|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 8:55:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 9:03:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
30.3.2009 9:15:31   
Tinky
Dobro jutro,

pri nas je vse poplavljeno. Mož je rabil masko in plavutke, da je prišel do službe :)

Ta sprememba ure je bla za nas prav grozna.
Teo je šel včeraj spat ob 19:30 (18:30 po stari) in se zbudil ob 6:30 (5:30 po stari). Halloooooooo. Sem se že veselila, kako bomo spali do 7:30....pa evo ti ga, me je zafrknil user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 128
30.3.2009 9:18:09   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: AAA

dobr večer,

jaz sem na robu živčnega. Naš 3 letnik noče zvečer spat. Živa groza. On bi najraje, da sem zraven njega ko zaspi in da ga držim za roko. Pa to je že rekord, da ga sploh spravim v posteljo. Niti do postelje ne prideva. Mojmu se pa itak čist odtrga.

A ima katera kakšne izkušnje? Pooommmooooč proooosimmm.

Izsiljuje? Kdaj se je pa tole začelo? Lahko delaš tako kot ti je to svetovala Glugluglu, da se uležeš poleg; lahko pa vztrajaš nekaj dni. Sploh, če nisi v bloku, da se lahko dere. Zakaj misliš, da bo od dretja bruhal? Je že kdaj?

Ja, vedno ko se dere, tako da se res dere, potem tudi večkrat bruha. Sej vem, da  moram bit vztrajna, samo sem zvečer že tako zmatrana, da so moji živci že čisto preč. Moj pa itak ne prenese, da otroc jokajo.

Včeraj mi je pa Anej zakuhal. Je imel ponoči 40 vročine, sem mu dala svečko, me je nonstop budil, sedaj pa spi. Upam, da čim dalj. Za mano sta pa že dve kavici. Sem si kupila od Barcaffeja turboccino, da me malo k sebi spravi, ker me nespanje pa še tale vreme ubijata.

Sem imela namen danes iti v Outlet, no zdej pa vse odpade. Pa na srečanje nas tud ne bo, da vam ne prinesem kakšnih virusov.

Aja, pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 129
30.3.2009 9:20:21   
Tinky
rebeca, kolko košta, da ti čistilni servis spuca šipe?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 130
30.3.2009 9:20:37   
glugluglu
dobro jutro najprej,user posted image user posted image user posted image

nanka
, a to imaš prav vrečko za urin, tako kot jo imajo pri zdravniku, ali navadno? Kje si jo dobila, v naši lekarni nimajo tega.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 131
30.3.2009 9:32:21   
metuljcek321
Morning, ladies!

Naso je premik ure zelo zadel - danes je spala od 19.30 do 7.30 --- 12 uruser posted image  To mi deli. In zdajle? V stajci jo je zmanjkalo kar na trebuhu. Koma. Again. Prilagam dokazni material:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 132
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 9:36:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 9:38:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 9:40:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 135
30.3.2009 9:45:22   
lavita*
Dobro jutro!

Blakcy za seznam pri 8.mesecih tretji zobek in tist slikco, ki pomeni da sama vstane in stoji ob opori.

Zdravje - jaz in sin sva bolje, ta mala pa še kar smrka in kašlja. Včasih ji piska v pljučkah. No tak se sliši. Potem jesti je začela po tednu di gosto hrano. ampak sma kaj takega ki ni robato. Moram bit gladak,ker ji kar na kozlanje gre. Kaka pa tako zeleno drisko. PA nič takega ne je. Tak da res ne vem al jo naj dans spet k dohtarju peljem. Rekla mi je če ne ob bolje da naj se dans oglasma. Se bom še odločla. Itka dela dans popoldne.

Se pa je v teh dneh zelo razvadla. Ker je dost jokala, je ponavaedi zaspal ana rokah. Zdaj jo pa kar daje, ko jo dam v posteljo.

Tole vreme nam ne gre nič na roko. Itak smo pa že cel tedn zaprt v hiši. To me pa dobesedno ubija.

Grem v čistilno akcijo naprej. Če se mi bo še dalo.

