Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 23:46:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita ČESTITKE ZA OBMESEČNICE... TULIPAN LIA ZA 2 MESEC SPPS MARCEL ZA 3.MESEC DALI ETIEN ZA 3 MESEC IN SEVEDA NAJSTAREJŠA TROBENTICA MOJA LIA ZA 4 MESECE ČESTITAM!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 23:46:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps ma mali je ful smešen,ko ga slikam,pol pa take veeeelike okice naredi naša se prej fulll smeji koker pa jaz vzamem fotoaparat pa ne dobiš nasmeška od nje Pri nas je isto...samo gleda v objektiv in to je to...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 23:47:12
|
|
|
|
Steffi
|
Oj, pa da še jaz dodam par novih slikic, ker una na seznamu je stara že četrt stoletja . Pri pasenju kravic mu ena rokca še malo nazaj uhaja, ga moramo popravljat. Včeraj se je pri pasenju kravic uspel obrnit na hrbet .
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 8:08:46
|
|
|
|
pondelak
|
ja dobro jutro!!!! po doooolgem času prva ena kavica za vse...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 8:13:33
|
|
|
|
pondelak
|
vse najboljše Anžetu in Tomažu od perside za 5 mesecev Niki od NAJE za 4 mesece in seveda mani za 20 let
< Sporočilo je popravil pondelak -- 7.6.2009 8:14:24 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 9:01:29
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vse najboljše Anžetu in Tomažu od perside za 5 mesecev Niki od NAJE za 4 mesece in seveda mani za 20 let čestitke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 9:28:40
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV ANŽE IN TOMAŽ OD PERSIDE! VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE MOJA DRAGA NIKICA PIKICA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 9:28:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ali je pri ostalih v posvetovalnici to tudi praksa, da se otroka tehta v bodiju? Niko tehtajo tud v bodyju in še pleničko ima gor tak da jaz pol vedno odštejem ene 200g.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 9:28:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nagradno vprašanje za kavico.. le kaj je to rdeče sredi velikeeee postelje ??? Dobra!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 9:29:50
|
|
|
|
Najaa
|
lejca, vidim te! cita sem pozabla pohvalit, kok je lepa tvoja pupa! Sliko bom dala pa zvečer gor. Steffi, tvojega pobčka bom tud zamenjala (sliko mislim ). ups, pondelak, nisem vidla, da si tud ti napisala čestitko. VSE NAJBOLJŠE TUDI TEBI, SEVEDA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 9:52:08
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ali je pri ostalih v posvetovalnici to tudi praksa, da se otroka tehta v bodiju? Niko tehtajo tud v bodyju in še pleničko ima gor tak da jaz pol vedno odštejem ene 200g. ne.tjašo vedno tehtajo čist golo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 10:01:14
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vse najboljše Anžetu in Tomažu od perside za 5 mesecev Niki od NAJE za 4 mesece in seveda mani za 20 let čestitam vsem skupaj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 10:45:39
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vse najboljše Anžetu in Tomažu od perside za 5 mesecev Niki od NAJE za 4 mesece in seveda mani za 20 let Čestitike
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 10:55:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vse najboljše Anžetu in Tomažu od perside za 5 mesecev Niki od NAJE za 4 mesece in seveda mani za 20 let čestitam vsem trem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 10:57:19
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro kako ste spale? Mi smo za silo. Sicer smo pol potegnili do 9.20 tak da gre ven Steffi .. Taj Gabriel pa je že pravi mali mož
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 10:58:31
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Oj, pa da še jaz dodam par novih slikic, ker una na seznamu je stara že četrt stoletja . Pri pasenju kravic mu ena rokca še malo nazaj uhaja, ga moramo popravljat. Včeraj se je pri pasenju kravic uspel obrnit na hrbet . kk je frajerski
