|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
1.4.2009 22:12:43   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Evo, malček se je spet zbudil, ampak sem mu samo dudo dala in je bilo

Eno vprašanje, glede na to da je vroč ker ima vročino, a ga lahko kar odkritega pustim, ker imam občutek da je drugače čist prešvican?

Ko ima vročino, ga jaz vedno odkritega pustim. Če imate ponoči bolj hladno, ga mogoče daj samo tanko dekico

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 776
1.4.2009 22:13:23   
nanka
Almera naša v glavnem spi odkrita, oblečena je pa v bodi in tanke hlačke z nogico, če  jo pokrijem se tako dolgo obrača da spi odkrita. Je pa tudi bolj tople sorte, je takoj mokra. Zdaj mi uspe eno zelo tanko dekico čez trebušček dat, tako da je ne čuti. 

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 777
1.4.2009 22:14:34   
neboglasnica

Eno vprašanje, glede na to da je vroč ker ima vročino, a ga lahko kar odkritega pustim, ker imam občutek da je drugače čist prešvican?

Po mojem ga komot pustiš...

Neposredna povezava do sporočila: 778
1.4.2009 22:14:43   
nanka
punce nočko lepo čvekajte

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 779
1.4.2009 22:15:32   
neboglasnica
nočka...user posted image

To pot resno. Je film na TV.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 780
1.4.2009 22:15:45   
ksenci
jz ga tehtam, da sam sedi na vagi. mu je fajn in je čist prmiruser posted image
Aljaža jz pokrijem s tanko dekico, ko ima vročino, drgač je čist mokr. že nasplošno se ful poti, pa zadnje čase se mi zdi, da mu pot po kislem smrdiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 781
1.4.2009 22:17:11   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

LAČNAAAAAA.. Kje hodiš, Majuska?

joj maš prav ... se moram odkupit, ker danes nisem pripopala zajtrka (smo šli prezgodaj od doma)

... bo v redu takole?

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 782
1.4.2009 22:18:52   
ksenci
jz sm glih marelično frutabelo zmazalauser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 783
1.4.2009 22:20:08   
ksenci
dost sm naklofala za dans grem spat, marko pa še z atijem LCD raziskuje- sej drgač nista neki najboljša kolega, ampak dans pa ja, a ne!! moški!!!user posted image

< Sporočilo je popravil ksenci -- 1.4.2009 22:21:16 >

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 784
1.4.2009 22:25:15   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Ko ima vročino, ga jaz vedno odkritega pustim. Če imate ponoči bolj hladno, ga mogoče daj samo tanko dekico

jaz dam enako kot, če je zdrav, to pa zato, da, se spoti. Če se mi otroci potijo ponoči takrat ko imajo vročino vem, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 785
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 22:27:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 22:28:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 787
1.4.2009 22:32:20   
ksenci

Glu - ker jaz ne vem al je pri malčkih tako kot pri nas, da je fino da se prešvicajo ko imajo vročino ali ne. No, zdaj je itak v vreči tako da je kot je.

no s tem vprašanjem sem se že tud jz obremenjevala. jz mislim, da bolš spi če se ne poti tolk-majn stoka, ampak me je strah da bi ga zebl, kr mene zmeram ko imam vročino hudo zebe čeprav sm vročauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 788
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 22:34:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
1.4.2009 22:51:52   
Majuska
Meni je Aleksander zaspal v naročju ... kar nisem mogla verjet. Takoj po flaški so se polkna zaprla in to pri intenzivni luči + prižgani televiziji.

