|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 17:09:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
1.4.2009 17:09:21   
3jeMi
no, kva se je vmes že vse zgodl...

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

neboglasnica... thank you darling... user posted image ... ti bom jutri nekaj povedala, ker če ti danes, mi ne boš verjela...

mi je pa zelo žal, da vaju ne bo user posted image ... bi vaju res že rada v živo spoznala...

zdaj pa midva šibava... greva najprej v šoping potem pa na kavico... cmoka dame...

sonček pa še vedno takooooo lepo sije... samo nekaj cmizdri... user posted image

ali sem falila osebo ali pa ti je že vse prav? Daj povej danes.

Ja, tudi nama je žal, pa še lepotno spanje je kar dolgo usekal, tako da bi tam užival. Ampak popteno povedano, mi ni, da bi s tako nogo tam sedela. Vsaj 4 ste se pofočkale, tako da nam iz dežja scoprajte kaj sončka, zmenjeno??

ma ne, sem pa zjutraj na vago stopila in je šla ena kilca nekam... naj ji bo lepo kjerkoli že je...

ti si kar lepo pocajtaj prstek, da boš potem lahko okol dirkala... user posted image

p.s. a se bodo že kaj začele priprave na 8.5. - vseslovensko srečanje?

Neposredna povezava do sporočila: 677
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 17:10:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 678
1.4.2009 17:12:19   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Kako pa kaj Mojcek, Bastian111?

A si mislila Mojcej?

Jap, bravo stara, lepo da me prebereš... Evo, ravnokar si si zaslužila muffine.

user posted image user posted image user posted image  Od zdaj naprej preberem vsako pikico, vsako vejicouser posted image . Za muffine pa vseuser posted image .

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 679
1.4.2009 17:20:04   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Tims; neki bo treba postudirat.Kaj oa čepke v ušese?

Komu? A Lari? Tale bi bla pa krutauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 680
1.4.2009 17:22:22   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

yeieinvanesiubv-etu-au ta tretjič pišem tole

Jaz sem se odločila, da grem 30. maja tečt na DM tek za ženske v LJ. Trasa je 5 ali 10 km. Moja odločtev zaenkrat je 5 km, ampak če bom pridno trenirala, mogoče pade tudi 10tka.

Na DM teku sem tekla pred dvema letoma skupaj s 3 sodelovkami in rezultat - 2 sva zanosili še v istem letu, ena pa takoj v drugem letu.

Tako, da gremo na http://www.tekzazenske.si/ iskat nove user posted image

Katera gre z menoj? Mirjam, Majuška, ...

Jaz ne, ne bi pretekla niti 1km, bom pa za vse navijala, bom pa v mislih z vamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 681
1.4.2009 17:24:11   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

p.s. a se bodo že kaj začele priprave na 8.5. - vseslovensko srečanje?

Ne rabimo posebnih priprav. Ksenci da prostor, pijačo naročamo tam, vsaka prinese nekaj, to je to. Pofočkale se bomo pa šele en teden prej, drugače bo spet vse pobrkljano. Velja?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 682
1.4.2009 17:24:49   
neboglasnica

To je še zadnja kaplja čez rob, zakaj ne grem. user posted image Me kolegica prepričuje, pa se uspešno upiram. Zdaj me je pa tole dokončno prepričalo, da ne grem. Bom šla pa navijat, ni problema.

Neposredna povezava do sporočila: 683
1.4.2009 17:32:22   
ksenci
post, ki ga objavljam že 2.uriuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Almera, no, še dobro da je tvoj zdržal dve uri brez jagod, ko si ti Bora dajala spat. Mojga bi verjetno prej zmankal . Pa da bi se Bor čimprej pozdravil .

mojga bi tud prej zmanjkal

super fotke in super igralnica za otroke

Aljaž je pojedel pol kosila in dobu spet 37,4 vročine in spet zaspal. kaj je zdaj to, kr naenkrat mu naraste kako si želim, da bi bil do jutr vredu in bo cepljen, kr drgač bova mogla spet skoz okrog p. skakat

Neposredna povezava do sporočila: 684
1.4.2009 17:33:06   
ksenci

To je še zadnja kaplja čez rob, zakaj ne grem. user posted image Me kolegica prepričuje, pa se uspešno upiram. Zdaj me je pa tole dokončno prepričalo, da ne grem. Bom šla pa navijat, ni problema.

pa medve imava izgovor zarad nohtov ne morava tečtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
1.4.2009 17:53:10   
metuljcek321
Ahoj!

Kako ste kaj? Ma, jaz sem tko super, da ze kar glava pece - najprej smo imele julijke cvekec v MC Siska, potem sem se sla z Majusko se malo potepat po Kiku & razgibat misice na njihovih mega stengahuser posted image  (ta mala je en mejckn zaspala, jasno, jaz pa medtem nakupila dva okraska za na zaveso za Anjino sobico - motiv metujcka, but of courseuser posted image ), pa domov na kosilo, potem pa 1, 2, 3 ven, na zrak - se je res kar nekako naredil dan in se je celo tu in tam pokazalo sonce (in to na 1. 4., ja, 3jemiuser posted image ) --- srecala ohohoj frendic, uzivala v cvekcu, potem naletela se na sodelavko & mi je ene par cvekic zaupala s solskih klopi ... ma, ni, da ni. Zdaj je Anja pojedla klasiko - grisolino - in udarila se eno rudno spanca - razen tistega v Lj & avtu namrec ni spala popolnoma nic ... a si morte mislit, kaksna koma je bla? Ni za govorit, res.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 686
1.4.2009 17:53:17   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

jaz navijam - predvsem za noveuser posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 18:10:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
1.4.2009 18:11:50   
neboglasnica

