Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 11:53:32
|
|
|
|
lejca
|
ma kaj Anze in Tomaz imata ze 5 mescev...???? ma ne me hecat?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 13:59:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Pozdrav vsem skupaj... najaa, kako si? jst mam vec casa za branje kot za pisanje...sem se tudi jaz zacela spet ucit da bi le slo naprej... Dobro sem. Ti se le uči, da bo dopust še lepši. Pa ne pretiravaj s čokolado.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 13:59:55
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vse najboljše Anžetu in Tomažu od perside za 5 mesecev Niki od NAJE za 4 mesece in seveda mani za 20 let čestitam vsem skupaj se pridružujem čestitkam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 14:09:44
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa_m: daj mi prosim povej v kateri cerkvi ste krstili otroka (a slučajno v magdaleni), ker midva sploh ne poznava teh župnikov, ko nisva iz MB, pa naju mal skrbi da ne bodo kompliciral, ker pri maši nismo redni gostje. srečanje mb: jaz sem za! sicer ne vem kakšno bo kaj vreme ta teden, zdaj je bilo kar malo muhasto in nepredvidljivo... Mi jo bomo krstili 20.06 in sicer tu na Cesti zmage-Sv. rešnje telo al nekak tak se reče. Mediuhec, tudi jaz nisem redna gostja. Sicer nič ne komplicira župnik, samo problem je ko moj nima niti krsta. Njegova mama je bila iz Sirije in je žal že pokojna, tak da ne ve če je bil pr krstu. Potrdila nimaa nobenega.. ata njegov pa se tud ne spomni. In pol je reko da ga lahko zdaj kr krstimo pa še midva se lahko poročima.. Ampak zdaj nebomo rabli Tomaža ne krstit pa niti poročit se nebomo rabli pa bomo krst vseeno lahko imeli. super da ste zrihtali za krst Mi smo pa včeri vabila odposlali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 15:42:22
|
|
|
|
ada2
|
pri nas tudi tehtajo v bodiju in sveži plenički, pa sami odštejejo 200g ne razumem zakaj bi župnik komu kompliciral glede krsta, meni še niso nikoli, pa sama tudi nimam nobenega zakramenta. saj je v njihovem interesu, da pridobijo čimveč vernikov
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 15:56:46
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Aja...še nekaj... moj je imel včeraj že drugič KLOPA !! (prvič ga je imel ko je imel 2 mesca ), tako da dejte malo počekirat svoje sončke.. enkrat ga je imel na zapestju (spodaj), včeraj pa za ušesom.. tam kjer je bolj tanka kožica... bodte malo bolj pozorne... Ma, kje si ga pa imela? Imate okoli hiše grmovje ali kje?...glih včeraj sem Mio peljala cepit prvo dozo za klope... js pravo kmečko dete živim na vasi kjer ni lih malo dreves
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 15:58:01
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nagradno vprašanje za kavico.. le kaj je to rdeče sredi velikeeee postelje ??? še dobro, da ima rdeče žabe, drugače se je niti nebi vidlo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 15:58:34
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vse najboljše Anžetu in Tomažu od perside za 5 mesecev Niki od NAJE za 4 mesece in seveda mani za 20 let VSE NAJ NAJ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 15:59:10
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Oj, pa da še jaz dodam par novih slikic, ker una na seznamu je stara že četrt stoletja . Pri pasenju kravic mu ena rokca še malo nazaj uhaja, ga moramo popravljat. Včeraj se je pri pasenju kravic uspel obrnit na hrbet . na zadnji zgleda res že pravi možek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 15:59:28
