Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.3.2009 18:58:44
|
|
|
|
glugluglu
|
aja to sem pa pozabila, rebeca ful sta luštkana mala dva, pa tile tricikli so super ideja, bomo ponavljali za vami
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.3.2009 19:05:23
|
|
|
|
glugluglu
|
mirjam, super ideja, Tian gre tudi na postelji ali na kavču, kjer je bolj mehko pravilno po vseh štirih, na parketu pa ne. Ga bom imela pa večkrat na kavču ali postelji, pa razne blazine bomo podtaknili; aja, luštne fotke!
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.3.2009 19:07:42
|
|
|
|
ksenci
|
rebeca- ja tud midva gledava tele tricikle so super stvar. bo vrjetn zajček za pisanko prnesu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 19:26:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.3.2009 19:37:28
|
|
|
|
tims
|
Rebeca, tok si me zmedla s to uro, da zdele par minut sploh več nisem vedla, kam smo prestavl uro in še dobro, da sem prebrala Gluglu, da sem vidla, da je tebe mal zmedlo vse skupaj . BTW - luškane fotke . No, pri nas tudi ni bilo kakšne blazne spremembe. Danes je popoldne šla spat ob treh po novi uri, ampak tok pozno zato, ker jo je zgleda mal matralo kakanje. Ko se je pa pokakala, je pa v minuti zaspala. Spala je pa dobri dve uri. Neboglasnica, imaš prav, ja, jutri me čaka masaker. Ampak se niti ne bojim samega posega, ker vem, da mi bo dala injekcijo, ampak pol. Pa edino kar lahko popijem je pa Lekadol. Upam, da mi bo pomagal in ne bo tako bolelo. Zdaj pa večerjo pojest, pa počas v pojstlo. In kmalu bo konec te duhomorne nedelje .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 19:48:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 21:49:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 21:51:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 22:00:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.3.2009 22:05:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
Šibam dojit, samo tole: a ste videle kako je dragi zaprosil Joli? Bilo je v oddaji As ti tud not padu? Pridem nazaj...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 22:05:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 22:06:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 22:08:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 22:09:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.3.2009 22:13:55
|
|
|
|
AAA
|
dobr večer, jaz sem na robu živčnega. Naš 3 letnik noče zvečer spat. Živa groza. On bi najraje, da sem zraven njega ko zaspi in da ga držim za roko. Pa to je že rekord, da ga sploh spravim v posteljo. Niti do postelje ne prideva. Mojmu se pa itak čist odtrga. A ima katera kakšne izkušnje? Pooommmooooč proooosimmm.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 22:17:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 22:19:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.3.2009 22:22:30
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: AAA dobr večer, jaz sem na robu živčnega. Naš 3 letnik noče zvečer spat. Živa groza. On bi najraje, da sem zraven njega ko zaspi in da ga držim za roko. Pa to je že rekord, da ga sploh spravim v posteljo. Niti do postelje ne prideva. Mojmu se pa itak čist odtrga. A ima katera kakšne izkušnje? Pooommmooooč proooosimmm. Aha, izkušnje so take, da zaspiš zraven njega, medtem ko ga držiš za roko, čez 1 urco se zbudiš ves munjen, ne veš kje si in se prestaviš v svojo posteljo. Čisto resno. Brezveze, da se obremenjuješ, naj gre eden od vaju z njim, pa je. Mislim, da mu ne bo škodilo. Našim ni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 22:22:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.3.2009 22:24:47
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: AAA dobr večer, jaz sem na robu živčnega. Naš 3 letnik noče zvečer spat. Živa groza. On bi najraje, da sem zraven njega ko zaspi in da ga držim za roko. Pa to je že rekord, da ga sploh spravim v posteljo. Niti do postelje ne prideva. Mojmu se pa itak čist odtrga. A ima katera kakšne izkušnje? Pooommmooooč proooosimmm. to je vse kar ti lahko napišem..do tja še nismo "jemali" Kaj nas še čaka??!? A to ti že skoz tako dela, al je zdaj začel, ko imate dojenčka? To je že kar nekaj časa. Pa mi je že uspelo, da je lepo samo zaspal. Pol je pa ati bil doma in sem rekla, da ga naj da spat in kaj je moj bumbar naredil, zraven njega se je ulegel. Sej je bilo treba samo enkrat narediti, pa se je sistem sesul. Grrrrr sem jezna. Zvečer imamo sedaj tako dretje, da dobro, da ne živimo v bloku. Bi nas prisilno izselili. Trmas je pa tolk, vse kar rečem, on kontra.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 22:25:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 22:25:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 22:26:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 29.3.2009 22:29:08
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: AAA dobr večer, jaz sem na robu živčnega. Naš 3 letnik noče zvečer spat. Živa groza. On bi najraje, da sem zraven njega ko zaspi in da ga držim za roko. Pa to je že rekord, da ga sploh spravim v posteljo. Niti do postelje ne prideva. Mojmu se pa itak čist odtrga. A ima katera kakšne izkušnje? Pooommmooooč proooosimmm. Aha, izkušnje so take, da zaspiš zraven njega, medtem ko ga držiš za roko, čez 1 urco se zbudiš ves munjen, ne veš kje si in se prestaviš v svojo posteljo. Čisto resno. Brezveze, da se obremenjuješ, naj gre eden od vaju z njim, pa je. Mislim, da mu ne bo škodilo. Našim ni. Ja, poznam. Tako je bilo pred Anejem. Pol sem pa rekla, da mora biti temu konec, ker je pač treba še enega zrihtat. In je nekaj časa uspevalo, pol pa... A veste, da kar ne morem verjeti, da ko je bil star 9 mes je spal v svoji postelji in v svoji sobi. Da ne govorim kako je z Anejem. Ta pa vsak dan slabše spi. Jaz ne vem kako bom šla v službo. Danes sem čisto zvožena od nočnega s...., pol pa še tak k.... vreme. Najbolj da grem spat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2009 22:30:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.