Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 6:18:19
|
|
|
|
spps
|
a ste že pokonc?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 6:21:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
Veš da samo mami.Držim pesti za danes.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 6:22:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
Za vse bolane ,da vam čimprej mine bolezen. Vsem ,ki ste praznovali mini roj.dan iskrene čestitke tudi tistim ,ki danes praznujete.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 6:34:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veš da samo mami.Držim pesti za danes. moj je tud zaspal nazzaj,jaz še pa moram neki zrihtat za šolo ma,ko sem nervozna danes
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 6:38:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lolita23 - za pregled,samo ,da vam gre na bolje. malibu23 - vem kako je grozno ko otroci ne morejo dihat jaz se kar cmerim zraven spim ,pa itak nič ko jima skoz ven vlačim.Saj od začetka tudi protestirata pa jočeta pol ko jima po hudem boju uspem ven potegnit to nesnago pa dobim zadovoljni nasmešek.Jaz ma skoz tisto pred očmi kaj če bomo morali v bolnico od januarja naprej mi bolnice niso nič všeč. tasa - po kom se je le vrgla ko ma dovolj . lija, hi,hi,hi......Samo je pa res prava faca.Pri nas ko mamo dovolj ,pa začnemo tako žalosten mrdec delat ,da je joj. mariborčanke - dekline super zgledate.A ne bi bilo drugič fajn ,da gremo nekam na obrobje al v big center v senco ,samo predlog,ker če bi bili v popolni postavi ne vem kam bi s temi prikolicami.Mi smo registrirani kot štirikolesnik .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 6:41:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - kak si ,pa ti lahko živčna ,pa mi tudi ni jasno ,to ,pa že ne bo držalo.Če ti ja rečem ,da bo ,pol booooooooooooooo.Če si napiflana ko sto m*ter.Še men posodi malo glavo,da ne bom celo življenje za toto mašino ku***** .Malo se ,pa že grdo obnašam samo tak se lepo stavek sliši .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 7:07:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - kak si ,pa ti lahko živčna ,pa mi tudi ni jasno ,to ,pa že ne bo držalo.Če ti ja rečem ,da bo ,pol booooooooooooooo.Če si napiflana ko sto m*ter.Še men posodi malo glavo,da ne bom celo življenje za toto mašino ku***** .Malo se ,pa že grdo obnašam samo tak se lepo stavek sliši . Problem je v tem,ko mam tak predmet,ko mi besedni zaklad in nakladanje nič ne pomagata,haha.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 8:25:42
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Js mam pa eno uprašanje... verjetno so že usi po večini poštudirali da bit poknc je bolš kokr pa ležat, samo men je pa ful čudno ko se mi tamal ful ful ful pokonc postavla... če je na rokah ni šans več da je naslonjen na mene, tok je močen da se skos naprej sklanja al z glavo, če ga pa tko trdno držim, da pa noge k seb, uglavnem da je čist sklučen mu je ušeč...tko da zdej prakticiram če je na roki tko da ubistvu kravce pas na roki, edin tko je raven, drugač pa čist sedi... isto če se js usedem in ga dam na kolena pa ga nazaj naslonim, ma tok je močen da se mi že čist usede...halo? tok kmal že? a ni rečen da do 6. mesca naj ne bi sedel? kko je zdej s tem? kolk časa morm res pazit na to, ker mu nočem zafurat hrbtenice... ma na rokah bi pa kr skos bil, v vozičku ni več zanimiv ... povejte kk je pri vas kej da se mal potolažim Naš je od enega meseca skozi pokonci...sploh ne nasloni glave dol, tudi pri podiranju kupčka...ko sedi v ležalniku se tudi zvije kot en jež in ga dobim včasih v tistem predelu za noge... Ne sekiraj se, je pač bolj hiter...naša Mia je sedela že pri 4. mesecih...eni prej, drugi kasneje... Moja kolegica je imela tudi probleme s punčko v vozičku in jo je obrnila na trebuh in mala je gledala lepo ven pri straneh in je bil mir...probaj... Nobady pri našem Taju je prav identična situacija. Ležeči položaj odpade (razen ko spi, pa to bolj malo ). Drugače na rokah mali pobalinček že kar sedi in se na da premaknit . Na igralni blazini se je že začel obračat s položaja pasenja kravic se obrne na hrbet (ko mu kravice pobegnejo ). Včeraj se je pa s položaja na hrbtu obrnil v položaj pasenja kravic . Zdaj mu je tudi ful zanimivo, ko ga tati dvigne v zrak. Nasmešek je od enka ušesa do drugega. V začetku sem ju opozarjala, da je piki š evseno dojenček, ampak sedaj vidim da so ti otročki vedno hitrejši v razvoju .
