RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Joj Slovenka, moja kolegica ima megana najnovejšega. Sam tega avta si ne kupit. Obup, sploh 3 vraten. Za tak avto moraš bit frajerski. mtinca, boste vidli kako bo na vožnji. Pričakuj vse mogoče. Kleo, dober večer tud tebi. Mi imamo en avtosedež ena a, drugi avtosedež je pa za skakanje sem in tja v mojem avtu. Je sicer star že 10 let, samo nikoli karamboliran in lepo ohranjen. Od Brevija, čist običen. Za v tabolši avto pa pač sodi zraven isofix sedež. Sicer drag, ampak vreden nakupa. Ojla! 3 vraten kupe, točno to Didlina sem jaz mislila, ko sem slovenki odsvetovala. Sem ga zadnjič, ko sva dala škodo ocenit na Renaultu prav pogledala v salonu in slovenka, res ti ga še enkrat odsvetujem in sicer zaradi prostora zadaj. 300 na uro se boš zaj........a, da boš otroka not privezala. Drugače je pa lep avtoček, ni kaj. DVD v avtu, jaz sem absolutno proti. Pol pa ni čudno, da so otroc dotalno zasvojeni s TV, računalniki...., če še med potjo ne morjo brez risank. Saj vem, sem pač staromodna . Smo se ravno prej menili, da bi šel Mark junija z nama z Lukasom v zdravstveno kolonijo, ki jo je dr. priporočala, pa prav mož, bo pa laptopa sabo vzel da mu ne bo dolcajt. Ja, haloo. Še na dopustu. Ni variante. Kleo, za krasen izlet. Pirhi - mi bomo ju3 barvali. Do sedaj smo vsako leto imeli čebulne z natrganimi rožicami, gumicami..., letos bodo pa prvič barvasti. Potico mi je pa sestra spekla, potratno, njamiii. Sofija
|