|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
7.6.2009 16:47:07   
*MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Najaa, a ves da sem nasla sliko tebe in tvoje Tije v reviji Mama?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAJ REEEEES?
Najaaaaaa nič ne poveš!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 7.6.2009 16:48:27 >

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
7.6.2009 16:48:18   
lejca
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

*MaJaLe* katero hrano imata zdaj?
Moja kolegica bi šla rada iz Novalaca ker malo full ščipa (po njenem mleku pa se mala v tednu dni ni nič zredil) na eno drugo pa ne ve katero je ok.
Pa sem jaz rekla da se bom to pri naših puncah pozanimala.. Kak sem jaz prijazna a ne?? user posted image user posted image

Moj je na Novalacu, pa mu čisto ugajauser posted image
sva bla na začetku na Aptamilu, pa ni mogu kakat... pol sva šla na Novalac IT1 (proti zaprtju), zdej sva pa na navadnem Novalacu, pa mu je cool...

a kej pomaga?

ko ga je imel, mu je res pomagal ja.... pa s full mamicami sm se tudi pogovarjala in so ble zadovoljne... pri mojemu se je opazla razlika takoj naslednji dan!
je pa res, da vsak sprejema drugače tako da lahko pri tebi ne bo neki full drugače.. ampak probat ni grehuser posted image

tocno takuser posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
7.6.2009 16:49:10   
lejca

Najaa, a ves da sem nasla sliko tebe in tvoje Tije v reviji Mama?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAJ REEEEES?
Najaaaaaa nič ne poveš!!! user posted image user posted image user posted image

ma to je ze iz stare stevilke , user posted image user posted image user posted image , iz 2008

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
7.6.2009 17:20:16   
Najaa

v kateri pa

v stari ja, se mi je zdel ker nisem nič novega pošiljala. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 7.6.2009 17:21:28 >

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
7.6.2009 18:49:54   
Anonimen
evo par slikic,,,eno izberite za seznam...pa spremenite posvetovalnica je 18.6user posted image

user posted image
user posted image

user posted image  

user posted image
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil leo*tia -- 7.6.2009 18:50:58 >

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4055
7.6.2009 20:17:50   
NoBady
čaw čaw!!!

smo bili na morju, prišli včeri zvečer nazaj -- bilo je super fino fajn user posted image Taj je bil tak priden, klima mu je zgleda zelo ustrezala ker je ful spal... ma priden je že tak nasploh... zdej je sicer mal siten ker mu dva zobka spodi rasteta... š**** so že, samo belo se še ne vidi... najaa MaJaLe in mama_m lepo vas je blo videt in malo počvekat, super fajne ste vse, vaši mali user posted image pa še posebej lepiuser posted image itak če so pa marčevski zvončki in trobenticeuser posted image

lolita23 - mi smo kampirali- bili smo v kontejnerju in sm bila kar pozitivno presenečena, ni blo nobene sile, edino ko je treba bilo flaše hodit prat tja v umivalnicoo je blo mal nerodno ampak ker je ponoči cele noči spal, ni bilo hudega... ti pa mislim da dojiš tak da sploh ni panikeuser posted image

zdaj se pa dogovarjamo za september da bi šli v kak apartma nekam- na slovenskoo al pa hrvaško obalo... ve katera za kej ugodnega?

ma vam povem tale post pišem že cel dan, ne da se mi več - sem mislila še kej pokomentirat pa ne vem več kaj...user posted image

lp...by

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
7.6.2009 20:48:53   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

pri nas tudi tehtajo v bodiju in sveži plenički, pa sami odštejejo 200g

ne razumem zakaj bi župnik komu kompliciral glede krsta, meni še niso nikoli, pa sama tudi nimam nobenega zakramenta. saj je v njihovem interesu, da pridobijo čimveč vernikovuser posted image
ada saj veš, vsak župnik ima svoje stališče.
Npr. v Lenartu župnik ne dovoli za botra, če nima boter vseh zakramentov-krst,obhajilo in birmo.user posted image Tak da..
Nama je včeraj na to da nisma poročena rekel: po eni strani želite da je Lija v dobrem odnosu z Bogom po drugi strani pa vidva Boga nočeta pri sebi..user posted image
Ampak na srečo smo rešli tud to, smo ga potolažli, da se bomo poročili..enkrat. (Tomaž pa baje v bližnji prihodnosti user posted image user posted image )

ja, to tudiuser posted image user posted image
saj, pri nas adam nima kao botra, ampak ima pričo krstauser posted image user posted image user posted image , ker je od mojegauser posted image  brat ni oženjen in že imata s punco otroka... ma kr neki, brezvezeuser posted image

nam je pa en drugi žunik rekel, da če hočemo, da bi bil pravi boter naj gremo nekam, kjer nas ne poznajo in naj ne povemo, da imata onadva otrokauser posted image user posted image user posted image   torej naj se zlažemo???? res lepo učijouser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
7.6.2009 20:50:54   
tasa_m
MARIBORČANKE, JUTRI MED 10-10.30 SE DOBIMO V VELIKI KAVARNI !!
Trezika, če ti odgovarja se nam, pridruži. Pa KOKICA tud ti si dobrodošla.user posted image user posted image   no pa tudi ostale,če se boste potepale po Mb.

