Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 9:19:55
|
|
|
|
Nina00
|
Dobro jutro! Mi smo preživeli en lep naporen družabno-delovni vikend, tako da mi danes konkretno manjka spanca
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 9:39:25
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pozdrav najprej.Še sem živa . V tem času ko me ni bilo so pri nas nekatere rahle spremembe .Gospodiča ne bi bila več leže ampak kar sede.Kar prosjačita za roke samo mami še ni naštudirala kako met obadva pokonci .Z anžejem imava vsak teden enkrat fizioterapijo se lepo razgibava.Dela vse kot en telovadec.Ta terapija je dejansko krepitev vseh mišic ,da roke ,noge funkcionirajo istočasno (za tiste ,ki vam morda ni jasno zakaj fz).Pri njemu je zaradi možganskih krvavitev možnost da bi bil po desni strani bolj šibek ampak kot sedaj kaže teh težav ne bo.Kravice pasema zato intezivno,da dobi moč.Glavica še ni tako močna čeprav se ful trudi.Bova že natrenirala. Roke so pri nas tudi postale sladke .Tomaž ,pa ima novo metodo ,da ko je zaspan zendra.Prej je vedno se sam uspaval zdaj ,pa si je premislil in je rekel ,da ne bo več tako priden . Drugače ,pa sta itak mamina carteka ,ateja ,pa tak ne poznata .To ,pa je že tema za drugič . Nič grem vas malo brat ,da ne bom ravno vsega zamudila. Tukaj ,pa še dokazno gra divo kako pri nas sedimo: Anže, da tako pridno vadi Si pa ne predstavljam kako imeti oba hkrati na rokah. Je že eden pošteno težak čez nekaj časa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 9:46:24
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: malibu23 nekaj mi povejte-avgusta gremo na morje...pa me zanima če mala mus mora imet bodi?ali jo lahko imam v kaki kiklci??ker imajo tak lepe po trgovinah da dol padeš ...na bodi pa če ji oblečem ji bo vroče...ker itak mislim toliko stvari seboj vzet za njo,da ne vem kam bomo kufer pa voziček in vse to spravili ..pa še 2 otroka ...te bo stara 5mesecov ko bomo šli...in nimam več nick leo*tia ker sem pozabila geslo in neke rr piškotke izbrisala..a se da to nazaj naštimat? Naš prvi je bil na morju velikokrat ali samo v bodiju, ali v majčki in kratkih hlačah pa tudi samo v plenici. Sigurno ni nujno, da je v bodiju. Se pač odločih glede na to koliko je vroče kako jo oblečeš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 9:52:17
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jutri imamo pregled v nefrološki amobulanti, držite pesti, da bo vse v redu. Držimo, držimo Javi, kako bo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 9:54:25
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Kje je danes tista napovedana vročina? Spet so trofli! Pri nas sicer sonca ni videt, ampak toplo je pa že.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 11:42:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Kje je danes tista napovedana vročina? Spet so trofli! Pri nas sicer sonca ni videt, ampak toplo je pa že. Sedaj pa že pošteno žge! Oblaki so se skrili in pokazal se je sonček, vroč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 11:45:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
Midva sva nazaj iz srečanja mariborčank. Bila sva prvič in bilo je prav fajn, le, da je moj Valentin nekaj protestiral. Bo pa drugič bolje. Bili smo v okrnjeni zasedbi, le Mediuhec, Malačebelica in jaz. Malačebelica pa bo objavila slikice. Ostale so se opravičile.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 13:26:14
|
|
|
|
NoBady
|
oj! se na hitrco malo javim... zuni tak soonce žge da kr adijo... Taj mi je na kavču zaspal, jst sm pa mal pospravlala, ampak mi je tko vroče da se mi čist nč ne lub... že dolgo nisem nobene nove slikice dala za na seznam, tko da...evo eno... zdej morm it pa solato trebit za kosilo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 13:31:00
|
|
|
|
helimaša
|
VSE NAJBOLJŠE MOJI ZOJI IN PA TAJ GABRIELU OD STEFFI ZA 3 MESECE......
