|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
13.6.2009 20:43:19   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE TIMON OD YANIE! user posted image   user posted image   user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE TIANA OD TRINITY22, JAKA OD KAJAKE, TIA OD LEOTIE IN LEON OD JANAJE! user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitkeuser posted image user posted image

Tudi midve želima ostalim slavljencem vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še od mene! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
13.6.2009 21:32:16   
tasa_m

VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE TIMON OD YANIE! user posted image   user posted image   user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE TIANA OD TRINITY22, JAKA OD KAJAKE, TIA OD LEOTIE IN LEON OD JANAJE! user posted image   user posted image   user posted image
user posted image user posted image čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
13.6.2009 21:37:40   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
mi imamo super kolke user posted image user posted image user posted image in ne rabimo več tavlkih plenic samo še pamperske user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image bravo mami in Klara user posted image user posted image

Persida.. kak so se na Anžeta komarčki spravli user posted image user posted image Bogi moj mali bauc.

Kokica.. naša Lija je tud taka tečka bla da joj in tudi iz enakega razloga. Ni spala dovolj in pol zendra in zendra da joj user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
13.6.2009 21:44:24   
PERSIDA
Očitno so ti naši mali velikani postali eni veliki tečkoti user posted image .

pupa7 - a ti še maš vedno tako zlatega fanta v kompletu? - al se stanje kaj spreminja?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
13.6.2009 21:45:27   
Lolita23

In še malo slik Tjaše:

Le kdo je touser posted image

user posted image

A  mislite, da ji ugaja obroč

user posted image

Jaz sem se skor padlo dol od smeha, ko je take frise pokalauser posted image user posted image user posted image

Vau, kako lepo glavico drži gor. Bravo, Tjaša! user posted image
Ste se že kopali? In kako ji je bilo všeč?

Nismo še se kopal, ker se Tjaša zarad svojih ledvičk ne sme kopat v termalnih vodah, gremo pa drug teden na morje, pa ti povem čez kak mesec, ali je uživala.user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
13.6.2009 21:47:45   
tasa_m
Večer, kako ste? Jaz utrujeno da dol padeš..user posted image tamala žaba se je odločila, da ona ne bo več v vozičku user posted image user posted image ko jo dam v vozek se taaak dere da joj. Pa sem do dala v šp. del,da bo videla okoli pa nič ne pomaga. Ko jo imam na rokah je OK, pa si ona ogleduje in to, kak pa jo dam noter pa je konec.
Sem ji že povedala, da mi naj nazaj pošlje tisto ta-pridno Lijo, ki je bila rada v vozičku user posted image user posted image tak da na pošiljko še čakam.user posted image

Sma pa se včeraj hodle kopat v terme in so revico tak krči devali da sem bila že čist obupana. Pol pa še ti tiste ta stare ome pametujejo pa to.. joj kak bi jim lahko v tistem kaj povedala, pa sem se zaradi mame zadržala user posted image .

Sicer pa smo danes imeli zadnje srečanje pred krstom. V soboto ga imamo..user posted image komaj čakam, da damo še to skoz pol pa bo.

cita.. kdaj imaš ti krst. Zdaj nekje ali ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
13.6.2009 21:48:40   
tasa_m
Lolita.. a v morju pa se lahko kopa?? 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
13.6.2009 21:51:00   
PERSIDA
user posted image

Mamina sončkauser posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
13.6.2009 21:57:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image

kak sta lepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
pa še enako sta oblečena. A to imata že kapice za na morje?? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
13.6.2009 22:04:17   
PERSIDA
tasi -Kaj ti še mi dihaš? Sem že tiralico za tabo poslala :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
13.6.2009 22:14:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
mi imamo super kolke user posted image user posted image user posted image in ne rabimo več tavlkih plenic samo še pamperske user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image bravo mami in Klara user posted image user posted image

Persida.. kak so se na Anžeta komarčki spravli user posted image user posted image Bogi moj mali bauc.

