![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
CEEER Ste zgovorne Mtinca,kaksen sedez,prvic vidim,samo zgleda zelo varen LovLo,hitro se pozdravi Slovenka,za prvi samostojni zegen Nya,za bodoci sedez Mi ne bomo nic barvali...se mi ne da,pa se Tali ni izrazla nobene posebne zelje.Niti ne bo bule,sunke,potice...do zdaj smo bili za te praznike vedno v Slo. letos prvic doma. Mi smo bili ves dan okoli.Smo sli na 200km oddaljeno jezero,je res ogromno.Super smo se imeli,bili do riti v vodi,tamala samo v oblekici,nic zabic..malo je travco raziskovala...prav fino je blo.V nedeljo gremo pa v Schwarzwald,menda je tam zelo lepo. ...pa spet me perilo caka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:26:42
|
|
|
|
Anonimen
|
oooouuuuuuujjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Jaka je pa rad v vozičku še rajši pa v svojem avtu, pol pa frajerja špila Ooooo, Jaka ima ze avto.. .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:29:40
|
|
|
|
slovenka
|
Hej, Kleo - ja, v Schwarzwaldu imajo kliniko Tu pri nas - pri Lenartu - imajo tudi veliko jezer in mi večkrat hodimo do enega - kamor sva že prej midva hodila na zmenke ... Ob sončnih dneh je polno ljudi. Mi gremo jutri na žegn, potem bomo pa pospravljali po hiši, v nedeljo pa na zajtrk k tašči, na kosilo k tašči od mojega, v ponedeljek pa gremo v terme. Vmes pa še moramo en obisk pri nas in en naš obisk pri stricu stlačit. Menda bo šlo...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:29:46
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kako se pa da otroka v ta sedež? Iz slike si ne predstavljam čist dobro. A se tisti sprednji del kako naprej potisne ali kako? Jaz imam rada, da ni treba vsakič pasu od avtomobila stran odpenjat... je mal čuden ta sedež . ta sprednji del (varnostna mizica), se da popolnoma stran, nato posadiš otroka na sedež, daš varnostno mizico v režo (enostavno), potem pa varnostni pas zapneš in ga poravnaš v dve reži na varnostni mizici. torej varnostni pas moraš pripenjat in odpenjat; ni pa treba zapenjat posebnih varnostnih paskov na otroškem sedežu, ker jih ni. ta varnostna mizica se uporablja do 18kg; nato pa se do 36kg otroka pripne z avtomobilskim varnostnim pasom. Ima pa dobro oceno na testih od AMZS; drugi najboljši razred; v prvem pa mislim, da je samo kak model od roemerja. še dobro, da tamala vedno takoj zaspi v avtu, ker sicer bi mogoče bil problem, ker se ne more z nogicami preveč gibat, ne vem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Vidim, da me Kleo, AS in Tina SPET niso ubogale in šle spat. Kar navadi se
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:30:37
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 aaaa, zato se nisi imela cajta oglasit na telefon .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:32:02
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Mizica- tisto spredaj, se da stran, otroka v sedež, pol pa se čez tisto pripne s pasom vidim, da si že ti - kratko in jasno razložila.... ja, komentiram sproti.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:32:15
|
|
|
|
slovenka
|
O, lej jih junijke Mtinca, torej to ne gre?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Hej, Kleo - ja, v Schwarzwaldu imajo kliniko Tu pri nas - pri Lenartu - imajo tudi veliko jezer in mi večkrat hodimo do enega - kamor sva že prej midva hodila na zmenke ... Ob sončnih dneh je polno ljudi. Mi gremo jutri na žegn, potem bomo pa pospravljali po hiši, v nedeljo pa na zajtrk k tašči, na kosilo k tašči od mojega, v ponedeljek pa gremo v terme. Vmes pa še moramo en obisk pri nas in en naš obisk pri stricu stlačit. Menda bo šlo... ja,pa dobre tortice
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:33:39
|
|
|
|
slovenka
|
Pa ne me kregat, kaj sem ji modri sedež kupla. Mi je bila živahna barva Naša pa zadnje mesece sploh ne zaspi v avtu. Oni dan sva bile pri meni v službi, vozile sva se 50 minut v vsako stran, pa sploh ni nič spala...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka O, lej jih junijke Mtinca, torej to ne gre? po moje mal tezje ...kje si tele corti copatke kupila??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:34:20
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Hej, Kleo - ja, v Schwarzwaldu imajo kliniko Tu pri nas - pri Lenartu - imajo tudi veliko jezer in mi večkrat hodimo do enega - kamor sva že prej midva hodila na zmenke ... Ob sončnih dneh je polno ljudi. Mi gremo jutri na žegn, potem bomo pa pospravljali po hiši, v nedeljo pa na zajtrk k tašči, na kosilo k tašči od mojega, v ponedeljek pa gremo v terme. Vmes pa še moramo en obisk pri nas in en naš obisk pri stricu stlačit. Menda bo šlo... ja,pa dobre tortice lej jo, sladkosnedo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:35:08
|
|
|
|
slovenka
|
mtinca, kaj tisto je prav mizica od spredaj? To bo priročno za potem, ko že med vožnjo kak DVD gledajo... Midva sva ji mislila kupit ta mini prenosni player tam pri enem letu.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:35:49