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ali je pri ostalih v posvetovalnici to tudi praksa, da se otroka tehta v bodiju? Niko tehtajo tud v bodyju in še pleničko ima gor tak da jaz pol vedno odštejem ene 200g. pri nas tudi tako...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:16:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pri nas tudi tehtajo v bodiju in sveži plenički, pa sami odštejejo 200g ne razumem zakaj bi župnik komu kompliciral glede krsta, meni še niso nikoli, pa sama tudi nimam nobenega zakramenta. saj je v njihovem interesu, da pridobijo čimveč vernikov ada saj veš, vsak župnik ima svoje stališče. Npr. v Lenartu župnik ne dovoli za botra, če nima boter vseh zakramentov-krst,obhajilo in birmo. Tak da.. Nama je včeraj na to da nisma poročena rekel: po eni strani želite da je Lija v dobrem odnosu z Bogom po drugi strani pa vidva Boga nočeta pri sebi.. Ampak na srečo smo rešli tud to, smo ga potolažli, da se bomo poročili..enkrat. (Tomaž pa baje v bližnji prihodnosti )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:23:26
|
|
|
|
mediuhec
|
[/quote]ada saj veš, vsak župnik ima svoje stališče. Npr. v Lenartu župnik ne dovoli za botra, če nima boter vseh zakramentov-krst,obhajilo in birmo. Tak da.. Nama je včeraj na to da nisma poročena rekel: po eni strani želite da je Lija v dobrem odnosu z Bogom po drugi strani pa vidva [/quote] pri enih župnikih ne smeš za botra, če izve,da imaš fnta/punco in z njim nisi poročen (pa ne mislim koruznike).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:28:00
|
|
|
|
mediuhec
|
aja, ena je spraševala koliko pojemo- 3 m. in imamo isti problem, prej je zmazal tudi 120 ml, sedaj pa kar naenkrat po 90, 100, s tem da je število obrokov pa zmanjšal. kaj vem, če bo v sredo pri P imel dosti kg, se ne bom sekirala. očitno so obdobja, ko poje več. cuclji- a ste že prešaltali na avent cuclje za 3 m? mi smo še na 2 mesecih, ker se mi zdi da mu še ok teče.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:30:07
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec ada saj veš, vsak župnik ima svoje stališče. Npr. v Lenartu župnik ne dovoli za botra, če nima boter vseh zakramentov-krst,obhajilo in birmo. Tak da.. Nama je včeraj na to da nisma poročena rekel: po eni strani želite da je Lija v dobrem odnosu z Bogom po drugi strani pa vidva pri enih župnikih ne smeš za botra, če izve,da imaš fnta/punco in z njim nisi poročen (pa ne mislim koruznike). ja ja...kao izvenzakonsko razmerje...meni je tudi reku, da js nebi mogla bit (hipotetično) botra, ker še nisem poročena, s fantom pa živiva skupaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:31:29
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec cuclji- a ste že prešaltali na avent cuclje za 3 m? mi smo še na 2 mesecih, ker se mi zdi da mu še ok teče. js sm že na 3+... pa mu rata 180ml pojest v 10ih minutah
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:34:47
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec aja, ena je spraševala koliko pojemo- 3 m. in imamo isti problem, prej je zmazal tudi 120 ml, sedaj pa kar naenkrat po 90, 100, s tem da je število obrokov pa zmanjšal. kaj vem, če bo v sredo pri P imel dosti kg, se ne bom sekirala. očitno so obdobja, ko poje več. cuclji- a ste že prešaltali na avent cuclje za 3 m? mi smo še na 2 mesecih, ker se mi zdi da mu še ok teče. ja,jst sem ze neki casa nazaj zamenjala iz 2 na 3 ,pa je cist zadovoljen...ampak najraje ma cucelj ,ki je vecji in ima obliko zize...tommee t... zdle se mi ne da it gledat kok se napise... moj je zacel mal vec jesti,ceprav cist odvisno od dneva...kak dan sploh noce flaske ,je ziza dost, kak dan se pa sploh ne nasiti in poleg zize poje se90 ml po flaski...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:35:23
|
|
|
|
tasa_m
|
*MaJaLe* katero hrano imata zdaj? Moja kolegica bi šla rada iz Novalaca ker malo full ščipa (po njenem mleku pa se mala v tednu dni ni nič zredil) na eno drugo pa ne ve katero je ok. Pa sem jaz rekla da se bom to pri naših puncah pozanimala.. Kak sem jaz prijazna a ne??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:36:06
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec cuclji- a ste že prešaltali na avent cuclje za 3 m? mi smo še na 2 mesecih, ker se mi zdi da mu še ok teče. js sm že na 3+... pa mu rata 180ml pojest v 10ih minutah to pa je jedec in pol
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:42:10
