|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
10.4.2009 21:26:00   
Anonimen
CEEERuser posted image

Ste zgovorneuser posted image
Mtinca,kaksen sedez,prvic vidim,samo zgleda zelo varenuser posted image user posted image user posted image
LovLo,hitro se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Slovenka,za prvi samostojni zegenuser posted image user posted image user posted image
Nya,za bodoci sedezuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi ne bomo nic barvali...se mi ne da,pa se Tali ni izrazla nobene posebne zelje.Niti ne bo bule,sunke,potice...do zdaj smo bili za te praznike vedno v Slo. letos prvic doma.

Mi smo bili ves dan okoli.Smo sli na 200km oddaljeno jezero,je res ogromno.Super smo se imeli,bili do riti v vodi,tamala samo v oblekici,nic zabic..malo je travco raziskovala...prav fino je blo.V nedeljo gremo pa v Schwarzwald,menda je tam zelo lepo.
...pa spet me perilo cakauser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
10.4.2009 21:26:42   
Anonimen
oooouuuuuuujjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
10.4.2009 21:28:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Jaka je pa rad v vozičku še rajši pa v svojem avtu, pol pa frajerja špila user posted image

Ooooo, Jaka ima ze avto..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
10.4.2009 21:29:40   
slovenka
Hej, Kleo - ja, v Schwarzwaldu imajo kliniko user posted image Tu pri nas - pri Lenartu - imajo tudi veliko jezer in mi večkrat hodimo do enega - kamor sva že prej midva hodila na zmenke user posted image ... Ob sončnih dneh je polno ljudi.

Mi gremo jutri na žegn, potem bomo pa pospravljali po hiši, v nedeljo pa na zajtrk k tašči, na kosilo k tašči od mojega, v ponedeljek pa gremo v terme. Vmes pa še moramo en obisk pri nas in en naš obisk pri stricu stlačit. Menda bo šlo...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
10.4.2009 21:29:46   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kako se pa da otroka v ta sedež? Iz slike si ne predstavljam čist dobro. A se tisti sprednji del kako naprej potisne ali kako? Jaz imam rada, da ni treba vsakič pasu od avtomobila stran odpenjat...

je mal čuden ta sedež user posted image .
ta sprednji del (varnostna mizica), se da popolnoma stran, nato posadiš otroka na sedež, daš varnostno mizico v režo (enostavno), potem pa varnostni pas zapneš in ga poravnaš v dve reži na varnostni mizici.

torej varnostni pas moraš pripenjat in odpenjat; ni pa treba zapenjat posebnih varnostnih paskov na otroškem sedežu, ker jih ni.

ta varnostna mizica se uporablja do 18kg; nato pa se do 36kg otroka pripne z avtomobilskim varnostnim pasom.

Ima pa dobro oceno na testih od AMZS; drugi najboljši razred; v prvem pa mislim, da je samo kak model od roemerja.

še dobro, da tamala vedno takoj zaspi v avtu, ker sicer bi mogoče bil problem, ker se ne more z nogicami preveč gibat, ne vem.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
10.4.2009 21:30:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Vidim, da me Kleo, AS in Tina SPET niso ubogale in šle spat. user posted image  user posted image user posted image

Kar navadi seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
10.4.2009 21:30:37   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image

aaaa, zato se nisi imela cajta oglasit na telefon user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
10.4.2009 21:32:02   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Mizica- tisto spredaj, se da stran, otroka v sedež, pol pa se čez tisto pripne s pasom

vidim, da si že ti - kratko in jasno razložila....
ja, komentiram sproti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
10.4.2009 21:32:15   
slovenka
O, lej jih junijke user posted image

Mtinca, torej to ne gre? user posted image

user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
10.4.2009 21:32:44   
Anonimen

Hej, Kleo - ja, v Schwarzwaldu imajo kliniko user posted image Tu pri nas - pri Lenartu - imajo tudi veliko jezer in mi večkrat hodimo do enega - kamor sva že prej midva hodila na zmenke user posted image ... Ob sončnih dneh je polno ljudi.

Mi gremo jutri na žegn, potem bomo pa pospravljali po hiši, v nedeljo pa na zajtrk k tašči, na kosilo k tašči od mojega, v ponedeljek pa gremo v terme. Vmes pa še moramo en obisk pri nas in en naš obisk pri stricu stlačit. Menda bo šlo...

ja,pa dobre torticeuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
10.4.2009 21:33:39   
slovenka
Pa ne me kregat, kaj sem ji modri sedež kupla. Mi je bila živahna barva user posted image

Naša pa zadnje mesece sploh ne zaspi v avtu. Oni dan sva bile pri meni v službi, vozile sva se 50 minut v vsako stran, pa sploh ni nič spala... user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
10.4.2009 21:34:14   
Anonimen

user posted image

po moje mal tezjeuser posted image

...kje si tele corti copatke kupila??

