina... Test pa pade jutri, ampak kar krvni, če me prej kaj ne preseneti. Si ga ne upam delat doma. user posted image  Do kdaj pa moreš bit zj. na GKLJ? A zjutraj si vseeno dam utrogestan, al kako je to?

Še malo navijanja:
četrtek, 14.05.  
punsha - punkcija

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
14.5.2009 10:04:31   
miklarom
kimsy - bravo za beli in že danes ti močno držim pesti za jutrišnji testuser posted image user posted image user posted image , saj bo pokazal velik +, boš videla

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
14.5.2009 10:17:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

mismis - ja, še belina... Test pa pade jutri, ampak kar krvni, če me prej kaj ne preseneti. Si ga ne upam delat doma. user posted image  Do kdaj pa moreš bit zj. na GKLJ? A zjutraj si vseeno dam utrogestan, al kako je to?

Ti kar zjutraj naredi CB, da boš bolj mirna. Z mano sta bili dve na krvnem, ki nista naredili CB-ja, to sta bili živčni tiste 4 ure, ko smo čakali, mislim že jaz sem bila, one so bile pa še 2x bolj.

Na GK LJ bodi tam okoli 8. ure, ker moraš potem v Leonišče po napotnico za UZ, tam pa odprejo sprejemno pisarno šele ob 8.15, tako da je brezveze, da si prekmalu.
Pa vzemi s seboj kaj za brati, ker do 12. ure ali pa še dlje je kar dolga, da ti ne bo dolgčas.

Držim pestke, da bo jutri visoka beta user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
14.5.2009 11:44:23   
citrončica
Vsem hvala za lepe želje,
zdaj pa že razmišljam , kako v Lj napredujejo moji otrociuser posted image ,

lana, upam, da naju cel vrtec počakauser posted image user posted image , jaz bom z dvema čisto zadovoljna, seveda tudi z enim, a vseeno mislim, da mu bo druščina prav prišlauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
14.5.2009 12:09:03   
punsha
Poročam moje rezultate, pridelala sem 12 celicuser posted image , punkcija je bila pa skoraj neboleča. Na desni strani sem komaj čutila, levo je pa malo bolelo (ker je bila tam operacija in je bolj občutljivo), ampak ni bilo prav nič hudo. Je tale dr. Drobnič prav nežen user posted image ET imam v torek, 19.5..
Tale Utrogestan pa 3x na dan po 2 - po jedi. Drži?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
14.5.2009 12:25:35   
Anonimen
kimsy, super za belino!!! Jutri pa nikar ne skrbi - čutim, da bo +!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punsha, super za 12 celic in nebolečo punkcijo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, ultro.. pa tako jemlji. Čez dva dni pa potem v nožnico. user posted image

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4156
14.5.2009 12:29:00   
miklarom
punsha - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  za 12.celic, super, zdaj pa naj se ti kar vse oplodijo, in naj te veselo pričakajo

kimsy - ja jaz tudi že čutim na vodiuser posted image , da si user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
14.5.2009 12:38:48   
mismis
Punsha, čestitke za 12. celic. user posted image user posted image user posted image  Kot vidiš, ni število celic odvisno od števila foliklov.
Še enkrat bravo, sedaj pa lepo počivaj in mantraj, da so se celice lepo oplodile in se delijo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
14.5.2009 12:40:40   
mismis
AKTUALNO  

Petek, 15.05. 
Sunia - UZ
zup 2 -UZ
Skuštrana Suzi - ET

Sobota, 16.05. 
BarbiG - UZ

Ponedeljek, 18.05. 
Naska -posvet
Lana08 - ET
citrončica - ET

Torek, 19.05. 
punsha - ET

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Torek, 19.05.
Grethy

OBJEMČKI 

user posted image Kiwi, BEBIII  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Kimsy  greje  user posted image user posted image test 15.05.
AnonimnaT  greje  user posted image user posted image test 18.05.
Lana70  greje  user posted image user posted image test 18.05.
Andreja07  grejeuser posted image user posted image test 23.05.
Aljonka  grejeuser posted image user posted image test 25.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Naska (dr. Reš, PO, posvet 18.5.)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 alias Veliki Škrat (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, dr. Pinter)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Bit, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image          

user posted image  Sapi (LJ)
    user posted image  Miklarom (MB)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli
     tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