Zdaj spi na moji postelji ... predvidevam, da se bo še kaj zbudil, drugače bova pa kar skupaj zaspala user posted image

Neboglasnica, imaš ZS če še nisi opazila user posted image

Aja, pa fotke od današnjega srečanja imam v albumih user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 790
1.4.2009 22:57:22   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

Glu - ker jaz ne vem al je pri malčkih tako kot pri nas, da je fino da se prešvicajo ko imajo vročino ali ne. No, zdaj je itak v vreči tako da je kot je.

no s tem vprašanjem sem se že tud jz obremenjevala. jz mislim, da bolš spi če se ne poti tolk-majn stoka, ampak me je strah da bi ga zebl, kr mene zmeram ko imam vročino hudo zebe čeprav sm vročauser posted image

jaz sem se tu vedno ravnala tako kot zase,  ampak, če je pa vročina previsoka (39,40), je pa druga stvar. Takrat je treba vročino itak zbijati in ne še bolj pregreti.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 791
1.4.2009 23:48:41   
tims
Samo na hitrco se oglasim. Prebrala sem vas, za komentirat sem pa že preveč zaspana. Bom šla kar v posteljo. Edino tole glede vročine.

Če ima otrok vročino pod 38,5, naj ne bi bil preveč pokrit, ne oblečen. Če mu odgovarja, naj bi bil samo v lahki pižamci in pokrit z rjuhco. Če se sam spoti, se ga pač preobleče. Če pa je vročina nad 38,5, je pa fajn poskrbeti, da bi bilo v sobi okoli 19 stopinj, oblečen naj bi bil samo v majčko in nič pokrit.  Z mlačno vodo otroka umivamo in ga ne obrišemo. Otroku bo pasal, ker ga bo hladilo, obenem pa mu ta postopek tudi zbija vročino. Če pa otroku to ne paše, pa ga lahko hladimo s hladnim zrakom (pahljanje). Skratka - otrok med vročino naj ne bi pokrivali. Če se ga pokrije, ga bomo še bolj pregreli.

Joj, kako je pa to napisano?user posted image  Upam, da se boste kej znašle s tega. Men sta to povedala dva Timova pediatra, prav tako pa so mi rekli tudi v P. Tega sem se vedno držala in vsakič je pomagalo. Pa spomnim se, da je v P. zraven Tima ležal fantek z vročino in ga je mamica pokrila, jo je sestra tok najurila, da je mama skor jokat začela. Je rekla, da to o švicanju so babje čenče, pomagajo pa nič, oz. naredimo še slabše, ker s švicanjem user posted image  še dodatno zgublja tekočino in lahko še prej pride do dehidracije.

Zdej pa grem. Lahko noč vsem.

< Sporočilo je popravil tims -- 1.4.2009 23:53:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 792
2.4.2009 7:26:42   
ilatic
Dobro jutro!

Evo naš je potegnu danes. HB je spal CELO noč v svoji postelji. Ne morem verjet. Sem full vesela!

Sem ostala brez telefona danes! Včeraj sem ga pustila v avtu, dragi pa je šel delat in ni videl da je moj telefon v avtu!

Glede vročine se strinjam s Tims. Tudi ko je bil Tarik v bolnici in je imel vročino, so mi govorili da ga odkrivam! S tem da so ga zjutraj tudi kopali. Kar me je presenetilo, kljub temu da je imel vročino in da je bil bolan.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 793
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 7:27:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
2.4.2009 7:42:13   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Samo na hitrco se oglasim. Prebrala sem vas, za komentirat sem pa že preveč zaspana. Bom šla kar v posteljo. Edino tole glede vročine.

Če ima otrok vročino pod 38,5, naj ne bi bil preveč pokrit, ne oblečen. Če mu odgovarja, naj bi bil samo v lahki pižamci in pokrit z rjuhco. Če se sam spoti, se ga pač preobleče. Če pa je vročina nad 38,5, je pa fajn poskrbeti, da bi bilo v sobi okoli 19 stopinj, oblečen naj bi bil samo v majčko in nič pokrit.  Z mlačno vodo otroka umivamo in ga ne obrišemo. Otroku bo pasal, ker ga bo hladilo, obenem pa mu ta postopek tudi zbija vročino. Če pa otroku to ne paše, pa ga lahko hladimo s hladnim zrakom (pahljanje). Skratka - otrok med vročino naj ne bi pokrivali. Če se ga pokrije, ga bomo še bolj pregreli.

