|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
14.6.2009 9:55:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: malibu23

nekaj mi povejte-avgusta gremo na morje...pa me zanima če mala mus mora imet bodi?ali jo lahko imam v kaki kiklci??ker imajo tak lepe po trgovinah da dol padešuser posted image ...na bodi pa če ji oblečem ji bo vroče...ker itak mislim toliko stvari seboj vzet za njo,da ne vem kam bomo kufer pa voziček in vse to spraviliuser posted image ..pa še 2 otrokauser posted image ...te bo stara 5mesecov ko bomo šli...in nimam več nick leo*tia ker sem pozabila geslo in neke rr piškotke izbrisala..a se da to nazaj naštimat?user posted image

Joj ti pa maš enih problemov s temi nicki! user posted image  Javi, če boš uredila stari nick ali če zamenjam v seznamu starega s tem.
Kar se tiče oblačenja na morju - body bo čisto dovolj ali samo plenička in kratka majčka. Ali oblekica, jasno. Ravnaj po občutku, saj bo stara že 5m.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
14.6.2009 9:59:31   
Najaa
PERSIDA, lepo sedite pri vas, ni kej. user posted image user posted image  Vedno te pozabim vprašat, koliko sta bavca stara korigirano?

tasa, ima Lija še vedno krče?
Vidiš, pri Niki so minili. Sem par dni nazaj že segedin jedla in vse kar je bilo, so bili rafali iz ritke. user posted image
voziček - že zdaj ji je dolgčas v njem? Pa je že v športnem delu, a ne?

Pa še dobro jutro od mene! user posted image
Spali smo še kar... Sicer pa mene kar precej križ boli. Vedno bolj. user posted image  Sem pa sama kriva, ker delam take gibe, ki niso ravno fajn. Namesto, da bi počepnila, ko nekaj pobiram, se kar sklonim in križ trpi. user posted image  Dragi me je včeri fajn zmasiral, sam bo treba verjetno še kakega strokovnjaka obiskat, ker je vedno huje... user posted image
Ta vikend smo zelo leteči. V petek RD, včeraj cel dan okoli, danes piknik... Nika je pa tak pridkana punčka, da včasih sploh ne vemo, da jo imamo. user posted image  No sej nas hitro spomne na to. user posted image  Ne res, pri Tiji sploh nisem vedla, kako je, če otrok sam od sebe zaspi in sem skoz letala z dudo-joško okoli. user posted image  Pa Nika je res en mali zaspanček.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
14.6.2009 10:02:19   
PERSIDA
Lepo nedeljo vsem ,mi smo spet brez atija pa brez avtauser posted image .No bomo ,pa z vozičkomuser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
14.6.2009 10:02:49   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lolita.. a v morju pa se lahko kopa?? 

Ja P je rekla, da v termalnih vodah ome pa otroc lulajo, pa vsega vraga naj bi bilo not, TJAŠA pa se ne sme okužit, morje pa je kao boljšeuser posted image user posted image user posted image Plus to, je oan ful proti kopabju dojenčkov do pol leta v termalnih vodah, predvem punčk, ki so bolj občutljive zaradi krajše sečnice.Morje pa je samo po sebi bolj zdravo, tak da jo bomo vsaj mi upošteval, zarad ledvič.user posted image

S tem se popolnoma strinjam. Še jaz sem pred leti fasala na enem bazenu vnetje spodaj, tak da tako majhnega otroka ne bi kopala v tem.
Haha, sej se kasneje vse vrne. Lani, ko je bila Tija stara 1,5 leta, se nikakor ni hotla kopat ne v morju, ne v bazenu... In je celo poletje preživela v tisti vodi pred bazenom, kjer si noge splahneš. user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma res, prav uživala je tam, ko je se polivala s tisto vodo po telesu in sedela noter, igračke so plavale povsod... Meni se je pa na začetku prav obračalo, pol sem pa rekla, ma naj bo.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
14.6.2009 15:32:42   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nismo še se kopal, ker se Tjaša zarad svojih ledvičk ne sme kopat v termalnih vodah, gremo pa drug teden na morje, pa ti povem čez kak mesec, ali je uživala.user posted image user posted image

Kaj pa je z ledvičkami, če lahko vprašam?
Ja, čez kak mesec bomo že poročale o dogodivščinah v morju. user posted image  Ampak Nika še ne drži tako lepo glavice, tak da bomo vidli, kako bo s kopanjem. Drugače se bo pa v bazenčku namakala, pa bo prav tako dobro. user posted image