Bomo stara ekipa, ko smo bile še user posted image razen Perside.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
7.6.2009 21:00:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ada2
ja, to tudiuser posted image user posted image
saj, pri nas adam nima kao botra, ampak ima pričo krstauser posted image user posted image user posted image , ker je od mojegauser posted image  brat ni oženjen in že imata s punco otroka... ma kr neki, brezvezeuser posted image

nam je pa en drugi žunik rekel, da če hočemo, da bi bil pravi boter naj gremo nekam, kjer nas ne poznajo in naj ne povemo, da imata onadva otrokauser posted image user posted image user posted image   torej naj se zlažemo???? res lepo učijouser posted image user posted image
mislim kaj vse ven spravijo. In pol oni učijo da ne smemo lagat.. tota pa je dobra ja..user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
7.6.2009 21:20:44   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaka lepotca sta taledva....user posted image user posted image user posted image

malo še berem za nazaj, nisem bila 2 dni nič gor....mogoče malo pokomentiram.....če ne bom prej v masažno pobegnila....jo user posted image  pripravlja..... (user posted image )....imava čas zase,se vidi da tavelike ni...ko je dolgo pokonci, če ne pokonci, pa se sobe še do 22.00 ali 23.00 oglaša.....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
7.6.2009 21:21:54   
yania
iiiii....kaki angelček je.....ja prav luštkani so vsi , res no....

IZVIRNO SPOROČILO: cita

No pa da pokažem še našo malo miss od včeraj ko sva šle k zdravniku...

user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
7.6.2009 21:50:42   
yania
Mama m...ste sprobali? V banji?user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najboljše
Anžetu in Tomažu od perside  za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image
Niki od NAJE za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image
in seveda mani za 20 let user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jao, kako čas leti......Persida!!!!! 5 mesecev že imate????....joj, kmal bo treba nazaj na šiht, man pa nč hudga doma...user posted image ,,,,,,kako nam je zdaj lepo, a se mame sploh zavedate?....jaz se...res....z našimi sončki je najlepše.....a ne....

Nič, zdej pa vas zapuščam, mogla sem mal prebrat, da vidim novice....aja, še to sem se spomnila, glede
CUCLJEV...moj ima še vedno 2+, samo 2 luknjici in mu je čist fino....popije, pa ...hm,,,ja dam 150 ali 160 vode...pa popije skoraj vse, se pravi okrog 180 ml, 5 x na dan...ponavadi ima zadnji obrok, tm nekje ob 21ih, danes pa je bil že ob 19.15....ne vem, kako bo zdej to..a bo padel še 6., ali bo zdržal pač malo krajšo noč.....upam da prva varianta.....user posted image user posted image
Lepo se cartajte, pa se slišmo....papa, lahkonočko...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
7.6.2009 21:55:41   
MalaNaja
Ojli!

Sem čist nova....
Imam hčerkico Najo in iščem mamice,
ki imate Najo, ker me zanima,
kako ste jo krstile oz. kdaj goduje.
Prosim za pomoč!!!

Moja Naja je stara 2,5 meseca,
imamo še malo krčeke user posted image  in bi jo krstila,
a šele, ko bo obdobje krčev mimo.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
7.6.2009 22:21:08   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja

Ojli!

Sem čist nova....
Prosim za pomoč!!!

Dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu MalaNaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
7.6.2009 22:24:01   
MalaNaja
Hvala za dobrodošlico. :-)

Kako pa vstavim sliko moje pikice?
Koliko pa je Tjaša stara oz. mlada?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
7.6.2009 23:24:54   
yania
Mi imamo tudi Najo, stara 5 let, in je krščena kot Nikolaj-a, sv.Miklavžek, god ima 6.decembra...ma najprej je nekaj mutil župnik okrog izbire imena....mene ni bilo takrat ko so imeli sestanek z botri, ker sem bila doma z njo, je bila ravno bolana....no in pridejo domov: Ana bo....neeee..to pa ne..to nima zveze z Najo..in potem sem drugi dan klicala in smo dali Nikolaja...sicer pa je to le njeno krstno ime, in njen svetnik...nikoli ji nihče tako ni rekel, tako da po mojem je res vseeno , pa če bi bila Janez...samo Ana pa v tistem momentu nisem hotela, ker je že tašča Ana user posted image

no lahko noč...Timon mi skos joka danes ne vem kaj mu je....pa skos kupčke podira...ma upam da zdaj zaspi...grem k njemu, se stisnit.....