Jap, vidš, pa je res tisto kar pravijo: vse je za nekaj dobro. Roko na srce, saj ne bi pretekla niti pol km. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 689
1.4.2009 18:12:29   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

živa je pa danes vse obroke LEPO pojedla. mislim - a me heca za 1 aprila al kaj??? ker danes mi je pokazala, da hoče in zna jest, torej se druge dni zmrduje al kako.... pismo rosno, tale futr!!!! ne morjo kr pogruntat, da daš eno tableto v rit takim otrokom pa vse dobijo??? user posted image user posted image user posted image  največje bedarije izumljajo, zakaj ne bi to?

Najprej user posted image za Živo,nato pa odgovor - zato, ker bi bilo potem prelepo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 690
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 18:28:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 691
1.4.2009 18:41:34   
AAA
Živijo čveke

Jap, vidš, pa je res tisto kar pravijo: vse je za nekaj dobro. Roko na srce, saj ne bi pretekla niti pol km. user posted image

Jaz bi se kar temu klubu pridružila. Namreč nikoli nisem marala teka in sploh nimam nobene kondicije. Vendar bi rada malo začela z neko rekreacijo vsaj da malo kondicije dobim. Komaj prisopiham doma po stopnicah.

Dopust: jaz sem v enaki situaciji kot ti 3glu in če ne bi mogla koristiti lanskega dopusta, bi mi šefica že lansko leto to povedala in tudi letos sem ji to omenila. Ker pri prejšnji nosečnosti me je opozorila, da bi ga mogla koristiti vsaj 2 tedna pa ga nisem mogla zaradi dela in mi je obljubila, da ga prenese, je rekla da mi podpiše, če hočem.

3glu:  nisem vedela, da si z našega konca, z Broda mislim, še kaj hodiš tu naokoli?

Aneju je tem. končno padla. Sva bila sedaj dva dni pri P na kisiku in ventolinu, pa še doma mu ga moram dajati še tri dni .Upam, da potem bo ok in bo sonček in bomo šli končno spet malo ven.

Danes pa končno srečanje na našem koncu, pa nisva mogla iti. Luštne slikice. Drugič bova tudi midva na njih. Upam.

Aneju se pa danes fuuulll kolca zdaj že ene 6. tič danes

Neposredna povezava do sporočila: 692
1.4.2009 18:56:46   
ksenci
mojmu fotru se je spipal. ga je neki tv hecu in ni več lepe slike kazu, pa je prišu dans domov z novim LCD-jem za 500€. mami pa ga je skor ubila, kr sta se zmenla da zdaj bosta najprej pršparala in kuhno menjalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 19:27:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 19:29:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 695
1.4.2009 19:32:25   
Netta
yeieinvanesiubv-etu-au ta tretjič pišem tole

Jaz sem se odločila, da grem 30. maja tečt na DM tek za ženske v LJ. Trasa je 5 ali 10 km. Moja odločtev zaenkrat je 5 km, ampak če bom pridno trenirala, mogoče pade tudi 10tka.

Na DM teku sem tekla pred dvema letoma skupaj s 3 sodelovkami in rezultat - 2 sva zanosili še v istem letu, ena pa takoj v drugem letu.

Tako, da gremo na http://www.tekzazenske.si/ iskat nove user posted image

niti pod razno...tek sovražim iz dna srca...tečem le če je treba bežatiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
1.4.2009 19:33:25   
Netta
samozadovoljevanje otrok - ja res jih mnogo v vrtcu to počne...kaj bi ve naredile, če bi jih videle?
opozorile, jim umagnile roko, kregale, nič???

kaj je sploh pametno storiti glede tega?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 697
1.4.2009 19:35:39   
ksenci
a opazte kako razliko?user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 698
1.4.2009 19:37:47   
glugluglu

mojmu fotru se je spipal. ga je neki tv hecu in ni več lepe slike kazu, pa je prišu dans domov z novim LCD-jem za 500€. mami pa ga je skor ubila, kr sta se zmenla da zdaj bosta najprej pršparala in kuhno menjalauser posted image user posted image user posted image

kaj je 500EUR za LCD proti 5000 EUR za kuhinjo, mala malenkost...user posted image tako razmišljajouser posted image

AAA, nič nisem več na Brodu, no eni sorodniki so še, ampak se ne obiskujemo, pa tudi stikov s takratnimi sošolci nimam nobenih, no, enega vidim parkrat po TV ali slišim po radiu ko zapoje na primer "Jagode in čokolada"user posted image .
Smo se potem kasneje spet preselili s starši na drug konec, ja jaz sem Ljubljano ornk spoznala v svoji mladostiuser posted image .

mojcek user posted image za Živo joj zdaj mi je pa en črn humor stopil v glavo, ampak ne....

sploh nisem vedela, da je vMC Šiški tak fajn igralni kotiček, zelo lepo, aja pa fajn slikice!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 19:40:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?