Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 10:01:37
|
|
|
|
pikovit
|
Mismis mislim nate :*
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 10:13:58
|
|
|
|
Grethy
|
Je naša Ajsika še kar v porodni al sta že ven ušla z malčkom ????? Dejmo pupca draga naša !!!! GO go go
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 10:27:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
o žižetka moja Imaš ZS. AJSI.... dihamo stabo punca. Gigi, morda veš kam je šla rodit?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 10:30:28
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica, kakšnega cukra maš, se človek kar razneži in dobi prav nov elan, da gre naprej .. Lana, hvala. res je cuker. Jast vam ga z veseljem pokažem, ker to je naš ivfovček, ki verjamem, da stimulira vsako posebej. Zato vam ga pa tko rada kažem. Ti imaš pa 18 d dan? No, jast sem lansko leto ravno takrat nardila testek in sta bili dve črtici . Upam in držim pesti tudi za vas.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 10:40:37
|
|
|
|
Aljonka
|
Andreja čestitam za stopko,želim ti čim več najboljših celic in da se ti tale noga čim prej pozdravi mišmiš komaj čakam da man kaj lepega sporočiš barbi upam, da te dons ni več peklo, ko si se špiknila Reby super kavica mmmm Povejte mi prosim če katera ve za dr. Pucelj kdjo je to a je v redu? Jaz še nisem slišala za njo, sprašujem pa za prijateljico, ki se ravno sedaj pripravlja k prvemu postopku pa so ji svetovali naj si izbere njo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 10:53:31
|
|
|
|
kimsy
|
Aljonka - dr. Pucelj Ribič je starejša ginekologinja. Zelo prijazna in kar ok. Sam če bi si jst zbirala, si je ne bi zbrala. Pa ne vpraš zakaj ne, ker ne vem, jo pa nekaj punc zelo pohvali. mismis - držim pesti za andreja07 - čestitke za stopko! , pa upam, da nogo kmal uštimaš. Reby - hvala za kavico. Kok si ti pridna, dežurna kavarica! Pri meni je sicer še belina, sam mam vse simptome pms-ja, mozolčki, vročinski oblivi, tečnoba , zvijanje v trebuhu kot pred M... Tok da po moje je sam je vprašanje časa kdaj se bo ulila!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 11:06:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
Punce ... Ajsika je povila Maksa, težkega 3.720g in dolgega 51cm. Čestitke atiju in mamici, Maksu pa naj bo življenska pot posuta z rožicami1.gif]
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 5.5.2009 11:07:56 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 11:06:27
|
|
|
|
gigi1
|
PUPE IMAMO NOVEGA NEČAKA MAKSA 3720 IN 51 CM AJSIKA ČESTITKE VAMA Z OČIJEM. MAKSU PA TOPLO DOBRODOŠLICO
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 5.5.2009 11:08:25 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 11:26:44
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Punce ... Ajsika je povila Maksa, težkega 3.720g in dolgega 51cm. Čestitke atiju in mamici, Maksu pa naj bo življenska pot posuta z rožicami1.gif] bravo, to je bilo pa zelooo hitro opravljeno
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 11:27:58
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica zvezdica, kakšnega cukra maš, se človek kar razneži in dobi prav nov elan, da gre naprej .. Lana, hvala. res je cuker. Jast vam ga z veseljem pokažem, ker to je naš ivfovček, ki verjamem, da stimulira vsako posebej. Zato vam ga pa tko rada kažem. Ti imaš pa 18 d dan? No, jast sem lansko leto ravno takrat nardila testek in sta bili dve črtici . Upam in držim pesti tudi za vas. jap, zvezdica, 18.5. je dan D in upam, da bo tudi pri meni . V katerem poskusu pa si dobila tega cartka?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 11:37:58
|
|
|
|
kimsy
|
Ajsika čestitke!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 11:41:03
|
|
|
|
Zvezdica
|