Naj ne bi imela čisto še razvite te lobuse, baje se nimam kaj za bati, ampak kaka okužba pa ni ravno dobra.Jutri imamo pregled v nefrološki ambulanti, pa bomo videli.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
14.6.2009 15:46:18   
PERSIDA
Najaa imaš zs

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
14.6.2009 16:09:30   
spps
ojla! a vam je kaj vroče? nam je fulluser posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo nedeljo vam želimuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
14.6.2009 20:56:32   
tasa_m
tasa, ima Lija še vedno krče?
Vidiš, pri Niki so minili. Sem par dni nazaj že segedin jedla in vse kar je bilo, so bili rafali iz ritke. user posted image
voziček - že zdaj ji je dolgčas v njem? Pa je že v športnem delu, a ne?
Ne, nimamo več krčev user posted image user posted image zdaj so jo 2 dni nekaj zabavali ampak je danes bila čisto tista stara moja žabica user posted image pridna full, samo se je smejala in se pogovarjala.
V šp. del sem jo dala ja, ampak očitno so res bili tile krčki krivi, da sem jo morala nosi. Danes je bila cel dan lepo v vozičku ko smo bili leteči, tak da.. jupi jeee stara Lija se je vrnila. user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
14.6.2009 21:10:06   
PERSIDA
Jaz ne vem kaj bi rada ta mami saj pa je snahica skoz pridna,samo mami je ne upošteva ko ji kaj dopovedujeuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
14.6.2009 21:15:16   
Najaa

Nismo še se kopal, ker se Tjaša zarad svojih ledvičk ne sme kopat v termalnih vodah, gremo pa drug teden na morje, pa ti povem čez kak mesec, ali je uživala.user posted image user posted image

Kaj pa je z ledvičkami, če lahko vprašam?
Ja, čez kak mesec bomo že poročale o dogodivščinah v morju. user posted image  Ampak Nika še ne drži tako lepo glavice, tak da bomo vidli, kako bo s kopanjem. Drugače se bo pa v bazenčku namakala, pa bo prav tako dobro. user posted image

Naj ne bi imela čisto še razvite te lobuse, baje se nimam kaj za bati, ampak kaka okužba pa ni ravno dobra.Jutri imamo pregled v nefrološki ambulanti, pa bomo videli.user posted image

Aha. Držim pesti za jutri, pa javi, kako bo.user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
14.6.2009 21:15:47   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jaz ne vem kaj bi rada ta mami saj pa je snahica skoz pridna,samo mami je ne upošteva ko ji kaj dopovedujeuser posted image .

haha, za katerega bavca pa je rezervirana? Ti moraš dva ožent, madonca!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
14.6.2009 21:21:51   
tasa_m

user posted image user posted image ja, ne razumem točno kaj mi govori..

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
14.6.2009 21:56:13   
PERSIDA
Najaa - kateri se bo prej zmigal ,sicer je določen tomaž ,pa glih ne kaže zanimanjauser posted image ,bolj je bratec v akcijiuser posted image .Joj kake mam .....ma hec mora bit ...zato ,pa mam dom dva smeškota ,če bi bla po atiju bi lahko na prste štel koliko se smejita......ne me atiju tožit ,ker nam denarce služiuser posted image .Radi ga imamo ,če glih bi ga včasih rajši nosla kot prenašala user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
14.6.2009 22:14:24   
Lolita23
Živjo!!

Mi smo skoz pri tašči, kjer moj pomaga pri prenovi kopalnice ter hodnika, tako da  smo skoz v gibanju.user posted image

Jutri imamo pregled v nefrološki amobulanti, držite pesti, da bo vse v redu.user posted image user posted image

Drugače pa smo Tjašo dali v športni voziček, ker je košara ji bila že prevroča, saj je obdana z flisom, sam zdej pa je nastopila manjša kriza in ne spi tako kot bi morala, pa še ta voziček je m,ožnost le da je obrjena stran od mame in me kar iščeuser posted image user posted image .Upam, da se bo kmalu navadila, ker danes je bila prvič res čista tečka, ampak jo je po pol ure spanja minil, predvsem ker ni naspana.user posted image

