glugluglu
|
oj, midva sva tudi nazaj iz sistematskega, mere za 9 mesecev: 9660g, 71,8 cm konkreten fantič, a? Glede na to, da se obrača na vse strani, se sam pravilno usede iz pasenja kravc, vse lepo prijema, itd, kljub temu, da se sam na noge še ne postavi in pa plazi se po našem parketu malo čudno (po postelju in tepihu mu gre pa kar pravilno) je rekla, da je ok. Pokazala mi je kako ga popravljam pri plazenju, pogledala je še nogice, ker sem rekla, da ima pokrčene prste in je vse ok. V nabiralniku me je čakalo neprijetno presenečenje - ampak ne- na žalost ni 1. april: dobila sem odmero za dopust za leto2009, celoten 29 dni, ja to je super , ampak zraven še lepo obvestilo, da tistih 9 dni starega dopusta, ki sem si jih pustila lansko leto, da jih letos izkoristim do konca junija mi bo šlo v MALORO , ker nisem bila lansko leto vsaj 6 meseceev v službi. ****, če bi to vedela lansko leto, bi ga takrat izkoristila, a ne? Sem klicala v službo (boga naša tajnica, ker ona je skoz isto mislila kot jaz in sva pri nas 2 taki) in naročila naj dajo preverit v pravno pisarno, tajnici sem rekla, naj mi kar uni iz računovodstva brišejo dopust, če si upajo, matr sem norela. Ja v ZDR sem jaz takrat gledala, če bom za leto 2009 dobila cel dopust, ja to mi pripada, nisem šla pa gledat kaj piše o IZRABI starega dopusta .
|