|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
10.4.2009 21:49:23   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kleo, mislim, da so čeveljčki iz Oviesse. user posted image

Prvic slisim.Sem ravn danes eno puncko vidla,podobne starosti kot nase....je imela vse v kompletku,oblekico,klobucek in ceveljcke,prav lustno.

Kako prvič? A še nisi bila na Ptuju v Qlandiji? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
10.4.2009 22:06:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

prvič v novem sedežu - ne kaže nekega pretiranega navdušenja.....user posted image

user posted image

Pri nas je bila cela norija zaradi tega sedeža.user posted image   Upam, da bo vam služil, nam ni niti za par minut, ko smo samo probali vse skupaj. Prva vožnja je bila pa obup.user posted image Ko smo ga vrnili nazaj v trgovino, prodajalka ni bila nič presenečena, ker smo bili v tistem tednu 10 kupec , ki je ta avtosedež vrnil.user posted image Naš otrok mora brcat v sedežu, noge jest, odstranjevat senčnik na šipi, igrače vrtet...ni da ni. Mora bit komot, v tistem sedežu pa je bila tako utesnejena.Kaj hujšega zanjo.user posted image

Pa dober večer.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
10.4.2009 22:19:36   
Anonimen
Hallouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
10.4.2009 22:20:28   
mtinca1
še nismo bili na probni vožnji.
v trgovini smo jo dali v sedež in potem doma. se ni nič jokala, samo mogoče je bla tako malo začudena.
no, potem pa moramo čim prej na probe far.

je pa to naš drugi avtosedež, tako da upam, da bo služil namenu user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
10.4.2009 22:21:34   
mtinca1
no potem je pa zato verjetno v bc-ju znižan iz 250 na 160 EUR.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
10.4.2009 22:23:12   
slovenka
Jaz bom tudi morala kupit drugi avtosedež, ker jo sedaj v svojem avtu še kar vozim v lupinici. Samo najprej bi nov avto... user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
10.4.2009 22:37:13   
Anonimen
Joj Slovenka, moja kolegica ima megana najnovejšega. Sam tega avta si ne kupit. Obup, sploh 3 vraten.user posted image
Za tak avto moraš bit frajerski.user posted image

mtinca, boste vidli kako bo na vožnji. Pričakuj vse mogoče.
Kleo, dober večer tud tebi.

Mi imamo en avtosedež ena a, drugi avtosedež je pa za skakanje sem in tja v mojem avtu. Je sicer star že 10 let, samo nikoli karamboliran in lepo ohranjen. Od Brevija, čist običen. Za v tabolši avto pa pač sodi zraven isofix sedež. Sicer drag, ampak vreden nakupa.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2207
10.4.2009 22:38:48   
Anonimen
Kleo, pa kdaj si pa naštepala vse te poste?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2208
10.4.2009 22:44:38   
Anonimen
evo eno z danasnjega dne...

user posted image

pa balkon,ze malo v cvetju..

user posted image  

......sploh ne morem novih postov odpretuser posted image .
Didlinaa,pojma nimam,vceraj in danes zvecer...ti si mal strajkala 2dni in se koj poznauser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 10.4.2009 22:49:53 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
10.4.2009 22:46:12   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Joj Slovenka, moja kolegica ima megana najnovejšega. Sam tega avta si ne kupit. Obup, sploh 3 vraten.user posted image

mtinca, boste vidli kako bo na vožnji. Pričakuj vse mogoče.
Kleo, dober večer tud tebi.

Mi imamo en avtosedež ena a, drugi avtosedež je pa za skakanje sem in tja v mojem avtu. Je sicer star že 10 let, samo nikoli karamboliran in lepo ohranjen. Od Brevija, čist običen. Za v tabolši avto pa pač sodi zraven isofix sedež. Sicer drag, ampak vreden nakupa.

Ojla!

3 vraten kupe, točno to Didlina sem jaz mislila, ko sem slovenki odsvetovala. Sem ga zadnjič, ko sva dala škodo ocenit na Renaultu prav pogledala v salonu in slovenka, res ti ga še enkrat odsvetujem in sicer zaradi prostora zadaj. 300 na uro se boš zaj........a, da boš otroka not privezala. Drugače je pa lep avtoček, ni kaj.

DVD v avtu, jaz sem absolutno proti. Pol pa ni čudno, da so otroc dotalno zasvojeni s TV, računalniki...., če še med potjo ne morjo brez risank. Saj vem, sem pač staromodna user posted image . Smo se ravno prej menili, da bi šel Mark junija z nama z Lukasom v zdravstveno kolonijo, ki jo je dr. priporočala, pa prav mož, bo pa laptopa sabo vzel da mu ne bo dolcajt. Ja, haloo. Še na dopustu. Ni variante. user posted image

Kleo, user posted image user posted image  za krasen izlet.