Ja veš Persida pazi, da ti ne speljejo snahe, men so danes skor zetauser posted image user posted image user posted image , kaj moreš naša ga pač ne šljivi, se je pa našla ena ko bi ga rade volje po cartalauser posted image user posted image

caw

18.3.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
14.6.2009 22:21:29   
MalaČebelica
Mariborčanke jutri se vidimo ob desetih v H2O, ne? Upam, da ne bo prevroče pa da preživimo to srečanje user posted image user posted image

Mi smo bili danes tako leteči. Pa še taka vročina tak da sem ful utrujena in ne morem kaj dosti napisat. Malo smo šli k mojim. Pol smo ob petih pa dobili še en obisk, ki je prinesel Klari polno lepih novih cotik user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa se tuširat pa spat. Upam da mala potegne do jutra...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
14.6.2009 22:22:32   
MalaČebelica
Persida - kaj si še tu? Prideš ti tudi na srečanje???

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
14.6.2009 22:35:53   
PERSIDA
Morda ,pa res samo kje je to h2o ,pa nimam pojmauser posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
14.6.2009 22:54:21   
tasa_m

Morda ,pa res samo kje je to h2o ,pa nimam pojmauser posted image
H2O je pri zdravstveni šoli user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
14.6.2009 22:55:55   
tasa_m
Jaz bom verjetno vas prišla samo prečekirat in spoznat še katere ne poznam.
Dobim mami na obisk zjutraj in ob 10h bi morala po svečko za krst v mesto,tak da bo mi šlo na knap z časom ampak se bom potrudla da se vsaj slikamo enkrat skupaj..

Nič punce moje, grem spat. Zlikala sem tak da si počitek danes res zaslužim user posted image

Lahko noč vam želim.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
14.6.2009 23:11:49   
MalaNaja
Proti Zrečam.
Dobrovlje.
Za tvoj kraj ne vem kje je,
bom pa vprašala mojega dragega.
Na kofi pa hodim pa v Konjice
k Sparu.

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja

Oj!

Ne, ne poznam.
A ste iz Bistrice?

ojla! a ti si prav iz Konjic al okolice?

Sorry,ker sem firbčnauser posted image user posted image

Iz okolice. Proti Zrečam!
Pa ti?
a v Zečah si?jaz sem iz Spodnjih Prelog ,če veš kje souser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
14.6.2009 23:23:32   
MalaNaja
A pa ji morje ne bo prehladno?
Mojo pupo namreč že pri 37 st.
začne zebst!

Lolita.. a v morju pa se lahko kopa?? 

Ja P je rekla, da v termalnih vodah ome pa otroc lulajo, pa vsega vraga naj bi bilo not, TJAŠA pa se ne sme okužit, morje pa je kao boljšeuser posted image user posted image user posted image Plus to, je oan ful proti kopabju dojenčkov do pol leta v termalnih vodah, predvem punčk, ki so bolj občutljive zaradi krajše sečnice.Morje pa je samo po sebi bolj zdravo, tak da jo bomo vsaj mi upošteval, zarad ledvič.user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
15.6.2009 6:09:43   
spps

Proti Zrečam.
Dobrovlje.
Za tvoj kraj ne vem kje je,
bom pa vprašala mojega dragega.
Na kofi pa hodim pa v Konjice
k Sparu.

Oj!

Ne, ne poznam.
A ste iz Bistrice?

ojla! a ti si prav iz Konjic al okolice?

Sorry,ker sem firbčnauser posted image user posted image

Iz okolice. Proti Zrečam!
Pa ti?
a v Zečah si?jaz sem iz Spodnjih Prelog ,če veš kje souser posted image

user posted image user posted image user posted image ti si na drugi strani.jaz grem na rondoju mimo Finka.user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaNaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
15.6.2009 7:28:24   
tasa_m
Dobro jutro punce.
Mi gremo na sprehod že. Pride mami z busom in jo grema z Lijo pričakat user posted image

Lepo bodite pa se skrijte pred vročino.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
15.6.2009 8:50:14   
KOKICA32
Dobro jutro!

Kje je danes tista napovedana vročina? Spet so trofli! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
15.6.2009 8:50:38   
KOKICA32

Jaz bom verjetno vas prišla samo prečekirat in spoznat še katere ne poznam.
Dobim mami na obisk zjutraj in ob 10h bi morala po svečko za krst v mesto,tak da bo mi šlo na knap z časom ampak se bom potrudla da se vsaj slikamo enkrat skupaj..

Nič punce moje, grem spat. Zlikala sem tak da si počitek danes res zaslužim user posted image

Lahko noč vam želim.

Samo, da se vidimo...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?