Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 21:06:10
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! mi smo pa danes že boljše. danes je že bila prava akcija. skoraj nič več spanja nosek ima že čisto v redu. skoraj nič več fiziološke nismo vlivali, samo zjutraj smo jo zalivali pa ven sesali. pol pa je že bilo ok. edino se mi zdi da še vedno ne je, kot bi morala. sma si sposodila tehnico pa sma jo tehtala in je v desetih dnevih pridobila samo dobrih 100g. to je baje minimum, kar bi naj pridobila na teden, tak da je res jedla malo premalo. ampak vsaj shujšala pa ni. no, vsaj upam, da ta tehnica prav kaže. pa kaj te vem, ko na posvetovalnici jo tudi tehtamo v bodiju in z eno plenico... ali je pri ostalih v posvetovalnici to tudi praksa, da se otroka tehta v bodiju? zdaj boma pa že nared za kako srečanje tulaj v MB. mislim, da zdaj ne morema več trosit bacilov okoli - da sma že toliko zdrave... marušo je do zdaj vedno nago tehtal to bi se pa res lahko zmenle ja.... da se naši malčki malo spoznajo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 21:10:28
|
|
|
|
trezika
|
aja, malačebelica.... maruša mi je tut začela manj jest... še pred kakšnim tednom je pojedla na obrok od 120 do 150, zdaj pa je max 90...več nikakor noče, kar stran tišči flaško... ne vem, kaj bi blo krivo... ima katera kakšno idejo? drugače pa je nonstop dobre volje, kaka tut enkrat na dan, pa še to pošteno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 21:18:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! mi smo pa danes že boljše. danes je že bila prava akcija. skoraj nič več spanja nosek ima že čisto v redu. skoraj nič več fiziološke nismo vlivali, samo zjutraj smo jo zalivali pa ven sesali. pol pa je že bilo ok. edino se mi zdi da še vedno ne je, kot bi morala. sma si sposodila tehnico pa sma jo tehtala in je v desetih dnevih pridobila samo dobrih 100g. to je baje minimum, kar bi naj pridobila na teden, tak da je res jedla malo premalo. ampak vsaj shujšala pa ni. no, vsaj upam, da ta tehnica prav kaže. pa kaj te vem, ko na posvetovalnici jo tudi tehtamo v bodiju in z eno plenico... ali je pri ostalih v posvetovalnici to tudi praksa, da se otroka tehta v bodiju? zdaj boma pa že nared za kako srečanje tulaj v MB. mislim, da zdaj ne morema več trosit bacilov okoli - da sma že toliko zdrave... super, samo da sta boljše našo Lijo stalno tehtajo nagico,no pokrita je z tetra plqanico in pol 80g odšteje.. jaaaaaaaa, jaz sem za srečanje povej kdaj pa kje pa pridema :)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 21:19:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita ČESTITKE ZA OBMESEČNICE... TULIPAN LIA ZA 2 MESEC SPPS MARCEL ZA 3.MESEC DALI ETIEN ZA 3 MESEC IN SEVEDA NAJSTAREJŠA TROBENTICA MOJA LIA ZA 4 MESECE čestitke čestitam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 21:28:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer, kako ste drage moje dame? Mi smo ok, danes smo kar aktivno preživeli soboto. Spali smo do 9h kar je pravi podvig, med tednom je Lija gor že ob 7h al pa 7.30, danes pa je spala do 9h. Pol smo se napapcali in sma šle sami proti mestu kjer sem se dobili z mamicami in Mb. iz RR , pol sma pa šibnile domov atiju delat družbo, ki je danes generalno pospravljal stanovanje (je bilo že res potrebno). Ob 17h smo pa imeli predpriprave na krst. In seveda prvo kar je duhovnik vprašal je kdaj se mislila poročit? Moj pa mu odgovori da imama to v planu ampak še ni datuma. Hmmm, jaz nič ne vem da je to v planu sem se že spraševala če se mogoče ne misli z mano?? A katera ve, zakaj mora pri krstu imeti 2 imena??? Je naštel neka taka čudna imena zraven Lije da smo se z botri sam pogledali in se začeli smejat. Pol pa smo ga vprašali, če je lahko Rozalija in je potrdil. Rozalija je bila namreč moja oma, katera mi je pomenila največ na svetu in je zdaj med in čuva na nas!! Tak da sem si kr odahnila da bo krščena pod Rozalija in ne neka Amalija ipd. Po teh pripravah pa smo šli na tortice in sladoled.. jeeee. In pol se čudim zakaj mi kg ne gredo dol. Če pa se že 2 dni bašem z torticami in sladoledom. Zdaj pa grem malo za nazaj prebrat in kaj pokomentirat..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 21:33:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak oj babure!! joj kake pikice mamo naši zvončki in trobentice so daleč najlepši se popolnoma strinjam..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 21:46:23
|
|
|
|
|
Tasa so vam tudi rekli da je lahko krščena po Julija???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:01:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tasa so vam tudi rekli da je lahko krščena po Julija??? ja tudi ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:13:44
|
|
|
|
tasa_m
|