Neposredna povezava do sporočila: 136
30.3.2009 9:45:30   
metuljcek321
rebeca, a sta trikolesnika iz BC-ja? Se mi zdi, da sem videla zelenega v temle zadnjem katalogu - ful fletnouser posted image  A, ne, zdaj berem dalje, pa vidim, da ne gre za cist enak model, ker je tud cena drugacna ... Ima Iraya modre ucke, Tariq pa rjave - to prav vidim? In kako sta ze velika, ej.

Sicer pa: joj, prejoj, kaksno grozljivo vreme. Bo sploh se kdaj sonce?user posted image

glugluglu, ja, se pozna, na kaksni podlagi so nasi malcki, a ne? Pri nas na kavcu, v stajci ali na tepihu ze tko lepo stoji na vseh stirih - samo se pogruntat mora, kako se potem naprej premaknituser posted image . Na parketu je pa cista komedija.

Almera, ja, tole, da jo bo zaprosil, je pa ze pred casom pisalo v eni cvek reviji - to je pa to, k snemajo par tednov vnaprej, potem pa kaksna info uide ... je pa kul zadeva, ja, ceprav se ne morem glih odlocit, al mi je doticna (zdaj se) gospodicna simpaticna ali ne ... nekak me odbija, pa ne znam rect, zakaj.

jogi, rjuha, posteljnina - Leclerc je pravi naslov, cene so tud enake kot pri Recinkotu. In da, tud jaz sem prebrala jogi rjuha.

Ja, populis, mi imamo tud tisti CD, je res fajn muska gor & ga radi laufamo - cela familija uziva ob poslusanju.

AAA, kaj pa kaksna dooolga in zanimiva pravljica - morda bi ga to uspavalo? Joj, ubogi Anej - 40 vrocine? Shit, ej. Kako je zdaj? Je padla? S cim zbijas?

Kje pa je Super Nanny?

neboglasnica, a je prst boljs al moras na polikliniko? Upam, da prvo.

24julij, pa si zadovoljna s kokosovim jogijem - ker kar ornk promovirajo. In btw: kako je bilo zadnjic v kinu s ta malo?

lex, noro, ej, kaksen post ti je naredilo. Kako sicer familija?

mirjam, tud jaz sem naredila jabolcno pito - pa vceraj & sem se prejle za frustek sladkala z njo - ni blo slabo, res neuser posted image .

tims, pa si kaj solila & zacinila rizoto, k jo je jedla Nina al je bla bolj au naturel?

nanka, sta ujeli lulanko? Me zanima, kako bo to slo pri nas, k bomo na tem ... Aha, Almera, nic se nisi dobila navodil, kaj in kako .. in sele maja mas al kako? Katerega pa?

poplave - slisim, da je tu blizu, v Sujici, cist zaprt promet, ker je voda poplavila cestisce ... halo?! No, nam pa eno stresno okno pusca, je ze ajmarcek spodaj ... eh, ja ... Kaj pa tisti, k zivijo blizu rek, ki poplavljajo, ali pa pod plazom? Si ne predstavljam, kako grozljivo mora bit to.
user posted image  za nove zobke, premik v svojo sobico, super soping v Kiku, prelepe fotkice julijckov (eden lepsi od drugega, res), kampiranje sredi dnevne, pitje s kozarca, prehranjevanje z ocvirki, za zadnji AB, za uspesno doziranje Operil kapljic (si koga vprasala, ce lahko das tako majhnemu? Da ne bo kaj narobe, da ne bi ble preagresivne.) ...

(author unknown)

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 137
30.3.2009 9:46:51   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Morning, ladies!

Naso je premik ure zelo zadel - danes je spala od 19.30 do 7.30 --- 12 uruser posted image  To mi deli. In zdajle? V stajci jo je zmanjkalo kar na trebuhu. Koma. Again. Prilagam dokazni material:
user posted image

Mislim da vaju bom z Anjo povabila na počitnice k nam za en teden, da naša raketa vidi kako se spiuser posted image user posted image user posted image .