jap, zvezdica, 18.5. je dan D in upam, da bo tudi pri meni . V katerem poskusu pa si dobila tega cartka? V prvem. Prvega sinčka sem zanosila natur, tegale pa v prvem Ivf postopku. kolikokrat si bila ti na IVfu? Itak da bo, sam bod pozitivna. navijamo zate.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 11:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajsika, čestitke za malega korenjaka Maksa!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 11:47:59
|
|
|
|
miklarom
|
zvezdica -iiiiiiiiii, res maš lušneka cartega, bi si ga kar sposodla mal za pocartat ajsika - čestitke za našega korenjaka Maksa in vse čestitke tudi tebi in atijo, da bi vsi trije uživali v sreči in veselju pa še slikica za našega Maksa in mamico, ter atija
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 11:49:49
|
|
|
|
miklarom
|
kimsy - ne obupaj prehitro, morda pa le ni to znak za , saj vem kako tije, da imaš strah, saj tudi jaz ga imam, ko bi ti vedela kako
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 12:00:35
|
|
|
|
Pija76
|
Ojla, upam, da ste fajn. Se sam na hitrco med kavico javljam - pokorno Sapi čestitke!!!!!!!!!!!!! Diši pa po Ajsika čestitke mamica!!! lepo se cartajte! Mismis mislim nate!!! Vsem ostalim stiskam peste!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 12:47:55
|
|
|
|
zarja1
|
Ajsi čestitke iz srca!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 12:48:18
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica jap, zvezdica, 18.5. je dan D in upam, da bo tudi pri meni . V katerem poskusu pa si dobila tega cartka? V prvem. Prvega sinčka sem zanosila natur, tegale pa v prvem Ivf postopku. kolikokrat si bila ti na IVfu? Itak da bo, sam bod pozitivna. navijamo zate. sedaj sem v prvem.....sem pa tudi jaz prvega natur
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 12:48:34
|
|
|
|
zarja1
|
babe jaz sem že poslala telegram....od vseh RR tet........
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 12:50:47
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 babe jaz sem že poslala telegram....od vseh RR tet........ Kako si pridna Zarja. Povej, kam ti nakažem dinarčke - pošlji mi ZS!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 13:13:28
|
|
|
|
Grethy
|
Čestitke Ajsiki in Maksiju, pa sevede tudi ateku .... zdej ste pa družinca z malim detetom ... he he ... prav vam jeeee !!!!!!!! Kje pa je naša draga Mismis ... matr nas pusti v skrbi čakat ... hopeshesallright ... thinkingofyou
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 13:18:30
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 babe jaz sem že poslala telegram....od vseh RR tet........ Hvala srčica. Cmoka.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 13:24:06
|
|
|
|
andreja 07
|
MAKSI dobrodošel med nami,vse lepo tebiin tvoji družinici,mamici in atiju pa seveda iskrene čestitke. lana 70 saj jaz nisme čakala sem bla že večkrat pr dr dans sem šele do svoje pršla kr je bila na dopustu no izkupiček današnjeg aobisk aena konska enekcija retarfen...2400 v rit-to naj bi bil penicelin in če ne bo bolše imam že napotnico za v bolnico na infekcijsko. imam pa seveda še vedno strogo ležannje tako da vas zapuščam kolikor bom utegnila se vam seveda javim. Navijam za vse čakajoče ET - JEVKE IN TRANSFERJE. VSE DOBRO VSEM.Pa hvala za spodbudo.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 13:30:39
|
|
|
|
gigi1
|
Andreja upam, da bo pomagalo. Drži se Zarči pridna si lubica. Bomo poračunale 12.06., ko prideš v Kongo BTW pupe Kongo vabi 12.06., ko bo naša Zarja hodila okoli naših koncev Mišmiška je videla 2 GV. Za srčke je še prezgodaj. Zaenkrat lepo kaže
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 13:38:33
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Andreja upam, da bo pomagalo. Drži se Zarči pridna si lubica. Bomo poračunale 12.06., ko prideš v Kongo BTW pupe Kongo vabi 12.06., ko bo naša Zarja hodila okoli naših koncev Mišmiška je videla 2 GV. Za srčke je še prezgodaj. Zaenkrat lepo kaže Mišmiška superca. Držim že pesti za UZ naslednji teden. Super za Kongo 12.06. z našo Zarjo. Jst pa upam, da pade en Kongo že 15.05.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?