Kokica.. naša Lija je tud taka tečka bla da joj in tudi iz enakega razloga. Ni spala dovolj in pol zendra in zendra da joj user posted image

Bogi, bogi...user posted image kako pa jim sploh lahko pomagamo v primeru pikov in še najbolje, da jih sploh preprečimo??? user posted image

Tasa- za ****, ne? Tolažim se s tem, da bo jutri bolje! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
13.6.2009 22:14:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image

Čudovita slikica! Zelo lepa sta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
13.6.2009 22:33:26   
KOKICA32
Lahko noč! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
13.6.2009 22:34:30   
Nina00

VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
13.6.2009 22:35:02   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

V seznamu sem brisala tiste, ki se niti enkrat odkar so rodile niso javile z novimi podatki. Se pravi tiste, ki so imele samo podatke o porodni teži in dolžini.

user posted image , se povsem strinjam. Le prosim te, če vrneš Brinu njegov RD 31.3. user posted image   Pa moja leta tudi lahko izbrišeš user posted image

Pardon. Nisem vidla. Urejeno. user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
13.6.2009 22:38:17   
Nina00
Dober večer in lahko noč ob enem user posted image
Danes je bil lušten in naporen dan, tako da grem kar spat.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
13.6.2009 22:41:45   
Anonimen
nekaj mi povejte-avgusta gremo na morje...pa me zanima če mala mus mora imet bodi?ali jo lahko imam v kaki kiklci??ker imajo tak lepe po trgovinah da dol padešuser posted image ...na bodi pa če ji oblečem ji bo vroče...ker itak mislim toliko stvari seboj vzet za njo,da ne vem kam bomo kufer pa voziček in vse to spraviliuser posted image ..pa še 2 otrokauser posted image ...te bo stara 5mesecov ko bomo šli...in nimam več nick leo*tia ker sem pozabila geslo in neke rr piškotke izbrisala..a se da to nazaj naštimat?user posted image

(odgovor članu Nina00)
  Neposredna povezava do sporočila: 4392
13.6.2009 22:43:56   
Anonimen
in seveda čestitke vašim pikecom za "rojstne dneve"user posted image user posted image ,,pa seveda tudi naši mali Tijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4393
14.6.2009 7:20:35   
pondelak
dobro jutro!!!
včeraj se nisem nič javila,ker smo bli pridni pri gradnji naše hiške!user posted image
no za1x samo kleti...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
14.6.2009 7:21:28   
pondelak
danes pa je tak lep sončen dan da bomo ga verjetno kar zunaj preživeli!user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
14.6.2009 7:23:23   
pondelak
sem hotla napisat čestitke pa nimamo nič obhajancev user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
14.6.2009 9:43:49   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

VSE NAJBOLJŠE!

user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
14.6.2009 9:45:59   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lolita.. a v morju pa se lahko kopa?? 

Ja P je rekla, da v termalnih vodah ome pa otroc lulajo, pa vsega vraga naj bi bilo not, TJAŠA pa se ne sme okužit, morje pa je kao boljšeuser posted image user posted image user posted image Plus to, je oan ful proti kopabju dojenčkov do pol leta v termalnih vodah, predvem punčk, ki so bolj občutljive zaradi krajše sečnice.Morje pa je samo po sebi bolj zdravo, tak da jo bomo vsaj mi upošteval, zarad ledvič.user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 14.6.2009 9:57:27 >

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
14.6.2009 9:55:26   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

lejca, a vsak drug obrok ima AM?

ponavadi dam najprej zizo da jih sprazni potem pa se AM...sam pravkar sem mu dala samo AM novalac ,da vidim ce ga odklanja ker mu ni vsec ..pa sem ugotovila da se ne pritozuje,da vceri ni hotu jest,ker sem mu prej dala caja in je bil sit..eheheheheh..kolko skrbiuser posted image user posted image user posted image

Koliko AM mu pa še daš po dojenju?
In kako veš, da je še lačen? Najbrž se dere? hehe user posted image

Vedn pripravim odvisno od tega kok vidim da se naje na zizi..priblizno..sej pol ce spije tolk kot mu pripravim al pa tud ne..v glavnem da je sit...kak pa vem da je se lacen...vcasih mal pojoka vcasih pa po obcutku, ..ce pa ni lacen pa itak ven cucelj rine tak da ni problema...sam opazovat ga je treba pa mi je kr jasno...ce sem mal zamotena pa cist kamot prezrem kaj mi hoce povedat ..ja pol me pa skrbi ...user posted image

Ja, sej povejo, če jim kaj manjka, a ne? user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
14.6.2009 9:55:43   
Najaa

Nismo še se kopal, ker se Tjaša zarad svojih ledvičk ne sme kopat v termalnih vodah, gremo pa drug teden na morje, pa ti povem čez kak mesec, ali je uživala.user posted image user posted image

Kaj pa je z ledvičkami, če lahko vprašam?
Ja, čez kak mesec bomo že poročale o dogodivščinah v morju. user posted image  Ampak Nika še ne drži tako lepo glavice, tak da bomo vidli, kako bo s kopanjem. Drugače se bo pa v bazenčku namakala, pa bo prav tako dobro. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?