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka O, lej jih junijke Mtinca, torej to ne gre? ne - gimnastične vaje se bodo pri nas prakticirale na drugih lokacijah.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:36:10
|
|
|
|
slovenka
|
Pupe, grem zdaj, mam slabo vest, da sem na RR, ker moj mi v kleti na šivalnem stroju prevleke za pojštre krajša. Sem prevelike kupila... taka lepa posteljnina, pa prevleka za odejo je ok, samo za pojštre pa sta ful prevelika. Pa ga grem malo gledat zdaj. pa pa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:37:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pa ne me kregat, kaj sem ji modri sedež kupla. Mi je bila živahna barva Naša pa zadnje mesece sploh ne zaspi v avtu. Oni dan sva bile pri meni v službi, vozile sva se 50 minut v vsako stran, pa sploh ni nič spala... Zakaj bi te kregal,kaj pa je z modro narobe.Moja tudi nima roza...oranzno rumeno rjav,pa mi je super. Meri pa na daljsih poteh kar zaspi,samo je to smotano da ko je budna,hoce ven z njega
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 10.4.2009 21:38:17 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:38:36
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka O, lej jih junijke Mtinca, torej to ne gre? po moje mal tezje ...kje si tele corti copatke kupila?? Jih je dobila za krst od moje sestrice. Pa tisto rdečo obleko, ko sem včeraj dala slikico gor. Saj mi je bilo potem malo , ko sem slišala, da naj bi kao bili bebiji v belem pri krstu, naša pa cela rdeča No, zdaj ji je bilo pa še prav za k maši zadnjo nedeljo, čeprav smo bili samo zunaj, kjer se je še največ dogajalo...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:39:37
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pa ne me kregat, kaj sem ji modri sedež kupla. Mi je bila živahna barva Naša pa zadnje mesece sploh ne zaspi v avtu. Oni dan sva bile pri meni v službi, vozile sva se 50 minut v vsako stran, pa sploh ni nič spala... Zakaj bi te kregal,kaj pa je z modro narobe.Moja tudi nima roza...oranzno rumeno rjav,pa mi je super. Meri pa na daljsih poteh kar zaspi,samo je to smotano da ko je budna,hoce ven z njega Joj, sem Sofiji krivico naredila - zadnjič ko smo šli v Portorož je spala 3/4 poti - pred Trojanami je zaspala in se na zadnjem ovinku pred hotelom zbudila... cela nasmejana... Samo zadnjič v Mb sem pa res mislila, da bo kaj spala, pa nič...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pupe, grem zdaj, mam slabo vest, da sem na RR, ker moj mi v kleti na šivalnem stroju prevleke za pojštre krajša. Sem prevelike kupila... taka lepa posteljnina, pa prevleka za odejo je ok, samo za pojštre pa sta ful prevelika. Pa ga grem malo gledat zdaj. pa pa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:40:02
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo, mislim, da so čeveljčki iz Oviesse.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:40:24
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka mtinca, kaj tisto je prav mizica od spredaj? To bo priročno za potem, ko že med vožnjo kak DVD gledajo... Midva sva ji mislila kupit ta mini prenosni player tam pri enem letu. ni glih mizica, je bolj nek varnostni element. proizvajalec to imenuje varnostna mizica. na te high-tech zadeve se pa ne spoznam. mi bomo verjetno imeli video - "glej kako drevesa, hiše, avtomobili drvijo mimo".
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:40:44
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pupe, grem zdaj, mam slabo vest, da sem na RR, ker moj mi v kleti na šivalnem stroju prevleke za pojštre krajša. Sem prevelike kupila... taka lepa posteljnina, pa prevleka za odejo je ok, samo za pojštre pa sta ful prevelika. Pa ga grem malo gledat zdaj. pa pa emancipacija pa taka, ne? Jaz pa še kar tule
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:42:31
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka mtinca, kaj tisto je prav mizica od spredaj? To bo priročno za potem, ko že med vožnjo kak DVD gledajo... Midva sva ji mislila kupit ta mini prenosni player tam pri enem letu. ni glih mizica, je bolj nek varnostni element. proizvajalec to imenuje varnostna mizica. na te high-tech zadeve se pa ne spoznam. mi bomo verjetno imeli video - "glej kako drevesa, hiše, avtomobili drvijo mimo". Moj prijatelj je nor na te zadeve, pa nam je rekel, kako je fajn, ko je otrok že večji, da ima ta dvd predvajalnik v avtu... da je bolj priden... Za dolge relacije. Kak cenejši stane dobrih 100 eur. Njihova mala je pri 1,5 leta sama skapirala, ko ji je miško izklopil zadaj, je takoj preverila, kako je z njo, če kaj ni delalo in jo sama zadaj nazaj vklopila. Ne moreš verjeti
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, mislim, da so čeveljčki iz Oviesse. Prvic slisim.Sem ravn danes eno puncko vidla,podobne starosti kot nase....je imela vse v kompletku,oblekico,klobucek in ceveljcke,prav lustno.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.