|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
1.4.2009 20:36:29   
nanka
neboglasnica, tečna je za popiz..it, ima pa kar dobro zamašen nosek, samo vročine pa nima. Če bo še stokala ji bom dala operil v nos, upam da pomaga. Čeprav jedla je pa super, vse obroke tako kot ponavadi.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 726
1.4.2009 20:40:51   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Aja, a se še kateri to dogaja? Prej sem vedno kliknila na bel list pred naslovom Julijske čveke x del, pa me je vrglo na zadnje prebrano sporočilo. Zdaj moram pa iskati, kje sem ostala. Any idea kje najdem to funkcijo?

ja to tud mene zanimauser posted image kr nikol ne vem, kje sm ostala
ja flower sama, včeraj, pa je skor celo popoldan trajal, kr ne pusti šlatat po glaviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 727
1.4.2009 20:41:50   
neboglasnica
_rebeca_: tebi sem še dolžna odgovor kajne? Torej, včasih se ni nič vedelo o tem, da naj bi imeli gluhi kakšne pravice, bonitete...tako da smo bili povsod zaznamovani, vsi so buljili v nas, ko smo se pogovarjali.. Ok, meni je bilo všeč, ker sem bila v središču pozornosti, mojim staršem pa ne, ker jih je tako norčevanje bolelo. Že odkar pomnim sem prevajala iz govorice v znakovni jezik in obratno, še čisto majhna. In to povsod - na cesti, v trgovini, na sodišču, pri zdravniku.. To je bila velikanska odgovornost, ker pogosto sploh nisem vedela o čem govorijo. Malce prehitro sem morala odrasti. Če ti to kaj pove: pri desetih letih sem bila ena vodilnih tolmačev na cerkvenem področju. Saj mi ni nič hudega, le od svojih otrok verjetno pričakujem preveč. Se spomnim kako me je razrednik v drugem letniku SPŠ vprašal: "Sabina, a tebi ni nič dolgčas v tem razredu, le s kom se lahko pogovarjaš??"

Mimogrede: a ima katera kaj pojma kako poteka izpit za sodnega tolmača?? Ni važno v katerem tujem jeziku?

Neposredna povezava do sporočila: 728
1.4.2009 20:46:03   
neboglasnica

showArrow("4/1/2009 8:44:30 PM",3952686,154,false) Majski hroščki 2008-17.del :-)  
[Stran: 2 3 4 ... 197 198 199 ] 4972 Čmrlika 26767 1.4., 20.44
mafi showPicture("4/1/2009 8:41:50 PM",0,6779,728,3994776,154) showArrow("4/1/2009 8:41:50 PM",3994776,154,false) Julijske cvekice 2008 - 10. del  
[Stran: 2 3 4 ... 28 29 30 ] 728 metuljcek321 6779 1.4., 20.41
neboglasnica showPicture("4/1/2009 8:40:52 PM",0,6732,1292,3990495,154) showArrow("4/1/2009 8:40:52 PM",3990495,154,false) junijski princi in princeske 2008-VII.del  

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 729
1.4.2009 20:47:09   
neboglasnica

showArrow("4/1/2009 8:44:30 PM",3952686,154,false) Majski hroščki 2008-17.del :-)  
[Stran: 2 3 4 ... 197 198 199 ] 4972 Čmrlika 26767 1.4., 20.44
mafi showPicture("4/1/2009 8:41:50 PM",0,6779,728,3994776,154) showArrow("4/1/2009 8:41:50 PM",3994776,154,false) Julijske cvekice 2008 - 10. del  
[Stran: 2 3 4 ... 28 29 30 ] 728 metuljcek321 6779 1.4., 20.41
neboglasnica showPicture("4/1/2009 8:40:52 PM",0,6732,1292,3990495,154) showArrow("4/1/2009 8:40:52 PM",3990495,154,false) junijski princi in princeske 2008-VII.del  

Ignorirajte tole. Hotela sem vam skopirati prvo stran in pokazati, kateri bel list moraš klikniti, da te vrže na zadnje neprebrano sporočilo. Rada bi še enkrat poskusila, ampak mora ena kaj napisati za vraga.

Neposredna povezava do sporočila: 730
1.4.2009 20:53:17   
neboglasnica
Ma dobr, kje pa ste? Gledate nogomet?????

Neposredna povezava do sporočila: 731
1.4.2009 20:55:52   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Super fotke, a Anja je pa prespala tole igranje?

Ne se hecat, draga moja Almera, ampak mala je bla res malo v leru --- kaj cmo, po enajsti ona ponavadi oddrnjoha cca. uro in pol ... ko pa se dobimo, je cist zbrkljana - rada bi sodelovala pri zuriranju, pa hkrati mal zalegnla ... zmeda, da je joj ... kot sem ze danes omenila - se bo treba kdaj se kaksno drugo uro zmenit, da bo nasa zazurirala - da ne boste misnle, da non-stop spi ... res spi veliko, ma ne skozuser posted image  In se to: med Larino in Lovrotovo igro se je moja ukvarjala z Aleksandrom - sta vsak po svoje cvilila in bila na neki svoji valovni dolžiniuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 732
1.4.2009 20:56:32   
metuljcek321

Ma dobr, kje pa ste? Gledate nogomet?????

