Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 9:55:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: malibu23 nekaj mi povejte-avgusta gremo na morje...pa me zanima če mala mus mora imet bodi?ali jo lahko imam v kaki kiklci??ker imajo tak lepe po trgovinah da dol padeš ...na bodi pa če ji oblečem ji bo vroče...ker itak mislim toliko stvari seboj vzet za njo,da ne vem kam bomo kufer pa voziček in vse to spravili ..pa še 2 otroka ...te bo stara 5mesecov ko bomo šli...in nimam več nick leo*tia ker sem pozabila geslo in neke rr piškotke izbrisala..a se da to nazaj naštimat? Joj ti pa maš enih problemov s temi nicki! Javi, če boš uredila stari nick ali če zamenjam v seznamu starega s tem. Kar se tiče oblačenja na morju - body bo čisto dovolj ali samo plenička in kratka majčka. Ali oblekica, jasno. Ravnaj po občutku, saj bo stara že 5m.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 9:59:31
|
|
|
|
Najaa
|
PERSIDA, lepo sedite pri vas, ni kej. Vedno te pozabim vprašat, koliko sta bavca stara korigirano? tasa, ima Lija še vedno krče? Vidiš, pri Niki so minili. Sem par dni nazaj že segedin jedla in vse kar je bilo, so bili rafali iz ritke. voziček - že zdaj ji je dolgčas v njem? Pa je že v športnem delu, a ne? Pa še dobro jutro od mene! Spali smo še kar... Sicer pa mene kar precej križ boli. Vedno bolj. Sem pa sama kriva, ker delam take gibe, ki niso ravno fajn. Namesto, da bi počepnila, ko nekaj pobiram, se kar sklonim in križ trpi. Dragi me je včeri fajn zmasiral, sam bo treba verjetno še kakega strokovnjaka obiskat, ker je vedno huje... Ta vikend smo zelo leteči. V petek RD, včeraj cel dan okoli, danes piknik... Nika je pa tak pridkana punčka, da včasih sploh ne vemo, da jo imamo. No sej nas hitro spomne na to. Ne res, pri Tiji sploh nisem vedla, kako je, če otrok sam od sebe zaspi in sem skoz letala z dudo-joško okoli. Pa Nika je res en mali zaspanček.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 10:02:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lepo nedeljo vsem ,mi smo spet brez atija pa brez avta .No bomo ,pa z vozičkom .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 10:02:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lolita.. a v morju pa se lahko kopa?? Ja P je rekla, da v termalnih vodah ome pa otroc lulajo, pa vsega vraga naj bi bilo not, TJAŠA pa se ne sme okužit, morje pa je kao boljše Plus to, je oan ful proti kopabju dojenčkov do pol leta v termalnih vodah, predvem punčk, ki so bolj občutljive zaradi krajše sečnice.Morje pa je samo po sebi bolj zdravo, tak da jo bomo vsaj mi upošteval, zarad ledvič. S tem se popolnoma strinjam. Še jaz sem pred leti fasala na enem bazenu vnetje spodaj, tak da tako majhnega otroka ne bi kopala v tem. Haha, sej se kasneje vse vrne. Lani, ko je bila Tija stara 1,5 leta, se nikakor ni hotla kopat ne v morju, ne v bazenu... In je celo poletje preživela v tisti vodi pred bazenom, kjer si noge splahneš. Ma res, prav uživala je tam, ko je se polivala s tisto vodo po telesu in sedela noter, igračke so plavale povsod... Meni se je pa na začetku prav obračalo, pol sem pa rekla, ma naj bo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 15:32:42
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Nismo še se kopal, ker se Tjaša zarad svojih ledvičk ne sme kopat v termalnih vodah, gremo pa drug teden na morje, pa ti povem čez kak mesec, ali je uživala. Kaj pa je z ledvičkami, če lahko vprašam? Ja, čez kak mesec bomo že poročale o dogodivščinah v morju. Ampak Nika še ne drži tako lepo glavice, tak da bomo vidli, kako bo s kopanjem. Drugače se bo pa v bazenčku namakala, pa bo prav tako dobro. Naj ne bi imela čisto še razvite te lobuse, baje se nimam kaj za bati, ampak kaka okužba pa ni ravno dobra.Jutri imamo pregled v nefrološki ambulanti, pa bomo videli.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 15:46:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa imaš zs
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 16:09:30
|
|
|
|
spps
|