nagradno vprašanje za kavico.. le kaj je to rdeče sredi velikeeee postelje ???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:15:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps grem slikice mal skup nabrat,da me ne bo Naja zadrotala,haha. haha Sem kar zbrala eno, ki je meni najbolj všeč. Je ok? se, si kar mislila katera bo,hahaha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:15:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! mi smo pa danes že boljše. danes je že bila prava akcija. skoraj nič več spanja nosek ima že čisto v redu. skoraj nič več fiziološke nismo vlivali, samo zjutraj smo jo zalivali pa ven sesali. pol pa je že bilo ok. edino se mi zdi da še vedno ne je, kot bi morala. sma si sposodila tehnico pa sma jo tehtala in je v desetih dnevih pridobila samo dobrih 100g. to je baje minimum, kar bi naj pridobila na teden, tak da je res jedla malo premalo. ampak vsaj shujšala pa ni. no, vsaj upam, da ta tehnica prav kaže. pa kaj te vem, ko na posvetovalnici jo tudi tehtamo v bodiju in z eno plenico... ali je pri ostalih v posvetovalnici to tudi praksa, da se otroka tehta v bodiju? pr nas je nagec,je pa na tehtnici plenička,ki jo potem od teže odbijejo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:15:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nagradno vprašanje za kavico.. le kaj je to rdeče sredi velikeeee postelje ??? pikalija
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:21:50
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nagradno vprašanje za kavico.. le kaj je to rdeče sredi velikeeee postelje ??? fulll lepo Lija
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:27:45
|
|
|
|
tasa_m
|
cita in spps .. pravilno ! Ko se vidimo dobita kavico. Lahko pa v Mb. prideta na izlet tak se pri nam spi popoldan. Je ati glih na friško posesal posteljo
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.6.2009 22:28:40 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:30:18
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m cita in spps .. pravilno ! Ko se vidimo dobita kavico. Lahko pa v Mb. prideta na izlet tak se pri nam spi popoldan. Je ati glih na friško posesal posteljo joj naša ka si hecen še kravic noče pasit kaj pa da bi ona spala na trebuhu lahko samo sanjam... Joj veš kako dolgo se jaz spravljam v Lenart ko imam tam teto že najmanj 4 lete sigurno ehhh več...bom mogla it...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:33:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m cita in spps .. pravilno ! Ko se vidimo dobita kavico. Lahko pa v Mb. prideta na izlet tak se pri nam spi popoldan. Je ati glih na friško posesal posteljo joj naša ka si hecen še kravic noče pasit kaj pa da bi ona spala na trebuhu lahko samo sanjam... Joj veš kako dolgo se jaz spravljam v Lenart ko imam tam teto že najmanj 4 lete sigurno ehhh več...bom mogla it... naš hoče znoret če ga dam na trebuh,tak ,da tud kravce odpadejo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:38:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita joj naša ka si hecen še kravic noče pasit kaj pa da bi ona spala na trebuhu lahko samo sanjam... Joj veš kako dolgo se jaz spravljam v Lenart ko imam tam teto že najmanj 4 lete sigurno ehhh več...bom mogla it... ja se strinjam in to v bližnji prihodnosti!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:39:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps naš hoče znoret če ga dam na trebuh,tak ,da tud kravce odpadejo pol pa naj bikce pase če kravic noče
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:41:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m cita in spps .. pravilno ! Ko se vidimo dobita kavico. Lahko pa v Mb. prideta na izlet tak se pri nam spi popoldan. Je ati glih na friško posesal posteljo joj naša ka si hecen še kravic noče pasit kaj pa da bi ona spala na trebuhu lahko samo sanjam... Joj veš kako dolgo se jaz spravljam v Lenart ko imam tam teto že najmanj 4 lete sigurno ehhh več...bom mogla it... naš hoče znoret če ga dam na trebuh,tak ,da tud kravce odpadejo naša se dere ko da jo iz kože dajemo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:41:44
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita joj naša ka si hecen še kravic noče pasit kaj pa da bi ona spala na trebuhu lahko samo sanjam... Joj veš kako dolgo se jaz spravljam v Lenart ko imam tam teto že najmanj 4 lete sigurno ehhh več...bom mogla it... ja se strinjam in to v bližnji prihodnosti!!! tudi jaz se strinjam...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 22:44:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita tudi jaz se strinjam...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 23:11:32
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita ČESTITKE ZA OBMESEČNICE... TULIPAN LIA ZA 2 MESEC SPPS MARCEL ZA 3.MESEC DALI ETIEN ZA 3 MESEC IN SEVEDA NAJSTAREJŠA TROBENTICA MOJA LIA ZA 4 MESECE čestitke
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 23:16:58
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pravi mali možek in kak izraze že zna pokazat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 23:20:37
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No pa da pokažem še našo malo miss od včeraj ko sva šle k zdravniku... lepa pupa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 6.6.2009 23:46:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Kokica; mi zdaj že tretje leto zapored hodimo v Terme Olimia, je lepa okolica in primerna za sprehode; sobice so lušne; bazeni pa prijetno topli za otročke in kar je najpomembneje dveno čiščeni A hodite v hotel ali kak apartma? Ker jaz letos z malim še ne bi šla v hotel?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?