Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Bodi vesela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:09:57
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Bodi vesela saj sem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:10:03
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:11:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas se je že začela nekaj oglašat- jo šibam pogledat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:11:27
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny oujeaaaaaaaa sem čakala.....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:13:30
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:42:51
|
|
|
|
babysolza
|
najprej še za včeraj - oooouuuuujjjjjeeeeeaaaaa Sem bla preveč zaspana in sploh nisem videla svojega dosežka. Vidim, da me Kleo, AS in Tina SPET niso ubogale in šle spat. Moja 6-zoba princeska pa spančka, ko se zbudi pa gremo ven. Jutri smo tudi same, bomo barvale jajčka. Joj, bo veselo!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:47:23
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas se je že začela nekaj oglašat- jo šibam pogledat Pupe, kako se lahko zbudite pred ? Jaz se še nikoli nisem, razen če me je kak telefon zbudil... Tudi ko je spala do 9.30, sva spale obe. Zdaj jo pa kar prisilim, da spiva tam do 7.45. To je še prezgodaj za mene
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:47:47
|
|
|
|
slovenka
|
O, pa res. Nocoj se barvajo jajčka. Nam bo to vse prvič
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:49:52
|
|
|
|
slovenka
|
Tina, kako si pridna AS - naša bi tudi plezala povsod, pa na travici je ok, samo stopnice pa ji ne gredo - pa jih imamo vse okrog terase - 4. Kleo - pri nošnji na ramenih jo držim z roko gor na hrbtu, ne samo za nogice - zaenkrat. Pa je tako vesela, kar cvili, ko je visoko
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 9:19:28
|
|
|
|
mtinca1
|
Sofija - - jutranje vstajanje - nikoli pred Lano; sem preveč nejutranji tip. pri nas je april uradno razglašen kot mesec zapravljanja. Ta teden smo bili v LJ in nabavili kup cunjic (za Lano seveda). Včeraj smo kupili še en avtosedež - Kiddy comfort pro (9-36) tistega z varnostno mizico (je trenutno v akciji v BC-ju) in še prve čeveljčke ciciban . v avtosedežu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 9:25:01
|
|
|
|
mtinca1
|
prvič v novem sedežu - ne kaže nekega pretiranega navdušenja.....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 10:02:35
|
|
|
|
anaj22
|
Vsi junijski princi in princeske z mamicam, sestricami in bratci (očije pa pustite v službi ) vabljeni na Srečanje junijskih princov in princesk 2008 torek, 21.4.2009 Arburetum ob 10h udeležbo potrdili: Lana & mtinca Lovro & Jernej & AS Lun & lunca Lara & samsa Sabina & BS Anja & tina Luka Patrik & nya Lukas & RMRM Ema & ninny Sara & didlina Izabela & alea Luka & mojca Anžej & Ažbe & l.daisy Ela & beyba Jaka & anaj Maks & d.anna Žiga & lonapo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 11:10:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas se je že začela nekaj oglašat- jo šibam pogledat Pupe, kako se lahko zbudite pred ? Jaz se še nikoli nisem, razen če me je kak telefon zbudil... Tudi ko je spala do 9.30, sva spale obe. Zdaj jo pa kar prisilim, da spiva tam do 7.45. To je še prezgodaj za mene jaz sem drugače tud rada dolg spala, samo sedaj pa moram mal čez 7 vstat, da gre Maša v vrtec in potem ne hodim nazaj spat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 12:44:14
|
|
|
|
slovenka
|
Aja, ninny, seveda, to je pa druga stvar. Me tudi še čaka - upam
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 19:18:16
|
|
|
|
Samsa
|
uuuuu danes pa res čvekate - res ne morem tako hitro brat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 19:26:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa uuuuu danes pa res čvekate - res ne morem tako hitro brat pirhi, peka potice, kruha, pripravljanje košaric,.... še lovro je dobil vročino lepe praznike vsem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 19:35:59
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Samsa uuuuu danes pa res čvekate - res ne morem tako hitro brat pirhi, peka potice, kruha, pripravljanje košaric,.... še lovro je dobil vročino lepe praznike vsem za lovra tudi z moje strani lepe praznike in čim več pisank
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 20:37:50
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 20:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
mi bomo pa jajčke jutri barvali - se pa jaz veselim šunke v testu - pravzaprav kruha okrog šunke :))))
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 20:59:32
|
|
|
|
slovenka
|
Mi pa letos prvič rihtamo žegn. Prej sva se midva kar pridružila pri korpi od naše mame Samo ne bomo imeli potice in šunke v kruhu. Slednje niti ni v navadi pri nas, potice pa ne znam narest. Jajčka bomo pa mi tudi jutri barvali. Sem mislila, da nocoj, pa moj pravi, da jutri Tudi jaz vsem vašim družinam želim lepe praznike!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
slovenka - bodo pa en dan dlje sveži :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:04:43
|
|
|
|
Anonimen
|
mtinca - za sedež - jaz tud razmišljam, da bi ga vzela - sam zdej k ne vem, kako bo s službo, pa s še enim avtom - se ne morem odločit al ja al ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:11:32
|
|
|
|
slovenka
|
Kako se pa da otroka v ta sedež? Iz slike si ne predstavljam čist dobro. A se tisti sprednji del kako naprej potisne ali kako? Jaz imam rada, da ni treba vsakič pasu od avtomobila stran odpenjat... Nya, ah, pisanke ja - jih bomo čist malo naredili, za podarit, ker itak jih nihče ne je prav rad... nekaj barvnih, zaradi Sofije, ostalo pa iz čebule, da bo užitno. Čeprav smo vse te tri dni povabljeni okrog in nas ne bo skoraj nič doma, tako da ne vem, čemu žegn...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 21:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Mizica- tisto spredaj, se da stran, otroka v sedež, pol pa se čez tisto pripne s pasom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.