ojla! a vam je kaj vroče? nam je full Lepo nedeljo vam želim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 20:56:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, ima Lija še vedno krče? Vidiš, pri Niki so minili. Sem par dni nazaj že segedin jedla in vse kar je bilo, so bili rafali iz ritke. voziček - že zdaj ji je dolgčas v njem? Pa je že v športnem delu, a ne? Ne, nimamo več krčev zdaj so jo 2 dni nekaj zabavali ampak je danes bila čisto tista stara moja žabica pridna full, samo se je smejala in se pogovarjala. V šp. del sem jo dala ja, ampak očitno so res bili tile krčki krivi, da sem jo morala nosi. Danes je bila cel dan lepo v vozičku ko smo bili leteči, tak da.. jupi jeee stara Lija se je vrnila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 21:10:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jaz ne vem kaj bi rada ta mami saj pa je snahica skoz pridna,samo mami je ne upošteva ko ji kaj dopoveduje .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 21:15:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Nismo še se kopal, ker se Tjaša zarad svojih ledvičk ne sme kopat v termalnih vodah, gremo pa drug teden na morje, pa ti povem čez kak mesec, ali je uživala. Kaj pa je z ledvičkami, če lahko vprašam? Ja, čez kak mesec bomo že poročale o dogodivščinah v morju. Ampak Nika še ne drži tako lepo glavice, tak da bomo vidli, kako bo s kopanjem. Drugače se bo pa v bazenčku namakala, pa bo prav tako dobro. Naj ne bi imela čisto še razvite te lobuse, baje se nimam kaj za bati, ampak kaka okužba pa ni ravno dobra.Jutri imamo pregled v nefrološki ambulanti, pa bomo videli. Aha. Držim pesti za jutri, pa javi, kako bo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 21:15:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz ne vem kaj bi rada ta mami saj pa je snahica skoz pridna,samo mami je ne upošteva ko ji kaj dopoveduje . haha, za katerega bavca pa je rezervirana? Ti moraš dva ožent, madonca!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 21:21:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz ne vem kaj bi rada ta mami saj pa je snahica skoz pridna,samo mami je ne upošteva ko ji kaj dopoveduje . ja, ne razumem točno kaj mi govori..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 21:56:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - kateri se bo prej zmigal ,sicer je določen tomaž ,pa glih ne kaže zanimanja ,bolj je bratec v akciji .Joj kake mam .....ma hec mora bit ...zato ,pa mam dom dva smeškota ,če bi bla po atiju bi lahko na prste štel koliko se smejita......ne me atiju tožit ,ker nam denarce služi .Radi ga imamo ,če glih bi ga včasih rajši nosla kot prenašala .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 22:14:24
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Mi smo skoz pri tašči, kjer moj pomaga pri prenovi kopalnice ter hodnika, tako da smo skoz v gibanju. Jutri imamo pregled v nefrološki amobulanti, držite pesti, da bo vse v redu. Drugače pa smo Tjašo dali v športni voziček, ker je košara ji bila že prevroča, saj je obdana z flisom, sam zdej pa je nastopila manjša kriza in ne spi tako kot bi morala, pa še ta voziček je m,ožnost le da je obrjena stran od mame in me kar išče .Upam, da se bo kmalu navadila, ker danes je bila prvič res čista tečka, ampak jo je po pol ure spanja minil, predvsem ker ni naspana. Ja veš Persida pazi, da ti ne speljejo snahe, men so danes skor zeta , kaj moreš naša ga pač ne šljivi, se je pa našla ena ko bi ga rade volje po cartala caw
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 22:21:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Mariborčanke jutri se vidimo ob desetih v H2O, ne? Upam, da ne bo prevroče pa da preživimo to srečanje Mi smo bili danes tako leteči. Pa še taka vročina tak da sem ful utrujena in ne morem kaj dosti napisat. Malo smo šli k mojim. Pol smo ob petih pa dobili še en obisk, ki je prinesel Klari polno lepih novih cotik Zdaj pa se tuširat pa spat. Upam da mala potegne do jutra...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 22:22:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Persida - kaj si še tu? Prideš ti tudi na srečanje???
