|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
5.5.2009 10:01:37   
pikovit
Mismis mislim nate :*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
5.5.2009 10:13:58   
Grethy
Je naša Ajsika še kar v porodni al sta že ven ušla z malčkom ?????

Dejmo pupca draga naša !!!! GO go go user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
5.5.2009 10:27:09   
Zvezdica
o žižetka mojauser posted image
Imaš ZS.

AJSI.... dihamo stabo punca. Gigi, morda veš kam je šla rodit?

i belive i can fly....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
5.5.2009 10:30:28   
Zvezdica
zvezdica, kakšnega cukra maš, se človek kar razneži in dobi prav nov elan, da gre naprej ..

Lana, hvala. res je cuker. Jast vam ga z veseljem pokažem, ker to je naš ivfovček, ki verjamem, da stimulira vsako posebej.
Zato vam ga pa tko rada kažem.

Ti imaš pa 18 d dan? No, jast sem lansko leto ravno takrat nardila testek in sta bili dve črtici user posted image . Upam in držim pesti tudi za vas.

i belive i can fly....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
5.5.2009 10:40:37   
Aljonka
Andreja čestitam za stopko,želim ti čim več najboljših celic in da se ti tale noga čim prej pozdravi
mišmiš komaj čakam da man kaj lepega sporočiš
barbi upam, da te dons ni več peklo, ko si se špiknila
Reby super kavica mmmm

Povejte mi prosim če katera ve za dr. Pucelj kdjo je to a je v redu? Jaz še nisem slišala za njo, sprašujem pa za prijateljico, ki se ravno sedaj pripravlja k prvemu postopku pa so ji svetovali naj si izbere njo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
5.5.2009 10:53:31   
kimsy
Aljonka - dr. Pucelj Ribič je starejša ginekologinja. Zelo prijazna in kar ok. Sam če bi si jst zbirala, si je ne bi zbrala. Pa ne vpraš zakaj ne, ker ne vem, jo pa nekaj punc zelo pohvali.
mismis - držim pesti za user posted image
andreja07 - čestitke za stopko! user posted image , pa upam, da nogo kmal uštimaš.
Reby - hvala za kavico. Kok si ti pridna, dežurna kavarica! user posted image

Pri meni je sicer še belina, sam mam vse simptome pms-ja, mozolčki, vročinski oblivi, tečnobauser posted image , zvijanje v trebuhu kot pred M... Tok da po moje je sam je vprašanje časa kdaj se bo ulila!

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
5.5.2009 11:06:09   
Zvezdica
Punce ...

Ajsika je povila Maksa, težkega 3.720g in dolgega 51cm. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke atiju in mamici, Maksu pa naj bo življenska pot posuta z rožicami
1.gif]

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 5.5.2009 11:07:56 >

i belive i can fly....

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
5.5.2009 11:06:27   
gigi1
PUPE IMAMO NOVEGA NEČAKA MAKSA 3720 IN 51 CM user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

AJSIKA ČESTITKE VAMA Z OČIJEM. MAKSU PA TOPLO DOBRODOŠLICO

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 5.5.2009 11:08:25 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
5.5.2009 11:26:44   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Punce ...

Ajsika je povila Maksa, težkega 3.720g in dolgega 51cm. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke atiju in mamici, Maksu pa naj bo življenska pot posuta z rožicami
1.gif]

bravo, to je bilo pa zelooo hitro opravljeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
5.5.2009 11:27:58   
lana70

zvezdica, kakšnega cukra maš, se človek kar razneži in dobi prav nov elan, da gre naprej ..

Lana, hvala. res je cuker. Jast vam ga z veseljem pokažem, ker to je naš ivfovček, ki verjamem, da stimulira vsako posebej.
Zato vam ga pa tko rada kažem.

Ti imaš pa 18 d dan? No, jast sem lansko leto ravno takrat nardila testek in sta bili dve črtici user posted image . Upam in držim pesti tudi za vas.

jap, zvezdica, 18.5. je dan D in upam, da bo tudi pri meni user posted image user posted image . V katerem poskusu pa si dobila tega cartka?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
5.5.2009 11:37:58   
kimsy

Ajsika čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
5.5.2009 11:41:03   
Zvezdica
jap, zvezdica, 18.5. je dan D in upam, da bo tudi pri meni . V katerem poskusu pa si dobila tega cartka?

V prvem.
Prvega sinčka sem zanosila natur, tegale pa v prvem Ivf postopku. kolikokrat si bila ti na IVfu?

