Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 21:31:46
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Hvala, , ker si solidarna z mano. Moj dragi je šel h kolegu gledat nogomet, mali pa je že pokazal, da danes ne bo enaka noč kot včerajšnja. Kaj čem. Drugače bi bilo že kičasto, bi rekla Mojcek. nč, ne sme ti bit prelepo tvoj otrok menda že tko sam zaspi, k ga odložiš, je k pr norcih - nema ništa više. to je zame kič kr zbujaj se mal ponoč mala spo k polh - dons je bla super pridna, da nee bom zmer sam neki žnarala tle gor. spala zeloooo malo, ampak ostalo bla pa presenetljivo super pridna. Pa saj mi se zbujamo, točno na tri ure. Edino to noč je kar spal, no, 2x samo postokal in spal dalje. No ja, ena lastovka še ne prinese pomladi. Moja Ančka pa še kar pokonci sveti. Ji bom tak ušesa navila, da bo joj. Zdajle sem se spomnila, kaj sem hotela dopoldne napisati. Berem Glugluglujin post in mere, berem Tinkyin post in mere ter si mislim, le kaj je danes z Glugluglu, da kar 2x objavlja mere in to različne. Seveda, podoben avatar me je zavedel.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 21:32:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
O, nosečka Maja, kje si se pa ti danes potepala?
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 21:36:06
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: AAA Živ živ jest sem še tukaj. Superca. Povej, kako si s spanjem - si uspela kaj notri prinest? Ah kje pa. Anej vedno slabše spi. Predvčerajšnjim nisem čisto nič spala, ker je imel 40 vročine in sem mu dala svečko pa skoz je nekaj cmeral, včeraj je bilo malo boljše. Mi pa že dva dni štrajka s hrano. V ponedeljek, ko je bilo najhuje, ko je cel dan smo na men visel je pojedel vse obroke zelo lepo. Včeraj večerje ni jedel, danes pa ne zajtrka oz. malice in ne večerje. Se mi zdi kar malo shujšan. Pa 14. mava sistem. namesti, da bi pridobil na teži bo zgubil.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 21:39:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 21:40:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 21:41:03
|
|
|
|
nanka
|
evo mene, sem morala Zojo spat spravit, pa to je noro, vsak večer isto sranje s spanjem, pa lulat, pa sok, pa kakat, upam da je danes ne bo več ven iz sobe.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 21:42:28
|
|
|
|
nanka
|
AAA kolk je šele mene groza tehtanja 7.4. ko ima 6500, me prav zanima kakšen bo komentar
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 21:43:13
|
|
|
|
metuljcek321
|
, sem posodobila fotkico Anje pri avatarju --- je bil že cajt ---- miška je bla na stari še čista pleška
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 21:46:09
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka AAA kolk je šele mene groza tehtanja 7.4. ko ima 6500, me prav zanima kakšen bo komentar No, sej lih groza me ni. Samo lepo je videt kako otroci rastejo in se redijo. Ko, sva v torek prišla k P, ko naju je vidla je rekla, a to sta pa vidva? Pa niti nisva dosti tam, pa tud ne vem če po čem izstopava ampak se naju je kar zapomnila. Pa tud u redu, a ne? Upam
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 21:47:02
|
|
|
|
metuljcek321
|
AAA, shit, no, glede tehle službenih stvari, pa tud glede spanja & teže ti/vam želim, da se čim prej pošlihta. nanka, upam, da bo Zoja mrknila, neboglasnica, tvoja Ana pa sigurno kakšne finte zdajle kombinira, da jih bo potem spet veselo streljala - pralni stroj, okrogla, ipd. - dobra je, res O, drage moje babe-žabe, pojavili sta se 2 težavi: prva je ta, da se mi zapirajo veke, druga (k je še en mal bolj moteča) pa, da me prav rit boli od sedenja za računalom - grem narest počep ali dva, potem pa v horizontalo - al pa na jagode - odvisno, kako uspešna bom pri telovadbi
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 21:47:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 21:48:54
|
|
|
|
neboglasnica
|
nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 21:50:32
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis AAA; sem že študirala na vaju, če sta kaj bolje in kdaj bova mahionel na en giro tle okopl, ap še na kavico v Coco loco. Lar pošilja Aneju , da kmalu ozdravi. Jah, za vikend je itak obsedeno stanje pri nas. v ponedeljek je bil pa tako bogi, da sem ga dobesedno cel dan imela na sebi. Jaz sem bila tako izmučena. v torek malo bolje, danes pa tudi kar ok. Prebrala sem vas še, za pisanje pa ni bilo časa ali pa tudi volje. Danes sem videla, da so v Cocoloko že postavili vrt, pa napoved za drugi teden je božanska, se morava ziher dobit na enem giru pol pa še na kavici, če bosta seveda škrata za to. Kaj pravi?
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 21:55:14
|
|
|
|
ksenci
|
metuljček- fajn slikca. sm glih zadnjič gledala, da je še čist brez laskov najedu se je, nacrtal tud, vročine trenutno nima in sm ga položla v postlco, pa da vidmo če bo sam zaspal. če se spomnim dobr mesec nazaj, ko je blo obdobje, ko je skoz tečkal in ne pe ne zaspat in tud ponoč 3x, 4x vstal, je res vidn napredek. lepo počasi se navaja da sam zaspi, in tudi nekje v 50% prespi celo noč, zna se sam zamotit in zaigrat. prav luštn je mi imamo tud jutr tehtanje, pomoje okol 9 kg, kolk pa je zrastu pa ne vem. a povem jutr p. da je imel dans vročino in sm mu dala calpol(če je jutri ne bo več imel) mislim, da če povem ga zihr ne bo dala cepit, ampak kolk ste že tu pisale ni panike če je otrok prehlajen naša tolk komplicira za vse in boma pol mogla skoz okol ZD skakat in se bo še kaj več nalezu! nasvet prosim!
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 21:56:56
|
|
|
|
ksenci
|
a zdaj pa ste vse šle
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 22:02:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 22:02:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci a zdaj pa ste vse šle Ja,s em že nazaj. Povej P, da bo bolj natančen pri pregledu.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 22:03:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Našga so tudi sedaj pri dr tehatli in ima 8kg (mi2 sva mu doma natehtala 8,6 ) Očitno se je pred pregledom pokakal.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 22:03:53
|
|
|
|
glugluglu
|
ksenci, naša pediatrinja toliko ne komplicira in cepi tudi, če je malo prehlajen, ampak, če le nima vročine. Vročina pa ni ok. Zjutraj mu moraš obvezno zmeriti vročino, povej to tudi zdravnici, saj vem , da je zoprno potem spet loviti to cepljenje, ampak žal od cepljenja znajo biti tudi posledice, zato je bolje, da je res vse ok. No, če ima 1 dan prej majčkeno vročine najbrž še ni nič takega, ampak vseeno ti kar povej.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 22:04:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 22:04:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
LAČNAAAAAA.. Kje hodiš, Majuska?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 22:06:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 22:08:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 1.4.2009 22:09:41
|
|
|
|
glugluglu
|
Almera koliko časa-dni pa že ima vročino, aja a sem jaz spregledala odgovor ko sem te vprašala katere AB ima? Kako ti jih pa uspe dat?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 22:11:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?