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 9:22:03
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, toliko je vsega, da sploh približno ne vem kaj se tu na RR dogaja. Mariborčanke in vaši full ste luštne! Obmesečni slavljenci in vsi ostali na fotkah pa tudi! Fotke še pogledam, preden kaj pišem... Razvoj, dviganje, sedenje... ja tudi Lucija drži glavo pokonci in noče bit v naročju v ležečem položaju... Zavestno se še ne obrača (včasih ji rata), se pa ko pase kravice že malo pomika (bolj rikverca ). Je pa tako smešna, ker je odkrila, da ima popek in potem s prstkom cilja luknjico , pa zelo rada se že igra v telovadnici, pa z ropotuljico, malimi račkami v vodi pri kopanju in z bibo. S čim se še igrajo vaši pri tej starosti? Aja, eno fotko imam na telefončku in jo bi rada dol dobila, a je tukaj kakšna ki ji lahko pošljem MMS pa mi jo dol spravi in pošlje na mail? Če je katera pripravljena naj pošlje ZS s svojo telefonsko.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 9:31:13
|
|
|
|
Anonimen
|
evo nas ...naša pupika je lepo spala in dihala...nič šmrkljev ni bilo...sedaj papca.je malo boljša.hvala za pika poke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 9:36:36
|
|
|
|
Grahec
|
malibu23 super da ste boljše!!!! Jaz Luciji čistim noska 2x dnevno pa zaenkrat ne uporabljam nobenega aspiratorja. Našpricam fiziološko in sčistim z nasvaljkano vatko. Ni pa imela še nič kaj bolj zabasan nosek, samo kake "mucke" tako ujamem in ima potem povsem čist nosek. Saj v mojem primeru zadošča tako osnovno čiščenje ali kako?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 9:56:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi njej samo 2krat ko nima zabasanega...zdaj pa je sin šmrklav,tia pa včasik dobi nažalost..kaj češ ....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 10:28:40
|
|
|
|
felix7
|
Grahec, lahko tudi meni pošlješ, če želiš. Sej cifro maš, a ne?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 10:41:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
Tako se mami reši najinega gundranja ,da bi sedela na rokah.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 10:45:07
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Js mam pa eno uprašanje... verjetno so že usi po večini poštudirali da bit poknc je bolš kokr pa ležat, samo men je pa ful čudno ko se mi tamal ful ful ful pokonc postavla... če je na rokah ni šans več da je naslonjen na mene, tok je močen da se skos naprej sklanja al z glavo, če ga pa tko trdno držim, da pa noge k seb, uglavnem da je čist sklučen mu je ušeč...tko da zdej prakticiram če je na roki tko da ubistvu kravce pas na roki, edin tko je raven, drugač pa čist sedi... isto če se js usedem in ga dam na kolena pa ga nazaj naslonim, ma tok je močen da se mi že čist usede...halo? tok kmal že? a ni rečen da do 6. mesca naj ne bi sedel? kko je zdej s tem? kolk časa morm res pazit na to, ker mu nočem zafurat hrbtenice... ma na rokah bi pa kr skos bil, v vozičku ni več zanimiv ... povejte kk je pri vas kej da se mal potolažim Naš je od enega meseca skozi pokonci...sploh ne nasloni glave dol, tudi pri podiranju kupčka...ko sedi v ležalniku se tudi zvije kot en jež in ga dobim včasih v tistem predelu za noge... Ne sekiraj se, je pač bolj hiter...naša Mia je sedela že pri 4. mesecih...eni prej, drugi kasneje... Moja kolegica je imela tudi probleme s punčko v vozičku in jo je obrnila na trebuh in mala je gledala lepo ven pri straneh in je bil mir...probaj... Pri nas je isto, nje ne zanima ležeči položaj, razen če je res zaspana, da se pocarta, potem jo pa daš spat ampak redko.Jaz jo imam pokonci, če jo imam naslonjeno nase pa da sediva, se kar dviguje.Če ji je v vozičku dolgčas, jo pa dam kravice past,pa je mir