Pirhi - mi bomo ju3 barvali. Do sedaj smo vsako leto imeli čebulne z natrganimi rožicami, gumicami..., letos bodo pa prvič barvasti. Potico mi je pa sestra spekla, potratno, njamiii.user posted image

Sofija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
10.4.2009 22:48:50   
RMRM

evo eno z danasnjega dne...

user posted image

Vi imate pa že čisto pravo poletje user posted image user posted image

pa balkon,ze malo v cvetju..

user posted image

Kakšen luštn kotiček ima Meri. Pa hiacinte tako lepo cvetijouser posted image

pa se mal nasga smejkota..

user posted image

user posted image user posted image  kako je luštkana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
10.4.2009 22:52:58   
Anonimen
Mi pirhe že imamo pobarvane.user posted image

Lepe otroke imate, take cart.user posted image user posted image   res lepe slike.user posted image

RMRM, ja ko sem vidla tist avto, sem se prav na Slovenko spomnila. Že tako je bolj boječa za vožnje kot piše, tam v tem meganu moraš bit pa olala izkušenj, ker vidljivost je na nuli, sploh zadnji deli avta. O tem če imaš otroka in ga voziš zadaj pa ne bom govorila, škoda besed. Kolk enga truda moreš vložit v ves ta protokoluser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
10.4.2009 22:58:24   
Anonimen
Lahko noč, sem utrujena od tega sonca celega dneva.user posted image kaj šele bo, ko bo vročina začela butat oreng v glavo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2213
10.4.2009 22:58:38   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

A jaz nisem ali kaj? user posted image

Daj bejži, meni je ravno 3-vratni ful fajn. Ampak ne, sedaj je odločitev 90% na mercedesu B razred. Menda bom tako bolj ta prava mamica izpadla user posted image Pa da se bo že na 5 km vidlo, da še več otrok načrtujem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
10.4.2009 22:59:18   
Anonimen
No koncnouser posted image ....RMRM,a hiacinte so to..ves sem ze pozabila,pa sem prejle studirala,ktere ze souser posted image .Druge tudi ze norijo,sploh tulipani so tko lepi...samo koliko casa tulipani sploh cvetijo?A cvet dol pade pa je konec,al kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
10.4.2009 22:59:37   
slovenka
O, babike, kako ve na mene mislite user posted image user posted image user posted image

Nisem več tako boječa, samo če se ven ne vidi dobro, pa ni fajn. Itak moram pred nakupom še vse sprobat user posted image Ampak kot sem rekla, zdaj smo na mercedesu. Itak je moj čist za Nemce...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
10.4.2009 23:00:11   
slovenka
Kleo, a spet hočeš na rože potegniti? user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
10.4.2009 23:00:35   
slovenka
Lepo spite, pupe, se moram odklopit user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
10.4.2009 23:01:51   
RMRM

O, babike, kako ve na mene mislite user posted image user posted image user posted image

Nisem več tako boječa, samo če se ven ne vidi dobro, pa ni fajn. Itak moram pred nakupom še vse sprobat user posted image Ampak kot sem rekla, zdaj smo na mercedesu. Itak je moj čist za Nemce...

user posted image user posted image user posted image  a nis zadnjič pravla, da je Audi predrag, ker ta je še dražji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
10.4.2009 23:02:43   
RMRM
kleo, ja tulipani res zlo kratek čas cvetijo, sej boš kmal imela lepe balkonske rožice, če imate že zdej tako toplouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
10.4.2009 23:03:13   
Anonimen

Kleo, a spet hočeš na rože potegniti? user posted image

Naj rajs na barveuser posted image ?

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
10.4.2009 23:04:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

kleo, ja tulipani res zlo kratek čas cvetijo, sej boš kmal imela lepe balkonske rožice, če imate že zdej tako toplouser posted image

Ja superuser posted image ,kaj naj pa pol ko odcvetijo...te ven in nove not?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2222
10.4.2009 23:07:55   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Ja superuser posted image ,kaj naj pa pol ko odcvetijo...te ven in nove not?

Jaz sem jih, ko sem jih še imelauser posted image  pustila da so oveneli, pol sem jih pa porezala, čebulica pa ostane v zemlji. Čeprav se praviloma tud čebulice ven dajo, pa v časopis zavijejo...., sam jaz tega nism nikol počela, sem jih vedno kar v zemlji pustila. Zdej pa tko al tko nimam nikjer takih cvetočih rožic, je pol preveč dela z okopavanjem. Mam rajši grmovnice in iglavce, čez zemlo pa lubje, da ni treba pleti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
10.4.2009 23:09:25   
RMRM
Kleo, kako kaj Tali? Upam da dobro. user posted image user posted image user posted image .

Sem koj na vaju pomislila, ko si pisala da sta nalepke na nohte limale user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
10.4.2009 23:14:32   
Anonimen
Ko bodo odcveteli,bom cebulice prestavila v tavelka korita,kjer imamo sadna drevesa.Me zanima,ce bo drugo leto kaj.Bom mogla pa kar nekaj novih nabavit...se boljs,bo bolj raznoliko.Aja,pa jagode bomo spet posadili..smo jih imeli 2leti,super so rasle in tko zlo so bile okusneuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.