Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 20:43:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE TIMON OD YANIE! VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE TIANA OD TRINITY22, JAKA OD KAJAKE, TIA OD LEOTIE IN LEON OD JANAJE! Hvala vsem za čestitke Tudi midve želima ostalim slavljencem vse naj, naj Še od mene!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 21:32:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE TIMON OD YANIE! VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE TIANA OD TRINITY22, JAKA OD KAJAKE, TIA OD LEOTIE IN LEON OD JANAJE! čestitke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 21:37:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mi imamo super kolke in ne rabimo več tavlkih plenic samo še pamperske bravo mami in Klara Persida.. kak so se na Anžeta komarčki spravli Bogi moj mali bauc. Kokica.. naša Lija je tud taka tečka bla da joj in tudi iz enakega razloga. Ni spala dovolj in pol zendra in zendra da joj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 21:44:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
Očitno so ti naši mali velikani postali eni veliki tečkoti . pupa7 - a ti še maš vedno tako zlatega fanta v kompletu? - al se stanje kaj spreminja?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 21:45:27
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 In še malo slik Tjaše: Le kdo je to A mislite, da ji ugaja obroč Jaz sem se skor padlo dol od smeha, ko je take frise pokala Vau, kako lepo glavico drži gor. Bravo, Tjaša! Ste se že kopali? In kako ji je bilo všeč? Nismo še se kopal, ker se Tjaša zarad svojih ledvičk ne sme kopat v termalnih vodah, gremo pa drug teden na morje, pa ti povem čez kak mesec, ali je uživala.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 21:47:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer, kako ste? Jaz utrujeno da dol padeš.. tamala žaba se je odločila, da ona ne bo več v vozičku ko jo dam v vozek se taaak dere da joj. Pa sem do dala v šp. del,da bo videla okoli pa nič ne pomaga. Ko jo imam na rokah je OK, pa si ona ogleduje in to, kak pa jo dam noter pa je konec. Sem ji že povedala, da mi naj nazaj pošlje tisto ta-pridno Lijo, ki je bila rada v vozičku tak da na pošiljko še čakam. Sma pa se včeraj hodle kopat v terme in so revico tak krči devali da sem bila že čist obupana. Pol pa še ti tiste ta stare ome pametujejo pa to.. joj kak bi jim lahko v tistem kaj povedala, pa sem se zaradi mame zadržala . Sicer pa smo danes imeli zadnje srečanje pred krstom. V soboto ga imamo.. komaj čakam, da damo še to skoz pol pa bo. cita.. kdaj imaš ti krst. Zdaj nekje ali ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 21:48:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Lolita.. a v morju pa se lahko kopa??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 21:51:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
Mamina sončka .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 21:57:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mamina sončka . kak sta lepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa še enako sta oblečena. A to imata že kapice za na morje??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 22:04:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasi -Kaj ti še mi dihaš? Sem že tiralico za tabo poslala :)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 22:14:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica mi imamo super kolke in ne rabimo več tavlkih plenic samo še pamperske bravo mami in Klara Persida.. kak so se na Anžeta komarčki spravli Bogi moj mali bauc. Kokica.. naša Lija je tud taka tečka bla da joj in tudi iz enakega razloga. Ni spala dovolj in pol zendra in zendra da joj Bogi, bogi... kako pa jim sploh lahko pomagamo v primeru pikov in še najbolje, da jih sploh preprečimo??? Tasa- za ****, ne? Tolažim se s tem, da bo jutri bolje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 22:14:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mamina sončka . Čudovita slikica! Zelo lepa sta!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 22:33:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 22:34:30
