metuljcek321
|
nanka, je Natka any better? Pa kebab je dobro sedel? hd, kako kaj Kali? Kdaj se je zacelo tole miganja L-D? Kar tako, naenkrat? Kolikokrat na dan pa? Upam, da je le kaksna finta malcice. Boru za zobek nr. 3. Mi se cakamo na enkico ... glugluglu, kako ste na vasem koncu? O, hvala, populis, hvala --- ma, sem hotla kaj spesnit, potem sem pa samo eno dvovrsticnico gor dala - se mi zdi, da je tko hitro priletel tale 10. del ... In yummy, yummy za super pralineje. Vau, kavbojke za 10 & 25 evrov ---- me like it a loooot To moram precekirat. Ze kar nekaj casa nisem zavila v Mega Factory Outlet, se mi zdi, da je zdaj pravi cas za ponovni obisk frutka, driske k sreci se ni imela - trkam, trkam. Kako je mala? Bolje? ... BB ... mislis prav tistega z voditeljico Nino Osenar? Se pripravlja tretji del al kako? Do tell us all about it ... we're all ears ... aja, glede lokacije pa ne znam pomagat. tims, ja, bo pa naslednjic lepse, k se vidimo s puncami. Kako si kaj ti? Vas je mala pustila spati? neboglasnica, a ti bos mela tud okroglo ... torto, seveda Sem se ful nasmejala. mirjam, prima video o tistem otrocku ... nisem pa mogla mimo tega, da so narobe napisali dining room ... ej, ej, ej ... pa never mind, samo, da je bil mali ful cukr, povsod ga je bilo polno, kot bi bil modri dirkac Sicer pa: zdaj vse vidim, k mam nova ocala - sokolje oko na prezi, pazte se, babe-zabe neboglasnica, ksenci, kako prsti? In ojej, kaksen mali lump je tale Aljaz - a kar kri je tekla revcku, tolk se je lopnil po nosu? Easy, easy, ti fantic, da se ne poskodujes. mojcek, je tvoj uzival na drinku? Pa za uspesen soping. Inigo, upam, da nisi poplavila, dusa nasa. In vau, sele zdaj prva menstra ... jaz sem ze skor pozabila, da sem bila v nosecnosti brez, pa pol en mal ... O, Majuska, nov avatar Tak v stilu: "Kva pravs, mami?" Ej, btw: a nam lahko v Comidi zrihtas kaksen popust, k si ze skoraj na ti z natakarji? Bomo probale, ne? A datum za naslednji miting ze imamo? lex, zivjo, zivjo, te pogresamo ... vidim, da se vedno razsajajo bolezni pri vas ... sccc, sccc, sccc ... AAA, uf, ti si bila pa po porodu naspidirana sto na uro, dobr, da nisi dol padla, ej. vikend praznovalcki - tole je za vas mini b'day. Uzivajte: Likalnik & sesalec mi jokata za vogalom, ju grem mal potolazit & pocrkljat ... otrok pa itak se kar spi ... zdaj ze skoraj uro in pol ... menda jo bo kaj kruleci trebuscek zbudil al kaj?