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
10.4.2009 21:34:20   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

ja,pa dobre torticeuser posted image

lej jo, sladkosnedo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
10.4.2009 21:35:08   
slovenka
mtinca, kaj tisto je prav mizica od spredaj? To bo priročno za potem, ko že med vožnjo kak DVD gledajo... Midva sva ji mislila kupit ta mini prenosni player tam pri enem letu.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
10.4.2009 21:35:49   
mtinca1

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
ne - gimnastične vaje se bodo pri nas prakticirale na drugih lokacijah.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
10.4.2009 21:36:10   
slovenka
Pupe, grem zdaj, mam slabo vest, da sem na RR, ker moj mi v kleti na šivalnem stroju prevleke za pojštre krajša. Sem prevelike kupila... taka lepa posteljnina, pa prevleka za odejo je ok, samo za pojštre pa sta ful prevelika. Pa ga grem malo gledat zdaj.

pa pa

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
10.4.2009 21:37:14   
Anonimen

Pa ne me kregat, kaj sem ji modri sedež kupla. Mi je bila živahna barva user posted image

Naša pa zadnje mesece sploh ne zaspi v avtu. Oni dan sva bile pri meni v službi, vozile sva se 50 minut v vsako stran, pa sploh ni nič spala... user posted image

Zakaj bi te kregal,kaj pa je z modro narobe.Moja tudi nima roza...oranzno rumeno rjav,pa mi je super.

Meri pa na daljsih poteh kar zaspi,samo je to smotano da ko je budna,hoce ven z njegauser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 10.4.2009 21:38:17 >

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
10.4.2009 21:38:36   
slovenka

user posted image

po moje mal tezjeuser posted image

...kje si tele corti copatke kupila??

Jih je dobila za krst od moje sestrice. user posted image Pa tisto rdečo obleko, ko sem včeraj dala slikico gor. Saj mi je bilo potem malo user posted image , ko sem slišala, da naj bi kao bili bebiji v belem pri krstu, naša pa cela rdeča user posted image No, zdaj ji je bilo pa še prav za k maši zadnjo nedeljo, čeprav smo bili samo zunaj, kjer se je še največ dogajalo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
10.4.2009 21:39:37   
slovenka

Zakaj bi te kregal,kaj pa je z modro narobe.Moja tudi nima roza...oranzno rumeno rjav,pa mi je super.

Meri pa na daljsih poteh kar zaspi,samo je to smotano da ko je budna,hoce ven z njegauser posted image

Joj, sem Sofiji krivico naredila - zadnjič ko smo šli v Portorož je spala 3/4 poti - pred Trojanami je zaspala in se na zadnjem ovinku pred hotelom zbudila... cela nasmejana... Samo zadnjič v Mb sem pa res mislila, da bo kaj spala, pa nič...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
10.4.2009 21:39:41   
Anonimen

Pupe, grem zdaj, mam slabo vest, da sem na RR, ker moj mi v kleti na šivalnem stroju prevleke za pojštre krajša. Sem prevelike kupila... taka lepa posteljnina, pa prevleka za odejo je ok, samo za pojštre pa sta ful prevelika. Pa ga grem malo gledat zdaj.

pa pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
10.4.2009 21:40:02   
slovenka
Kleo, mislim, da so čeveljčki iz Oviesse. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
10.4.2009 21:40:24   
mtinca1

mtinca, kaj tisto je prav mizica od spredaj? To bo priročno za potem, ko že med vožnjo kak DVD gledajo... Midva sva ji mislila kupit ta mini prenosni player tam pri enem letu.

ni glih mizica, je bolj nek varnostni element. proizvajalec to imenuje varnostna mizica.
na te high-tech zadeve se pa ne spoznam. mi bomo verjetno imeli video - "glej kako drevesa, hiše, avtomobili drvijo mimo".

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
10.4.2009 21:40:44   
slovenka

pa pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

emancipacija pa taka, ne? Jaz pa še kar tule user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
10.4.2009 21:42:31   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

ni glih mizica, je bolj nek varnostni element. proizvajalec to imenuje varnostna mizica.
na te high-tech zadeve se pa ne spoznam. mi bomo verjetno imeli video - "glej kako drevesa, hiše, avtomobili drvijo mimo".

Moj prijatelj je nor na te zadeve, pa nam je rekel, kako je fajn, ko je otrok že večji, da ima ta dvd predvajalnik v avtu... da je bolj priden... Za dolge relacije. Kak cenejši stane dobrih 100 eur. Njihova mala je pri 1,5 leta sama skapirala, ko ji je miško izklopil zadaj, je takoj preverila, kako je z njo, če kaj ni delalo in jo sama zadaj nazaj vklopila. Ne moreš verjeti user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
10.4.2009 21:42:55   
Anonimen

Kleo, mislim, da so čeveljčki iz Oviesse. user posted image

Prvic slisim.Sem ravn danes eno puncko vidla,podobne starosti kot nase....je imela vse v kompletku,oblekico,klobucek in ceveljcke,prav lustno.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.