Jaz sem na str. 27 & pišem doooolg post. Čakej, ga bom kar pripopala, da boš mela kaj za brat in komentirat ....

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 733
1.4.2009 20:56:46   
metuljcek321
Eto, uporabljala bom ŠUMNIKE - ouje! Here we go ...

Umpa, dobra fora za 1. 4.

rebeca, ja, tistega z obešencem sem ze slišala, je dober.

hd, kaksen je kakec?

tims, uf, ej, imam pa potem res neke silne povezave s prfoskami, a ne?user posted image  Slikice si kjut prlepila, sem en majčken komentirala.

flower, mesek ji dam vsak drugi dan - se pravi, da ga en teden dobi 3 x, naslednji pa 4x.

populis, user posted image  za prespano noč! Lara je bila tudi na mitingu zelo pridna.

Hvala za odgovore o avtosedežih!

Dobr ste naaprilale svoje bližnjeuser posted image  user posted image  Jaz pa klasično: mami te je klicala, pokliči nazaj. In jo jeuser posted image

user posted image  za vse prespane noci, naj jih bo čim več.

neboglasnica, tud jaz dobila dohodnino in bo spet treba en mal razvezat denarnico za državo.

Tinky, user posted image  za P.

grozljive zgodbe ste nekatere napisale o svojem otroštvu in mladosti, kjer ni bilo kaj dosti ljubezni s strani staršev, malo razumevanja, ljubezni, topline, občutka varnosti, ... - pretresljivo & žalostno, upam, da ste to uspele prebroditi, se izkopati iz bolečih izkušenj, se kaj naučile, postale močnejše in modrejše. Vem, lahko je pametovati, a na vas mislim iz srca in vam pošiljam en veliiiik user posted image

moje otroštvo in mladost - ne bi moglo biti lepše & vse, kar si želim, je, da bi tašen odnos do otroka znala vsaj približno prenesti na svojo malčico. Vidim, kako krasno sta me moja dva vzgojila, kakšnih vrednot sta me naučila, kako sta ravnala z mano, koliko ljubezni, spoštovanja, podpore, spodbud, a vedno tudi meja & pravil, sta me naučila. Včasih kar obstanem, ko razmišljam o tem, in ne morem verjeti, koliko enega dela je vloženega v to, in kaj vse nas še čaka, da bomo kar najbolje po svoji vesti, zmožnostih in z najboljšimi močmi iz svojim malečkov naredile samostojna, samozavestna, optimistično nastrojena, delovna, skromna, vzgojena, kolegialna, razumevajoča, ..... (dodajte po izbiri - vsaka svoje) bitja. Ah, filozofiram ... ma, me včasih kar stisne & se vprašam, če bom vsemu temu kos ... slowly but steadily, pa bo, a ne?

sasi, Majuška - ZS z ogrooooooomno zamudo --- totalno neažurna sem & vedno pozabim čekirat, če je kaj novega - mea culpa!

glugluglu, meni je propadlo 10 dni lanskega dopusta - tko je, ja - žaluser posted image  Pa user posted image  za mere in uspešen pregled ter dobre izvide.

nanka, user posted image  za prvo pomoč, zdaj pa še vožnja. Je pa to dandanes res fuuul drago, a ne? Ura vožnje je zihr ulala evrov, ne?

ilatic, kakšen frajer je tvoj mali, ej!

user posted image  za enaki imeni, rebeca & ilatic - to pa je naključje, kajne?

Bor, are you getting better?

3jemi, kako Lovro? Ga je kaj utrudilo pecanje Lare in Anje?

Ouje, glugluglu, za Rabac.

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 734
1.4.2009 21:04:10   
neboglasnica
Hvala, user posted image , ker si solidarna z mano. Moj dragi je šel h kolegu gledat nogomet, mali pa je že pokazal, da danes ne bo enaka noč kot včerajšnja. Kaj čem. user posted image Drugače bi bilo že kičasto, bi rekla Mojcek.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 735
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 21:07:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 736
1.4.2009 21:08:38   
neboglasnica
Populis: Lara vedno zaspi v avtu in zatorej se rešitev kar sama ponuja - pridita k meni!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 21:12:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 738
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 21:12:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 739
1.4.2009 21:16:01   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Populis: Lara vedno zaspi v avtu in zatorej se rešitev kar sama ponuja - pridita k meni!! user posted image

user posted image user posted image  odlična ideja, sam mafinov je ponestalo

Ajde, spečem palačinke. jajca imam, mlejko tudi, a šit, moke nimam. Ma, nekaj bom že spacala. Good luck!