V petek 15.5.2009 od 19. ure dalje se torej dobimo v Kongu (Savlje), da skupaj spijemo kakšno pivo za rast foliklov user posted image , da kakšno rečemo, se malo nasmejimo. Se vidimo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4159
    14.5.2009 12:42:04   
    miska73
    IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Poročam moje rezultate, pridelala sem 12 celicuser posted image , punkcija je bila pa skoraj neboleča. Na desni strani sem komaj čutila, levo je pa malo bolelo (ker je bila tam operacija in je bolj občutljivo), ampak ni bilo prav nič hudo. Je tale dr. Drobnič prav nežen user posted image ET imam v torek, 19.5..
    Tale Utrogestan pa 3x na dan po 2 - po jedi. Drži?

Saj ni čudno, da si komaj vedla, da ti kaj dela... če je bil pa naš Dr. D. On je res majstr za punkcijo.  user posted image user posted image user posted image
    Pa čestitke za lep rezultat.

Čestitke tudi Lani in Citrončici za včerajšnji izkupiček.

Suzi še malo še malo... pa greš po otročke.

Kimsy dobr kaže... pa kako lahko zdržiš, da ne greš delat testka?
    Drgač pa jemlji Utrogestan dokler ti ga ne zmanjka, tudi jutro pred testom.

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 4160
    14.5.2009 12:51:18   
    Lu33
    punsha bravo!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prav vesela zate!

Navijam še naprej!

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 4161
    14.5.2009 13:08:24   
    mlinčka
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

pogrešam pa zadnje čase kar precej deklet: MBT1979, T1979, Suska, Pikovit, naša mama Mlinčka,...in še in še, da sploh ne naštevam

Mama mlinčka je ves čas z vami, napeto spremlja user posted image  in navija user posted image . Sploh tale dva tvoja čmrlčka mi ne data miru, ko tkole mamico hecata. Prov razmišljam, zakaj mora še potem, ko končno rata, bit vse tako zakomplicirano. Drži se nam, bejba!!!

Punshauser posted image za lep pridelek! Ja, naš dr. D ma res roko za te zadeve.

Kimsy, carica si, če ne boš pred krvnim delala testa! Mene bi pobralo, majkemi user posted image !

Ko sem ravno tukaj, še kratko poročilce z včerajšnjega UZ. Obe pupiki sta obrnjeni glavično (da bi le tako ostali), imata okol kilce in pol (ena mal več, druga mal manj) in sta super user posted image . Me sicer že precej zmatrata, ampak mami bo že potrpela. 

Kar tako naprej, punce, samo nikoli obupat!!! 

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4162
    14.5.2009 13:08:30   
    Anonimen
    punshca, koliko si pa imela foliklov? Drugače bom pa jaz tud naslednjič zahtevala dr. D za punkcijo, če ne bo šlo z narkozo. Al pa če me z enim kladivom ruknejo po glavi, meni je vseeno. user posted image

miška, ja, še malo..user posted image  Danes sem celo dopoldne hodila okrog, da sem se malo zamotila - sem šla na kavico, pa k optiku, pa v trgovino.. kljub bolniški. user posted image  Zdajle grem pa še malo počivat in kaj dobrega pojest (beri banjico planice!!! user posted image ), potem greva pa s user posted image  v šolo.

(odgovor članu Lu33)
      Neposredna povezava do sporočila: 4163
    14.5.2009 13:19:45   
    mismis
    Mlinčkaaaaaaaa, lepo da si se nam javila. Pa pupe že vadijo skok na glavo user posted image user posted image user posted image  pridne, kar naj tako ostane. Pa že 31. teden si, ma kako hitro gre to. Še malo pa bomo v Kongu pili na tvoje zdravje in zdavje tvojih pup user posted image user posted image user posted image . Kako se pa ata Mlinček drži?