Ej, z veseljem prideva, sam soncek naj se mal pokaze.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 138
30.3.2009 9:48:19   
metuljcek321
Luštna je tvoja Anja, se mi zdi da se je mala ful potegnila in da ji lička pobira, se sploh ne pozna da malca ko velikauser posted image user posted image

Hvala, hvala. Ja, ni vec taka hruska debeluska, se je potegnila, ja. Ko ravno govoris o velikosti otrok: evo, tule lahko izracunate, koliko bo po vsej verjetnosti visok vas otrok, ko zraste:
http://bibaleze.si/kako_velik_bo

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 139
30.3.2009 9:49:55   
metuljcek321
populis, tale tvoj jozek me pa tko nasmeji - over & over againuser posted image  Dobr ga sekas, bejbi.

lavita, user posted image  za zobek in postavljanje na noge! Nasa bo ocitno oboje prespalauser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 140
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 9:52:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 141
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 9:55:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 142
30.3.2009 9:56:33   
Majuska
'jutro dekleta,

kako smo na to deževno jutro? Mene je Aleksander zbudil ob 8.00, se pravi ob 7h po stari uri in sem še vsa zmešana ... ampak najprej pa

user posted image

Sem gledala napoved za ta teden ... ves čas dež ... pa da se mi zmeša!!! user posted image

Metuljček, takole je zadnjič našega zmanjkalo v stajici, ne moreš verjet user posted image
AAA, da se čimprej pocajtate user posted image
in sploh vsem bolančkom user posted image

Neboglasnica, kako je s tvojo nogo?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 143
30.3.2009 9:58:53   
metuljcek321

Me veseli, da ti lahko z eno tako preprosto besedo kot je jožek, prikličem nasmeh na usta.

user posted image  user posted image  user posted image  Aha, res se nasmejim ... po domače se reče joška, Jožko je pa sosedov stric ... in je pol sila smešno ...

Kako Lara zdajle? Spi mala gimnastičarka?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 144
30.3.2009 10:01:27   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Netki - jaz mu dajem čaj ali pa vodo, sokov pa ne. Eno vprašanje zate - a si ti potem kupila tist otroški CD kupila?

tole pa se mi zdi da ni zame user posted image

aja sem vidla da si popravla....ne nisem, ker so bli na slušalke....sem pol kupila ker en manjši navadni radio na cd ....ga ma pr postli in posluša pravljice

Neposredna povezava do sporočila: 145
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 10:02:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 146
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 10:04:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 147
30.3.2009 10:04:37   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

[q]tule lahko izracunate, koliko bo po vsej verjetnosti visok vas otrok, ko zraste[/color]:
http://bibaleze.si/kako_velik_bo

Teo bo kot en čep user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 148
30.3.2009 10:04:41   
netki
rebeca....luštni ste vsi3 na sliki user posted image

flower...user posted image user posted image user posted image za spanje

majuška ....bo že dva meseca od kar ne dojim več, tko da mi ni jasnouser posted image

almera..
..posteljnina...vem da je blo dost poceni v veletekstilu ko so mel znižanja, zdej pa ne vem če je še...mogoče interšpar, dipo

aja pa dobro jutro!user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 149
30.3.2009 10:05:03   
metuljcek321
populis, drek za gradbeno, no. Pri nas pa glih pise v lokalnem cajtngu, da gre vse po planu in bojo naredili mobilno enoto v Podpeci (2 km od nas), ki bo zagotovila 4 nove oddelke jasli.

Aja, me je pa skor kap ruknla, k sem vidla nov cenik cene jasli - 500 evrov/mesec (no, OK, 2 evra manj)! In obcina sofinancira bore malo.

flower, grozljiv link.

Tims, good luck!

Zmeraj pozabim: lepo vas vse pozdravlja karamela - mal je skenslala RR, ker se uci za izpite but will be back. Drz se, karamelca & dobr opravi obveznosti na faksu!

Ja, Majuska, pri nas je zdaj tole dnevno spanje na trebuscku kar dostikrat na sporedu, ker tolk hara in migota, da samo dol pade. Je mali zadovoljen v novi stajci?

Pismu, ej, se ena zgodba a la Fritzl - v Kolumbiji je hcerkico 30 let zlorabljal njen oce, 14x je zanosila z njim! Zdaj ga je prijavila ... OMG, OMG, OMG!

Kva, Madonna bo posvojila se enega otrocka iz Malavija? Pa solo bo ustanovila - a la Oprah - KLIK

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 30.3.2009 10:07:56 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.