Neposredna povezava do sporočila: 740
1.4.2009 21:16:12   
glugluglu
Jaz sem pa sedaj umpinolumpino foro prodala svoji mami, kar ni mogla verjet kako je to možno, da je par korakov naredil, potem sem pa še rekla, da je nabrž na sistematskem dobil malo spodbudeuser posted image , ne vem a bo pogruntala , da je prvi april, al čem počakat do jutri, da ji povem, da sem se malo hecala, ali čem nazaj klicat.

neboglasnica, moj je tudi šel gledat nogomet

Neposredna povezava do sporočila: 741
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 21:16:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 742
1.4.2009 21:18:06   
metuljcek321
populis, luštne fotkice s srečanja - tko kot vedno, k se dobimo --- to bo fletno, k jih bomo gledale čez **** let & tamaučkom razlagale, kje vse smo se dobivale, čvekale, smejale, delile take in onake zgodbe, ...

3jemi, še dobro, da se je zgodba srečno končala & je s staršema vse OK. Verjetno se ti sesuje svet, ko ju izgubiš --- me zmrazi, ko pomislim, da bom nekoč brez njiju ... grrrrr ... such is life ... pa user posted image  za izguljeno kilo - naj uživa, wherever it isuser posted image

Almera - kako pa nameravaš trenirat za 5 km? Vsak dan pretečt koliko? Ej, dobra je tista, da ste vse tri zanosileuser posted image  Čak, tule niso trojke, ampak skupinski tek, ne? Jaz sem sicer kar športen tip (ampak nisem pa za kakšne ekstremne športe, o ne, to pa ne - sem totalni ziheraš & tek mi deluje kar na zihr ... I'll think about it, OK?), tko kt populis, sem tud mela svoje svetle trenutke v OŠ - tekla na 600m, pa na 60m, skakala v daljino in višino, hodila na razna tekmovanja (a jih sovražila iz dna duše, ker meni ni do tekem - jaz raje tko za svojo dušo to delam .... hm, ej, mogoče bi pa res šla laufat ... ampak 5 km ni tko mal, hm ... bi blo treba kaj v tej smeri narest ...)

AAA, joj, ej, samo, da je Anej bolje!!!
mojcek, user posted image  za Živin apetit (joj, ej, težave mam s šumniki - kar naprej se vračam & jih popravljam, pa še to sem jih najbrž en kup izpustila ---- saj bo, saj bo, patience, patience, ladiesuser posted image ) In kak fajn video.

ksenči, nice pics tvojega malečkega. Pravi dec je žeuser posted image  In kakšna čupica - lahko bi delal reklamo za kakšen šamponček, veš?

rebeca, dobr naj zglancajo šipe.

Majuška, dobr sta zapolnila danuser posted image  Ime Tay pa prvič slišim ... ko takole pogledam, ej, ima naša tko običajno ime, da je jojuser posted image  user posted image  user posted image  but I like it, of course. Supergice so mu prav? Meni so tisti okraski za na zavese prav dobr izpadli, veš? A vidiš, pkoda, da še jaz nisem imela bonov za BC sabo ... mašina ... next time, then.

neboglasnica - jaz mam zadnji stran čveka shranjenega med favorites, potem pa vedno update-am tako, da kliknem ctrl+d ter shranim zadnjo stran. Mi ni treba nikoli iskat med RR-jevimi forumi pravega. As simple as that. O izpitu za sodnega tolmača ne vem kaj dosti, probaj kaj info dobit z neta.

mirjam, ignoriraš, pa je.

natka, hitro naj se spuca nosek, da bo šla še tečnobica ven.

fuzbal - moj je čista anti & nikoli ne gleda ... pripravlja pa vaje za faks, en izpit je sfiniširal - v petek bodo ubogi študenti pisaliuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 743
1.4.2009 21:20:57   
metuljcek321
A je še katera pokonci in tu, na RR-ju, al nocoj samo jaz svetim tu?

Ups, tek NO GO - glih takrat enkrat bomo na poti z našega mini dopusta v Opatiji --- ma, joj, no, zdajle me je prešinilo, k me moj sprašuje, kdaj bom rezervirala apartma ... soon, soon ... no, toliko ... jaz pa že delala načrte, kako se bom pripravljala ...

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 1.4.2009 21:26:33 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 744
1.4.2009 21:25:34   
AAA
Živ živ

jest sem še tukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 745
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 21:26:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 746
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 21:28:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 747
1.4.2009 21:28:57   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Živ živ

jest sem še tukaj.

Superca. Povej, kako si s spanjem - si uspela kaj notri prinest?

(author unknown)

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 748
1.4.2009 21:29:29   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

A je še katera pokonci in tu, na RR-ju, al nocoj samo jaz svetim tu?

mi2 mi2user posted image

Hej-hoj, hej-hoj.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 749
1.4.2009 21:30:16   
AAA
Ko ste se pogovarjale o podaljšanju porodniške - jaz bi tud. Ampak me je malo strah, ker je šefi rekla, da potem bodo morali pa drugega dobit za moje nadomeščanje in nikoli ne veš kaj se ti zgodi.  Z eno sodelavko sva bili obe istočano noseči in jaz sem potem prišla delat ona je imel pa podaljšanje pordniške. Nadomeščala jo je ena, ki je bila res boljša kot ona in bolj strokovna in potem je una sodelavka prišla delat čisto na drugo del mesto in 3 tedne kasneje dobila priporočeno pošto domov - odpoved

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?