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 22:35:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
Morda ,pa res samo kje je to h2o ,pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 22:54:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Morda ,pa res samo kje je to h2o ,pa nimam pojma H2O je pri zdravstveni šoli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 22:55:55
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz bom verjetno vas prišla samo prečekirat in spoznat še katere ne poznam. Dobim mami na obisk zjutraj in ob 10h bi morala po svečko za krst v mesto,tak da bo mi šlo na knap z časom ampak se bom potrudla da se vsaj slikamo enkrat skupaj.. Nič punce moje, grem spat. Zlikala sem tak da si počitek danes res zaslužim Lahko noč vam želim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 23:11:49
|
|
|
|
MalaNaja
|
Proti Zrečam. Dobrovlje. Za tvoj kraj ne vem kje je, bom pa vprašala mojega dragega. Na kofi pa hodim pa v Konjice k Sparu. IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja Oj! Ne, ne poznam. A ste iz Bistrice? ojla! a ti si prav iz Konjic al okolice? Sorry,ker sem firbčna Iz okolice. Proti Zrečam! Pa ti? a v Zečah si?jaz sem iz Spodnjih Prelog ,če veš kje so
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 23:23:32
|
|
|
|
MalaNaja
|
A pa ji morje ne bo prehladno? Mojo pupo namreč že pri 37 st. začne zebst! IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lolita.. a v morju pa se lahko kopa?? Ja P je rekla, da v termalnih vodah ome pa otroc lulajo, pa vsega vraga naj bi bilo not, TJAŠA pa se ne sme okužit, morje pa je kao boljše Plus to, je oan ful proti kopabju dojenčkov do pol leta v termalnih vodah, predvem punčk, ki so bolj občutljive zaradi krajše sečnice.Morje pa je samo po sebi bolj zdravo, tak da jo bomo vsaj mi upošteval, zarad ledvič.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 6:09:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja Proti Zrečam. Dobrovlje. Za tvoj kraj ne vem kje je, bom pa vprašala mojega dragega. Na kofi pa hodim pa v Konjice k Sparu. IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja Oj! Ne, ne poznam. A ste iz Bistrice? ojla! a ti si prav iz Konjic al okolice? Sorry,ker sem firbčna Iz okolice. Proti Zrečam! Pa ti? a v Zečah si?jaz sem iz Spodnjih Prelog ,če veš kje so ti si na drugi strani.jaz grem na rondoju mimo Finka.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 7:28:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro punce. Mi gremo na sprehod že. Pride mami z busom in jo grema z Lijo pričakat Lepo bodite pa se skrijte pred vročino.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 8:50:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Kje je danes tista napovedana vročina? Spet so trofli!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 8:50:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz bom verjetno vas prišla samo prečekirat in spoznat še katere ne poznam. Dobim mami na obisk zjutraj in ob 10h bi morala po svečko za krst v mesto,tak da bo mi šlo na knap z časom ampak se bom potrudla da se vsaj slikamo enkrat skupaj.. Nič punce moje, grem spat. Zlikala sem tak da si počitek danes res zaslužim Lahko noč vam želim. Samo, da se vidimo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?