|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
10.4.2009 23:15:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Kleo, kako kaj Tali? Upam da dobro. user posted image user posted image user posted image .

Sem koj na vaju pomislila, ko si pisala da sta nalepke na nohte limale user posted image user posted image

Zaenkrat kar ok,moram potrkatuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2226
10.4.2009 23:15:57   
Anonimen
ooouuuujjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image ....nabiram posteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2227
10.4.2009 23:18:20   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ko bodo odcveteli,bom cebulice prestavila v tavelka korita,kjer imamo sadna drevesa.Me zanima,ce bo drugo leto kaj.Bom mogla pa kar nekaj novih nabavit...se boljs,bo bolj raznoliko.Aja,pa jagode bomo spet posadili..smo jih imeli 2leti,super so rasle in tko zlo so bile okusneuser posted image

super. Si kar predstavljam tvoj balkon. user posted image

Jaz sem ravno danes gledala vse te dekoracije za vrt, od želve, ptic, polžov, kugl, mi je to tako lepo. Sem lani kupila dve rački, in jaz koza jeseni nisem pospravila in seveda sta raci sedaj brez glave, bunke razbite, je od mraza vse popokalo. user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
10.4.2009 23:21:45   
RMRM

Kleo, kako kaj Tali? Upam da dobro. user posted image user posted image user posted image .

Sem koj na vaju pomislila, ko si pisala da sta nalepke na nohte limale user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image . Super. Jih res ta puberteta meče sto na uro. Tud našega Marka. Je pa zadnjič prišel iz šole, pa pravi, da je ena sošolka (taka luštna punca) ful jokala, pa je on drugo sošolko vprašal, zakaj joka, pa pravi, ker jo je en fant pustiluser posted image user posted image user posted image . Sem samo pozijala, res. Se mi nekako zdi še tako zgodaj, ampak očitno to paše zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
10.4.2009 23:24:02   
Anonimen

Ko bodo odcveteli,bom cebulice prestavila v tavelka korita,kjer imamo sadna drevesa.Me zanima,ce bo drugo leto kaj.Bom mogla pa kar nekaj novih nabavit...se boljs,bo bolj raznoliko.Aja,pa jagode bomo spet posadili..smo jih imeli 2leti,super so rasle in tko zlo so bile okusneuser posted image

super. Si kar predstavljam tvoj balkon. user posted image

Jaz sem ravno danes gledala vse te dekoracije za vrt, od želve, ptic, polžov, kugl, mi je to tako lepo. Sem lani kupila dve rački, in jaz koza jeseni nisem pospravila in seveda sta raci sedaj brez glave, bunke razbite, je od mraza vse popokalo. user posted image .

Ojoj,skoda nouser posted image .

Tukaj jih ima veliko zelo lepo urejene vrtove.Jaz na balkonu malo caram,samo kaj ko ni toliko prostora,kot bi jaz rada.Bi bilo fino ce bi sla se bazencek in peskovnik notri...no,bazencek bomo ze,se ga pac pospravlja,za peskovnik pa niti pod razno ni prostora.Se tako ne vem kje bom obesala perilo,ni vec prostora....bo treba kar celo poletje na podstrehi.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2230
10.4.2009 23:39:36   
Anonimen
Grem jaz pocasi v mize...lahko nocuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
11.4.2009 8:56:27   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image . Super. Jih res ta puberteta meče sto na uro. Tud našega Marka. Je pa zadnjič prišel iz šole, pa pravi, da je ena sošolka (taka luštna punca) ful jokala, pa je on drugo sošolko vprašal, zakaj joka, pa pravi, ker jo je en fant pustiluser posted image user posted image user posted image . Sem samo pozijala, res. Se mi nekako zdi še tako zgodaj, ampak očitno to paše zraven.

Sem sele danes tole prebrala.....pri Tali so ze vsi po parih,tu imajo punce fanta ze pri 10ih...ima eno prijatelco,ki je kaksno leto mlajsa,je sla lani skupaj z nami na folkfest.Pa je kupila lecterjevo srce,kjer je pisalo Ich liebe dich...je rekla,da je za fantauser posted image user posted image .Saj na zadnje sta sla narazen,ker je on imel se eno za zraven,njej je rekel,da jo je samo zezal....kaj se bouser posted image .