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *MaJaLe* katero hrano imata zdaj? Moja kolegica bi šla rada iz Novalaca ker malo full ščipa (po njenem mleku pa se mala v tednu dni ni nič zredil) na eno drugo pa ne ve katero je ok. Pa sem jaz rekla da se bom to pri naših puncah pozanimala.. Kak sem jaz prijazna a ne?? midva bova tud presaltala na Novalac ,ker mali neredno kaka in greva na tega proti zaprtju, drugace pa je se druga izbira, mislim da jih je okoli 6 od novalaca in eden izmed teh je za dolgotrajno sitost dojencka..hm zanimivo kaj si ne izmislijo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:42:21
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *MaJaLe* katero hrano imata zdaj? Moja kolegica bi šla rada iz Novalaca ker malo full ščipa (po njenem mleku pa se mala v tednu dni ni nič zredil) na eno drugo pa ne ve katero je ok. Pa sem jaz rekla da se bom to pri naših puncah pozanimala.. Kak sem jaz prijazna a ne?? Moj je na Novalacu, pa mu čisto ugaja sva bla na začetku na Aptamilu, pa ni mogu kakat... pol sva šla na Novalac IT1 (proti zaprtju), zdej sva pa na navadnem Novalacu, pa mu je cool...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:43:03
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec cuclji- a ste že prešaltali na avent cuclje za 3 m? mi smo še na 2 mesecih, ker se mi zdi da mu še ok teče. js sm že na 3+... pa mu rata 180ml pojest v 10ih minutah to pa je jedec in pol ja, me preseneča zadnje čase
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:43:37
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *MaJaLe* katero hrano imata zdaj? Moja kolegica bi šla rada iz Novalaca ker malo full ščipa (po njenem mleku pa se mala v tednu dni ni nič zredil) na eno drugo pa ne ve katero je ok. Pa sem jaz rekla da se bom to pri naših puncah pozanimala.. Kak sem jaz prijazna a ne?? Moj je na Novalacu, pa mu čisto ugaja sva bla na začetku na Aptamilu, pa ni mogu kakat... pol sva šla na Novalac IT1 (proti zaprtju), zdej sva pa na navadnem Novalacu, pa mu je cool... a kej pomaga?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:45:17
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *MaJaLe* katero hrano imata zdaj? Moja kolegica bi šla rada iz Novalaca ker malo full ščipa (po njenem mleku pa se mala v tednu dni ni nič zredil) na eno drugo pa ne ve katero je ok. Pa sem jaz rekla da se bom to pri naših puncah pozanimala.. Kak sem jaz prijazna a ne?? midva bova tud presaltala na Novalac ,ker mali neredno kaka in greva na tega proti zaprtju, drugace pa je se druga izbira, mislim da jih je okoli 6 od novalaca in eden izmed teh je za dolgotrajno sitost dojencka..hm zanimivo kaj si ne izmislijo ja.. kao NOČNI novalac (je prow lunica narisana gor pa zvezdice ), samo ni blo nobene bistvene razlike..se mi zdi,da je bil celo bolj lačen kot po navadnem tako da sm samo mešala vrste mleka brez veze...in zdej je samo navadno mlekce - navaden Novalac.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:45:38
|
|
|
|
lejca
|
Najaa, a ves da sem nasla sliko tebe in tvoje Tije v reviji Mama?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.6.2009 16:46:32
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *MaJaLe* katero hrano imata zdaj? Moja kolegica bi šla rada iz Novalaca ker malo full ščipa (po njenem mleku pa se mala v tednu dni ni nič zredil) na eno drugo pa ne ve katero je ok. Pa sem jaz rekla da se bom to pri naših puncah pozanimala.. Kak sem jaz prijazna a ne?? Moj je na Novalacu, pa mu čisto ugaja sva bla na začetku na Aptamilu, pa ni mogu kakat... pol sva šla na Novalac IT1 (proti zaprtju), zdej sva pa na navadnem Novalacu, pa mu je cool... a kej pomaga? ko ga je imel, mu je res pomagal ja.... pa s full mamicami sm se tudi pogovarjala in so ble zadovoljne... pri mojemu se je opazla razlika takoj naslednji dan! je pa res, da vsak sprejema drugače tako da lahko pri tebi ne bo neki full drugače.. ampak probat ni greh
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?