![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 23:15:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Kleo, kako kaj Tali? Upam da dobro. . Sem koj na vaju pomislila, ko si pisala da sta nalepke na nohte limale Zaenkrat kar ok,moram potrkat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 23:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ooouuuujjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....nabiram poste
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 23:18:20
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ko bodo odcveteli,bom cebulice prestavila v tavelka korita,kjer imamo sadna drevesa.Me zanima,ce bo drugo leto kaj.Bom mogla pa kar nekaj novih nabavit...se boljs,bo bolj raznoliko.Aja,pa jagode bomo spet posadili..smo jih imeli 2leti,super so rasle in tko zlo so bile okusne super. Si kar predstavljam tvoj balkon. Jaz sem ravno danes gledala vse te dekoracije za vrt, od želve, ptic, polžov, kugl, mi je to tako lepo. Sem lani kupila dve rački, in jaz koza jeseni nisem pospravila in seveda sta raci sedaj brez glave, bunke razbite, je od mraza vse popokalo. .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 23:21:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Kleo, kako kaj Tali? Upam da dobro. . Sem koj na vaju pomislila, ko si pisala da sta nalepke na nohte limale Zaenkrat kar ok,moram potrkat . Super. Jih res ta puberteta meče sto na uro. Tud našega Marka. Je pa zadnjič prišel iz šole, pa pravi, da je ena sošolka (taka luštna punca) ful jokala, pa je on drugo sošolko vprašal, zakaj joka, pa pravi, ker jo je en fant pustil . Sem samo pozijala, res. Se mi nekako zdi še tako zgodaj, ampak očitno to paše zraven.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 23:24:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ko bodo odcveteli,bom cebulice prestavila v tavelka korita,kjer imamo sadna drevesa.Me zanima,ce bo drugo leto kaj.Bom mogla pa kar nekaj novih nabavit...se boljs,bo bolj raznoliko.Aja,pa jagode bomo spet posadili..smo jih imeli 2leti,super so rasle in tko zlo so bile okusne super. Si kar predstavljam tvoj balkon. Jaz sem ravno danes gledala vse te dekoracije za vrt, od želve, ptic, polžov, kugl, mi je to tako lepo. Sem lani kupila dve rački, in jaz koza jeseni nisem pospravila in seveda sta raci sedaj brez glave, bunke razbite, je od mraza vse popokalo. . Ojoj,skoda no . Tukaj jih ima veliko zelo lepo urejene vrtove.Jaz na balkonu malo caram,samo kaj ko ni toliko prostora,kot bi jaz rada.Bi bilo fino ce bi sla se bazencek in peskovnik notri...no,bazencek bomo ze,se ga pac pospravlja,za peskovnik pa niti pod razno ni prostora.Se tako ne vem kje bom obesala perilo,ni vec prostora....bo treba kar celo poletje na podstrehi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 23:39:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem jaz pocasi v mize...lahko noc
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 11.4.2009 8:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Kleo, kako kaj Tali? Upam da dobro. . Sem koj na vaju pomislila, ko si pisala da sta nalepke na nohte limale Zaenkrat kar ok,moram potrkat . Super. Jih res ta puberteta meče sto na uro. Tud našega Marka. Je pa zadnjič prišel iz šole, pa pravi, da je ena sošolka (taka luštna punca) ful jokala, pa je on drugo sošolko vprašal, zakaj joka, pa pravi, ker jo je en fant pustil . Sem samo pozijala, res. Se mi nekako zdi še tako zgodaj, ampak očitno to paše zraven. Sem sele danes tole prebrala.....pri Tali so ze vsi po parih,tu imajo punce fanta ze pri 10ih...ima eno prijatelco,ki je kaksno leto mlajsa,je sla lani skupaj z nami na folkfest.Pa je kupila lecterjevo srce,kjer je pisalo Ich liebe dich...je rekla,da je za fanta .Saj na zadnje sta sla narazen,ker je on imel se eno za zraven,njej je rekel,da jo je samo zezal....kaj se bo . Pa morgen,kje pa ste?Samsa zamujas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 11.4.2009 9:08:22