Pa morgen,kje pa ste?Samsa zamujasuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2232
11.4.2009 9:08:22   
lunca14
Dobro jutro,in veliko pisanih pirhov,debelo mastno šunko,dobro potico
user posted image

user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
11.4.2009 9:37:25   
Anonimen
Oj Lunca.
Mi ne bomo ne barvali in ne pekli,komu se dauser posted image .Pocasi gremo v mesto,si moram nekaj poletnega kupit,vi pa kar lepo packajteuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
11.4.2009 14:43:59   
anaj22
user posted image

Vesele velikonočne praznike!

user posted image  & Jaka & anaj & oči

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
11.4.2009 21:28:23   
Cofijana
Zivjo vsem kako ste vidm da ste dons bol mal cvekale.No vesele velikonocne praznike vam zelim lepo jih prezivite s svojimi najdrazjimi. Pa se to nas jan je spet neki  prehlajen upam da ne bo mev spet angine al pa bronhitisa no lepo se imejte pa se slismo jutri. Lahko noc vsem skupaj

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
11.4.2009 22:32:23   
Anonimen
Sem imela pa veliko za prebrat.user posted image

Skratka, prazniki so tu, uživajte jih v krogu najbližjih.user posted image

Jaz sem pa kar malo slabe volje, v bistvu utrujena, ker je sestra šla danes na prvo injekcijo za razvoj pljučk user posted image , jutri drugo dozo. Ko bi le zdržala do 32 tedna, zdaj je komaj v 26-em. Sem jo komaj prepričala, da naj gre v P, pa sam 5 minut peški je stran, da se gre pokazat, ker ji nenormalno otrdeva trebuh. No, vse je HB ok, sam prepričat jo je blo težko.user posted image Je pa naletela na mojega G in je bla ful zadovolna, pa še 3 slikce 3D ji je posnel.user posted image user posted image

(odgovor članu Cofijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
11.4.2009 23:16:24   
slovenka
Jaz sme prišla tudi malo pogledat. moj gleda nek film.

Didli, ja najini sestri bosta pa skupaj rodili, ker moja je tudi nekje v 27. tednu user posted image user posted image user posted image

Naša Sofi je pa danes sredi dneva spala 3,5 ure - od pol 2 do petih. Nenormalno. Smo imeli obiske in so jo čakali, ker je še niso videli, ona pa spi in spi. No, potem se je le zbudila user posted image Pa smo šli na kres k nam domov, zdaj pa že dolgo spi user posted image

RMRM, ja, se spomnim, kaj sem rekla za Audija user posted image user posted image user posted image Ne me kregat. Verjetno je kak nov honorar vletel user posted image

Lepo bodite - mi smo jutri za vsak obrok pri drugih, v ponedeljek pa terme user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
11.4.2009 23:31:00   
RMRM
Ojla!

Upam da ste lepo praznovale.

Didlina user posted image user posted image za tvojo sestrico in nečaka/injo.

Slovenka, joj, ne zamerit, saj veš da je bil le hec. Izbor je pa user posted image .

Pri nas so pa vsi nekaj prehlajeni, smrkajo, čihajo, oči se jim solzijo user posted image , upam da ne bo hudega. Je bil tud user posted image  mal vročičen, pa očki so se mu solzili, ga je zgleda mal veter dobil, samo v takem vremenu res ne mormo bit not. Pa še zobek ven rine, tako da je kar pestro.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
11.4.2009 23:35:43   
RMRM
Aja, pa danes sva naredila rezervacijo za morje.user posted image user posted image Sva se kar odločila, da letos ne greva v nakup prikolice, pol bomo pa vidl. Tako da Pag - Mandrice vabijo, jupiiiil.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
11.4.2009 23:48:31   
RMRM
Lepe praznike še naprej, lahko nočko user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
12.4.2009 11:42:48   
slovenka
I, prva danes. Zajtrk je za nami, zdaj pa Sofijino pančkanje in potem naprej...