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 13:48:40
|
|
|
|
mediuhec
|
srečanje mb: punce, lepo vas je bilo videt, posebej valentina in kokico, ki sta bila prvič z nami. upam da nas bo drugič še več.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 13:49:14
|
|
|
|
mediuhec
|
nobady: lušten poba!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 14:14:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla! mi smo pa imeli danes mariborsko srečanje. sicer v bolj skromnem številu a nič manj zabavno naša Klara je bila neprimerno bolj pridna kot na zadnjem srečanju, saj ji je ugajala družba dveh fantov. To pa ni kar tako - je rekla "mami, bom vedno tak pridna, če bosta Valentin pa Matevž zraven" Poglejte si malo naše slikice Kokica in njen Valentin Mediuhec in njen Matevž Klara Vsi skupaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 14:19:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Aha pa še slikice, kjer sta Valntin pa Matevž najboljša prijatelja
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 14:20:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec srečanje mb: punce, lepo vas je bilo videt, posebej valentina in kokico, ki sta bila prvič z nami. upam da nas bo drugič še več. jaz se podpišem pod vse kar si napisala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 15:22:55
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša VSE NAJBOLJŠE MOJI ZOJI IN PA TAJ GABRIELU OD STEFFI ZA 3 MESECE...... VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 15:23:50
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec nobady: lušten poba! Pa kako
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 15:26:55
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec srečanje mb: punce, lepo vas je bilo videt, posebej valentina in kokico, ki sta bila prvič z nami. upam da nas bo drugič še več. jaz se podpišem pod vse kar si napisala Super ste
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 16:53:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša VSE NAJBOLJŠE MOJI ZOJI IN PA TAJ GABRIELU OD STEFFI ZA 3 MESECE...... VSE NAJBOLJŠE! Čestitam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 16:54:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec srečanje mb: punce, lepo vas je bilo videt, posebej valentina in kokico, ki sta bila prvič z nami. upam da nas bo drugič še več. jaz se podpišem pod vse kar si napisala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 17:46:36
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE ZOJA OD HELIMAŠE IN TAJ GABRIEL OD STEFFI!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 18:22:56
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE ZOJA OD HELIMAŠE IN TAJ GABRIEL OD STEFFI!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 18:25:02
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša VSE NAJBOLJŠE MOJI ZOJI IN PA TAJ GABRIELU OD STEFFI ZA 3 MESECE...... Hvala in tudi midva želiva vse najboljše tvoji srčici Zoji
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 18:26:23
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady oj! se na hitrco malo javim... zuni tak soonce žge da kr adijo... Taj mi je na kavču zaspal, jst sm pa mal pospravlala, ampak mi je tko vroče da se mi čist nč ne lub... že dolgo nisem nobene nove slikice dala za na seznam, tko da...evo eno... zdej morm it pa solato trebit za kosilo... Prav prisrčen je ta tvoj poba
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 19:19:38
|
|
|
|
Steffi
|
Hi, končno malo več časa za internet. Moja dva pubeca sta šla malo na zrak (beri vroč zrak), meni panaložila delo pomit posodo, pripravit za kopanje našega pikija... jaz pa hitro malo na RR . Danes smo stari že četrt leta. Bravo moj piki . Jutri imamo cepljenje in me je kar malo strah, kako bomo prestali prvega pikeca. Cepilo ga bomo oz. bo baje popil tudi "cepivo" proti rotavirusu. Ne vem pa ali ga naj cepimo tudi proti pnevmokoknim okužbam. Človek je kar malo v dilemi glede vseh teh cepiv. Vsak starš bi naredil vse, da bi otroka obvaroval pred vsemi boleznimi, ampak po drugi strani se pa vedno vpraša o stranskih učinkih teh cepiv. A je mogoče katera s tega foha, da bi podala svoj pogled na vsa ta prventivna cepljenja.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 19:22:36
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Mi smo danes imeli pregled v Ce in zaenkrat gre vse proti normalnem stanju, je pa treba še spremljat Drugače, pa urejava še stvari za nedeljo, ko imamo krst, pa pri tašći delamo, da ne rečem, da me čaka in generalka v stanovanju ter vrtu in gredi ta teden, da drug teden sam spakiram pa grem Komaj čakam morje Aja kriza navajanja na športni del počasi pojenja
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 15.6.2009 19:23:26 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?