(odgovor članu MalaNaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
7.6.2009 23:45:12   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja

Ojli!

Sem čist nova....
Prosim za pomoč!!!

dobrodošla, pa vesel čvek

(odgovor članu MalaNaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
7.6.2009 23:45:21   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Mama m...ste sprobali? V banji?user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nismo; ampak si mi dala idejo, bom prej poskusla doma kako jo noter spravit, da pol ne bo težav na bazenu al morju; edino me mal tej pasovi za zapet begajo ampak se bom že naučila; hvala ti

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
7.6.2009 23:45:28   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

čaw čaw!!!

smo bili na morju, prišli včeri zvečer nazaj -- bilo je super fino fajn user posted image Taj je bil tak priden, klima mu je zgleda zelo ustrezala ker je ful spal... ma priden je že tak nasploh... zdej je sicer mal siten ker mu dva zobka spodi rasteta... š**** so že, samo belo se še ne vidi... najaa MaJaLe in mama_m lepo vas je blo videt in malo počvekat, super fajne ste vse, vaši mali user posted image pa še posebej lepiuser posted image itak če so pa marčevski zvončki in trobenticeuser posted image

lolita23 - mi smo kampirali- bili smo v kontejnerju in sm bila kar pozitivno presenečena, ni blo nobene sile, edino ko je treba bilo flaše hodit prat tja v umivalnicoo je blo mal nerodno ampak ker je ponoči cele noči spal, ni bilo hudega... ti pa mislim da dojiš tak da sploh ni panikeuser posted image

zdaj se pa dogovarjamo za september da bi šli v kak apartma nekam- na slovenskoo al pa hrvaško obalo... ve katera za kej ugodnega?

ma vam povem tale post pišem že cel dan, ne da se mi več - sem mislila še kej pokomentirat pa ne vem več kaj...user posted image

lp...by

NoBady, enako tebe; pa seveda še kdaj čvek pa kavica

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
7.6.2009 23:45:35   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Naša noč je bia pa takšna od 18:20-2 jedla in zaspala do 06:30 potem pa konec spanja mogoče vmes za kake petnajst minut ampak nč več sedaj spi kako dolgo ve samo onauser posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo kljub slabemu vremenu...upam da bo druga nedelja lepša držim pesti...

naša sobotna noč; dojenje ob 21:30, zaspali in spali do 07, ko je sedilo dojenje in pol je naša mala frajla kr do 10ih potegnila; danes pa je spala čez dan salbo urco, sedaj pa na veliko drnjoha....

res da je Lea spala, ma ga je Žiga sračkal; fantina ima že od petkove noči vročino, ki raste in pada pa še kašelj mu je to noč nagajal, da smo bli kr budni; jutri pa ga peljem k P, da vidimo kaj je zdaj ta vročina; mi ni všeč, ker je tud prejšnji mesec imel vročino;

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
7.6.2009 23:45:42   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ali je pri ostalih v posvetovalnici to tudi praksa, da se otroka tehta v bodiju?

Niko tehtajo tud v bodyju in še pleničko ima gor tak da jaz pol vedno odštejem ene 200g.

tudi pri nas tehtajo v bodiju in plenički; odbije pa kakor katera sestra; jaz imam doma tehtnico pa jo kr nago pred kopanjem gor dam in vidim kolk gr ima

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
7.6.2009 23:45:49   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Oj,

pa da še jaz dodam par novih slikic, ker una na seznamu je stara že četrt stoletjauser posted image .

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pri pasenju kravic mu ena rokca še malo nazaj uhaja, ga moramo popravljat. Včeraj se je pri pasenju kravic uspel obrnit na hrbet user posted image .

mali zapeljivko user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
7.6.2009 23:45:58   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Kokica; mi zdaj že tretje leto zapored hodimo v Terme Olimia, je lepa okolica in primerna za sprehode; sobice so lušne; bazeni pa prijetno topli za otročke in kar je najpomembneje dveno čiščeni

A hodite v hotel ali kak apartma? Ker jaz letos z malim še ne bi šla v hotel?user posted image

mi hodimo kar v Hotel; meni se ne ljubi še na dopustu kuhat in pospravljat; tam v Hotelu imajo čisto vse in so vedno pripravljeni pomagat

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
8.6.2009 7:41:53   
tasa_m
Dobro jutro!
Kaj zdaj to pomeni, da še vs spite al kak?
Midve z Lijo sma že polne elana in pripravljene na nova doživetja..se pravi da sma že v nzkem štartu. user posted image user posted image

Lija se igra in pogovarja z igračkami iz igralnega loka, mami pa na RR čekira kaj je novega in pije kavico.
No, pa da jo še vam skuham user posted image

Izvolite...

user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
8.6.2009 8:29:10   
pondelak
dobro jutro!!
tasa_m hvala za kavico!!

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?