RMRM, kaka zamera neki, si me pa dobila. user posted image

Sinoči smo bili s Sofijo na kresu. Kako je ploskala, ko se je vžgalo... In smo se pogovarjali, kako bo naslednje leto na kresu že od sestrice pupa takšna, naša pa večja, jaz sploh ne vem, kakšna bo user posted image

Lep dan!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
12.4.2009 11:47:06   
slovenka
Poglejte, kaj mi je odgovorila na MON glede testiranja urina:

Za odvzem urina se lahko pediater po svoji presoji odloči na vsakem sistematskem pregledu, če je potrebno, tudi na vsakem.
Laboratorijske preiskave urina in krvi so predpisane v Nacionalnem programu za izvajanje preventivnih programov in je odločitev, kdaj in kolikokrat prepuščena zdravnikovi presoji oz. otrokovi potrebi.
Realno gledano pa je zdravemu otroku, ki nima znakov vnetja sečil, nepotrebno pregledovati urin. Čisto statistično je zelo majhna možnost, da bi v množici pregledanih urinov našli ravno enega otroka, ki bi imel kakšno težavo, pa brez znakov (vročina, smrdeč urin, ipd.). Če se dobro spomnem, sem do sedaj samo na enem takem pregledu urina ugotovila, da nekaj ni povsem v redu in s ponovitvami v nekaj dneh se je potem skuhalo vnetje (ampak z vročino in vsemi klasičnimi znaki).
Se pa strinjam, da bi urin pregledali vsaj na 6. ali 9. mesečnem preventivnem pregledu.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
12.4.2009 19:51:33   
Anonimen
Ceeruser posted image user posted image user posted image

Mi danes nismo sli v Schwarzwald,nikakor nismo mogli vtipkat prave navigacijeuser posted image ...tako,da smo bili v Legolandu.Jaz sem cisto prec,zdaj samo molim,da tamala hitro zaspi.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2244
12.4.2009 19:52:32   
Anonimen
Slovenka,evo,moja se nikoli ni dala vode,pa ima ze vec kot 10m...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2245
12.4.2009 20:31:53   
Anonimen
Čer. user posted image

Ekola, moja sestrica je dobila prestavljen datum poroda za 14 dni nazaj, ker je otrok nenormalno velik in težak.user posted image Že od NS ima kar velika odstopanja.

Mi smo danes samo jedli in jedli. Sara spi kot ubita že od pol 8.user posted image Smo bili notri samo za kosilo,drugače pa cel dan zunaj. In smo vsi posledično utrujeni.user posted image

Slovenka, glede teh pregledov se jaz itak ne strinjam, da vam P ne dajo pregledat vode do 9 meseca. Zame je to nesprejemljivo, ker to so preventivni pregledi, potemtakem lahko prideš samo na cepljenja in čao. Ali pa še to ne, če nočeš cepiti otroka. Res mi je to skrajno neodgovorno delo pediatrov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2246
12.4.2009 20:39:55   
RMRM
Čer!

Sem vas komaj prebralauser posted image user posted image . Upam da ste se imele skrajno lepo.

Drugače pa pri nas P tudi ni pregledala ne vode ne krvi. Sem naslednji dan klicala, če je to ok, da se mi zdi mal čudno, pa je sestra rekla, da se je P pač tako odločilauser posted image , je pa res da user posted image  razen 6. bolezni ni imel nič, niti prehlada. Mogoče zaradi tega ni polagala pozornosti. Se pa strinjam s tabo, Didlina, da bi tak pregled na vsake kvatre nujno moral bit.

Slovenka, o kakšnem kresu ti to, a to imate pri vas običaj, ker pri nas tega ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
12.4.2009 20:59:38   
Anonimen

Čer!

Sem vas komaj prebralauser posted image user posted image . Upam da ste se imele skrajno lepo.

Drugače pa pri nas P tudi ni pregledala ne vode ne krvi. Sem naslednji dan klicala, če je to ok, da se mi zdi mal čudno, pa je sestra rekla, da se je P pač tako odločilauser posted image , je pa res da user posted image  razen 6. bolezni ni imel nič, niti prehlada. Mogoče zaradi tega ni polagala pozornosti. Se pa strinjam s tabo, Didlina, da bi tak pregled na vsake kvatre nujno moral bit.

Slovenka, o kakšnem kresu ti to, a to imate pri vas običaj, ker pri nas tega ni.

Da ni pri njih ze 1majuser posted image ...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
12.4.2009 22:23:10   
slovenka
Kleo, kaj se pa ti smejiš? user posted image

Pri nas je običaj kres za velikonočno soboto, za prvi maj pa mlaj in kres tudi - samo pri nas doma ga imamo za veliko noč, pa tam okrog nas tudi številni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
13.4.2009 8:51:25   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kleo, kaj se pa ti smejiš? user posted image

Pri nas je običaj kres za velikonočno soboto, za prvi maj pa mlaj in kres tudi - samo pri nas doma ga imamo za veliko noč, pa tam okrog nas tudi številni...

user posted image user posted image user posted image user posted image glavno,da se kuriuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.