|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
15.6.2009 9:19:55   
Nina00
Dobro jutro!
Mi smo preživeli en lep naporen družabno-delovni vikend, tako da mi danes konkretno manjka spanca user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
15.6.2009 9:39:25   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pozdrav najprej.Še sem živauser posted image .
V tem času ko me ni bilo so pri nas nekatere rahle spremembeuser posted image .Gospodiča ne bi bila več leže ampak kar sede.Kar prosjačita za roke samo mami še ni naštudirala kako met obadva pokonciuser posted image .Z anžejem imava vsak teden enkrat fizioterapijo se lepo razgibava.Dela vse kot en telovadec.Ta terapija je dejansko krepitev vseh mišic ,da roke ,noge funkcionirajo istočasno (za tiste ,ki vam morda ni jasno zakaj fz).Pri njemu je zaradi možganskih krvavitev možnost da bi bil po desni strani bolj šibek ampak kot sedaj kaže teh težav ne bo.Kravice pasema zato intezivno,da dobi moč.Glavica še ni tako močna čeprav se ful trudi.Bova že natrenirala.
Roke so pri nas tudi postale sladkeuser posted image .Tomaž ,pa ima novo metodo ,da ko je zaspan zendra.Prej je vedno se sam uspaval zdaj ,pa si je premislil in je rekel ,da ne bo več tako pridenuser posted image .
Drugače ,pa sta itak mamina carteka ,ateja ,pa tak ne poznata user posted image .To ,pa je že tema za drugičuser posted image .
Nič grem vas malo brat ,da ne bom ravno vsega zamudila.
Tukaj ,pa še dokazno grauser posted image divo kako pri nas sedimo:

user posted image user posted image user posted image  Anže, da tako pridno vadi user posted image
Si pa ne predstavljam kako imeti oba hkrati na rokah. Je že eden pošteno težak čez nekaj časa user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
15.6.2009 9:46:24   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: malibu23

nekaj mi povejte-avgusta gremo na morje...pa me zanima če mala mus mora imet bodi?ali jo lahko imam v kaki kiklci??ker imajo tak lepe po trgovinah da dol padešuser posted image ...na bodi pa če ji oblečem ji bo vroče...ker itak mislim toliko stvari seboj vzet za njo,da ne vem kam bomo kufer pa voziček in vse to spraviliuser posted image ..pa še 2 otrokauser posted image ...te bo stara 5mesecov ko bomo šli...in nimam več nick leo*tia ker sem pozabila geslo in neke rr piškotke izbrisala..a se da to nazaj naštimat?user posted image

Naš prvi je bil na morju velikokrat ali samo v bodiju, ali v majčki in kratkih hlačah pa tudi samo v plenici. Sigurno ni nujno, da je v bodiju. Se pač odločih glede na to koliko je vroče kako jo oblečeš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
15.6.2009 9:52:17   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jutri imamo pregled v nefrološki amobulanti, držite pesti, da bo vse v redu.user posted image user posted image

Držimo, držimo user posted image  Javi, kako bo.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
15.6.2009 9:54:25   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!

Kje je danes tista napovedana vročina? Spet so trofli! user posted image user posted image

Pri nas sicer sonca ni videt, ampak toplo je pa že.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
15.6.2009 11:42:29   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!

Kje je danes tista napovedana vročina? Spet so trofli! user posted image user posted image

Pri nas sicer sonca ni videt, ampak toplo je pa že.

Sedaj pa že pošteno žge! Oblaki so se skrili in pokazal se je sonček, vroč! user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
15.6.2009 11:45:37   
KOKICA32
Midva sva nazaj iz srečanja mariborčank. Bila sva prvič in bilo je prav fajn, le, da je moj Valentin nekaj protestiral. Bo pa drugič bolje. Bili smo v okrnjeni zasedbi, le Mediuhec, Malačebelica in jaz. Malačebelica pa bo objavila slikice. Ostale so se opravičile. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
15.6.2009 13:26:14   
NoBady
oj!
se na hitrco malo javim... zuni tak soonce žge da kr adijo... Taj mi je na kavču zaspal, jst sm pa mal pospravlala, ampak mi je tko vroče da se mi čist nč ne lub...