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 16.6.2009 10:48:03 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 10:45:31
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa se počas odpravljam spat,ker me jutr čaka izpit-če bo vse po planu bo zadnji lepo spite Držimp pesti
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 10:45:54
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Za vse bolane ,da vam čimprej mine bolezen. Vsem ,ki ste praznovali mini roj.dan iskrene čestitke tudi tistim ,ki danes praznujete.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 11:16:33
|
|
|
|
lejca
|
Vsem en lep dober dan.. po dolgem casu sva se orng naspala, vceri smo imeli naporen dan...sem vozla vsega skup 5 ur...koker da bi sel iz MB na Primorsko pa nazaj...sm bla crkjena,sem sla ze ob 22.uri spat..pa mali je bil tolk priden da me je pustil spat in sva se vmes le 2 krat dojila..spala pa do 10.ure zjutraj... Zdej se neki krega s kuzijem(igracko), zgleda da ga ne uboga..ko ga pa ogovorim se pa nasmehne na glas...vceri je bil ****l sdikan ..sva se m,al zgeckala...po hrbtu pa se je tak smejal Danes mam cistilno akcijo, prideta v cetrtek moja mami in sestra za14 dni..veselo bo...se bom vsaj najedla, zdej ko bo mami kuhala..ko sem sama bolj svoh kuham ,ko se mi ne da... alarm.. prdem nazaj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 11:28:22
|
|
|
|
Piruri
|
Mi smo nazaj iz pregleda kolkov...vse ok...zdaj lahko še uradno odstranimo tetre ...sem pa dr. vprašala, če je nujno dodajat D3 kapljice...in je rekel da NE, le v izjemnih primerih in posebnih okoliščinah...da je fajn bit čimveč zunaj...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 11:54:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, a se ne boji več rožice? Bom jutri zamenjala. ja, tiste ta druge slike ko pol joče nisem hotela dat gor. To so trenutki sreče.. IZVIRNO SPOROČILO: malibu23 lp..mi pa spet bolani..mala ima neko virozo...zamašen nos in to fulll,vročine hb nima..je pa možnost tudi da dobi vodene koze ker je bila v kratkem stiku z nekom ki jih je ravno prebolel ,,tako da ceplenje odpade za zdaj...potem pa za rota virus...rekli so mi da stane 130evrov.to ni mogoče....do naslednje četrtka je možnost ceplenja potem več ne...ahjoj,te viroze..pa tako se mi smili bokčika..no vsaj papca pa pije ampoak manj..je zelo zdelana...no pa na hipe se smeji in pogovarja ampak samo kdaj ji pleničko dol vzamem da brca,,ker je zdaj bubana ...upam da čimprej ozdravi.. da se čimprej pozdravite. Kaj pa če bi ji z fiziološko zraven še čistila nosek? Ali je ne smeš uporabljat ker imata sprej?? Probaj ji naret soparo z kamilicami in morsko soljo. Nam je to full pomagalo. IZVIRNO SPOROČILO: spps ...,ker me jutr čaka izpit-če bo vse po planu bo zadnji držim pesti da je res zadnji!! IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Naš je od enega meseca skozi pokonci...sploh ne nasloni glave dol, tudi pri podiranju kupčka...ko sedi v ležalniku se tudi zvije kot en jež in ga dobim včasih v tistem predelu za noge... Ne sekiraj se, je pač bolj hiter...naša Mia je sedela že pri 4. mesecih...eni prej, drugi kasneje... Moja kolegica je imela tudi probleme s punčko v vozičku in jo je obrnila na trebuh in mala je gledala lepo ven pri straneh in je bil mir...probaj... ja, moje kolegice so tud tako tamale vozle. Tudi naša Lija ne drži glavice dol. Stalno hoče bit pokonci, če jo daš pa v ležeč položaj pa je , tak da jo mi imamo pač stalno bolj gor. IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike moje vstat bo treba zdaj je še hlad . upam, da si šla vsaj na sprehod tak hitro, če je še hlad zunaj? Midve hodima na sprehode ob 7h že..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 12:00:06