S.Suzi, kakšnega kužija pa imaš? In koliko je star? Upam tudi, da ni kakšen velik kužon (kot ga imam jaz user posted image ), ker priznam, da je to meni malo delalo probleme po ET-ju, ko sva še hodila v malo šolo. Ves čas sem se bala, da me bo močno potegnil in da bo šlo naprej. No, saj zdaj se še vedno tega bojim, ampak ga je k sreči moj user posted image  prevzel, s tem mislim jutranje in popoldanske sprehode. Jutri bo pa tvoj D dan, ti kar reci, da ti pokličejo dr. D-ja, še sploh ker ste se tako zmenili. Tudi jaz sem takrat prosila zanj, a je bil žal zaseden.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4164
    14.5.2009 13:32:14   
    lana08
    Ojla punce, hvala za dobre želje prav vsem.
    Punkcija ni bila nič kaj nežna ker jo je delala ena specializantka, ampak nekje se pač morajo naučiti user posted image  

Citrončica tudi jaz verjamem, da se naši otročki že lepo razvijajo.

Punsha bravo za 12 celic, naj se lepo oplodijo in te pričakajo v torek.

Kimsi želim ti visok Bhcg jutri.

Suzi tebi pa da dobiš lepe blastocite v varstvo.

Mismis upam da te tvoja otročka nehata hecat in se kmalu pokažeta srčka. Bodi močnaaa.

Mlincka bravo za tvoji princeski, naj pridno rasteta še naprej in ubogata mamico.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4165
    14.5.2009 13:44:25   
    pilotina
    ojla punce

lani sem po petih krogih klomifena zanosila, ampak so mi v 10 t zaradi odmrtja ploda naredili abrazijo

zdej sem spet na klomifenu, teče sedmi krog...imam še eno škatlo in če ne zanosim, me bo G poslala v ambulanto za neplodnost...je hotela že lani, pa sem ravno zanosila...spermiogram dragega je bil lani okej...moja diagnoza pa je SPCO in brez klomifena nimam O (mela sem laparo in HSG, jajcevode imam prehodne, pregrade nimam)

v bistvu še nevem kaj pa kako...morava komaj na posvet...kako to gre...a bojo najprej spet poskusili naravno (s klomifenom) al tkoj na umetno...niti ne vem kam spadava midva...zato bi vas prosila, če bi mi razložile kaj lahko pričakujem
    ne vem kam bi šla...od vsega prebranega se najbolj nagibam k Rešu, sam ne vem kako to poteka

a mi lahko malo na kratko poveste...hvala, zlate ste user posted image
    vas stalno spremljam in sem za vsako posebej, ki ji rata srečna...prave borke ste user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4166
    14.5.2009 14:13:38   
    citrončica
    IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Punkcija ni bila nič kaj nežna ker jo je delala ena specializantka, ampak nekje se pač morajo naučiti user posted image   

potem sem bila jaz zadnja, kateri je Vogler naredil,
    potem pa specializantka naprej,
    upam, da si že bolje, no,
    saj v ponedeljek bo že vse pozabljeno....

vsem skupaj pozdravček,
    pa-pauser posted image

(odgovor članu lana08)
    Neposredna povezava do sporočila: 4167
    14.5.2009 14:20:13   
    mismis
    Pilotina, težko ti je napisati pravilen odgovor, veliko je odvisno tudi od tvojih let in finančnega stanja.
    Če ti finančno stanje ne dela težav, podji k Rešu, pri njemu boš, če bosta šla v samoplačniški postopek, veliko prej na vrsti kot bi bila na GK LJ ali v MB. Reš tudi nima konzilija, ampak se vse sam odloča, tudi veliko bolj eksperimentira z zdravili kot na GK LJ, kjer se več ali manj držijo ustaljenih postopkov in zdravil, za kar pa vsi vemo, da ne ustrezajo ravno vsaki ženski. Za Reša ti bodo več napisale ostale, Reševe punce, jaz ti lahko napišem samo za GK LJ.