Joj, kako je pa to napisano?user posted image  Upam, da se boste kej znašle s tega. Men sta to povedala dva Timova pediatra, prav tako pa so mi rekli tudi v P. Tega sem se vedno držala in vsakič je pomagalo. Pa spomnim se, da je v P. zraven Tima ležal fantek z vročino in ga je mamica pokrila, jo je sestra tok najurila, da je mama skor jokat začela. Je rekla, da to o švicanju so babje čenče, pomagajo pa nič, oz. naredimo še slabše, ker s švicanjem user posted image  še dodatno zgublja tekočino in lahko še prej pride do dehidracije.

Zdej pa grem. Lahko noč vsem.

Jaz sem se držala tega kar si napisala za vročino nad 38,5, za manjšo vročino pa ne, vedno so bili normalno pokriti, se spotili, res je, da so veliko več pili, vedno tečnarim stem pitjem, vendar so se ponavadi hitro pozdravili. Nikoli se ni kar nekam vleklo. (moram potrkat, tok, tokuser posted image ). Imata pa Mark in Nina itak lahke koutre že skoz tudi pozimi, to pa res, medtem ko jaz moram pa pozimi imeti toplejšega.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 795
2.4.2009 7:47:23   
glugluglu
aja, dobro jutrouser posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image

sem otroke odpokala in prižgala računalnik zato, ker sem morala poslati skenirano prijavnico za dopust nazaj v agencijo (Mitja jo je včeraj pozno po nogometu domov prinesel, ker jo je moral iti drugam sprintat, ker valjda mi smo brez barve, pa najbližji sosedi so bili brez barve, pa enemu se je posušilo, ma komaj smo našli, da ima nekdo usposobljen printer).

Zdaj grem pa nazaj k Tianu.

Neposredna povezava do sporočila: 796
2.4.2009 7:51:34   
glugluglu
aja še to:

Blacky, kje pa si? Vse ok?

Neposredna povezava do sporočila: 797
2.4.2009 7:53:39   
neboglasnica
Dobro jutro... Danes sem takole user posted image user posted image . Najprej nisem in nisem mogla zaspati do pol enih, nato se je pa mali spomnil zezat in kaj pa jaz vem, če sem spala kaj.

Potem me še pa tole živcira, ker ne najdem listka s šifro za Cankarjevo priznanje, kjer je koda za rezultate. Zadnjič smo morali prositi za pomoč razredničarko, seveda smo potem listek našli; sedaj pa spet. Najraje bi takoj klicala razredničarko, pa mi je malce nerodno. To mi ni čisto nič podobno, sploh ne vem kaj se mi dogaja???

Majuska: res je, šele sedaj sem videla ZS in hvala za nočni prigrizek. Vračam.

Neposredna povezava do sporočila: 798
2.4.2009 7:54:00   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Dobro jutro!

Evo naš je potegnu danes. HB je spal CELO noč v svoji postelji. Ne morem verjet. Sem full vesela!

Sem ostala brez telefona danes! Včeraj sem ga pustila v avtu, dragi pa je šel delat in ni videl da je moj telefon v avtu!

Glede vročine se strinjam s Tims. Tudi ko je bil Tarik v bolnici in je imel vročino, so mi govorili da ga odkrivam! S tem da so ga zjutraj tudi kopali. Kar me je presenetilo, kljub temu da je imel vročino in da je bil bolan.

user posted image Tarik,

ilatic jaz tudi vedno kopam kjub vročini, edino, če so preveč utrujeni ne,

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 799
2.4.2009 7:57:13   
glugluglu
neboglasnica, ali je bilo pri vas tekmovanje za Cankarjevo priznanje tudi že v 2. razredu? Ker pri nas pri Nini nimajo. Ona bi pa bila za to.

No zdaj grem pa res nazaj k Tianu, kdaj sem že rekla.....

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?