neboglasnica
|
Malo bolj dolga bom, ker imam čas. Še zadnji A moram vzeti in to po novi uri šele ob 24.00 uri . Torej... Nanka: tudi pri nas je TV lavfala včeraj, pa ne zaradi dragega, ker je pri kolegu gledal TV, jaz sem gledala en film. Drugače bi kar zaspala, če bi vse ugasnila. Sem pa svečke prižgala ja. Inigo: saj ne ve, ali naj rečem za ta rdečo nadlogo ali oh, šment. Povej ti, se veseliš? Upam, da ti je potem zneslo do naslednjega dne s skromnimi zalogami, vložkov namreč? Blacky30: hvala, ker si nam prilepila zajčka... samo zate. Populis: čestitke za dober nakup. A imajo tudi večje cifre? kako pa Lara? Pančka? AAA: si se spočila? HD: še zmeraj spiš? Majuska: pol pravš, da je sine osvajal dekletce? Bravo pobč, kar tako naprej. Lex: ja porka madona, zdaj se vas pa res nekaj drži k klop. Še malo zdrži, kmalu bo vročina. Samo zate in za tvoje otročke: Dretje: jap, se pridružujem temu klubu, čeprav se raje ne bi. Pri meni se točno vidi, da imam čisto malo še rezerve, ko pridem iz službe in potem hitro dosežeta plafon. Pa tudi sedaj kar hitro povzdignem glas. Saj se potem sekiram, ampak takrat je že prepozno. 3jeMi: ok, zmenjeno, ti kar kupi sladko, pojem jaz. Velja? Ista fora kot na radiu Ekspre z Lano in Željkičem. 321: prst - hvala za vprašanje, boli k . Če jutri ne bo bolje, sem spet na polikliniki. In kaka faca je Anja, kar 11 ur??? Blagor tebi. Almera: ja, če sta pa vidva zdrava, pa naj gre mož spet na bus, peš, kakorkoli že, vidva pa se prišibajta pokazat. Velja? srečanje: a prestavimo na četrtek, da bo še Glugluglu lahko prišla? Netki: mu dajem Hipp-ov čaj, če smo pa kje drugje, pa tudi kak požirek jabolčnega soka. Še ni bilo panike. Mirjam80: lušne cotke, jaz pa kar obupam v Kik-u, mi je vse tako nametano. In lepo si zašila. Auroraa: Staš tudi še pri nama spi, kar nimam srca ga seliti. Sara je bila z nama 4 leta (smo prenavljali), Ana tudi dobre tri in da bi malčka že prestavila. Mogoče ne bi bilo slabo, samo kaj ko sem tako butasta in menim, da ne bi bilo fer. Ksenci: kar cele, so bili majhni. Kak si? Prst? _rebeca_: me veseli, da sta uživala, sama. In kak ste lepi na fotkah! Glede ure pa vidim, da so te že opomnile, . Almera: posteljnina je večkrat ugodna v kakšnem Sparu, Leclercu...
|