|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
6.6.2009 21:06:10   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla!

mi smo pa danes že boljše. danes je že bila prava akcija. skoraj nič več spanja user posted image user posted image user posted image nosek ima že čisto v redu. skoraj nič več fiziološke nismo vlivali, samo zjutraj smo jo zalivali pa ven sesali. pol pa je že bilo ok.

edino se mi zdi da še vedno ne je, kot bi morala. sma si sposodila tehnico pa sma jo tehtala in je v desetih dnevih pridobila samo dobrih 100g. to je baje minimum, kar bi naj pridobila na teden, tak da je res jedla malo premalo. ampak vsaj shujšala pa ni. no, vsaj upam, da ta tehnica prav kaže. pa kaj te vem, ko na posvetovalnici jo tudi tehtamo v bodiju in z eno plenico... ali je pri ostalih v posvetovalnici to tudi praksa, da se otroka tehta v bodiju?

zdaj boma pa že nared za kako srečanje tulaj v MB. mislim, da zdaj ne morema več trosit bacilov okoli - da sma že toliko zdrave...

marušo je do zdaj vedno nago tehtal user posted image

to bi se pa res lahko zmenle ja.... da se naši malčki malo spoznajo user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
6.6.2009 21:10:28   
trezika
aja, malačebelica.... maruša mi je tut začela manj jest... še pred kakšnim tednom je pojedla na obrok od 120 do 150, zdaj pa je max 90...več nikakor noče, kar stran tišči flaško... ne vem, kaj bi blo krivo... ima katera kakšno idejo? drugače pa je nonstop dobre volje, kaka tut enkrat na dan, pa še to pošteno user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
6.6.2009 21:18:16   
tasa_m

ojla!

mi smo pa danes že boljše. danes je že bila prava akcija. skoraj nič več spanja user posted image user posted image user posted image nosek ima že čisto v redu. skoraj nič več fiziološke nismo vlivali, samo zjutraj smo jo zalivali pa ven sesali. pol pa je že bilo ok.

edino se mi zdi da še vedno ne je, kot bi morala. sma si sposodila tehnico pa sma jo tehtala in je v desetih dnevih pridobila samo dobrih 100g. to je baje minimum, kar bi naj pridobila na teden, tak da je res jedla malo premalo. ampak vsaj shujšala pa ni. no, vsaj upam, da ta tehnica prav kaže. pa kaj te vem, ko na posvetovalnici jo tudi tehtamo v bodiju in z eno plenico... ali je pri ostalih v posvetovalnici to tudi praksa, da se otroka tehta v bodiju?

zdaj boma pa že nared za kako srečanje tulaj v MB. mislim, da zdaj ne morema več trosit bacilov okoli - da sma že toliko zdrave...

super, samo da sta boljše user posted image user posted image

našo Lijo stalno tehtajo nagico,no pokrita je z tetra plqanico in pol 80g odšteje..

jaaaaaaaa, jaz sem za srečanje user posted image user posted image povej kdaj pa kje pa pridema :)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
6.6.2009 21:19:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: cita

ČESTITKE ZA OBMESEČNICE...

TULIPAN LIA ZA 2 MESEC

SPPS MARCEL ZA 3.MESEC

DALI ETIEN ZA 3 MESEC

IN SEVEDA NAJSTAREJŠA TROBENTICA MOJA LIA ZA 4 MESECE

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
6.6.2009 21:28:48   
tasa_m
Večer, kako ste drage moje dame?
Mi smo ok, danes smo kar aktivno preživeli soboto.
Spali smo do 9h kar je pravi podvig, med tednom je Lija gor že ob 7h al pa 7.30, danes pa je spala do 9h. user posted image
Pol smo se napapcali in sma šle sami proti mestu kjer sem se dobili z mamicami inuser posted image Mb. iz RR user posted image , pol sma pa šibnile domov atiju delat družbo, ki je danes generalno pospravljal stanovanje (je bilo že res potrebno).
Ob 17h smo pa imeli predpriprave na krst. In seveda prvo kar je duhovnik vprašal je kdaj se mislila poročit? Moj pa mu odgovori da imama to v planu ampak še ni datuma. Hmmm, jaz nič ne vem da je to v planu user posted image sem se že spraševala če se mogoče ne misli z mano?? user posted image user posted image user posted image user posted image
A katera ve, zakaj mora user posted image pri krstu imeti 2 imena??? user posted image user posted image Je naštel neka taka čudna imena zraven Lije da smo se z botri sam pogledali in se začeli smejat. Pol pa smo ga vprašali, če je lahko Rozalija in je potrdil. Rozalija je bila namreč moja oma, katera mi je pomenila največ na svetuuser posted image in je zdaj med user posted image in čuva na nas!! Tak da sem si kr odahnila da bo krščena pod Rozalija in ne neka Amalija ipd. user posted image
Po teh pripravah pa smo šli na tortice in sladoled.. jeeee. In pol se čudim zakaj mi kg ne gredo dol. Če pa se že 2 dni bašem z torticami user posted image in sladoledom.

