Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Ja, naša Najčka je pa boljše, hvalabogu...jutri gredo z mojimi v terme Olimije, pa jo bova šla verjetno v sredo iskat, da bo v četrtek lahko na zaključku v vrtcu (če bo lepo vreme), pa še v petek bi odpeketali na Krk, ko že ta vikend odpade....sem pa tako žalostna, ko me je prej klicala ena prijateljica ko se drugače uredu zastopimo, samo včasih ne sprejme mojega stališča, mnenja....ona direktno pove kaj misli...mah, ....a zakaj gre?...eno soboto bo njen mali praznoval RD, in sem rekla, da že zdaj 2 vikenda mogoče ne bomo šli na KRk, in da 3.vikend, pa skoraj gotovo gremo...in to ni sprejela...čeprav sem rekla, da se bi potrudili, da bi prišli in da če bo grdo vreme, da bomo gotovo doma, samo ona hoče to vedeti do torka zdaj, da kensla tiste ki ne bi prišli, in povabi koga drugega...potem pa sem ji samo rekla, da eni naši dobri prijatelji pač rečejo, da tudi če ima ne vem kdo RD, zaradi tega ne ostanejo v Lj , da jim morje fuuul pomeni, poleg tega pa je pavšal preveč drag, da bi cel vikend vrgli stran in potem spet en teden, zaradi enega RD....jaz sem istega mnenja...ne vem no...pa ni problem čez teden, samo res si že tako težko privoščimo tole, res, pa že tako mi moj skos pravi, zakaj ne grem dol s tamalima, pa kaj ko je vedno nekaj, pa nastop v vrtcu, pa plesne, pa pregledi...no 15.ima Timon spet pregled, pa 17.razvojno...mah...ne vem zdaj kako naj to rešim...moj je čisto popenil in je rekel, da bo on njenega jutri klical, da pač že tako ne bo on koristil drugega kot vikende, ker ima delo, in da bomo čez vikende pač doli.... problem je v tem, ker se ji nočem spet zameriti, ko enkrat sva že imeli en orenk kreš...ko sva bili skupaj z malimi na morju, pa ona je rekla, da mi ne bo zamerila, samo točno vem, kako bo....please...mnenje... U bistvu sem ji zelo hvaležna, saj mi je ogromno cunjic posodila, in to res lepih od njenega miška, samo kaj, ne morem potem samo kimati in biti tiho...a ni res... Yania, moje mnenje: takih kolegov ne rabiš... Se strinjam. yania, kar pozabi na to, se nima smisla sekirat. Life is too short in če se enim da pelat tak inat, pa hvala lepa. Ni res?
|