|
|
|
|
lunca14
|
Dobro jutro,in veliko pisanih pirhov,debelo mastno šunko,dobro potico
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 11.4.2009 9:37:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Lunca. Mi ne bomo ne barvali in ne pekli,komu se da .Pocasi gremo v mesto,si moram nekaj poletnega kupit,vi pa kar lepo packajte .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 11.4.2009 14:43:59
|
|
|
|
anaj22
|
Vesele velikonočne praznike! & Jaka & anaj & oči
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 11.4.2009 21:28:23
|
|
|
|
Cofijana
|
Zivjo vsem kako ste vidm da ste dons bol mal cvekale.No vesele velikonocne praznike vam zelim lepo jih prezivite s svojimi najdrazjimi. Pa se to nas jan je spet neki prehlajen upam da ne bo mev spet angine al pa bronhitisa no lepo se imejte pa se slismo jutri. Lahko noc vsem skupaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 11.4.2009 22:32:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem imela pa veliko za prebrat. Skratka, prazniki so tu, uživajte jih v krogu najbližjih. Jaz sem pa kar malo slabe volje, v bistvu utrujena, ker je sestra šla danes na prvo injekcijo za razvoj pljučk , jutri drugo dozo. Ko bi le zdržala do 32 tedna, zdaj je komaj v 26-em. Sem jo komaj prepričala, da naj gre v P, pa sam 5 minut peški je stran, da se gre pokazat, ker ji nenormalno otrdeva trebuh. No, vse je HB ok, sam prepričat jo je blo težko. Je pa naletela na mojega G in je bla ful zadovolna, pa še 3 slikce 3D ji je posnel.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 11.4.2009 23:16:24
|
|
|
|
slovenka
|
Jaz sme prišla tudi malo pogledat. moj gleda nek film. Didli, ja najini sestri bosta pa skupaj rodili, ker moja je tudi nekje v 27. tednu Naša Sofi je pa danes sredi dneva spala 3,5 ure - od pol 2 do petih. Nenormalno. Smo imeli obiske in so jo čakali, ker je še niso videli, ona pa spi in spi. No, potem se je le zbudila Pa smo šli na kres k nam domov, zdaj pa že dolgo spi RMRM, ja, se spomnim, kaj sem rekla za Audija Ne me kregat. Verjetno je kak nov honorar vletel Lepo bodite - mi smo jutri za vsak obrok pri drugih, v ponedeljek pa terme
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 11.4.2009 23:31:00
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Upam da ste lepo praznovale. Didlina za tvojo sestrico in nečaka/injo. Slovenka, joj, ne zamerit, saj veš da je bil le hec. Izbor je pa . Pri nas so pa vsi nekaj prehlajeni, smrkajo, čihajo, oči se jim solzijo , upam da ne bo hudega. Je bil tud mal vročičen, pa očki so se mu solzili, ga je zgleda mal veter dobil, samo v takem vremenu res ne mormo bit not. Pa še zobek ven rine, tako da je kar pestro.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 11.4.2009 23:35:43
|
|
|
|
RMRM
|
Aja, pa danes sva naredila rezervacijo za morje. Sva se kar odločila, da letos ne greva v nakup prikolice, pol bomo pa vidl. Tako da Pag - Mandrice vabijo, jupiiiil.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 11.4.2009 23:48:31
|
|
|
|
RMRM
|
Lepe praznike še naprej, lahko nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 12.4.2009 11:42:48
|
|
|
|
slovenka
|
I, prva danes. Zajtrk je za nami, zdaj pa Sofijino pančkanje in potem naprej... RMRM, kaka zamera neki, si me pa dobila. Sinoči smo bili s Sofijo na kresu. Kako je ploskala, ko se je vžgalo... In smo se pogovarjali, kako bo naslednje leto na kresu že od sestrice pupa takšna, naša pa večja, jaz sploh ne vem, kakšna bo Lep dan!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 12.4.2009 11:47:06
|
|
|
|
slovenka
|