Itak da bo, sam bod pozitivna. navijamo zate.

i belive i can fly....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
5.5.2009 11:42:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Ajsika, čestitke za malega korenjaka Maksa!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
5.5.2009 11:47:59   
miklarom
zvezdica -iiiiiiiiii, res maš lušneka cartega, bi si ga kar sposodla mal za pocartatuser posted image

ajsika - čestitke za našega korenjaka Maksa in vse čestitke tudi tebi in atijo, da bi vsi trije uživali v sreči in veseljuuser posted image pa še slikica za našega Maksa in mamico, ter atija

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
5.5.2009 11:49:49   
miklarom
kimsy - ne obupaj prehitro, morda pa le ni to znak za user posted image , saj vem kako tije, da imaš strah, saj tudi jaz ga imam, ko bi ti vedela kakouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
5.5.2009 12:00:35   
Pija76
Ojla,

upam, da ste fajn. Se sam na hitrco med kavico javljam - pokorno user posted image

Sapi čestitke!!!!!!!!!!!!! Diši pa po user posted image user posted image

Ajsika čestitke mamica!!! lepo se cartajte!

Mismis mislim nate!!!

Vsem ostalim stiskam peste!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
5.5.2009 12:47:55   
zarja1
Ajsi čestitke iz srca!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
5.5.2009 12:48:18   
lana70

jap, zvezdica, 18.5. je dan D in upam, da bo tudi pri meni . V katerem poskusu pa si dobila tega cartka?

V prvem.
Prvega sinčka sem zanosila natur, tegale pa v prvem Ivf postopku. kolikokrat si bila ti na IVfu?

Itak da bo, sam bod pozitivna. navijamo zate.

sedaj sem v prvem.....sem pa tudi jaz prvega naturuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
5.5.2009 12:48:34   
zarja1
babe jaz sem že poslala telegram....od vseh RR tet........

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
5.5.2009 12:50:47   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Kako si pridna Zarja. Povej, kam ti nakažem dinarčke - pošlji mi ZS!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
5.5.2009 13:13:28   
Grethy
Čestitke Ajsiki in Maksiju, pa sevede tudi ateku .... zdej ste pa družinca z malim detetom ... he he ... prav vam jeeee !!!!!!!!

Kje pa je naša draga Mismis ... matr nas pusti v skrbi čakat ... hopeshesallright ... thinkingofyou

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
5.5.2009 13:18:30   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Hvala srčica. Cmoka.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
5.5.2009 13:24:06   
andreja 07
MAKSI dobrodošel med nami,vse lepo tebiin tvoji družinici,mamici in atiju pa seveda iskrene čestitke.

lana 70 saj jaz nisme čakala sem bla že večkrat pr dr dans sem šele do svoje pršla kr je bila na dopustu  no izkupiček današnjeg aobisk aena konska enekcija retarfen...2400 v rit-to naj bi bil penicelin in če ne bo bolše imam že napotnico za v bolnico na infekcijsko. imam pa seveda še vedno strogo ležannje tako da vas zapuščam kolikor bom utegnila se vam seveda javim.

Navijam za vse čakajoče  ET - JEVKE IN TRANSFERJE. VSE DOBRO VSEM.Pa hvala za spodbudo.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
5.5.2009 13:30:39   
gigi1
Andreja upam, da bo pomagalo. Drži se user posted image user posted image user posted image

Zarči pridna si lubica. Bomo poračunale 12.06., ko prideš v Kongo user posted image
BTW pupe Kongo vabi 12.06., ko bo naša Zarja hodila okoli naših koncev  user posted image  user posted image  user posted image

Mišmiška je videla 2 GV. Za srčke je še prezgodaj. Zaenkrat lepo kaže user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
5.5.2009 13:38:33   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Andreja upam, da bo pomagalo. Drži se user posted image user posted image user posted image

Zarči pridna si lubica. Bomo poračunale 12.06., ko prideš v Kongo user posted image
BTW pupe Kongo vabi 12.06., ko bo naša Zarja hodila okoli naših koncev  user posted image  user posted image  user posted image

Mišmiška je videla 2 GV. Za srčke je še prezgodaj. Zaenkrat lepo kaže user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mišmiška user posted image user posted image superca. Držim že pesti za UZ naslednji teden.

user posted image Super za Kongo 12.06. z našo Zarjo.
Jst pa upam, da pade en Kongo že 15.05. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?