In sicer, preden te bodo dali na konzilij, običajno naredijo tudi splošne preiskave, kot so HSG in če je potrebno tudi laparaskopijo, tvoj pa bo moral narediti spermiogram (tudi pri Rešu). Nato ti pregledajo še hormone v krvi, če sta s partnerjem negativna na spolne bolezni,...ko imaš zbrano vso papirologijo, le to tvoj izbrani G za neplodnost pošlje na konzilij, potem pa čakaš njihov odgovor, to lahko traja tudi do enega meseca. Ko dobiš potrditev s konzilija, se lahko prijaviš v postopek.

Razlika med Rešom in GK LJ, je tudi v tem, da te Reš spremlja čez cel postopek, na GK LJ te pa spremljajo različni zdravniki, pač kdor je dežuren tisti dan, tako da se lahko zgodi, da svojega izbranega zdravnika ves čas postopka niti ne vidiš (razen na hodniku user posted image ). Te menjave zdravnikov so pa velikokrat prav moteče, še sploh v teh postopkih.

No toliko zaenkrat, upam da sem ti vsaj malo pomagala pri odločitvi.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pilotina)
    Neposredna povezava do sporočila: 4168
    14.5.2009 14:20:47   
    lara light
    Mismis, čestitke za Gv!! Srček se kasneje pokaže, vsaj pri meni je bilo tako! Uživaj in čimveč relaksacije ter + misli!user posted image user posted image user posted image

Shuki, Zarja, Abra, Pija, Pikovit, Gigi, Želvica,..poljubček!

Ledenka, čestitke še tu za korenjaka!user posted image user posted image user posted image

Big škrat, kdaj se kaj vidimo? Upam, da prideš na zabavo....Imej se fajnuser posted image

Vsem novim nosečkam, čestitke, vsem trepetalkam obilo mirnih noči in navijam za plus!user posted image user posted image user posted image

Lp od nas3user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu pilotina)
    Neposredna povezava do sporočila: 4169
    14.5.2009 14:25:48   
    mismis
    Lara, hvala ti za dobre želje in pestke. V katerem tednu se je pa pri tebi pojavil srček???

Sem pa videla mala cukra na slikici, ma sem se čisto raznežila, jaz bi tudi to imel...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 4170
    14.5.2009 14:30:15   
    BarbiG
    Pozdravljene punce. Se mi vidi, da sem od včeraj na bolniški in sem danes malo izležavala, pa kosilo vmses skuhala, pa spet šla v horizontalo. Zdaj pa mislim, da bom zdržala biti budna. Če pa ne, pa najprej navijam za jutri.
    Petek, 15.05. 
    Sunia - UZ
    zup 2 -UZ
    Skuštrana Suzi - ET
                                                           user posted image user posted image user posted image

Kimsy, dobra si, da ne narediš testa. Da pa ne boš jutri do 12-tih živčna, pa vseen skoči po odvzemu krvi v lekarno bo CB in naredi test. Sej si itak srečka user posted image . Samo ti bo vseen lažje počakat na rezultate.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 14.5.2009 14:31:43 >

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 4171
    14.5.2009 14:31:09   
    Zvezdica
    Da pokažem cukrčka svojega :)

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4172
    14.5.2009 14:31:24   
    BarbiG
    Punsha user posted image user posted image user posted image  za 12 celic. Zdaj pa naj se lepo delijo in da te na ET-ju pričakata dve lepi blastocisti. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 4173
    14.5.2009 14:33:39   
    BarbiG
    Zvezdica iiiiiiiiiiiiii je tale tvoj sonček en velik cort. Se mi zdej tolk lušta. Pa kr naježla sem se. Sem zdele v enem takem čudnem občutljivem obdobju. Ne vem, ali je to zaradi hormonov ali pa je nekaj v zaku. Pa kamorkoli se ozrem so okol mene same user posted image . Upam, da je vse to dober znak, da se jim kmalu pridružim. Mater mene že zdaj živčki dajejo, kaj šele bo. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
    Neposredna povezava do sporočila: 4174
    14.5.2009 14:34:39   
    miklarom
    iiiiii, kak cukrček, pa še tako lepo se smejčka, pravi sonček jeuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 4175
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

vrtec ali ne
    fantek712

1 leto star otrok v vrtec,varstvo starih staršev, varuška?

vrtec (51%)

stari starši (37%)

varuška (10%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!