Poglejte, kaj mi je odgovorila na MON glede testiranja urina: Za odvzem urina se lahko pediater po svoji presoji odloči na vsakem sistematskem pregledu, če je potrebno, tudi na vsakem. Laboratorijske preiskave urina in krvi so predpisane v Nacionalnem programu za izvajanje preventivnih programov in je odločitev, kdaj in kolikokrat prepuščena zdravnikovi presoji oz. otrokovi potrebi. Realno gledano pa je zdravemu otroku, ki nima znakov vnetja sečil, nepotrebno pregledovati urin. Čisto statistično je zelo majhna možnost, da bi v množici pregledanih urinov našli ravno enega otroka, ki bi imel kakšno težavo, pa brez znakov (vročina, smrdeč urin, ipd.). Če se dobro spomnem, sem do sedaj samo na enem takem pregledu urina ugotovila, da nekaj ni povsem v redu in s ponovitvami v nekaj dneh se je potem skuhalo vnetje (ampak z vročino in vsemi klasičnimi znaki). Se pa strinjam, da bi urin pregledali vsaj na 6. ali 9. mesečnem preventivnem pregledu.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 12.4.2009 19:51:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ceer Mi danes nismo sli v Schwarzwald,nikakor nismo mogli vtipkat prave navigacije ...tako,da smo bili v Legolandu.Jaz sem cisto prec,zdaj samo molim,da tamala hitro zaspi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 12.4.2009 19:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka,evo,moja se nikoli ni dala vode,pa ima ze vec kot 10m...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 12.4.2009 20:31:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Ekola, moja sestrica je dobila prestavljen datum poroda za 14 dni nazaj, ker je otrok nenormalno velik in težak. Že od NS ima kar velika odstopanja. Mi smo danes samo jedli in jedli. Sara spi kot ubita že od pol 8. Smo bili notri samo za kosilo,drugače pa cel dan zunaj. In smo vsi posledično utrujeni. Slovenka, glede teh pregledov se jaz itak ne strinjam, da vam P ne dajo pregledat vode do 9 meseca. Zame je to nesprejemljivo, ker to so preventivni pregledi, potemtakem lahko prideš samo na cepljenja in čao. Ali pa še to ne, če nočeš cepiti otroka. Res mi je to skrajno neodgovorno delo pediatrov.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 12.4.2009 20:39:55
|
|
|
|
RMRM
|
Čer! Sem vas komaj prebrala . Upam da ste se imele skrajno lepo. Drugače pa pri nas P tudi ni pregledala ne vode ne krvi. Sem naslednji dan klicala, če je to ok, da se mi zdi mal čudno, pa je sestra rekla, da se je P pač tako odločila , je pa res da razen 6. bolezni ni imel nič, niti prehlada. Mogoče zaradi tega ni polagala pozornosti. Se pa strinjam s tabo, Didlina, da bi tak pregled na vsake kvatre nujno moral bit. Slovenka, o kakšnem kresu ti to, a to imate pri vas običaj, ker pri nas tega ni.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 12.4.2009 20:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Čer! Sem vas komaj prebrala . Upam da ste se imele skrajno lepo. Drugače pa pri nas P tudi ni pregledala ne vode ne krvi. Sem naslednji dan klicala, če je to ok, da se mi zdi mal čudno, pa je sestra rekla, da se je P pač tako odločila , je pa res da razen 6. bolezni ni imel nič, niti prehlada. Mogoče zaradi tega ni polagala pozornosti. Se pa strinjam s tabo, Didlina, da bi tak pregled na vsake kvatre nujno moral bit. Slovenka, o kakšnem kresu ti to, a to imate pri vas običaj, ker pri nas tega ni. Da ni pri njih ze 1maj ...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 12.4.2009 22:23:10
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo, kaj se pa ti smejiš? Pri nas je običaj kres za velikonočno soboto, za prvi maj pa mlaj in kres tudi - samo pri nas doma ga imamo za veliko noč, pa tam okrog nas tudi številni...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 13.4.2009 8:51:25
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, kaj se pa ti smejiš? Pri nas je običaj kres za velikonočno soboto, za prvi maj pa mlaj in kres tudi - samo pri nas doma ga imamo za veliko noč, pa tam okrog nas tudi številni... glavno,da se kuri
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.