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 11:00:15
|
|
|
|
|
Naša noč je bia pa takšna od 18:20-2 jedla in zaspala do 06:30 potem pa konec spanja mogoče vmes za kake petnajst minut ampak nč več sedaj spi kako dolgo ve samo ona Lepo nedeljo kljub slabemu vremenu...upam da bo druga nedelja lepša držim pesti...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 11:02:27
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vse najboljše Anžetu in Tomažu od perside za 5 mesecev Niki od NAJE za 4 mesece in seveda mani za 20 let
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 11:02:53
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ali je pri ostalih v posvetovalnici to tudi praksa, da se otroka tehta v bodiju? Niko tehtajo tud v bodyju in še pleničko ima gor tak da jaz pol vedno odštejem ene 200g. pri nas enako
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 11:03:23
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Oj, pa da še jaz dodam par novih slikic, ker una na seznamu je stara že četrt stoletja . Pri pasenju kravic mu ena rokca še malo nazaj uhaja, ga moramo popravljat. Včeraj se je pri pasenju kravic uspel obrnit na hrbet . kk je frajerski
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 11:08:46
|
|
|
|
mediuhec
|
tasa_m: daj mi prosim povej v kateri cerkvi ste krstili otroka (a slučajno v magdaleni), ker midva sploh ne poznava teh župnikov, ko nisva iz MB, pa naju mal skrbi da ne bodo kompliciral, ker pri maši nismo redni gostje. srečanje mb: jaz sem za! sicer ne vem kakšno bo kaj vreme ta teden, zdaj je bilo kar malo muhasto in nepredvidljivo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 11:10:44
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Piknik včeraj uspel, pri nas pa hrane ni ostalao pa je je blo 8kg, ja očiten so dedi lačni, ko so pijani Moj trenuten mačka hladi, Tjaša aja zraven njega jaz pa posprvljam malenkosti, ki so ostale. No in ko je še bilo vse razmetano, pa še župan pride čestitat za malo(malo hodi z zamudo) , jaz pa imela ljudi speče v jedilnici na tleh, ja kaj češ, ima pa Tjaša zdaj so 100€ več na računu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 11:21:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vse najboljše Anžetu in Tomažu od perside za 5 mesecev Niki od NAJE za 4 mesece in seveda mani za 20 let čestitkeeeeee za obmesečnice
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 11:51:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa_m: daj mi prosim povej v kateri cerkvi ste krstili otroka (a slučajno v magdaleni), ker midva sploh ne poznava teh župnikov, ko nisva iz MB, pa naju mal skrbi da ne bodo kompliciral, ker pri maši nismo redni gostje. srečanje mb: jaz sem za! sicer ne vem kakšno bo kaj vreme ta teden, zdaj je bilo kar malo muhasto in nepredvidljivo... Mi jo bomo krstili 20.06 in sicer tu na Cesti zmage-Sv. rešnje telo al nekak tak se reče. Mediuhec, tudi jaz nisem redna gostja. Sicer nič ne komplicira župnik, samo problem je ko moj nima niti krsta. Njegova mama je bila iz Sirije in je žal že pokojna, tak da ne ve če je bil pr krstu. Potrdila nimaa nobenega.. ata njegov pa se tud ne spomni. In pol je reko da ga lahko zdaj kr krstimo pa še midva se lahko poročima.. Ampak zdaj nebomo rabli Tomaža ne krstit pa niti poročit se nebomo rabli pa bomo krst vseeno lahko imeli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 11:51:34
|
|
|
|
lejca
|
Pozdrav vsem skupaj... najaa, kako si? jst mam vec casa za branje kot za pisanje...sem se tudi jaz zacela spet ucit da bi le slo naprej... vceri smo mel mal bolj slab dan..mali ni mogu kakat in ga je bolelo , pol je pa ful mal pojedu in me je skrbelo...no danes navsezgodaj pa je le slo ven in se je tolk smejckal po tistem...da je bilo kr veselje...zakaj ni mogu kakat? zato ,ker se je mami mal pregresila pri cokoladi in to je to...madona res moram ful ahtat kaj pojem...ce nima alergije ,pa ne more kakat in to je tak...no,sam da se je pokaku in da je sedaj zadovoljen... vsem obmesecnicam iskrene cestitke..kak cas bezi , nasi otroci pa rastejo lp lejca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?