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike moje vstat bo treba zdaj je še hlad . upam, da si šla vsaj na sprehod tak hitro, če je še hlad zunaj? Midve hodima na sprehode ob 7h že.. Ma, ve vstajate sredi noči? ...čez poletje mislim, da bomo samo popoldan zunaj...dopoldne nam ne uspe vstat pred 9 uro...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 12:04:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Saj v mojem primeru zadošča tako osnovno čiščenje ali kako? mi enako čistimo nosek-2-krat dnevno z fiziološko. In je ok Piruri.. upam da se Neo nebo kregal tolk z rožico kot Lija persida.. kak sta frajerska Steffi.. Taj pa je pravi fajerček lejca..super za spanje IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mi smo nazaj iz pregleda kolkov...vse ok...zdaj lahko še uradno odstranimo tetre ...sem pa dr. vprašala, če je nujno dodajat D3 kapljice...in je rekel da NE, le v izjemnih primerih in posebnih okoliščinah...da je fajn bit čimveč zunaj... za kolke. Men pa je za D3 kaplice rekla da ji moram nujno dodajat, ker drugaače lahko dobi "kvadratno" glavo in čeprav sma dost zunaj to ne pomaga Mislim vsak po svojem govori ..tile dohtaro so tud razred zase ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 12:05:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ma, ve vstajate sredi noči? ...čez poletje mislim, da bomo samo popoldan zunaj...dopoldne nam ne uspe vstat pred 9 uro... skoraj ja. Ob 9h že naredimo en velik krog po Mb.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 12:15:11
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mi smo nazaj iz pregleda kolkov...vse ok...zdaj lahko še uradno odstranimo tetre ...sem pa dr. vprašala, če je nujno dodajat D3 kapljice...in je rekel da NE, le v izjemnih primerih in posebnih okoliščinah...da je fajn bit čimveč zunaj... za kolke. Men pa je za D3 kaplice rekla da ji moram nujno dodajat, ker drugaače lahko dobi "kvadratno" glavo in čeprav sma dost zunaj to ne pomaga Mislim vsak po svojem govori ..tile dohtaro so tud razred zase ja ma, te prosim, kakšne neumnosti so to?Prej bi dobila kvadratno glavo od gledanja tv ...svašta....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 12:45:07
|
|
|
|
trinity22
|
ojla ... malo, da se na hitro javim ... vsem bolanim čmrlekom da boste čim prej zdravi Persida tvoja dva škrata sta super Tasa vidve res vstajata že sred noči ..... ma mi še takrat sladko spimo Piruri super za kolke spps držim pesti za danes, sej bo šlo steffi mali je pravi korenjak AD3 jaz ji jih dajem, ker nima nekih krčev po tem in ji v bstvu ne škodijo ... je pa rekla nam zdravnca, da lahko otroci, ki ne dobivajo teh kaplic postanejo rahitični ni pa omenjala kvadratne glave drža - naša že tud hoče bit kr pokonc ... pa glavico že lepo drži, jo pa še vseen mal pazim,... vroče je za znoret, lep dan še naprej
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 16.6.2009 12:46:17 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?