Zdaj pa grem malo za nazaj prebrat in kaj pokomentirat..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
6.6.2009 21:33:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

oj babure!!
joj kake pikice mamo user posted image user posted image user posted image naši zvončki in trobentice so daleč najlepši user posted image

se popolnoma strinjam.. user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
6.6.2009 21:46:23   
Tasa so vam tudi rekli da je lahko krščena po Julija???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
6.6.2009 22:01:01   
tasa_m

Tasa so vam tudi rekli da je lahko krščena po Julija???
ja tudi ja.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
6.6.2009 22:13:44   
tasa_m
nagradno vprašanje za kavico..

le kaj je to rdeče sredi velikeeee postelje ??? user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
6.6.2009 22:15:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: spps

grem slikice mal skup nabrat,da me ne bo Naja zadrotala,haha.

haha
Sem kar zbrala eno, ki je meni najbolj všeč. Je ok?
se, si kar mislila katera bo,hahahauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
6.6.2009 22:15:52   
spps

ojla!

pr nas je nagec,je pa na tehtnici plenička,ki jo potem od teže odbijejo

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
6.6.2009 22:15:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

le kaj je to rdeče sredi velikeeee postelje ??? user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image pikalijauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
6.6.2009 22:21:50   

user posted image

user posted image user posted image user posted image fulll lepo Lijauser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
6.6.2009 22:27:45   
tasa_m
cita in spps .. pravilno user posted image user posted image ! Ko se vidimo dobita kavico. Lahko pa v Mb. prideta na izlet user posted image user posted image

tak se pri nam spi popoldan. Je ati glih na friško posesal posteljo user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.6.2009 22:28:40 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
6.6.2009 22:30:18   

cita in spps .. pravilno user posted image user posted image ! Ko se vidimo dobita kavico. Lahko pa v Mb. prideta na izlet user posted image user posted image

tak se pri nam spi popoldan. Je ati glih na friško posesal posteljo user posted image

joj naša ka si hecen še kravic noče pasit kaj pa da bi ona spala na trebuhu lahko samo sanjam...

Joj veš kako dolgo se jaz spravljam v Lenart ko imam tam teto že najmanj 4 lete sigurno ehhh več...bom mogla it...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
6.6.2009 22:33:59   
spps

joj naša ka si hecen še kravic noče pasit kaj pa da bi ona spala na trebuhu lahko samo sanjam...

Joj veš kako dolgo se jaz spravljam v Lenart ko imam tam teto že najmanj 4 lete sigurno ehhh več...bom mogla it...
naš hoče znoret če ga dam na trebuh,tak ,da tud kravce odpadejouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
6.6.2009 22:38:51   
tasa_m

ja se strinjam in to v bližnji prihodnosti!!! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
6.6.2009 22:39:19   
tasa_m
naš hoče znoret če ga dam na trebuh,tak ,da tud kravce odpadejouser posted image
pol pa naj bikce pase user posted image user posted image če kravic noče user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
6.6.2009 22:41:28   

naša se dere ko da jo iz kože dajemouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
6.6.2009 22:41:44   

ja se strinjam in to v bližnji prihodnosti!!! user posted image

tudi jaz se strinjam...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
6.6.2009 22:44:01   
tasa_m
tudi jaz se strinjam...user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
6.6.2009 23:11:32   
Steffi

ČESTITKE ZA OBMESEČNICE...

TULIPAN LIA ZA 2 MESEC

SPPS MARCEL ZA 3.MESEC

DALI ETIEN ZA 3 MESEC

IN SEVEDA NAJSTAREJŠA TROBENTICA MOJA LIA ZA 4 MESECE

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
6.6.2009 23:16:58   
Steffi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pravi mali možek in kak izraze že zna pokazatuser posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
6.6.2009 23:20:37   
Steffi

No pa da pokažem še našo malo miss od včeraj ko sva šle k zdravniku...

user posted image

lepa pupa

Paulo Coelho

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
6.6.2009 23:46:31   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Kokica; mi zdaj že tretje leto zapored hodimo v Terme Olimia, je lepa okolica in primerna za sprehode; sobice so lušne; bazeni pa prijetno topli za otročke in kar je najpomembneje dveno čiščeni

A hodite v hotel ali kak apartma? Ker jaz letos z malim še ne bi šla v hotel?user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?