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE TIMON OD YANIE! VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE TIANA OD TRINITY22, JAKA OD KAJAKE, TIA OD LEOTIE IN LEON OD JANAJE! VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 22:35:02
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V seznamu sem brisala tiste, ki se niti enkrat odkar so rodile niso javile z novimi podatki. Se pravi tiste, ki so imele samo podatke o porodni teži in dolžini. , se povsem strinjam. Le prosim te, če vrneš Brinu njegov RD 31.3. Pa moja leta tudi lahko izbrišeš Pardon. Nisem vidla. Urejeno. Hvala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 22:38:17
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer in lahko noč ob enem Danes je bil lušten in naporen dan, tako da grem kar spat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 22:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
nekaj mi povejte-avgusta gremo na morje...pa me zanima če mala mus mora imet bodi?ali jo lahko imam v kaki kiklci??ker imajo tak lepe po trgovinah da dol padeš ...na bodi pa če ji oblečem ji bo vroče...ker itak mislim toliko stvari seboj vzet za njo,da ne vem kam bomo kufer pa voziček in vse to spravili ..pa še 2 otroka ...te bo stara 5mesecov ko bomo šli...in nimam več nick leo*tia ker sem pozabila geslo in neke rr piškotke izbrisala..a se da to nazaj naštimat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 13.6.2009 22:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
in seveda čestitke vašim pikecom za "rojstne dneve" ,,pa seveda tudi naši mali Tiji
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 7:20:35
|
|
|
|
pondelak
|
dobro jutro!!! včeraj se nisem nič javila,ker smo bli pridni pri gradnji naše hiške! no za1x samo kleti...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 7:21:28
|
|
|
|
pondelak
|
danes pa je tak lep sončen dan da bomo ga verjetno kar zunaj preživeli!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 7:23:23
|
|
|
|
pondelak
|
sem hotla napisat čestitke pa nimamo nič obhajancev
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 9:43:49
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE TIMON OD YANIE! VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE TIANA OD TRINITY22, JAKA OD KAJAKE, TIA OD LEOTIE IN LEON OD JANAJE! VSE NAJBOLJŠE!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 9:45:59
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lolita.. a v morju pa se lahko kopa?? Ja P je rekla, da v termalnih vodah ome pa otroc lulajo, pa vsega vraga naj bi bilo not, TJAŠA pa se ne sme okužit, morje pa je kao boljše Plus to, je oan ful proti kopabju dojenčkov do pol leta v termalnih vodah, predvem punčk, ki so bolj občutljive zaradi krajše sečnice.Morje pa je samo po sebi bolj zdravo, tak da jo bomo vsaj mi upošteval, zarad ledvič.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 14.6.2009 9:57:27 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 9:55:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Najaa lejca, a vsak drug obrok ima AM? ponavadi dam najprej zizo da jih sprazni potem pa se AM...sam pravkar sem mu dala samo AM novalac ,da vidim ce ga odklanja ker mu ni vsec ..pa sem ugotovila da se ne pritozuje,da vceri ni hotu jest,ker sem mu prej dala caja in je bil sit..eheheheheh..kolko skrbi Koliko AM mu pa še daš po dojenju? In kako veš, da je še lačen? Najbrž se dere? hehe Vedn pripravim odvisno od tega kok vidim da se naje na zizi..priblizno..sej pol ce spije tolk kot mu pripravim al pa tud ne..v glavnem da je sit...kak pa vem da je se lacen...vcasih mal pojoka vcasih pa po obcutku, ..ce pa ni lacen pa itak ven cucelj rine tak da ni problema...sam opazovat ga je treba pa mi je kr jasno...ce sem mal zamotena pa cist kamot prezrem kaj mi hoce povedat ..ja pol me pa skrbi ... Ja, sej povejo, če jim kaj manjka, a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 14.6.2009 9:55:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Nismo še se kopal, ker se Tjaša zarad svojih ledvičk ne sme kopat v termalnih vodah, gremo pa drug teden na morje, pa ti povem čez kak mesec, ali je uživala. Kaj pa je z ledvičkami, če lahko vprašam? Ja, čez kak mesec bomo že poročale o dogodivščinah v morju. Ampak Nika še ne drži tako lepo glavice, tak da bomo vidli, kako bo s kopanjem. Drugače se bo pa v bazenčku namakala, pa bo prav tako dobro.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?