metuljcek321
|
rebeca, a sta trikolesnika iz BC-ja? Se mi zdi, da sem videla zelenega v temle zadnjem katalogu - ful fletno A, ne, zdaj berem dalje, pa vidim, da ne gre za cist enak model, ker je tud cena drugacna ... Ima Iraya modre ucke, Tariq pa rjave - to prav vidim? In kako sta ze velika, ej. Sicer pa: joj, prejoj, kaksno grozljivo vreme. Bo sploh se kdaj sonce? glugluglu, ja, se pozna, na kaksni podlagi so nasi malcki, a ne? Pri nas na kavcu, v stajci ali na tepihu ze tko lepo stoji na vseh stirih - samo se pogruntat mora, kako se potem naprej premaknit . Na parketu je pa cista komedija. Almera, ja, tole, da jo bo zaprosil, je pa ze pred casom pisalo v eni cvek reviji - to je pa to, k snemajo par tednov vnaprej, potem pa kaksna info uide ... je pa kul zadeva, ja, ceprav se ne morem glih odlocit, al mi je doticna (zdaj se) gospodicna simpaticna ali ne ... nekak me odbija, pa ne znam rect, zakaj. jogi, rjuha, posteljnina - Leclerc je pravi naslov, cene so tud enake kot pri Recinkotu. In da, tud jaz sem prebrala jogi rjuha. Ja, populis, mi imamo tud tisti CD, je res fajn muska gor & ga radi laufamo - cela familija uziva ob poslusanju. AAA, kaj pa kaksna dooolga in zanimiva pravljica - morda bi ga to uspavalo? Joj, ubogi Anej - 40 vrocine? Shit, ej. Kako je zdaj? Je padla? S cim zbijas? Kje pa je Super Nanny? neboglasnica, a je prst boljs al moras na polikliniko? Upam, da prvo. 24julij, pa si zadovoljna s kokosovim jogijem - ker kar ornk promovirajo. In btw: kako je bilo zadnjic v kinu s ta malo? lex, noro, ej, kaksen post ti je naredilo. Kako sicer familija? mirjam, tud jaz sem naredila jabolcno pito - pa vceraj & sem se prejle za frustek sladkala z njo - ni blo slabo, res ne . tims, pa si kaj solila & zacinila rizoto, k jo je jedla Nina al je bla bolj au naturel? nanka, sta ujeli lulanko? Me zanima, kako bo to slo pri nas, k bomo na tem ... Aha, Almera, nic se nisi dobila navodil, kaj in kako .. in sele maja mas al kako? Katerega pa? poplave - slisim, da je tu blizu, v Sujici, cist zaprt promet, ker je voda poplavila cestisce ... halo?! No, nam pa eno stresno okno pusca, je ze ajmarcek spodaj ... eh, ja ... Kaj pa tisti, k zivijo blizu rek, ki poplavljajo, ali pa pod plazom? Si ne predstavljam, kako grozljivo mora bit to. za nove zobke, premik v svojo sobico, super soping v Kiku, prelepe fotkice julijckov (eden lepsi od drugega, res), kampiranje sredi dnevne, pitje s kozarca, prehranjevanje z ocvirki, za zadnji AB, za uspesno doziranje Operil kapljic (si koga vprasala, ce lahko das tako majhnemu? Da ne bo kaj narobe, da ne bi ble preagresivne.) ...