že dolgo nisem nobene nove slikice dala za na seznam, tko da...evo eno...
user posted image

zdej morm it pa solato trebit za kosilo...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
15.6.2009 13:31:00   
helimaša
VSE NAJBOLJŠE MOJI ZOJI IN PA TAJ GABRIELU OD STEFFI ZA 3 MESECE......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
15.6.2009 13:48:40   
mediuhec
srečanje mb: punce, lepo vas je bilo videt, posebej valentina in kokico, ki sta bila prvič z nami. upam da nas bo drugič še več.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
15.6.2009 13:49:14   
mediuhec
nobady: lušten poba!

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
15.6.2009 14:14:16   
MalaČebelica
ojla!

mi smo pa imeli danes mariborsko srečanje. sicer v bolj skromnem številu a nič manj zabavno user posted image naša Klara je bila neprimerno bolj pridna kot na zadnjem srečanju, saj ji je ugajala družba dveh fantov. To pa ni kar tako - je rekla "mami, bom vedno tak pridna, če bosta Valentin pa Matevž zraven" user posted image user posted image user posted image

Poglejte si malo naše slikice

Kokica in njen Valentin

user posted image

Mediuhec in njen Matevž

user posted image

Klara

user posted image

Vsi skupaj

user posted image

user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
15.6.2009 14:19:09   
MalaČebelica
Aha pa še slikice, kjer sta Valntin pa Matevž najboljša prijatelja user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
15.6.2009 14:20:18   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

srečanje mb: punce, lepo vas je bilo videt, posebej valentina in kokico, ki sta bila prvič z nami. upam da nas bo drugič še več.

jaz se podpišem pod vse kar si napisala user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
15.6.2009 15:22:55   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

VSE NAJBOLJŠE MOJI ZOJI IN PA TAJ GABRIELU OD STEFFI ZA 3 MESECE......user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
15.6.2009 15:23:50   
Nina00

nobady: lušten poba!

Pa kako user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
15.6.2009 15:26:55   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Super ste user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4442
15.6.2009 16:53:33   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

VSE NAJBOLJŠE!

Čestitam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
15.6.2009 16:54:02   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4444
15.6.2009 17:46:36   
Najaa
VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE ZOJA OD HELIMAŠE IN TAJ GABRIEL OD STEFFI! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
15.6.2009 18:22:56   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE ZOJA OD HELIMAŠE IN TAJ GABRIEL OD STEFFI! user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
15.6.2009 18:25:02   
Steffi

Hvala in tudi midva želiva vse najboljše tvoji srčici Zojiuser posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
15.6.2009 18:26:23   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

oj!
se na hitrco malo javim... zuni tak soonce žge da kr adijo... Taj mi je na kavču zaspal, jst sm pa mal pospravlala, ampak mi je tko vroče da se mi čist nč ne lub...

že dolgo nisem nobene nove slikice dala za na seznam, tko da...evo eno...
user posted image

zdej morm it pa solato trebit za kosilo...

Prav prisrčen je ta tvoj poba user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
15.6.2009 19:19:38   
Steffi
Hi,

končno malo več časa za internet. Moja dva pubeca sta šla malo na zrak (beri vroč zrak), meni panaložila delo pomit posodo, pripravit za kopanje našega pikija... jaz pa hitro malo na RR user posted image .

Danes smo stari že četrt leta. Bravo moj piki user posted image . Jutri imamo cepljenje in me je kar malo strah, kako bomo prestali prvega pikeca. Cepilo ga bomo oz. bo baje popil tudi "cepivo" proti rotavirusu. Ne vem pa ali ga naj cepimo tudi proti pnevmokoknim okužbam. Človek je kar malo v dilemi glede vseh teh cepiv. Vsak starš bi naredil vse, da bi otroka obvaroval pred vsemi boleznimi, ampak po drugi strani se pa vedno vpraša o stranskih učinkih teh cepiv. A je mogoče katera s tega foha, da bi podala svoj pogled na vsa ta prventivna cepljenja.

Paulo Coelho

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
15.6.2009 19:22:36   
Lolita23
Živjo!!

Mi smo danes imeli pregled v Ce in zaenkrat gre vse proti normalnem stanju, je pa treba še spremljatuser posted image user posted image

Drugače, pa urejava še stvari za nedeljo, ko imamo krst, pa pri tašći delamo, da ne rečem, da me čaka in generalka v stanovanju ter vrtu in gredi ta teden, da drug teden sam spakiram pa gremuser posted image user posted image Komaj čakam morjeuser posted image user posted image user posted image

Aja kriza navajanja na športni del počasi pojenjauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 15.6.2009 19:23:26 >

18.3.2009

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?