metuljcek321
|
Majuska, masina, kje staknes vse te prima frustke? Dobri so & hvala, da skrbis za nase zdravje from day to day 3jemi, ej, jaz sem tudi prav tak hrcek kot ti - spravljam vse spominke, darila, razglednice, cestitke, ki jih dobim/kupim/naredim. Tudi vse cestitke, ki sem jih kadarkoli izdelala za starse, so v skatli & to se meni izredno dopade. Je res, da se kar nabere stvari, a takle mamo In resnicno lepo, da si ti fenica pikapolonic ... kot da bi slutila ... Nini za spanje! In ha, ha, vidim, da ste tudi vi imeli rizoto - ocitno je nalezljivo mirjam, v katerem Kiku si pa bila? Ga imate tudi v Postojni? Daj, fotkni nova oblacilca. Almera, naso je zadnjic skoraj kap, ko je moz prisel namazan s peno, ready to shave ... kar ni in ni mogla zapreti ust od zacudenja. In za izboljsanje zdravja, pa za ureditev slikic. Jih bos kaj prinesla na miting? Daj, pliiiiz. nanka, uzivajte na RD-ju. Almera, 3jemi, a Bor in Lovro sta ze dala kri in urin? Smo vse v ZD Vic, pa me zanima --- meni se nihce ni nic rekel v tej smeri, pregled ima pa tocno 15. 4., ko dopolni 9 mes. netki, nasa pije samo komarckov caj, pa se tega naredim cisto anemicnega & ji ga potem ponujam preko celega dneva. Pa vcasih naredim cezano & pije tisto - nesladkano, of course. In naj hitro prileze zobek ven.